bonita Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Witajcie Asiaczki :multi: Dawno mnie to nie było :shake: wszystko przez to strasznie mulące dogo.... Ale dziś odpukać ( puk, puk) idzie normalnie :multi: Pozdrowionka! ( idę teraz poczytać co się u Was działo w czasie mojej nieobecności :) ) Quote
Anecioreczek Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='Asiaczek']Anecioreczek- i gdzie ta niespodzianka, co? Wybacz ale no normalnie czasu nie mialam wczoraj:placz::placz: A teraz zaś jade do Tychów do Dziadka i wroce wieczorem:placz: Jak tylko znajde chwile czasu to pomyśle nad tym bo to to bedzie inwencja Twórcza:cool3: Więc trzeba na to chwilke czasu:eviltong: Ale obiecuje że to zrobie! Jak nie wczoraj to dziś(:evil_lol:) jak Nie dziś to jutro! a Jak bede tak to poganiac to obiecuje ze zrobie to bombowe,bo przeciez obiecałam i nie moge zawieść..:roll: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 bonita napisał(a):Witajcie Asiaczki :multi: Dawno mnie to nie było :shake: wszystko przez to strasznie mulące dogo.... Ale dziś odpukać ( puk, puk) idzie normalnie :multi: Pozdrowionka! ( idę teraz poczytać co się u Was działo w czasie mojej nieobecności :) ) Witaj Bonita po urlopie!! Anecioreczek napisał(a):Wybacz ale no normalnie czasu nie mialam wczoraj:placz::placz: A teraz zaś jade do Tychów do Dziadka i wroce wieczorem:placz: Jak tylko znajde chwile czasu to pomyśle nad tym bo to to bedzie inwencja Twórcza:cool3: Więc trzeba na to chwilke czasu:eviltong: Ale obiecuje że to zrobie! Jak nie wczoraj to dziś(:evil_lol:) jak Nie dziś to jutro! a Jak bede tak to poganiac to obiecuje ze zrobie to bombowe,bo przeciez obiecałam i nie moge zawieść..:roll: No dobra. To czekamy na tę Twoją niespodziankę...Ale proszę się zbytnio nie ociągac, bo stracimy cierpliwość...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 A oto najnowsze wieści z wystawy w Legnicy, jeszcze cieplutkie: CAC-Legnica, 05-08-2007 r., sędzia Anna Jaśkiewicz: SUKI kl. pośrednia - Yombe's AISHA ASHIETU - dosk.1, CWC. kl. otwarta - I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, NDSwR, BOB!!! :loveu: BRAWO BUSZKA!!! Oby tak dalej!!! No i ogromne brawo dla handlerki - Savannah!!!!:loveu::loveu: [SIZE=2]Pzdr. Quote
despera Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Gratulacje!! A będą jakieś fotki z wystawy? Quote
Agasia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Brawo Buszka i Lidka!!! :loveu: :multi: :multi: Mam nadzieje, ze fotki będą... :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Savannah i właścicielka Buszki, w rozmowie telefonicznej, stwierdziły, że fotki są! Tak więc nie pozostaje nam nic innego, jak trochę poczekać, aż dziewczyny wrócą do domów... Poza tym ciekawa jestem tej niemieckiej suczki z kl. pośredniej. w Internecie wyglądała całkiem, całkiem... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Jeszcze cieplejsze nowinki z Legnicy: Buszka - BOG3!!!!!! Brawo Savannah i brawo Buszka!!! Pzdr. Quote
Agasia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Łiiii brawoooo!!!!:loveu: :loveu: Zadna niemiecka suczka nie moze sie rownac Asiaczkom :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Oj, Agasia, Agasia... Dałabyś jakieś fotki Księżniczki, co? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Nie mam, co prawda, fotek z dzisiejszej wystawy w Legnicy, ale mam fotki z wystawy w Głogowie z tego roku. Sorki za jakość... Buszi i Savannah Na niektórych fotkach trochę mało widać Buszkę, ale co pamiątka, to pamiątka, prawda? pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 I kilka fotek Buszki, w warunkach domowych... Zobaczcie, jak po wystawach pies potrafi się rozluźnić i co wtedy robi... Odpoczynek i jednocześnie pilnowanie posesji. I kto to mówił, że baski nie nadają się do pilnowania? A po pilnowaniu (eeee, takie nudne zajęcie...)... Na spacerku w lesie... Pzdr. Quote
