Asiaczek Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Mam chwile wolnego, a więc wstawie jeszcze kilka zdjątek basiaczków: "Pokraczek" Wujek "Rysiek" Nie ma jak Rodzina... Bohaterowie są zmęczeni... Pzdr. Quote
agabass Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Dawać mi je tu ale już do miąchania i przytulania :multi: ;) :eviltong: Quote
Asiaczek Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 agabass napisał(a):Jazzik i Żelka niezła parka a gdzie największy rozrabiaka i śpiewak mokotowski no gdzie? Masz go w poscie powyżej pt. "Pokraczek". Dla ciekawoście: nadal Dżastik nadal mocno dzierży palmę pierwszeństwa w śpiewaniu, gadaniu i "pyskowaniu".:lol: Pzdr. Quote
agabass Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Asiaczek napisał(a):Masz go w poscie powyżej pt. "Pokraczek". Dla ciekawoście: nadal Dżastik nadal mocno dzierży palmę pierwszeństwa w śpiewaniu, gadaniu i "pyskowaniu".:lol: Pzdr. widzę :multi: słyszałam, jak śpiewał, że chciałby zamieszkać z moimi chłopakami ;) :diabloti: Quote
bongobongo Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Asiaczku! Fajniusie są te Twoje maluchy, a może powinnam napisać juz dużuchy?:lol: Quote
Asiaczek Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Jeszcze jedno zdjęcie Dżastika - esp. for Agabass! Czy to w tym momencie Dżastik mówił Ci, że chciałby poznać Gomcia i Dablika? Pzdr. Quote
agabass Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Asiaczek napisał(a):Jeszcze jedno zdjęcie Dżastika - esp. for Agabass! Czy to w tym momencie Dżastik mówił Ci, że chciałby poznać Gomcia i Dablika? Pzdr. Mówi: Kocham Cię weź mnie ;) Quote
Asiaczek Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 bongobongo napisał(a):Asiaczku! Fajniusie są te Twoje maluchy, a może powinnam napisać juz dużuchy?:lol: Hej, babaski są już całkiem spore; mają skończone 3 miesiące! Apetyt im dopisuje, chęć do zabawy przestaje działać tylko w nocy... Ale nie narzekam. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Jeszcze trochę Żelki: Na baaaardzo kochaniutkich kolankach... Tutaj - też na kochanych kolankach... Żelka ćwiczy komendę "Siad": Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 agabass napisał(a):Mówi: Kocham Cię weź mnie ;) Rany, to chyba trzeba wykropkować...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 agabass napisał(a):ach ta Żelka tylko ją kofać:loveu: Oj, jest kofana, jest... Pzdr. Quote
agabass Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Asiaczek napisał(a):Rany, to chyba trzeba wykropkować...;) Pzdr. od razu rany rany i kto tu o czym myśli :razz: wykropkować :lol: moze dziwnie to zabrzmiało ale poprawiam Asiaczku specjalnie dla ciebie :evil_lol: Napisał(a) Asiaczek Jeszcze jedno zdjęcie Dżastika - esp. for Agabass! Czy to w tym momencie Dżastik mówił Ci, że chciałby poznać Gomcia i Dablika? Pzdr. Mówi: Kocham Cię weź mnie ;-) do siebie a będę zakłócał twój porządek. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Dzięki, dzięki za uprzejmość. Ale i tak masz już 2 swoich Bandziorków do zakłócania porządku. Po co Ci jeszcze jeden? No, chyba, że to miałaby być Bandziorka... (maybe in the future, it is?) Pzdr. Quote
agabass Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Asiaczek napisał(a):Dzięki, dzięki za uprzejmość. Ale i tak masz już 2 swoich Bandziorków do zakłócania porządku. Po co Ci jeszcze jeden? No, chyba, że to miałaby być Bandziorka... (maybe in the future, it is?) Pzdr. maybe maybe ;) Quote
Alicja Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 śliczności :loveu: Te maluchy są prześliczne :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Basenji napisał(a):O jakie śliczne Fingalki!:lol: zdrówko Rzecz jasna! Bo to są siostrzeńce i siostrzyczka wujka Fingala! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Minęła już północ, a więc pora na ... "różową serię" w wykonaniu aktorów: JELLY JOSHREEN Asiaczek, JAZZY BOY Asiaczek i JUST FOR YOU Asiaczek. Aktorzy na potrzeby serii przybrali następujące imiona: Żelka, Dżezik i Dżastinek... Na początek przedstawią się: Dżezik Żelka Dżastinek Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 cd. Zabawa była krótka, lecz bardzo intensywna... Cdn. Ozdr. Quote
Asiaczek Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Po zabawie - tradycyjnie - należy się odpoczynek. ...trzeba się rozluźnić... ... przybrać odpowiednią pozę... ... przytulić się do braciszka lub siostrzyczki... ... zwinąć się w kłębuszek... ... zasnąć... ... śnić, śnić, śnić... Zobaczcie, jak to robią baski W nieskończoność można oglądać szykujące się do snu i śpiące baski. Ale najpiękniej i "najsmaczniej" wyglądają" wtedy, gdy przytulone do siebie śpią... ciiiii, niech śpią... Quote
agabass Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 :loveu: ach te moje baski bobaski i ten róż co tam się działa :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts