Asiaczek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Wiem, że byly CZI, teriery tybetańskie, puli, shar-pei... Więcej ras nie pamietam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Czy ja pisałam o wynikach Felki w Rumunii? Dzisiejszych? Nie wiem, ale powtórzę: FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, CACIB, BOS, BOB!!! Felka prezentowana była przez Savannah!!! Brawo dziewczyny!!!:loveu::lol: Pzdr. Quote
hanacek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Czy ja pisałam o wynikach Felki w Rumunii? Dzisiejszych? Nie wiem, ale powtórzę: FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, CACIB, BOS, BOB!!! Felka prezentowana była przez Savannah!!! Brawo dziewczyny!!!:loveu::lol: Pzdr. Asiaczek - GRATULUJE- FELKA SUPER!!!:multi::multi::multi: Quote
bety Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Czy ja pisałam o wynikach Felki w Rumunii? Dzisiejszych? Nie wiem, ale powtórzę: FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, CACIB, BOS, BOB!!! Felka prezentowana była przez Savannah!!! Brawo dziewczyny!!!:loveu::lol: Pzdr. GRATULACJE!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! Pzdr Quote
Matagi Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 BRAWOOOOOOOOO FELKA I SAVANNAH !!!!:multi: :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: :multi: GRATULACJE DLA ASIACZKA!!!:laola: :laola: :laola: Quote
Elitesse Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :B-fly: :B-fly:BRAVO Felkowa !!!! :B-fly::B-fly: Quote
Matusz Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Asiaczku, gdzie te zdjęcia ??:eviltong::eviltong: a ja dzisiaj byłem na spacerku z Gosią z jej baskiem i grzywką, ale fotek ni budziet:-( Quote
Asiaczek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Wszystkim bardzo ciepło dziękuję za gratulacje! Jak Savannah z Felka wrócą do domku, to na pewno im przekażę Wasze miłe słowa. Matusz - u mnie też w niedzielę fotek nie budziet! Może dzisiaj wyrobię sie... pzdr. Quote
Agappe Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='matusz5']Asiaczku, gdzie te zdjęcia ??:eviltong::eviltong: a ja dzisiaj byłem na spacerku z Gosią z jej baskiem i grzywką, ale fotek ni budziet:-( no właśnie gdzie te zdjeciia?? ja specjalnie zrobiłam przerwe w moich, żeby troszke bobasków się pojawiło w galerii, a bobasków jak ni było tak ni ma:shake: Quote
despera Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 GRATULACJE DLA FELKI I HANDLERKI :multi: Czekamy na fotki i pozdrawiamy:loveu: Quote
anetta Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 potem trzeba było dostać skrzydełek i przelecieć nad gooooorącą ziemią, asfaltową drogą i piaskiem do morza.. i razem z kilkudziesięcioma innymi osobami próbowało się zmyć z siebie błotko.. Buhahhaha :roflt: Wyobraziłam sobie taką pielgrzymke "czarnuszków" :evil_lol: kierującą się do morza :roflt: Po prostu bosko :roflt: Sama bym wkoczyła do tego błotka :cool1: Takie SPA :lol: Śmieszne http://img380.imageshack.us/img380/5360/dsc04457mk1.jpg Czy to pływało na powierzchni morza? Z niecierpliwością czekam na pozostałe zdjęcia "mam jeszcze greckie pieski, kotka, naleśnik ;p i widoczki z drogi powrotnej.. + nie widziałam zdjeć, ktore robiła kolezanka.." :multi: Asiaczek, gratulajce :o :multi::multi: Quote
Kincia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Hej :D Gratulacje dla Felki :multi::multi::multi::multi: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Agappe Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='anetta'] Sama bym wkoczyła do tego błotka :cool1: Takie SPA :lol: Śmieszne http://img380.imageshack.us/img380/5360/dsc04457mk1.jpg Czy to pływało na powierzchni morza? a taki tłum ludzi w "strojach nurkowych" na prawde robił wrazenie i od razu pojawiał sie uśmiech ;) to blotko wcale nie było takie miłe..jak już tak zaschło zaczynalo szczypać :shake: :shake: :shake: /i to nie mówie o tym jak ktoś mial jakieś ranki a to coś to meduza, a one pływają pod wodą, ta płynęła tuż pod taflą wody, więć było ją b dobrze widać ja jednak poczekałabym na bobaski:mad: ..jesli do wieczora bobaski sie nie pojawią wstawie swoje zdjęcia /bo jutro wyjeżdżam,więc to ostatni gwizdek/ Quote
BlackSheWolf Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 gratulacje dla psiakow :D :D :D :D Quote
donya Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Asiaczek gratulacje, gratulacje, gratulacje!!! miło było w sobotę - prawda ;) :lol: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Prawda, miło było:loveu: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Mam nadzieje, że Hanacek uraczy nas wkrótce fotkami babasków ;) no i czekam na Asiaczkowe fotki wystawowe! Pozdrowienia dla całej gromady :loveu: Quote
Matusz Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 no to Asiaczku czekam dzisiaj na fotki ;) :p:p:p Quote
hanacek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Tutaj nasze maluszki bobaski Irongo Isimo Iregi IzegbeIturi Isoke :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Sliczne kluseczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts