Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matusz5']suuper te ujęcia wodne

najbardziej mi się podoba ta/ten osobnik/ka:loveu::loveu:

http://img77.imageshack.us/img77/2779/resizeofimg6359iq0.jpg
To JELLY JOSHREEN Asiaczek czyli po domowemu Żelka. Jest już nawet nieoficjalny fancklub Żelki...

Żelka jest dosyć oryginalnie umaszczona, bo nie ma białej kryzy wokół szyi... A za to ma bardzo równe białe skarpetki na przednich łapkach... Moja Żelinka:loveu:
Pzdr.

Posted

sylrwia napisał(a):
A baski w ogóle pływają czy tylko ograniczają się do chłodzenia stópek:razz:

Podczas tego spacerku to tylko łapki były chłodzone. Ale już na ostatnim (fotki jeszcze nie wstawione), była i kąpiel... Może nie do końca świadoma, ale...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']To JELLY JOSHREEN Asiaczek czyli po domowemu Żelka. Jest już nawet nieoficjalny fancklub Żelki...

Żelka jest dosyć oryginalnie umaszczona, bo nie ma białej kryzy wokół szyi... A za to ma bardzo równe białe skarpetki na przednich łapkach... Moja Żelinka:loveu:
Pzdr.

no Żelka bardzo mi się podoba:loveu::loveu:

piękna jest:loveu::loveu:

no i cieszę się, że dołączyłem do nieoficjalnego clubu Żelki:loveu::loveu:

Posted

Asiaczku, gdyby nie Twoje komentarze do zdjęć - nie rozpoznałabym who is who wśród basków! :) W grupie ogląda się te psiaki najlepiej, na żywo i na zdjęciach! :loveu:
Pozdrawiam;)

Posted

Samturia napisał(a):
Ile super fotek... nie wiem na które mam patrzeć i którymi się zachwicać... :)

Ja też wstępuję do klubu Żelki.... :D700 stronka... :drinking:

miumiu napisał(a):
ja też do fanclubu żelki poproszę, choć trikolorki są przecudnej urody :)

Witajcie w fanclubie Żelosławy!!! Co prawda, regulamin jeszcze nie ustanowiony, ale generalna zasada to taka, aby ZAWSZE BARDZO MOCNO TRZYMAć KCIUKASKI ZA żELCIę!
Na razie pasi?:lol:
Pzdr.

Posted

sylrwia napisał(a):
Asiaczku a gdzie Ty jesteś?? Wydaje mi się, że przelotem przeleciałaś przez Forysia galerie i ślad po Tobie zaginął. Czyżbyś szukała cudaków??:razz:

Wczoraj miałam zajęcia w podgrupach i... padłam... Postaram się dzisiaj nadrobić, ale to będzie póóóóóźnym wieczorem, bo dzisiaj mam "12-tkę" i z pracy wychodzę o 21:00...

A "cudaków" , jasne, że szukam... Przecież musisz przyjechać do W-wy... takie piękne miasto czeka na Ciebie:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Ponieważ dzisiaj na DGM zawitam dopiero późnym wieczorkiem, to wstawiam Wam 2 baaaardzo miłe informacje. Mam nadzieję, że będziecie się cieszyć razem ze mną...

Agabassku - co Ty na to?

No i jak? Cieszymy się?
Pzdr. i miłego dnia!