Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A co z wierszykiem dla mnie? Chory czy zdrowy - niech sie wysili...:lol:

I ciekawe, skąd wzięła Ci się sobota w Chorzowie?:razz:
Pzdr.

Ja wiem ja Wiem skąd!!!
w Sobote jest krajowa psów pasterskich w Chorzowie!(bez On-ków)
pogmatwało mi się ze 15 to piątek:eviltong: a 16-sty to sobota:roll:

Posted

Asiaczku ! Trzymam kciuki za Wasze sukcesy z Chorzowa ! Odezwij sie sms-ikiem jak tam Wam poszło :), bo lubie byc na biezaco z sukcesami przyjacioł !
Pozdrowionka cieplutkie z zimnego Poznania

Posted

Savannah napisał(a):
no ja tez sie z tego bardzo ciesze:loveu:

a teraz ogladam mecz... Polska GOOOOOLA !!!:multi::multi:

Jakoś tym razem obyło się bez goli...:evil_lol:

bonita napisał(a):
Właśnie oglądałam wielbłądzie zdjęcia :cool3: przez chwilkę myślałam że pomyliłam blożki:evil_lol:
Witajcie Asiaczki:loveu:

Witaj, Bonitko! Cieszę się, że do nas zawitałaś. Bo to nadal my - Asiaczki, ino na pleckach wyrosły nam garby, a i zębiska się siakieś-takie porobiły...:diabloti:
...nikt nie wie, dlaczego...;)
Pzdr.

Posted

Będę w Łodzi na Klubowej
asiaczku, a kiedy tam bedziesz i w jakim miejscu - dla mnie to rzut beretem [tylko 50km] z mapa dalabym rade przejsc ta Łódź :evil_lol: daj znac ;)

mimo, ze generalnie wole gory od morza - ta laguna mnie zauroczyla :loveu: - piekne fotografie, ja rowniez chcialabym podrozowac, tylko najpierw postawilam sobie cel - musze znac cala Polske, zanim wyjade gdzie indziej - chociaz Norwegia mi sie marzy po nocach :eviltong:

pozdrawiam cieplo ;)

ooo asiaczek nasze slodycze wstawil :):) kochane baski

Posted

Cosmo napisał(a):
asiaczku, a kiedy tam bedziesz i w jakim miejscu - dla mnie to rzut beretem [tylko 50km] z mapa dalabym rade przejsc ta Łódź :evil_lol: daj znac ;)

mimo, ze generalnie wole gory od morza - ta laguna mnie zauroczyla :loveu: - piekne fotografie, ja rowniez chcialabym podrozowac, tylko najpierw postawilam sobie cel - musze znac cala Polske, zanim wyjade gdzie indziej - chociaz Norwegia mi sie marzy po nocach :eviltong:

pozdrawiam cieplo ;)

ooo asiaczek nasze slodycze wstawil :):) kochane baski

Witaj, Cosmo!
W Łodzi będę w dniu 16.09.2007 r. - wystawa Klubowa V grupy. W Łodzi będziemy już ok. godz. 7:00 rano (trzeba sie przygotować;)). Natomiast nie pamiętam nazwy stadionu. :oops: Bo wystawa będzie na stadionie. Ale dowiem się i dam znać, OK?
Pzdr.

Posted

W Łodzi będę w dniu 16.09.2007 r. - wystawa Klubowa V grupy. W Łodzi będziemy już ok. godz. 7:00 rano (trzeba sie przygotować;-)). Natomiast nie pamiętam nazwy stadionu. :oops: Bo wystawa będzie na stadionie. Ale dowiem się i dam znać, OK?
Pzdr.
ale super to juz w niedziele, doskonale, moze na stadionie widzewa hmmm no nic znajde, musze, moze mi ktos pomoze z tramwajami tam, oby sie udalo :) achhh zeby to bylo dzisiaj [jade do Lodzi wlasnie - moze uda mi sie sprawdzic ten dojazd tam] - aaa i na wszelki wypadek powiem, ze lodz jest troche rozkopana :cool3:
tak bardzo chce, zeby to spotkanie wypalilo ;) chce zobaczyc i wyglaskac te mordeczki kochane :) i porozmawiac z Toba o nich :) no juz sie ciesze :multi:

Posted

Oj, Cosmo, pomyliłam sie!!!
Wystawa jest 23.09.2007 r. a nie 16.09.2007.... Przepraszam...:oops:

W dniu 16.09.2007 r. jest wystawa w Chorzowie i stąd ta pomyłka, myślami jestem przy wystawie chorzowskiej...
Pzdr.

Posted

ok tydzien pozniej ;) nie ma problemu, moze nawet przekonam mame, zeby sobie jechala do manufaktury, a mnie podrzuci na wystawe ;) byloby super :) bede wdzieczna jesli napiszesz w tym tygodniu na jakim stadionie bedzie wystawa :) pozdrawiam i powodzenia w Chorzowie :p

Posted

Bardzo mocno Trzymam za Was kciuki w niedzielę - piszę wcześniej bo znając moje zagonienie w ostatnich dniach (i siedzenie w biurze nie wiadomo jak długo!) przegapię Wasz wyjazd. Net w domu pojawia mi się i znika...
Pozdrawiam Ewa

Posted

panienkabubu napisał(a):
Zrobiłyście smaka tymi naleśnikami!:loveu:

Asiaczku, właśnie miałam pisać, ze 16 to Chorzów jest, ale mnie ubiegłaś :) O której będziesz w Chorzowie?:)

Będziemy prawdopodobnie tak ok. 8:00...

Savannah napisał(a):
Bo sa :) Zwłaszcza Zelka to z wyrazu pyszczka prawdziwa Ksiezniczka :)

To samo chciałam napisać, że Żelcia to taka Księżniczka...

Czoko napisał(a):
Bardzo mocno Trzymam za Was kciuki w niedzielę - piszę wcześniej bo znając moje zagonienie w ostatnich dniach (i siedzenie w biurze nie wiadomo jak długo!) przegapię Wasz wyjazd. Net w domu pojawia mi się i znika...
Pozdrawiam Ewa

Ewuniu, nawet jakbyś nie napisała o trzymaniu kciuków, to i tak wiemy, że nam dobrze życzysz.:lol:
Pzdr.