Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

W niedzielę. Ja jestem na jamnikach, na Shih się nie wybieram, po co ma się Tysiek męczyć chodząc po ringu?
Jakbym chciala się wybrać do rodzimego sędziego, to go mam akurat pod nosem :diabloti: Nie muszę jechać do Bialego... Wystarczy iść na sekcję - z 5 km z buta mam :eviltong:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Porządnie oblicz finanse, co się bardziej opłaca. Płatne w Poznaniu czy państwowe w Lesznie...

BTW - skąd Ty znasz takie słowo jak "szkopuł"?:crazyeye: I na dodatek piszesz go bez błędu...
Pzdr.

Musze pomyslec. Do Leszna mnie nic nie ciagnie, jedyne co mi sie tam bardziej podoba ze drugim jezykiem bedzie hiszpanski (a zawsze sie go chcialam nauczyc). w Poznaniu drugi jezyk to albo niemiecki, francuski lub rosyjski.... Mam jeszcze tydzien na pomyslenie :)

Hmm no tak normalnie to znam, to przeciez normalne slowo :) i dla mnie dosc powszechne:razz:

Asiaczek napisał(a):

Ciasto też będzie...

To zaluje ze mnie nie bedzie w Białymstoku, bo ja tam lubie Asiaczkowe ciasta:loveu:

BTW super fotki, a Baski tak lubia sie chlodzic w wodzie? Ewa mi pisala ze jej Mumino lubi teraz w morzu codziennie plywac :)

Posted

[quote name='donya']Same piękne baski ;) :lol: :lol:
Trochę mało tych współtowarzyszy zabaw :eviltong: :lol: :lol:
Donya, będą i towarzysze zabaw. Sama zobaczysz, może nawet już dziś...

[quote name='Savannah']Niespodzianka:loveu: znalazlam na swoim kompie:p Wroclaw chyba 2003;)
Moj meski ulubieniec Gusio-Bogusio-Pregusio:loveu:

Tak, to Wrocław!!! Dzięki, że wstawiłaś te fotki, bo rzeczywiście, Gusia trochę mało w FB ostatnio...:oops:

[quote name='Samturia']Asiaczku :evil_lol:
Snilo mi sie ze wlamalam sie do twojego domu zeby poogladac baski! :evil_lol: ja to mam chore sny... :)
Super sen! Oznacza on mianowicie, że przyjedziesz do mnie!!! Hahaha...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Tak, to Wrocław!!! Dzięki, że wstawiłaś te fotki, bo rzeczywiście, Gusia trochę mało w FB ostatnio...:oops:

No wlasnie malo go :-( Wiec moze jeszcze Hipka z Wroclawia (2004 to bylo:lol:)
Hipcia czyli Here And There Asiaczek

i Felcia :)

Asiaczku jesli chcesz i nie masz tych zdjec, to moge orginalne wielkosci wyslac na maila :)

Posted

Mnie najbardziej się spodobało zdjęcie "Powrót z pubu" i "Za Arturem panny sznurem".
Co się dzieje z tą pogodą Asiu? u Was też tak leje deszcz? Mąż już wie ze jestem? umówiona na sobotę...

Posted

Czoko - mała zmiana, ale myślę, że z korzyścią dla Ciebie.:lol: Otóż z powodu niedyspozycji Artura co do biegania po górkach na Fortach, spotykamy się na Polach!
Forty będa na pewno, ale może w przyszłym tygodniu...?
Co Ty na to?
A co do pogody - to u nas kropi...
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, jak się uda w najbliższa sobotę, to nie tylko smyczy, kagańców ale nawet i obróżek nie będzie!
Witaj Debe!!!
Pzdr.

brzmi jak walki psów ;) :evil_lol:

Posted

http://img410.imageshack.us/img410/7232/resizeofimg6763si9.jpg

Taki młody:shake:

:diabloti:

Asiaczku,ja wiem miałabyć niespodzianka...Miałam dać wierszyk ale kurcze czasu brak:placz: no i weny..Bo ja to nie od pisania jestem:-(
Ale...jest ktoś inny do pisania:diabloti:
ZonkOne obiecał coś special4U(:diabloti:)
Na Zlocie wymyśli Pioseneczke o Dżeziku i o wszystkich Twoich Baskach(Moze o Kocinach też wspomni jak go poprosze):multi:
{no bo on teksty pisze :roll:}