Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A gdzie i kiedy to było?
Może warto jeszcze raz zobaczyć baski-babaski na żywo, co?
Witaj w FB. Zapraszam!:lol:
pzdr.

Na wystawie psów w Bedzinie:cool3: Widziałam tylko typ leśny czyli czarne;)
Były czasdy kiedy bardzo pasjonowały mnie baski...ale z tego powodu że nie widzialam żadnego na żywo przestałam sie nimi interesować :(

Posted

[quote name='Anecioreczek']http://img72.imageshack.us/img72/5198/resizeofimg7209ac7.jpg
Antkowi chce Taką kupić!:cool3:
Ja ja wypatrzyłam na stronie:
www.aszti.com
a zamówienie złożyłam naszej koleżance z DGM - Oluna. Wysłałam do niej PW.

[quote name='despera']Dzień dobry:multi: Śliczne obróżki, pieski pewnie się cieszą:loveu: Ja niestety jeszcze nie widziałam baska na żywo:shake: Pozdrawiamy!:lol:
Despera, no to na co Ty czekasz? Na pewno w pobliżu Twojego miejsca zamieszkania jest jakaś wystawa. Po prostu pojedź na nią i już! Chociaż najpierw lepiej się upewnić, czy jakieś baski tam będą...

Ale, ale. Ty przecież juz niedługo będziesz w W-wie, prawda? I to nawet dosyć długo... To może zechcesz wziąć udział w jednym z naszych spacerków? Nesik nam na pewno nie będzie przeszkadzał. Moje baski przecież miały "swojego sztucera"...

[quote name='Rybka_39']Na wystawie psów w Bedzinie:cool3: Widziałam tylko typ leśny czyli czarne;)
Były czasdy kiedy bardzo pasjonowały mnie baski...ale z tego powodu że nie widzialam żadnego na żywo przestałam sie nimi interesować :(
Zapraszam na wystawy! Może akurat trafisz na baska w innym kolorze niż czarno-białe?:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hola, hola. Jutro wieści z B-stoku nie będzie, bo... baski są w niedzielę!
Ha!
Pzdr.
Haha zagalopowalam sie :) dzieki za uswiadomienie:lol:

[quote name='Asiaczek']Tak wyglądają moje ostatnie zakupy obróżkowe dla babasków...
Podobają się?
Lekkie zbliżenie...

Sliczne!!!!!!!!!! nie wiedzialam ze Hilton tez produkuje takie obrozki ladne!

Posted

Rybka_39 napisał(a):
NO chciałabym poznac wiecej basków;)

Jakby co - to jesteśmy w Chorzowie. Może tam się spotkamy?

agaciaaa napisał(a):
Będę jutro kibicować Asiaczkom!!! Powodzenia!

Do zobaczenia jutro!:lol:

Savannah napisał(a):
Haha zagalopowalam sie :) dzieki za uswiadomienie:lol:
Sliczne!!!!!!!!!! nie wiedzialam ze Hilton tez produkuje takie obrozki ladne!

Ta zieleń pięknie gra z rudymi baskami. Jutro te obróżki będą z użyciu, to sama zobaczysz, jak to wygląda.
Pzdr.

Posted

[quote name='agaciaaa']To jutro będę rozpoznawać Twoje baski po obrożach ;)
Hahaha, dobre!:lol:

[quote name='matusz5']Ma ktoś może jedno wolne miejsce w samochodzie ?? do Białegostoku??
Czyżbyś jednak - mimo przeciwności losu - planował pobyt na wystawie? To może to pytanie zadaj na topiku o wystawie w Białymstoku. Może tam trafi się transport...
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, dobre!:lol:

Czyżbyś jednak - mimo przeciwności losu - planował pobyt na wystawie? To może to pytanie zadaj na topiku o wystawie w Białymstoku. Może tam trafi się transport...
pzdr.

bardzo bym chciał Asiaczku !!!

spróbuję jeszcze tam napisać...

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, Kochani. My się już zaczynamy szykować do wyjazdu...
Tych, co zostają w domkach, prosimy o mocne zaciskanie kciuków za Asiaczki.:lol:
Pzdr.

z Poznania 'ida' mocne mysli i kciuki. czekam jutro na smsa... wczoraj bym sie nie doczekala:lol::lol: POWODZENIA