Asiaczek Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 miumiu napisał(a): czy zrobiłyście choć trochę fotek? Tak, trochę... Jakoś nie miałam weny na fotki... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witajcie:) Przykro mi z powodu Paco,nieciakawa historia... Atosik tez został pogryziony na zlocie przez 'socjalizacje' a dokładniej musieli sie zdominować...:shake: Quote
sylrwia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Dzieki Asiaczku, ze plytka gdzies krazy wmoim kierunku.:lol: A Paco powinien teraz starac sie o rente dozywotnia pourazowa:diabloti: Quote
Savannah Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Asiaczek']Savannah - nie rozumiem Twojego postu: to będziesz mogła być na wystawach we wrześniu czy nie...? Pzdr. no wlasnie bede mogla byc na wszystkich bo nic nie stoi na przeszkodzie i moj wyjazd (wiesz gdzie)musi byc przelozony z przyczyn odemnie nie zaleznych. A zreszta porozmawiamy jak sie spotkamy, to juz niedlugo, prawdA?;) Quote
Asiaczek Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Savannah napisał(a):no wlasnie bede mogla byc na wszystkich bo nic nie stoi na przeszkodzie i moj wyjazd (wiesz gdzie)musi byc przelozony z przyczyn odemnie nie zaleznych. A zreszta porozmawiamy jak sie spotkamy, to juz niedlugo, prawdA?;) Aaaaa.... No to nie ukrywam, że się - niestety - trochę cieszę z takiego obrotu sprawy...:oops: Chociaż z drugiej strony - żal mi Twojego wyjazdu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Witajcie! i Dobranocka, boja jakoś nie mam weny do wstawiania fotek... A tyle ich mam zaległych...:oops: Może jutro będzie lepiej? Pzdr. Quote
Bewarka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 E tam...wole dziś :D ale...już chyba sie jutro robi? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Hihihi,masz rację! "Jutro" przerobiło się w "dziś"... No to dzisiaj, ale ppłd. Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 ojej, baski ujawniły swoje mordercze zapędy... ;) nie, no tak serio to przykro mi, biedy Paco. Czekam na fotki. Quote
Kincia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Hej Asiaczku :multi: Jeju to tu sie tragedia wydarzyla :-o Baski takie grozne :D Paco wracaj do zdrowia bedzie dobrze :loveu: Rano fotki wstaw a nie :D Ja chce je jeszcze zobaczyc przed wyjazdem :) Dobranoc:* Quote
miumiu Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 hehehehe już zapomniał że coś mu jest już dziś do psów ciągnął na spacerze:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 ;)...wszystkie żywe....to wsio oki.....pyszczki w górę :p Quote
miroszki Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 miumiu Bardzo się cieszę, że nie doszło do jakichś poważnych obrażeń... mam nadzieję, że wkrótce będzie okazja na ponowne spotkanie - tylko już bez zbyt wczesnego puszczania Paco! ;) Mały jest dzielny - tak trzymać! ;) Pozdrawiam, Alesja Quote
miumiu Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 byliśmy u weta nic mu kompletnie nie jest i można była go mniej wygolić ale już przepadło zdjety bandaż, pan dr powiedział, ze na milion % pies nie miał złych zamiarów tylko musiał go zahaczyć w biegu o czym świadczy wygląd ranki (normalnie dr koroner) oraz fakt nie istnienia dzióry po drugim przeciwległym kle, więc tak jak myślałam, nawet o szcząrkowych złych zamiarach mówić nie można :) no i raczej pojawimy się w białymstoku jeśli nic się nie popaprze do tego czasu.:multi: Quote
Asiaczek Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Z tym przyszłym spacerkiem, to bym , owszem, była "za", ale jednak bez basków. sorki, ale nie chciałabym, aby moje Małe pogoniły Paco, jako te "wiewióreczkę"... I ciesze się, że to było "tylko" zahaczenie kłem, a nie normalne, mysliwskie złapanie za gardziołko... Pzdr. Quote
despera Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Dzień dobry:) Jak widzę, spacer był "z przygodami"... Dobrze, że nic się nie stało. Pozdrowienia dla Paco i dla basków oczywiście też:) Quote
Asiaczek Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Taaaaaa, ten spacer na długo zostanie mi w pamięci... Ale dzisiaj tez byliśmy na Polach, niestety, nie dla radości, lecz z powodu zbliżającej się wystawy w B-stoku. Trzeba było poćwiczyć z maluchami. To znaczy z Kiką i Keniem... Pzdr. Quote
dzasta Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Witaj Asiaczku po długiej nieobecności :) Melduje posłusznie że już w 2/3 nadrobiłam zaległości w baskowym blogu :lol: Ale coś te baski jakies moldercze a to niby mój staffik mordelca jest :lol: Śmieje się oczywiście bo z pieskami tak już bywa a już jak jest znaczna róznica wzrostu to wypadki różne się zdarzają :shake: wiem coś o tym bo mój staff uwielbia Yoraski i wszelkei małe włochate potforki ale ja zawsze mam go pod kontrolą i śledze uważnie każdy jego krok co oczywiście nie daje gwarancji bo czasem te małe pchełki wskoczą mu pod nogi ale jeszcze obyliśmy się bez przygód bo jest nauczony od małego ze zabawa z maluchami wygląda tak że się stoji nieruchomo a jak sa natarczywe to się po ang wycofuje (wszak to anglik jest ) ale ja tego go nauczyłam bo chce mieć w przyszłości małego pieska do kompletu :loveu: Ale najwazniejsze że sie nic nie stało Paco :) Głaski dla Basków i pozdrowienia dla Ich Pańci :multi: Quote
Asiaczek Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Witaj, witaj! Dzięki za wizytę!:lol: Fotek rzeczywiście przybyło a i następne stoją i przebierają nogami, aby je wstawić na DGM... Niestety, brak czasu. Pocieszam się, że za tydzień będę już na urlopie i wtedy na pewno dam czasu...:diabloti: Na razie to jest "coś kosztem czegoś"... Pzdr. Quote
sylrwia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Asiaczku powiedz mi czy Ty wysyłałaś do mnei na ulice na "D" czy na "W" płytki? I czy to idzie jako paczka? Bo mam awizo, ze jakaś paczka jest do odebrania na "D" a nic ostatnio nie kupowałam:roll: Quote
Asiaczek Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Sylrwia - wysłałam na "W" i to była koperta z "bąbelkami w środku". Pzdr. Quote
sylrwia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Ciekawe w takim razie co to za paczka:roll: Quote
Asiaczek Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Jak nie pójdziesz i nie zobaczysz, to sie nie dowiesz... Pzdr. Quote
Recommended Posts