Matusz Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 śliczne obroże ;) dla Basków w sam raz :loveu::loveu: pozdrawiam. Quote
Rybka_39 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Witam!:multi:Śliczne baski..i powiem szczerze że tylko raz widziałam baski na żywo Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 A gdzie i kiedy to było? Może warto jeszcze raz zobaczyć baski-babaski na żywo, co? Witaj w FB. Zapraszam!:lol: pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 http://img72.imageshack.us/img72/5198/resizeofimg7209ac7.jpg Antkowi chce Taką kupić!:cool3: Quote
despera Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Dzień dobry:multi: Śliczne obróżki, pieski pewnie się cieszą:loveu: Ja niestety jeszcze nie widziałam baska na żywo:shake: Pozdrawiamy!:lol: Quote
Rybka_39 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Asiaczek napisał(a):A gdzie i kiedy to było? Może warto jeszcze raz zobaczyć baski-babaski na żywo, co? Witaj w FB. Zapraszam!:lol: pzdr. Na wystawie psów w Bedzinie:cool3: Widziałam tylko typ leśny czyli czarne;) Były czasdy kiedy bardzo pasjonowały mnie baski...ale z tego powodu że nie widzialam żadnego na żywo przestałam sie nimi interesować :( Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='Anecioreczek']http://img72.imageshack.us/img72/5198/resizeofimg7209ac7.jpg Antkowi chce Taką kupić!:cool3: Ja ja wypatrzyłam na stronie: www.aszti.com a zamówienie złożyłam naszej koleżance z DGM - Oluna. Wysłałam do niej PW. [quote name='despera']Dzień dobry:multi: Śliczne obróżki, pieski pewnie się cieszą:loveu: Ja niestety jeszcze nie widziałam baska na żywo:shake: Pozdrawiamy!:lol: Despera, no to na co Ty czekasz? Na pewno w pobliżu Twojego miejsca zamieszkania jest jakaś wystawa. Po prostu pojedź na nią i już! Chociaż najpierw lepiej się upewnić, czy jakieś baski tam będą... Ale, ale. Ty przecież juz niedługo będziesz w W-wie, prawda? I to nawet dosyć długo... To może zechcesz wziąć udział w jednym z naszych spacerków? Nesik nam na pewno nie będzie przeszkadzał. Moje baski przecież miały "swojego sztucera"... [quote name='Rybka_39']Na wystawie psów w Bedzinie:cool3: Widziałam tylko typ leśny czyli czarne;) Były czasdy kiedy bardzo pasjonowały mnie baski...ale z tego powodu że nie widzialam żadnego na żywo przestałam sie nimi interesować :( Zapraszam na wystawy! Może akurat trafisz na baska w innym kolorze niż czarno-białe?:lol: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Będę jutro kibicować Asiaczkom!!! Powodzenia! Quote
Savannah Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='Asiaczek']Hola, hola. Jutro wieści z B-stoku nie będzie, bo... baski są w niedzielę! Ha! Pzdr. Haha zagalopowalam sie :) dzieki za uswiadomienie:lol: [quote name='Asiaczek']Tak wyglądają moje ostatnie zakupy obróżkowe dla babasków... Podobają się? Lekkie zbliżenie... Sliczne!!!!!!!!!! nie wiedzialam ze Hilton tez produkuje takie obrozki ladne! Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Rybka_39 napisał(a):NO chciałabym poznac wiecej basków;) Jakby co - to jesteśmy w Chorzowie. Może tam się spotkamy? agaciaaa napisał(a):Będę jutro kibicować Asiaczkom!!! Powodzenia! Do zobaczenia jutro!:lol: Savannah napisał(a):Haha zagalopowalam sie :) dzieki za uswiadomienie:lol: Sliczne!!!!!!!!!! nie wiedzialam ze Hilton tez produkuje takie obrozki ladne! Ta zieleń pięknie gra z rudymi baskami. Jutro te obróżki będą z użyciu, to sama zobaczysz, jak to wygląda. Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 To jutro będę rozpoznawać Twoje baski po obrożach ;) Quote
Matusz Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Ma ktoś może jedno wolne miejsce w samochodzie ?? do Białegostoku?? Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='agaciaaa']To jutro będę rozpoznawać Twoje baski po obrożach ;) Hahaha, dobre!:lol: [quote name='matusz5']Ma ktoś może jedno wolne miejsce w samochodzie ?? do Białegostoku?? Czyżbyś jednak - mimo przeciwności losu - planował pobyt na wystawie? To może to pytanie zadaj na topiku o wystawie w Białymstoku. Może tam trafi się transport... pzdr. Quote
Samturia Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 piękne te obróżki.... http://img72.imageshack.us/img72/519...img7209ac7.jpg też chcę się w taką zaopatrzyć ale mi nie będzie smycz do niej pasowała a 120 cm do jak dla mnie za krótka :evil_lol: A czemu obróżki są jedne większe a drógie mniejsze? :cool3: bo ja już dzisiaj nie myśle :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Bo ja już przyszłościowo - dla szczeniorków...:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='Asiaczek']Hahaha, dobre!:lol: Czyżbyś jednak - mimo przeciwności losu - planował pobyt na wystawie? To może to pytanie zadaj na topiku o wystawie w Białymstoku. Może tam trafi się transport... pzdr. bardzo bym chciał Asiaczku !!! spróbuję jeszcze tam napisać... Quote
Helga&Ares Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='matusz5'] bardzo bym chciała Asiaczku !!! spróbuję jeszcze tam napisać... chyba byś chciał a nie chciała:diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 No, Kochani. My się już zaczynamy szykować do wyjazdu... Tych, co zostają w domkach, prosimy o mocne zaciskanie kciuków za Asiaczki.:lol: Pzdr. Quote
Savannah Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Asiaczek napisał(a):No, Kochani. My się już zaczynamy szykować do wyjazdu... Tych, co zostają w domkach, prosimy o mocne zaciskanie kciuków za Asiaczki.:lol: Pzdr. z Poznania 'ida' mocne mysli i kciuki. czekam jutro na smsa... wczoraj bym sie nie doczekala:lol::lol: POWODZENIA Quote
Samturia Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Naturalnie że będziemy trzymać kciuki za baski! :loveu: Dobranoc Asiaczki! Quote
Matusz Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ostróda też trzyma mocno kciuki !! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts