Matusz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 GRATKI dla Asiaczków :loveu::loveu::multi::multi: Quote
Madzik93 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Savannah napisał(a):JAZZY BOY Asiaczek - [SIZE=4]BOG 2 !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: GRATULACJE DLA ASIACZKOW! Super :laola: Quote
panienkabubu Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Savannah napisał(a):JAZZY BOY Asiaczek - [SIZE=4]BOG 2 !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: GRATULACJE DLA ASIACZKOW! o to jednak pani Semik lubi Asiaczkowe psiaki :loveu: gratuluje:) Quote
panienkabubu Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 PS. Asiu we Wrocławiu II i V grupa są w te same dni :) Quote
Czoko Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Gratulacje dla Wszystkich Asiaczków -bardzo sie cieszę i pozdrawiam Ewa Quote
Matagi Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 GRATULACJE DLA ASI I BASKÓW !!!! I ZA KOWNO I ZA CHORZÓW!!!!!:multi::lol::multi::lol: NIEDŁUGO OTRZYMACIE ZAKAZ WSTĘPU NA WYSTAWY-WYMIATACIE WSZYSTKO!!!!!:lol::multi::lol::multi::lol::multi: I TAK TRZYMAĆ!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I DO KOŃCA TEGO SEZONU I W NASTEPNYM 2008 !!!!:laola::laola::laola: Quote
Agappe Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Savannah napisał(a):JAZZY BOY Asiaczek - [SIZE=4]BOG 2 !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: GRATULACJE DLA ASIACZKOW! SUPER!!!! Mówiam, że skosicie dzisiaj wszystko!!! :))[SIZE="4"] GRATULUJE ASIU!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Savannah Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 No racja.. jak sie nie myle i dobrze licze to juz... CZWARTA z rzedu niedziela na ktorej Asiaczki biora BOB'a !!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
dzasta Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :smilecol::smilecol::smilecol: ASIACZKU wielkie przogromniaste !!!GRATY !!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Za kolejna BOB-ową niedziele :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Agappe Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='dzasta'] Za kolejna BOB-ową niedziele chyba za BOB-owe niedziele ;) :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 panienkabubu napisał(a):o to jednak pani Semik lubi Asiaczkowe psiaki :loveu: gratuluje:) A, tego to ja nie wiem. Bo psiaki na BOG wybierała p. Eli Marie KLEPP...:multi: Pani Semikowej nie widziałam na oczy... panienkabubu napisał(a):PS. Asiu we Wrocławiu II i V grupa są w te same dni :) A, to super!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Hej, wróciliśmy z Chorzowa ok. północy, dlatego teraz tylko tak na szybko "ciepłe dziękuję" dla Was wszystkich trzymających kciuki za nas. Savannah - nieoceniona jako rzecznik prasowy wystaw... Agaciaaa Panienkabubu - jak miło było Was spotkać i przekonac się, że nie tylko Asiaczki pieką dobre ciasta. Murzynek w Twoim wykonaniu byl super!! Mnaim, mniam, mniam... Pinczerek-Jacky Gosikf & dogs Matusz5 Anecioreczek - oj, szkoda, że Was nie było...:placz: Bonita Czoko Anetta Matagi Agappe Dzasta Madzik13 - dziękuję, że chciało Ci się jechać do Chorzowa i wygłaskać baski! No i dzięki za piękne fotki Żelci i Dżezika; maluchy wyszły na nich bardzo fajnie.:loveu::lol: Podziękuj również Koleżankom za cierpliwość do basków i za spacerki! Jakub D. - jeszcze trochę i będzie super! Sam się przekonasz... Agasia - :Cool!::calus: od Wahzirka i ode mnie! Agasia wraz z Wahzirkiem wygrala Grupę Starszą w konkurencji Młody Prezenter, a w porównaniu o Zwyc. Dnia zajęła II miejsce!!! Agama - miło było sie poznać, gratulacje i i dzięki za serki i kiełbaskę!:lol: Basenjifiona i Gosia - dziękuję za miłą podróż. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Asiu, sędzia, sędzią - i tak potwierdziło się, że Twoje psiaki są naprawdę super! Gratuluję z całego serca! :) Bardzo się też cieszę, że mogłyśmy się spotkać - no i pewnie spotkamy się jeszcze we Wrocławiu :) Ciasto w Twoim wykonaniu było przepyszne - ależ ile ono miało kalorii w sobie :lol: Powodzenia więc w Łodzi! I tak zgarniecie wszystko :) Quote
Asiaczek Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Wbrew pozorom kalorii w szarlotce nie było aż tak dużo! Raptem 2 szklanki cukru...:lol: A we Wrocku to się widzimy! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Asiaczek napisał(a):Wbrew pozorom kalorii w szarlotce nie było aż tak dużo! Raptem 2 szklanki cukru...:lol: A we Wrocku to się widzimy! Pzdr. hihihi - taka mała bomba kaloryczna :) Jest tylko jeden problem :( ja nie umiem piec innego ciasta niż Murzynek :evil_lol::evil_lol: Wiec do Wrocławia nie przywiozę ciasta hehehe :) muszę podpicować moje przepisy kulinarne i wypieki ;) Quote
Asiaczek Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Ależ Murzynek był pyszny!!! Możesz robić ripley...:lol: Ja się nie obrażę, a i inni na pewno tez nie. Pzdr. Quote
Mi. Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ale fajnieee, szkoda, ze mnie nie bylo;) Quote
Asiaczek Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Żałuj, żałuj... Wystawa udana, pogoda - super, towarzystwo - jeszcze lepsze...:lol: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Kiedy możemy oczekiwać fotek z wystawy? :) Quote
despera Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 :laola:GRATULUJEMY SUKCESÓW:laola: Asiaczku Twoje baski są niesamowite:loveu: Pozdrawiamy i czekamy na fotorelację:multi: Quote
Savannah Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Asiaczek'] Savannah - nieoceniona jako rzecznik prasowy wystaw... Hihihi... jestem juz rzecznikiem prasowym 'na Polske' Winterfrosciakow i Ewy, to teraz takze zostałam rzecznikiem Asiaczkowym :p Quote
Agappe Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Asia jak jestes ustosunkowana do samochów, wyścigów itd?;> Quote
Recommended Posts