dbsst Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 czesc Asiu :loveu: nie było mnie wiekami wybaczysz :loveu: :loveu: kiedy wpadniesz na jakąś kaffke z cynamonem :cool1: Quote
Savannah Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Fotki dzieki uprzejmosci DB Artic:loveu:notabene wlascicieli Zw.BIS Legnica:p no to stoimy na chybotliwym stoliku:lol:Pani sedzina bardzo dokladna ! To sie chwali !! i wreszcie na stalym gruncie:evil_lol: tu sie rozbiegamy a tutaj nie zauwazeni przez Pana sedziego na Finalach Oddzialu Legnickiego:roll: a tu handler zmienil rase:eviltong: na Soska-motorowke (ze wzgledu na predkosci ktore ten pies wyciagal:evil_lol:) Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Gratulacje dla Buszi i Savannah! :multi: :multi: :multi: To, że "futrzaki" są bardziej zauważane na BISach, to niestety prawda... tym bardziej cieszy, że Światówkę wygrał krótkowłosy bracco ;) chociaż imho stało się to dzięki fenomenalnemu dopingowi publiczności :cool3: Pozdrowienia dla basków :) Marysia i Una Marysiu, nie jest ważne czy był doping publiczności, czy też nie. Chociaż ma to na pewno wpływ na końcową ocenę (coś wiem, na ten temat!). Ważne, że wygrał piękny psiak! [quote name='miroszki']Dzień dobry Asiaczku! :multi: Te kąpiele błotne - to przecież samo zdrowie! :) Mam niezbyt wesołą wiadomość - w sobotę nie uda mi się dołączyć do spacerku :-( : praca mi wyskoczyła na 12 (chociaż Artur wtedy na PM proponował spotkać się o 6:) Ale to byłaby przesada ;) )... Miłego dnia Ci życzę, Alesja Artur chyba żartował...:cool3:Ale kto Go tam wie... Żałuję wielce, że Was nie będzie. Myślę, że Forty bardzo by się Wam spodobały... Nic to. Na pewno będzie następny raz.:lol: [quote name='dbsst']czesc Asiu :loveu: nie było mnie wiekami wybaczysz :loveu: :loveu: kiedy wpadniesz na jakąś kaffke z cynamonem :cool1: Debe, Debe, Debe przyszła z wizytą!!! Ależ to dopiero niespodzianka!!!!:loveu::loveu::loveu: Jeszcze raz gratuluję wspaniałej otoczki (sama wiesz, czego) i życzę Wam (sama wiesz, czego)...Takie informacje, jak Twoja, mogę czytać codziennie, wiesz? A co do wizyty - od 26 sierpnia mam urlop i - jeżeli będziesz miała jakiś wolny termin - to wpadnę. Ale raczej nie na kawusię, ale na inny rodzaj relaksu w Twoim wykonaniu, OK? W tej sprawie zadzwonię wcześniej i się domówimy. Już nie mogę doczekać się na spotkanie z Tobą!:lol: Pzdr. Quote
Marysia_i_gończy Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Asiaczek']Marysiu, nie jest ważne czy był doping publiczności, czy też nie. Chociaż ma to na pewno wpływ na końcową ocenę (coś wiem, na ten temat!). Ważne, że wygrał piękny psiak! Piękny :loveu: Zgadzam się! :loveu: A doping był niesamowity, byłam tam i wyłam z innymi ;) Twoje baski też są piekne :loveu: Eeeech, chociaż obawiam się, że to nie są psy dla mnie ;) to są pięęękne :) :) Im częściej tu zaglądam tym bardziej się o tym przekonuję :lol: Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 No to trochę Dżezika, jak on taki piękny... Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Asiaczek napisał(a): Debe, Debe, Debe przyszła z wizytą!!! Ależ to dopiero niespodzianka!!!!:loveu::loveu::loveu: Jeszcze raz gratuluję wspaniałej otoczki (sama wiesz, czego) i życzę Wam (sama wiesz, czego)...Takie informacje, jak Twoja, mogę czytać codziennie, wiesz? hahhaha wariatka ;) dziękuje Ci za sama wiesz co :multi: :buzi: czekam i zapraszam :multi: :multi: Quote
despera Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 http://img258.imageshack.us/img258/3019/resizeofimg6682aoa5.jpg jak on wyciąga kłusik:loveu: Cudny pesio:loveu: Quote
