Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Savannah - fotki ze spacerku na PM 2 - nie sa zapomniane, tylko... czasu juz w ub.tygodniu nie starczyło... Przed chwila skończyłam wystawę w Chorzowie...
pzdr.
A kotków tez ciagle brak...:roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ta swoje... Jak przyjedziesz do W-wki, to sama porobisz fotki kotków... do bólu...:evil_lol:
To na kiedy się umawiamy?
pzdr.

Ta a który to miesiąc wyjęczec fotasów kocich nie moge:cool1:

Posted

[quote name='sylrwia']Ta a który to miesiąc wyjęczec fotasów kocich nie moge:cool1:
Sylrwia - uczciwie mówiąc, to ja mam naprawdę sporo zaległości i z wieloma rzeczami nie mogę się wyrobić... I dlatego kicie przesuwają się do tyłu, niestety...Teraz np. muszę wstawić fotki z wystawy w Chorzowie, a w najbliższą niedzielę mam już wystawę w Łodzi (Klubowa!). A i jeszcze Savannah dopomina sie o fotki ze wspólnego spacerku...:oops:
pzdr.

Posted

To ja Asiaczku spokojnie czekam na nadrabianie zaległości fotaskowych :evil_lol:
Ehhh musze sie jakos dołączyć do spacerku jakiegos bo musze te baski na spokojnie obejrzeć bo coś bardzo mi po główce ostatnio chodzą :crazyeye:

Posted

[quote name='Asiaczek']Savannah - fotki ze spacerku na PM 2 - nie sa zapomniane, tylko... czasu juz w ub.tygodniu nie starczyło... Przed chwila skończyłam wystawę w Chorzowie...
pzdr.
dobra ! jak przyjade do Ciebie po jutrze to sama Ci pomoge sie z nimi uporac! ok?:lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Sylrwia - uczciwie mówiąc, to ja mam naprawdę sporo zaległości i z wieloma rzeczami nie mogę się wyrobić... I dlatego kicie przesuwają się do tyłu, niestety...Teraz np. muszę wstawić fotki z wystawy w Chorzowie, a w najbliższą niedzielę mam już wystawę w Łodzi (Klubowa!). A i jeszcze Savannah dopomina sie o fotki ze wspólnego spacerku...:oops:
pzdr.
Asiaczku widze, ze masz zaległosci fotkowe i rozumiem. Ale pomarudzic zawsze moge:evil_lol:

Posted

Savannah napisał(a):
a ja wlasnie ciasto zrobiłam - teraz sie piecze... normalnie to ja ciast nie piecze... ale, ze jutro moja mama ma urodziny...zrobie niespodzianke:lol:

Wycałuj Mamę ode mnie!
Pzdr.

Posted

Savannah napisał(a):
dobra ! jak przyjade do Ciebie po jutrze to sama Ci pomoge sie z nimi uporac! ok?:lol:

Asiaczku i co Ty na to ???

Asiaczek napisał(a):
Wycałuj Mamę ode mnie!
Pzdr.

Dzieki ! Na pewno to jutro zrobie!!

Posted

No to lecimy z fotkami...

Ale na wstępie taka moja uwaga: Kenio jest już na swojej drugiej wystawie i - jak do tej pory - nie miał zrobionych porządnych fotek; zawsze są jakieś nieostre, nie z tej strony, no, jednym słowem - niezbyt udane... Ale nic to.

KENTARO WITH ME Asiaczek.
Schowany Keniolek...

No i koniecznie doopka, całkiem zgrabna...:loveu:

Cdn.
Pzdr.

Posted

Anecioreczek napisał(a):

Asiaczek-No jak był mały:lol:Ale teraz to ja w nim ani troche tego Bernarydna nie widzę:lol:

Szczerze mówiąc, to ja też nie... Jest za to Przesłodkim Mixem.
Pzdr.

Posted

JAZZY BOY Asiaczek.

Zaraz się dowiecie, jakim to sposobem Dżezik zajął II miejsce na BOG...
Po prostu pięknie przywitał się z sędziną...! Ha, ma chłopak swoje sposoby.:loveu:

Potem sobie troszke pobiegał...

Postał na stole i dał się poobmacywac...

A i pokazał - tradycyjnie - doopalonka...:lol:

Cdn.
Pzdr.

Posted

Cd. Dzezika.
Na BOG tez sobie trochę pobiegał...

... trochę postał...

i... zajął II miejsce na BOG! Zdolniacha z niego, prawda?

Niestety, fotek z BOG nie mam. Padła bateria, a zapasowa była w plecaczku, dosyć daleko od ringu honorowego...
Cdn.
pzdr.

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
U Asiaczka jak zawsze mnóstwo się dzieje :loveu:

GRATULUJĘ wszystkich wspaniałych sukcesów :loveu::loveu::loveu:

Marysiu, jak ja Cię dawno nie słyszałam!
Witaj, cieszę się, że znalazłaś chwilkę czasu i do nas zawitałaś!:lol::multi:
Asiaczki pięknie dziękują za gratulacje!:lol:
Pzdr.