Agappe Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 byczki:diabloti: można też zadymic konkurenta (a tak na serio to chyba coś mu się przegrzało) z oderwanymi częściami też da się jechac ;) cdn. Quote
Czoko Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Podziwiam jakie w Tej Galerii rozwijacie prędkości - nawet nie próbuję nadążyć w zwiedzaniu! Rano się uśmiałam z porównania baska do bula. Asiu czy mogłabyś przypomniec gdzie były zdjęcia z Młodego Prezentera w Warszawie albo Kto był ubrany w spodnie. Wiem ze był Wazhirek i Felunia ale kto z Kim. Quote
Agappe Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 czasami ciężko wyrobić się w zakrętach ;) zakurzanie konkurenta kolejny samochodzik odrobine się rozsypał troszke antyków ;) cdn. Quote
panienkabubu Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Świetne zdjecia z wyścigów!!! Gdzie one się odbyły? Dla mnie bomba!! Uwielbiam takie sporty, szkoda tylko, że są tak bardzo niebezpieczne :( Z porównania basków też się uśmiałam :lol: już sobie wyobrażam tych dzieciaków :lol: Quote
Agappe Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 były też inne rozrywki:evil_lol: FINAŁY nie trzeba jechać zgodnie z kierunkiem jazdy ;) cdn. Quote
ewelinabuck Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 siuper zdjecia z wyscigow :loveu: i spoznione gratki dla Asiaczkow:multi::multi::multi: Quote
Agappe Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 panienkabubu napisał(a):Świetne zdjecia z wyścigów!!! Gdzie one się odbyły? Dla mnie bomba!! Uwielbiam takie sporty, szkoda tylko, że są tak bardzo niebezpieczne :( Z porównania basków też się uśmiałam :lol: już sobie wyobrażam tych dzieciaków :lol: mój znajomy, który uczestniczył w wyścigu (jeden z tych którzy się przytulali) mówił, że wbrew pozorom ten sport jest bardzo bezpieczny.. samochody sa tak skonstruowane, że nawet przy groźnie wyglądających wypadkach najczesciej nic powaznego kierowcy sie nie dzieje wyścigi były w Słomczynie (kilka stron wczesniej był link do strony organizatorów) Quote
Agappe Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 jazda bez maski ;) i zderzaka ;) niektórzy tak kończyli wyścig.. samochód nie wytrzymywał "psychicznie":evil_lol: cdn. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Anecioreczek napisał(a)::lol: a Na Atoska to wszyscy mówią że bernardyn:evil_lol: Na fotkach z jego dzieciństwa to rzeczywiście ma dużo wspólnego z bernardynem... panienkabubu napisał(a):Tylko jest jeszcze problem tego rodzaju, Asiu, że do Wrocławia będe jechać prawdopodobnie z dwoma bernardynami i jeszcze kimś :lol: a jak zjemy ciasto po drodze, to nie będziesz się gniewać? ;) I tak wczoraj myślałam, bo na wystawie mówiłaś swoim Znajomym, że widziałyśmy się 2 razy - a przecież widziałyśmy się w Opolu, Krakowie no i w CHorzowie:) Czyli już 3 :cool3: Anecioreczek, na wystawę zawsze możesz zabrać się .. z kimś :cool3: Uprzedzam: ciasto ma dojechać w całości! Bo jak nie - to :mad::mad: Cosmo napisał(a):ojj nie mialam neta przez tydzien, ilee mialam do czytania i ogladania ;) :loveu: gratulacje swietnych wynikow :p orientacyjnie chce zapytac na jakim stadionie bedzie na pewno wystawa, szukalam na mapie lodzi, czy ten stadion startu jest kolo ulicy osinowej? jesli moja kuzynka do lodzi nie wyjedzie do 23 wrzesnia bedzie ciezko, Wroclaw wiem, ze jest pewny, kuzynka tam bedzie i nawet moglabym 29 wrzesnia podjechac tam z jej chlopakiem autem, wiec byloby calkiem ok :) no nie wiem zobaczymy, tylko musze wiedziec dokladnie gdzie w Lodzi bedzie wystawa :) pozdrawiam bardzo serdecznie, musze i bardzo chce WAS poznac, jak nie za tydzien to za dwa :) Wystawa odbędzie się na stadionie Klubu Sportowego "Start" przy ul. Św. Teresy 56/58 (23.09.2007, niedziela). Niestety, nie umiem odpowiedzieć, czy gdzieś w okolicy jest ul. Osinowa... Cosmo, zrób wszystko, aby być na wystawie! Będzie nam baaaaardzo miło!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 http://img220.imageshack.us/img220/4707/dsc05694wj9.jpg Cudowne ujęcie!:Cool!: Rzeczywiście, jakby to były 2 byczki stojące naprzeciwko siebie!!! Brawo Agappe za ujecie!:cool2: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Ajaja!!! Full wypas dla panów... Nie dośc, że samochody, wyscigi (adrenalina), to i panienki w postaci cheerliderek (nie wiem, czy poprawnie napisałam to słowo). Pzdr. Quote
