Savannah Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 a tutaj odprezenie letnie na trawce:p pozwole sobie wstawic ;) Przy okazji ciepłe pozdrowienia z Poznania dla Baskow-Bobaskow i Wlascicielki Quote
Savannah Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Ja też! A właściwie kocham koty, wszystkie... Jeżeli chodzi o Wrocław, to sędzia z Włoch: Gianfranco BAUCHAL. Pzdr. Nie, nie Wrocław...chodzi mi o Dracule Quote
Asiaczek Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Savannah napisał(a):a tutaj odprezenie letnie na trawce:p pozwole sobie wstawic ;) Przy okazji ciepłe pozdrowienia z Poznania dla Baskow-Bobaskow i Wlascicielki Zawsze chętnie służę moim FB dla takich foteczek!:loveu: Savannah napisał(a):Nie, nie Wrocław...chodzi mi o Dracule Aaaaa, ja dzisiaj troszkę niekumata, sorki. Juz podaję: I dzień - Roberto Schill/Rumunia, II dzien - Dimitris Antonopoulos/Grecja. Jeżeli na I dzien dojedzie Mr Koch z Niemiec, to możemy pożegnać się z jakimkolwiek tytułem, a II dnia - Grek, hmmm... zobaczymy.:lol: Pzdr. Quote
Savannah Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Zawsze chętnie służę moim FB dla takich foteczek!:loveu: No to sie ciesze:lol::loveu: Aaaaa, ja dzisiaj troszkę niekumata, sorki. Juz podaję: I dzień - Roberto Schill/Rumunia, II dzien - Dimitris Antonopoulos/Grecja. Jeżeli na I dzien dojedzie Mr Koch z Niemiec, to możemy pożegnać się z jakimkolwiek tytułem, a II dnia - Grek, hmmm... zobaczymy.:lol: Pzdr. Kazdemu sie zdarza:lol:Wybaczam oczywiscie. Ale niedlugo masz urlop to odpoczniesz, prawda? Ja 'urlop' mam od..maja (nie liczac 5 dni matur) do pazdziernika i powiem szczerze...ze mi sie nudzi:placz: Dzieki! co prawda, Rumuna nie kojarze..ale Greka tak ! :) A ten pan ma dojechac?? A wogole to badzmy dobrej mysli! Ja jestem optymistka :) Quote
Asiaczek Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Mr Koch sporo jeździ po Europie, a szczególnie tam, gdzie sędziuje zaprzyjaźniony sędzia. Bo p. Roberto Schill jest tym zaprzyjaźnionym, niestety... A Greka skąd kojarzysz? Pzdr. Quote
Savannah Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Mr Koch sporo jeździ po Europie, a szczególnie tam, gdzie sędziuje zaprzyjaźniony sędzia. Bo p. Roberto Schill jest tym zaprzyjaźnionym, niestety... A Greka skąd kojarzysz? Pzdr. Rozumiem, ale chyba zmienili sedziego na pierwszy dzien:multi::multi: wlasnie sprawdzam...5 FCI ma Pani Marja Talvitie . Wiec ciekawe czy teraz sie pojawi, hmm? U tego Greka wystapilam juz w roli handlera na wystawie CAC w Grecji, gdzie wystawilam znajomym psa. Sedzia kompetentny według mnie. Quote
Asiaczek Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Nazwisko sędziny Talvitie chyba jest mi znajome, przynajmniej ze słyszenia... Co ma być, to będzie... Pzdr. Quote
Savannah Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Nazwisko sędziny Talvitie chyba jest mi znajome, przynajmniej ze słyszenia... Co ma być, to będzie... Pzdr. ale czy pan K. tez je zna? Bo chyba teraz juz nie wiadomo czy bedzie :p Ale badzmy dobrej mysli, prawdA? Aha Pani Talvitie jest z Finalndii Quote
Savannah Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 uracze Cie jeszcze jednym zdjeciem... tym razem Jessi odpoczywa... ale ona woli fotele skorzane, a jak!:lol: z pilotem przy lapie, w oddali z kominkiem...Normalnie zyc nie umierac, hihihi Quote
Asiaczek Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Wiecie, co? Chyba żaden spacerek nie odbył się, aby baski nie żebrały... Sami popatrzcie: Tutaj, to nawet w towarzystwie większego brata... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Cd. Każdy sposób, aby sięgnąć po ciasteczko, jest dobry... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Cd. Czyżby samoobsługa? Kika w akcji! Quote
Elitesse Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ta pani chyba miala cos baaardzo pysznego :) Quote
miroszki Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Elitesse napisał(a):ta pani chyba miala cos baaardzo pysznego :) Owszem, miałam! :evil_lol: Pozdrawiamy, Alesja i Jaszka ;) Quote
Savannah Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 a widze ze maluchy sie szybko nauczyly, co dobre:p Quote
despera Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 http://img76.imageshack.us/img76/3305/jesskw1.jpg tej to dobrze:evil_lol::loveu: Świetne fotki małych(i nieco większych) żebraków:loveu: Pozdrawiamy!! Quote
agabass Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ja bardzo lubię takie baski żebraski :evil_lol: Quote
miumiu Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 żebraski :lol: ale jakie paszcze uchahane! Quote
Samturia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 agaciaaa napisał(a):Twoje są duuużo ładniejsze! popieram nawet w 200%... :) Twoje sa takie jakie powinny byc...:):loveu: Quote
Poświata Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Pewnie, ze aktualne. Zastanów się dokładnie kiedy będziesz mogła przyjechać. Wstępnie rozmawiałyśmy o 1-2 wrześniu, prawda?Hola hola :nono:, ktoś tu zapomniał, że 1 IX ma juz zajęty czas :mad: Quote
Asiaczek Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='Poświata']Hola hola :nono:, ktoś tu zapomniał, że 1 IX ma juz zajęty czas :mad: Aj, aj, rzeczywiście! Czekam na kontakt z Cavallo. Napisała wcześniej, że będzie miała urlop, to może uda jej sie przyjechać w ciągu tygodnia...? Agabass - jak Ty wymyślasz takie super określenia, co? Baski-żebraski...:loveu: pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA Czy ktoś ma wolny czas w najbliższy czwartek? Proponuje spotkanie na Polach, ok. godz. 10:00. Będzie Agasia ze swoją Księżniczką i ja z paroma baskami... Kto do nas dołączy? Może Donya, chyba jeszcze ma wolne... Może Agabass... Alesja, może Ty? pzdr. Quote
Savannah Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dobra wiadomosc Asiaczku, Gosia wysle mi CD w czwartek. Wiec ja to przegram na CD i osobiscie Ci zawioze w wiadomym terminie, ok? Quote
Asiaczek Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Savannah napisał(a):Dobra wiadomosc Asiaczku, Gosia wysle mi CD w czwartek. Wiec ja to przegram na CD i osobiscie Ci zawioze w wiadomym terminie, ok? Bardzo dobry pomysł! Pzdr. Quote
Samturia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Hahaha :roll: i zeby nie bylo "A nie mowilam"... :roll: moja mamusia sobie cos ubzdurala i nie pojade do Chozowa... super... :roll: :angryy: Quote
Recommended Posts