Agasia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Asiaczek napisał(a):Oj, Agasia, Agasia... Dałabyś jakieś fotki Księżniczki, co? Pzdr. Musze cyknac cos aktualnego, moze zabiore aparat na pole? Bo te z przed tygodnia juz nieaktualne - rosnie dzieciaczyna! :evil_lol: Quote
sylrwia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Asiaczku mam pytanka: 1) Czy pamiętasz o zdjęciach z Warszawy? 2) Czy dostałaś moje pw i dałoby rade zapytać tej Twojej znajomej z Czech? Quote
Asiaczek Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Agasia napisał(a):Musze cyknac cos aktualnego, moze zabiore aparat na pole? Bo te z przed tygodnia juz nieaktualne - rosnie dzieciaczyna! :evil_lol: No to na co czekasz? Do roboty, Agasia... sylrwia napisał(a):Asiaczku mam pytanka: 1) Czy pamiętasz o zdjęciach z Warszawy? 2) Czy dostałaś moje pw i dałoby rade zapytać tej Twojej znajomej z Czech? 1/ fotki z W-wy - nagrać na płytę i wysłać czy cykać po jednym mailem? 2/ zapytanie poszło, ale jeszcze nie mam odpowiedzi. Dzisiaj wyślę ponownie, OK? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Mam kilka minut, to wstawię parę fotek z ostatniego spacerku na Polach mokotowskich. Tak oto prezentowała się nasza grupa... Jak widzicie, raz było nas mniej, raz więcej... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 W poprzednim poscie wgrałam 5 fotek, a pokazuje mi się tylko jedna. A Wam? Jaszka - widziany przeze mnie po raz pierwszy właśnie podczas tego spacerku: Pzdr. Quote
sylrwia Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Asiaczku może nagraj i od razu z Leszna i z Opola bys dograła. Co? I karteczke która miałaś mi na wystawie dąc dorzucisz. A codo za Jaszka? Quote
Agasia Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='Asiaczek']Oj, Agasia, Agasia... Dałabyś jakieś fotki Księżniczki, co? Pzdr. No to proszę - moja parka ;) Snoopy i Nadia "Snoopku czy nie sądzisz ze dzisiaj Jowisz jest dziś w jednej linii z Saturnem? :cool3: :loveu: " "Taaa... jasne" " On mnie chyba nie lubi... :( " Quote
sylrwia Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Super para :lol: Agasia czy bedziesz z Księżniczka na klubówce?? Quote
Asiaczek Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='sylrwia']Asiaczku może nagraj i od razu z Leszna i z Opola bys dograła. Co? I karteczke która miałaś mi na wystawie dąc dorzucisz. A codo za Jaszka? OK. Na dniach będę wysyłała zgłoszenia (pocztą) na Wrocław i Klubówkę, to od razu wyślę i dla Ciebie płytę. [quote name='Agasia']No to proszę - moja parka ;) Snoopy i Nadia "Snoopku czy nie sądzisz ze dzisiaj Jowisz jest dziś w jednej linii z Saturnem? :cool3: :loveu: " "Taaa... jasne" http://img525.imageshack.us/img525/9518/nadiaisnoovm5.jpg Po prostu cudne!!! :loveu::loveu::loveu:I jaki super komentarz!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Ponieważ oprócz pierwszego zdjęcia, nie wgrały się pozostałe cztery (ciekawe, dlaczego?), to wgrywam je jeszcze raz. A Jaszka to pieseczek naszej koleżanki z DGM - Miroszki vel Alesja. Jaszka to super rozrywkowy psiak, bardzo towarzyski i lubiący ... błotne kąpiele... Przykro mi, ale przy rozmiarze 640x480 nie mogę wgrać zdjęcia, tylko same linki. Jeżeli ktoś wie, jak z tego problemu wybrnąć, bardzo proszę o pomoc. Cdn. Pzdr. Poprawione :) Quote
Agasia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 sylrwia napisał(a):Super para :lol: Agasia czy bedziesz z Księżniczka na klubówce?? Nie bedzie nas na klubowce, mozliwe ze pojawie sie sama, ale tez watpie. Asiaczku ladne fotki! :) A zdjatka poprostu trzeba zmniejszyc w jakims programie graficznym :) Quote
Recommended Posts