Agappe Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 niebieskim samochodzikiem z numerem 1 jedzie niejaki Lars Larsson, który 5 raz wygrał ten wyścig cdn Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Czoko napisał(a):Podziwiam jakie w Tej Galerii rozwijacie prędkości - nawet nie próbuję nadążyć w zwiedzaniu! Rano się uśmiałam z porównania baska do bula. Asiu czy mogłabyś przypomniec gdzie były zdjęcia z Młodego Prezentera w Warszawie albo Kto był ubrany w spodnie. Wiem ze był Wazhirek i Felunia ale kto z Kim. Wahziri byl z Nugatika (czarna sukienka), a Felka - z Agasią (spodnie).Fotki z MP z W-wy są również na mojej www (Galeria - wystawy - Warszawa, 2007-09-08). Czy o takie informacje Ci chodziło? pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 N o masz rację Aggape - niestety taki Colin McRean (nie wiem czy dobrze napisałam nazwisko) nie zginął na torze wyścigowym tylko lecąc samolotem :( Asiu, będę się starać!! :) Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Agappe - powiem szczerze, że z wielka przyjemnością oglądnęłam relację z wyścigów. Nigdy nie uczestniczyłam (ani biernie ani aktywnie!) w takiej sportowej imprezce... Może kiedyś uda mi się je oglądnąć na żywo... Pzdr. Quote
Czoko Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Asiaczek napisał(a):Wahziri byl z Nugatika (czarna sukienka), a Felka - z Agasią (spodnie).Fotki z MP z W-wy są również na mojej www (Galeria - wystawy - Warszawa, 2007-09-08). Czy o takie informacje Ci chodziło? pzdr. Tak dziękuję bardzo - chciałam zakończyć podpisywanie zdjęć i tutaj i na Blogu. pozdr. Quote
Agappe Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 chwile po tym ostatnim zdjęciu pomarańczowy i czerwony samochód wpakowały się w bande.. jeden zaraz ruszył sam, ale wyścig został przerewany.. drugi też potem ruszył, ale w dalszym wyścigu juz nie pojechał.. samochód się do tego nie nadawał /bateria mi sie pod koniec wyczerpała, więc nie mam udokumentowanego wypadku/ mechanicy przed drugim startem mieli kilka minut do doprowadzenia samochodów do stanu użytku.. i drugi samochód który uczestniczył we wcześniej opisanym wypadku wystartował i uplasował się na podium /3 miejsce z tego co pamiętam/ drugi start ostatniego wyścigu gdzies zgubiły mi się 2 zdjęcia :roll::roll::roll: THE END Quote
Agappe Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ciesze się, że Wam się zdjęcia podobały :)) w kolejce nadal jest Egipt, ale to jeszcze nie teraz. Agasia skończyłas już ze swoim Egiptem??? Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Widowisko - widowiskiem, ale kilka samochodzików wróciło do garaży na lawetach... W każdym razie "działo się!"; dobrze, że przynajmniej kierowcom nic się nie stało... Pzdr. Quote
Agappe Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Asiaczek napisał(a):Widowisko - widowiskiem, ale kilka samochodzików wróciło do garaży na lawetach... W każdym razie "działo się!"; dobrze, że przynajmniej kierowcom nic się nie stało... Pzdr. obok była giełda samochodowa, wiec nowy zderzaczek to nie był problem :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Ej, no to super umiejscowienie wyścigów! Ktoś dobrze pomyślał! Pzdr. Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Świetne są te fotki z wyścigów!! A na żywo to zobaczyć to w ogóle super! :) Asiaczku, teraz kolej na zdjęcia basków ;) Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Masz rację, Koffana. Właśnie jestem w trakcie obróbki fotek z Chorzowa...:lol: pzdr. Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Asiaczek napisał(a):Masz rację, Koffana. Właśnie jestem w trakcie obróbki fotek z Chorzowa...:lol: pzdr. Więc czekam z niecierpliwością :) Quote
Agasia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Wyscigi super!! Czekam na wystawowe fotki! Quote
Recommended Posts