Agappe Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 bety napisał(a):MAŁŻE????????? Pzdr brawo :multi: :multi: :multi: :multi: ale kolejne zdjęcia dopiero za kilka godzin. jak wróće do domku :oops: Quote
despera Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Agappe, świetne fotki, pozazdrościć wycieczki:D Pozdrawiamy Basiaczki:) Quote
gosikf & dogs Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 piękne widoki:) nie powiem że nie zazdroszczę:eviltong: Quote
Samturia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Witamy Asiaczki! Agappe! cudne zdjęcia ;) Quote
bety Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Agappe napisał(a):brawo :multi: :multi: :multi: :multi: ale kolejne zdjęcia dopiero za kilka godzin. jak wróće do domku :oops: Hip Hip Huraaaaaaaaaaa! Czekam na nagrodę - czyli resztę fotek :) Ale niewiele się z tymi perłami pomyliłam bo te też się hoduje w pewnych gatunkach małży :) :) :) Pzdr Quote
Agappe Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 mineło kilka godzin, moge wstawiać dalej zdjęcia ;) stateczek z małżami / popatrzcie na "obucenie" panów ;p małże po zmianie pokładu a na naszej łajbie takie "kwiatki" Quote
Agappe Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 żeby pokazać następny cel wycieczki jestem zmuszona wstawić zdjecia ze swoją osobą :oops: :oops: cel - odsalarnia wody morskiej + baseny z solanką. "tamtejsi" zalecają 10 minut w solance i 30 minut w błotku - im czarniejsze tym lepsze.. na drugim planie tego zdjęcia ludzie moczą się w soli, a na pierwszym ja z kolezanką zmieniłysmy kolor skóry:evil_lol: :evil_lol: likwidujemy podkolanówki :evil_lol: jak widać w tle dużo osob było podobnie "ubranych" do nas :evil_lol: i takie troszke głupkowate moje zdjęcie ;p błotko po tych 30minutach zasychało na skórze i miało się skorupe, potem trzeba było dostać skrzydełek i przelecieć nad gooooorącą ziemią, asfaltową drogą i piaskiem do morza.. i razem z kilkudziesięcioma innymi osobami próbowało się zmyć z siebie błotko.. generalnie co chwile trzeba było zmieniać miejsce w morzu, bo w około było za dużo błota ;p Grecy oczywiście nie byli w stanie pomysleć o prysznicach :angryy: :angryy: Quote
Agappe Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 no i jeszcze 2 widoczki złapane w drodze powrotnej: i "upierdliwe" morskie stworzenie.. po drodze zatrzymaliśmi się jeszcze na pełnym morzu, żeby sobie poskakać do wody i sobie popływać, ale niestety tą chwile uwietrzniał aparat mojej koleżanki i jak na razie sama nie widziałam efektów na razie to tyle mam jeszcze greckie pieski, kotka, naleśnik ;p i widoczki z drogi powrotnej.. + nie widziałam zdjeć, ktore robiła kolezanka.. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Agappe napisał(a): zgaduj zgadula co to?;> ciąg dalszy nastąpi po poprawnej odpowiedzi ;) Jak to dobrze, że Bety zgadła, bo ja myślałam, że to po prostu jakieś boje...:oops: Ale zastanowiło mnie, że jest ich aż tyle...! Agappe napisał(a):Asiu gdzie sie podziałas??? na jakiejś wystawie????:roll: Agappe - nie gniewkaj się, ale od kilku dni bardzo mało zaglądam na DGM - brak czasu. Wczoraj np. rano "zajecia w podgrupach", spacery z psiakami, pokaz w Parku Wola, grill w Podkowie Leśnej... I jak tu znaleźć czas na inne przyjemności? Dzisiaj może uda mi się trochę nadrobić zaległości... A, i dodatkowo mocno trzymać kciuki za Savannah, która razem z Felka dzielnie walczy z układami w Rumunii... Jak na razie nie jest źle, bo już mamy nową Championkę Rumunii. To wieści z wczoraj. Zobaczymy, co tam się będzie działo dzisiaj... pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Agappe napisał(a): mam jeszcze greckie pieski, kotka, naleśnik ;p i widoczki z drogi powrotnej.. + nie widziałam zdjeć, ktore robiła kolezanka.. A ja "upierdliwie" poproszę o greckie pieski, kotki i .... naleśniki...:lol: Pzdr. Quote
bety Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Agappe - nagroda się podoba - fotki super :) Pzdr Quote
Anecioreczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 http://img61.imageshack.us/img61/7195/dsc04377mb3.jpg co to za miejscowośc?! Wyglada jak..Paralia! (czy jak kolwiek to sie nazywało byłam tam 4 lata temu:evil_lol:) Quote
Asiaczek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Agappe, do tablicy!:lol: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Witamy :) jakie piękne zdjęcia aż zazdrość bierze ;) Asiaczku, kiedy moge liczyć na jakieś fotki basków? Quote
Matusz Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 śliczne zdjęcia Agappe :) Asiaczku, kiedy będą zdjęcia z wystawy Białostockiej :eviltong::eviltong:??? Quote
Asiaczek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Powinnam wyrobić się dzisiaj (fotki z B-stoku). Pzdr. Quote
Daisunia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Agappe fajne mialaś wczasy :cool3::lol: Asiu czekamy na fotki z wystawy ;) Quote
Matusz Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Powinnam wyrobić się dzisiaj (fotki z B-stoku). Pzdr. w takim razie szczekam :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Agappe Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Anecioreczek']http://img61.imageshack.us/img61/7195/dsc04377mb3.jpg co to za miejscowośc?! Wyglada jak..Paralia! (czy jak kolwiek to sie nazywało byłam tam 4 lata temu:evil_lol:) dokładnie tak to Paralia :lol: Quote
Agappe Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Asiaczek napisał(a):Jak to dobrze, że Bety zgadła, bo ja myślałam, że to po prostu jakieś boje...:oops: Ale zastanowiło mnie, że jest ich aż tyle...! Agappe - nie gniewkaj się, ale od kilku dni bardzo mało zaglądam na DGM - brak czasu. Wczoraj np. rano "zajecia w podgrupach", spacery z psiakami, pokaz w Parku Wola, grill w Podkowie Leśnej... I jak tu znaleźć czas na inne przyjemności? Dzisiaj może uda mi się trochę nadrobić zaległości... pzdr. jaki pokaz z Parku Wola????:razz: Quote
Kincia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Hej Asiaczku :D Aqappe sliczne fotki z Grecji ahhh:loveu::loveu::loveu: Asiu a kiedy beda fotki baskow coo :cool3::cool3::cool3: I chcialabym zobaczyc juz te maluchy :loveu::loveu: Quote
gosikf & dogs Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Witaj Asiaczkowa!Maluchy, maluchy? ja tez chcę:) Quote
Anecioreczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Agappe napisał(a):dokładnie tak to Paralia :lol: Płakać mi się chcę jak sobie pomyśle o tym miejscu:-( Tyle pieknych wspomnień:loveu: a jadłaś Mussake?:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Agappe napisał(a):jaki pokaz z Parku Wola????:razz: Pokaz ras rzadkich organizowanych przez "Mojego Psa".:lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Asiaczek napisał(a):Pokaz ras rzadkich organizowanych przez "Mojego Psa".:lol: Pzdr. a akit chamy nie zaprosili??? ładnie to tak??:angryy: Quote
Recommended Posts