Savannah Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 super fotki·!! O to chyba własnie ten 'zbiornik wodny' w tle Dzezika widzialam w telewizji:lol::multi: Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Jak wszystkie baski są cudne, to, proszę, jeszcze Żelcia do kompletu. Żelcia po wizycie w pubie... A kto ją tam zaprowadził? Żelinka-doopinka... hihihi... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 dbsst napisał(a):hahhaha wariatka ;) dziękuje Ci za sama wiesz co :multi: :buzi: czekam i zapraszam :multi: :multi: Zadzwonię na pewno! Pragnę Cię jak kania dżdżu, hahaha, a co! Savannah napisał(a):super fotki·!! O to chyba własnie ten 'zbiornik wodny' w tle Dzezika widzialam w telewizji:lol::multi: No to niedługo zobaczysz go na własne oczy... Pzdr. Quote
Savannah Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Jak wszystkie baski są cudne, Bo taka czysta prawda:loveu: Asiaczek napisał(a): No to niedługo zobaczysz go na własne oczy... Pzdr. Juz nie moge sie doczekac:multi: Licze ze pogoda wtedy dopisze i bedzie slonecznie! Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Savannah - obojętnie, jaka będzie pogoda i tak tam dotrzemy! Koniec i kropka.:lol: Pzdr. Quote
Savannah Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Asiaczek']Savannah - obojętnie, jaka będzie pogoda i tak tam dotrzemy! Koniec i kropka. Pzdr. I basta :lol: Postanowione :) a ja dostalam sie na studia panstwowe...szkopul w tym ze w Lesznie:lol: dlatego chyba pojde na platne w Poznaniu..nie oplaca mi sie dojezdzac, zwl ze zajecia sa od 8 do 16, nie mialabym czasu by sie uczyc w domu.. ale i tak milo mi ze dostalam sie tam bez problemu :) Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Porządnie oblicz finanse, co się bardziej opłaca. Płatne w Poznaniu czy państwowe w Lesznie... BTW - skąd Ty znasz takie słowo jak "szkopuł"?:crazyeye: I na dodatek piszesz gob bez błędu... Pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Żelka też cudna :loveu: http://img520.imageshack.us/img520/5199/resizeofimg6625su0.jpg a jaka zadowolona po wizycie w pubie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Co my tam jeszcze mamy z basków...? O, Felka. Kenio w pojedynkę, odstraszający wroga albo jakoś tak.:lol: Na tej fotce Kenio jest brudasek, bo... Koiśka wepchnęła go do kałuży... Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Felka z głupią miną Ale tu już lepiej,prawda? Quote
bonita Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Minka na tym zdjęciu nie jest głupia, ona wciąga powietrze głęboko do płuc ;) :grin: http://img168.imageshack.us/img168/6590/resizeofimg6651xb4.jpg Witajcie Asiaczki foteczki jak to zwykle u Was piękne :loveu: Qurcze kiedy ja się doczekam jakiegoś fajnego aparatu, żeby choć trochę podobne fotki robić :loveu: Pozdrowionka Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Na koniec dzisiejszego dnia, jeszcze kilka fotek, które nazwałam "pomieszanie z poplątaniem". Sami oceńcie... "Wyjście z kąpieli?" "Powrót z pubu" Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='bonita']Minka na tym zdjęciu nie jest głupia, ona wciąga powietrze głęboko do płuc ;) :grin: http://img168.imageshack.us/img168/6590/resizeofimg6651xb4.jpg Witajcie Asiaczki foteczki jak to zwykle u Was piękne :loveu: Qurcze kiedy ja się doczekam jakiegoś fajnego aparatu, żeby choć trochę podobne fotki robić :loveu: Pozdrowionka Mówisz "łapie wiatr"? Hmmm... A z aparatem nie przesadzaj. Gdybyś robiła byle jakie fotki, to w Twoim FB nie byłoby takich tłumów, jakie są! I tego Ci zazdroszczę...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 O, i jeszcze jeden basek mi się zapodział. Oto KALIMERA Asiaczek vel Kika ze swoim panem - Arturem. Zobaczcie, jakie poświęcenie "Kika jest zmęczona!" Jak myślicie, gdzie idzie Artur i dlaczego obie panienki za nim - jak za panią matką, co?;) W myśl zasady - za Arturem - panny sznurem... Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='bonita']Trochę ich się tam kąpało :grin: Zobacz, ile było basków... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 A tak wyglądała nasza grupa: Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts