Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Samturia']Może ta beduinka ma na imię China? :evil_lol:
Dobre!!!:lol::klacz::sweetCyb::thumbs:

[quote name='panienkabubu']no tak, ale dlaczego in? :evil_lol:
Oj, no, bo te koraliki roibia w rękach..., znaczy "tymi ręcami".:lol:

[quote name='Kananga']Jołaśko, zabrzmiało to dziwnie, jakbym zakopała Togo w ogródku, a Ty wygrzebałaś mu główkę... do reszty dobierzesz się potem :eviltong:
hmm, fotka jak fotka, ale czy jesteś pewna, że to mój pies?
jakiś taki inny i nie podobny do siebie, niczym to 'ptasie mleczko' z reklamy:lol:

żartowałam :evil_lol:

Gośka.

ps.
ja z szybkością zardzewiałego CKMu... uczę się jak pisywać w temacie :lol:
No, rzeczywiście tak wyszło...
Ale, wiesz. Jak się kopie, to zawsze "coś" można wykopać!
Idę dalej kopać, grzebać, przesiewać...
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):

A coś skapnie dla nas z tych 595 fotek...?
Pzdr.

pewnie ze skapnie, ale najpierw musze dokończyć zdjęcia z Grecji ;) i Agasia niech swoje wstawia :)

Posted

Dzieńdobry Asiaczkowa Ferajona!:multi:

Ze względu na to że jestem w klasie maturalnej i sama sobie krzywde robie kując jak głupia(przeciez nie musze nie?:evil_lol:) rzadko bede na dgm:placz:
Przyszedłam(:D) się zapytać na którym ringu bedziecie w Chorzowie i od której:roll:,My bedziemy z ZonkOne (albo i bez ZonkOne) Jak najszybciej zeby nie przegapić znowu:mad:.
Na dgm bede wchodzić jedynie nocami(:lol:) Bo jutro ide kupić nowy sprzęt komputerowy:cool3: w Postaci jak to mOja kochana Matula mówi 'lapkoka' :lol: Takze prosze o szybka odp.a Tymczasem spadam na chórek:angryy: a potem pisac pd z matmy,polskiego,i angielskiego:placz:

Pozdrawiamy!!:loveu: Dozobaczenia w Sobote!:loveu:

Posted

no nic skończe w takim razie zdjecia greckie..

psia parka:
facecik - doberman,
suczka - ?? biedna kulała na jedną łapę (ale była strasznie kochana:loveu: jak do niej podchodziłam i jakoś miło mówiłam od razu przewracała sie na plecki tak jak moja Niunia i prosiła, zeby ją po brzuszku głaskać.. aż sie chciało ją zabrać ze sobą)

i może jeszcze kotek.. (dzień wcześniej jakieś nieznośne bachory znęcały się nad nim (kopały go, ciągały za ogon,rzucały w niego piłke) :angryy::angryy::angryy::angryy: a rodzice uznawały,ze to świetna zabawa:angryy::angryy::angryy::angryy: nasze krzyki z balkonu w języku polskim i ang niestety nie na wiele się nie zdały :-(:-(

generalnie w naszej okolicy strasznie dużo było bezdomnych zwierząt :shake::shake::-(:-(

Posted

wracamy do bezdomnych zwierzaczkó (przepraszam za kolory, ale ja nie umiem robić zdjeć czarnym psom:oops::oops::oops:)

2 szczeniaczki, z którymi poszłyśmy się podzielić obiadem.. (może dzieci wyżej "wstawionego" dobermana?? :roll:)

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Dzieńdobry Asiaczkowa Ferajona!:multi:

Ze względu na to że jestem w klasie maturalnej i sama sobie krzywde robie kując jak głupia(przeciez nie musze nie?:evil_lol:) rzadko bede na dgm:placz:
Przyszedłam(:D) się zapytać na którym ringu bedziecie w Chorzowie i od której:roll:,My bedziemy z ZonkOne (albo i bez ZonkOne) Jak najszybciej zeby nie przegapić znowu:mad:.
Na dgm bede wchodzić jedynie nocami(:lol:) Bo jutro ide kupić nowy sprzęt komputerowy:cool3: w Postaci jak to mOja kochana Matula mówi 'lapkoka' :lol: Takze prosze o szybka odp.a Tymczasem spadam na chórek:angryy: a potem pisac pd z matmy,polskiego,i angielskiego:placz:

Pozdrawiamy!!:loveu: Dozobaczenia w Sobote!:loveu:

Hej, będziemy na ringu nr 11, a sędziowanie zaczyna się o 10:00!!!
Ale będziemy w niedziele, a nie w sobotę!!!

Proszę, aby ZonkOne był, bo muszę Go wytarmosić, że to tej pory nie napisał wierszyka o baskach...!!! :mad:
A ja tak czekałam:placz:
Pzdr.

Rybka_39 napisał(a):
Witam kochane Asiaczki;* Bedziecie w Chorzowie?

Będziemy, będziemy!! Ring nr 11, godz. 10:00.:lol:

Agappe napisał(a):
no nic skończe w takim razie zdjecia greckie..
generalnie w naszej okolicy strasznie dużo było bezdomnych zwierząt :shake::shake::-(:-(

Fakt. Bezpańskie psy i koty to problem.... A te zwierzaki są takie ufne, grzeczne i tak bardzo chciałyby kogoś pokochać...
Pzdr.

Posted

Dzieciaki - całkiem, całkiem... Pewnie tez "ręczny wyrób"...:evil_lol:

A wielbłądek - ohyda... takie zaniedbane zębiska... A propos - jutro mam wizytę u zębologa...:lol:
Pzdr.

Posted

Jestem jestem,
O matko w niedziele:-o
a Ja cały czas myslałam ze w sobote!!!

ZonKone nie przyjedzie:mad: Niestey jest chory...a nawet gdyby mógł to pracuje!!!:placz:
Jeśli wszystko dobrze pójdzie,przyjade z Kumplem i jego dziewczyną,a jesli źle(dla ZonKone) to przyjade z Kumplem którego ZonkOne chętnie by na stryczek dał..no ale zycie..:lol: