cavallo Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Witaj Asiaczek!!!! Dawno mnie nie było to i zaległości sporo! Oględnęłam sobie foteczki Baseczki i już mi lepiej....:loveu::loveu::loveu: Baski są dobre na wszelkie smutaski!!! :multi: Dobra, zgaduję dalej: służba zdrowia....:shake: Chyba znowu, nie trafiłam.... Miłego dnia!!!! :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
agaciaaa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 anetta napisał(a):Witamy. Kiedy sie doczekamy fot z Pól? No właśnie, właśnie. Czekamy na fotki!! Quote
despera Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dobry wieczór:) I gdzie te fotki?;) Pozdrawiamy!!:multi: Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 hanacek napisał(a): Tak Asiaczek ! W tym raze ja tiezs pomyslalam na niedobre kolorky. Witaj Hanacek! Właścicielka tej ładnej trikolorki będzie w Białymstoku, to pogadam z nią i wszystko się wyjaśni. Dziękuję!:calus: cavallo napisał(a):Witaj Asiaczek!!!! Dawno mnie nie było to i zaległości sporo! Oględnęłam sobie foteczki Baseczki i już mi lepiej....:loveu::loveu::loveu: Baski są dobre na wszelkie smutaski!!! :multi: Dobra, zgaduję dalej: służba zdrowia....:shake: Chyba znowu, nie trafiłam.... Miłego dnia!!!! :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Cavallo- brakowało mi Ciebie... Niestety, nie trafiłaś... A ja się cieszę, że Twój przyjazd do W-wy przybliża się...:evil_lol: sylrwia napisał(a): Asiaczku i niestety Jupi ma lepsze argumenty :) Nie Koffasz mnie...:placz: Jupi napisał(a): Asiaczku ja mam lepsze argumenty;) - do mnie jest bliżej:p - ogromne przestrzenie do chasania dla psów:p - as w rękawie- ja mam tor przeszkód na podwórku:p ale zapraszam i Ciebie z baskami:lol: Z takimi argumentami się nie dyskutuje...:cool3: Dzięki za zaproszenie.:lol: miumiu napisał(a):a co to za pogaduchy? prosiemy jakieś fotki! Miumiu - witaj! Ciesze się, że znalazłaś chwilę, aby tu do nas zawitać! Mam prośbę: wklej do mojego FB kilka fotek Twojej Cudnej Wilczycy:loveu::loveu:. Chciałabym, aby Moi Goście również ją zobaczyli. Ona jest po prostu PIęKNAAAAAAA...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::angel::angel::angel::angel::angel: A fotki będą dzisiaj, bo wczoraj to nie miałam dostępu do Net'u i na cały dzień odpuściłam sobie DGM... Pzdr. Quote
miumiu Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 długo się prosic nie dam ;) no więc prosze -zuopełnie nowa unikatowa rasa, pies jak widać w typie jak najbardziej pierwotnym, owczarek kielecko-warszawski nieawanturujacy się bo w krawacie pies ma rozlegle zastosowania do wszelkiej pracy -tu pies pasterski: agility jak najbardziej dogs dance czy jak to się tam nazywa no generalnie wszechstronnie użytkowa rasa, polecam każdemu, a najbardziej jest użytkowa w konkurencjach przytulania Quote
agaciaaa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jakie cudne maleństwo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agasia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 miumiu :loveu: Asiaczku - plytka ze zdjeciami dotarla, bardzo dziekuje! :multi: Quote
miumiu Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 hehe Agasia chyba od jesieni ci klientka przybędzie bo jeszcze większy z niej osiołek niż Paco, a zaoffuję Paco ślicznie na stoliku juz stoi i się nie kręci -codziennie ćwiczymy, ale jak sie, wieszał na ringowce tak się wiesza :( czekam na zamóiony kliker, moze tak załapie, bo smaki to on ma w d... asiaczek czekamy na fotki dziukunów! Quote
cavallo Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Witaj Asiaczek, czyli mówisz, że mogę sobie darować to zgadywanie....:eviltong: Piesek użytkowy cudny! Chyba ma coś nawet z Baska.... :cool3: Miłego dnia Asiaczek w tej swojej tajemniczej pracy.... :roll: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Elitesse Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 no nie :mad: gadanie i gadanie - a gdzie foty ? :cool3: Quote
Agasia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 miumiu napisał(a):hehe Agasia chyba od jesieni ci klientka przybędzie bo jeszcze większy z niej osiołek niż Paco, a zaoffuję Paco ślicznie na stoliku juz stoi i się nie kręci -codziennie ćwiczymy, ale jak sie, wieszał na ringowce tak się wiesza :( czekam na zamóiony kliker, moze tak załapie, bo smaki to on ma w d... asiaczek czekamy na fotki dziukunów! Super - cwiczcie cwiczcie! :) A bieganie najlepiej w zatloczonych miejsach - bo jak wkolo ma spokoj i cisze to prezentuje sie rewelacyjnie :loveu: Trzymam kciuki! :) I za malenstwo rowniez ! To ja wstawie fotke, moze to nie Asiaczki.. ale by Asiaczek :D Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='miumiu']długo się prosic nie dam ;) agility jak najbardziej no generalnie wszechstronnie użytkowa rasa, polecam każdemu, a najbardziej jest użytkowa w konkurencjach przytulania Wymiękłam...:loveu::loveu::loveu::loveu: Mogę na nie patrzeć bez końca! [quote name='cavallo']Witaj Asiaczek, czyli mówisz, że mogę sobie darować to zgadywanie....:eviltong: Piesek użytkowy cudny! Chyba ma coś nawet z Baska.... :cool3: Miłego dnia Asiaczek w tej swojej tajemniczej pracy.... :roll: Pozdrawiam, Agata&Alpa Cavallo - to było tak dla zmylenia przeciwnika. Ale sama wiesz, że zaproszenie jest nadal ważne! Czekam na sygnał. [quote name='Elitesse']no nie :mad: gadanie i gadanie - a gdzie foty ? :cool3: Będą, Koffana, będą... [quote name='Agasia'] To ja wstawie fotke, moze to nie Asiaczki.. ale by Asiaczek :D Mój Cukiereczek...:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Jupi Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote=Asiaczek;6451778 Będą, Koffana, będą... Pzdr. ale kiedy:razz: :lol: Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Na pewno dzisiaj. Już ja się o to postaram.:lol: Pzdr. Quote
Helga&Ares Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 wow ale śliczna fotencja http://img122.imageshack.us/img122/9913/97096721rl6.jpg jaki to seterek? Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 To seter angielski i jest własnością Agasi. Piękna sunia, prawda? pzdr. Quote
despera Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Śliczna seterka:loveu: I w ogóle słodka fotka:D Czekam na zdjęcia Asiaczków:) Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Zabawa z czarną, lekko przestraszoną sunią: "Mijanka" Cdn. Pzdr. Quote
cavallo Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Przyznaję, że miałam małą podpowiedź na PW odnośnie Twojego zawodu.... :cool3: Czy ten Brązowy Krzyż, to Ty dostałaś, czy zbieżność nazwisk? :eviltong: A zaproszenie do Wa-wy oczywiście przyjmuję!!!! Czy może być początek września??? ;) Asiaczek, Ty mnie serio, serio zapraszasz? :multi: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Cd. Prawdziwi "body guards" Każde zajęte swoimi... zapachami. O, tu to dopiero musi ładnie pachnieć! Z lewej: przyczajony tygrys... Z prawej: ukryty smok... Hihihi... I dla uspokojenia atmosfery, coś bardzo neutralnego... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='Helga_psiaki']wow ale śliczna fotencja http://img122.imageshack.us/img122/9913/97096721rl6.jpg jaki to seterek? Helga_psiaki - witaj! Z tego dzisiejszego zapracowania nawet nie przywitałam Ciebie na FB. Sorki. Ale ciesze się bardzo, że do nas dotarłaś!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts