Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

miroszki napisał(a):
Tak, poznałyśmy się, i to duuużą grupką..! ;)
Dziękujemy jeszcze raz za nasz wspólny, bardzo miły spacer ("i zapraszamy do korzystania z usług spółki pkp...") i czekamy na spotkanie na Fortach! :loveu: Być może uda się zachęcić jeszcze większą gromadkę! :razz:
Pozdrawiamy,
Alesja i Jaszka
P/s i też na zdjęcia czekamy, tak się starałaś uchwycić biegających (i wyskakujących z wody niby piłeczki) baseczków & Co! ;)

Fotek nawet jeszcze nie zgrałam z aparatu... Tak się złożyło.
Ale w niedzielę postaram się pouzupełniać zaległości.

Alesja - Jaszka jest super!!!:loveu:
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Staramy się (wszyscy uczestnicy spacerków!), aby takich problemów nie było. Na przykład ostatnio Donya nie wzięła swojego AJ, bo mogłyby być problemy pomiędzy Bimbonkiem i Jaszką... I albo jeden albo drugi musiałyby być na smyczy, a nie o to przecież chodzi, prawda?

Ale za to Jej Koiśka upodobała sobie nasze małe babaski i goniła je z uporem godnym lepszej sprawy; wielokrotnie maluchy lądowały w błotku...:lol:

Każdy przecież zna swoje psiaki i wie, czego można się po nich spodziewać, prawda?
pzdr.

Posted

Asiaczku mam pytanko czy moglabys mi podesłać fotki z wystawy w Warszawie na maila w dosc duzych rozmiarach?? Chodiz o wrzcuenie fotki na strone www, choc nie wiem kiedy Asia, ktora robi nam stronke ja wrzuci bo zdaje sie ze teraz w Oslo siedzi.

Posted

sylrwia napisał(a):
:shake: :roll:
Asia nie rozumieć ikonek... Proszę napisać "TAK", to Asia rozumieć...:lol:

Agasia napisał(a):
Buuu ja za 2 tyg. w Sopocie :(

Ja na razie nie umiem podać innego terminu:cool3:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Matagi:
- Cio to? Cio to? Cio to?
- Kto to? Kto to? Kto to?
- Skąd to? Skąd to? Skąd to?
- Ładne! Ładne! Ładne!

Please...
Pzdr.

A to z wczorajszej wystawy w Rydze.:eviltong: Basek wystawiany był tylko jeden,ta suczka tricolorka,która się wybiera niedługo do ...Gusia:eviltong:
Katalogu nie mam,ale ma Piotrjan.Właścicielami hodowli są: Aina &Maris Kornejevi,hodowla ma jeszcze rottki i mamuty,ich www:
www.rottweiler.lv i www.alaskanmalamute.lv.
Hodowla nazywa się KORLAND REIN.Właścicielka przemiła,rozumie i troszku mowi po naszemu.Była wspolorganizatorem wystawy.Mam wizytówke jej.
Basek z corgasem maszerował sobie po wystawie,dogoniłam i ufociłam,ale nie mogłam sie z właścicielami dogadać:shake:

Posted

Matagi - dzięki. Ale mężem tej ładnej trikolorki chyba nie będzie Gusio. Takie krycie może dać niedobre kolory...
A trikolorka grzechu warta!
Piękne dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Koffam Cię! I Twoje Pilotki też!!!:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Matagi - dzięki. Ale mężem tej ładnej trikolorki chyba nie będzie Gusio. Takie krycie może dać niedobre kolory...
Piękne dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Koffam Cię! I Twoje Pilotki też!!!:evil_lol:
Pzdr.

Do usług!:loveu: Ta dziewczyna z Łotwy będzie w Białymstoku z mamutem,pogadacie zapewne....;) :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oddajesz pole walkowerem? Nie chcesz zgadywać?

A tak poza tym - nie znam słowa NIE w Twoim wykonaniu... hahaha....:lol:
Pzdr.

Tak oddaje walkowerem, bo wachlarz możliwości jest na pewno wielki. A nie rzucam sie z motyka na słońce :evil_lol:
Co do pojawienia sie w Warszawie, jest to nierealne. Od jutra do 1 wrzesnia będe miała w sumie 5 dni wolnego. Jutro juz zaczynam prowadzić półkolonie dla dziecaków ze świetlicy środowiskowej, potem Sopot i tak dalej, pod koniec sierpnia mam tydzień pod znakiem rad pedagogicznych i szkoleń. A potem to juz jeden wielki szkolny kosmos.

Posted

sylrwia napisał(a):
Tak oddaje walkowerem, bo wachlarz możliwości jest na pewno wielki. A nie rzucam sie z motyka na słońce :evil_lol:
Co do pojawienia sie w Warszawie, jest to nierealne. Od jutra do 1 wrzesnia będe miała w sumie 5 dni wolnego. Jutro juz zaczynam prowadzić półkolonie dla dziecaków ze świetlicy środowiskowej, potem Sopot i tak dalej, pod koniec sierpnia mam tydzień pod znakiem rad pedagogicznych i szkoleń. A potem to juz jeden wielki szkolny kosmos.

I naprawdę nie wykręcisz choćby 2 dni dla Asiaczków? Bardzo proszę... może jakiś weekend...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
I naprawdę nie wykręcisz choćby 2 dni dla Asiaczków? Bardzo proszę... może jakiś weekend...
Pzdr.

ale jeden weekend jest dla mnie zarezerwowany:cool3: :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

Jupi napisał(a):
ale jeden weekend jest dla mnie zarezerwowany:cool3: :lol:

Jedyny weekend jaki mam wolny to 17-19 VIII i jeżeli Jupi ma też w tym czasie wolne to jest to weekend pod hasłem "Wycieczka do Kostrzynia"
Asiaczku sama nie wiem kiedy to wszystko mi się tak pozapełniało:lol:

Posted

sylrwia napisał(a):
Jedyny weekend jaki mam wolny to 17-19 VIII i jeżeli Jupi ma też w tym czasie wolne to jest to weekend pod hasłem "Wycieczka do Kostrzynia"
Asiaczku sama nie wiem kiedy to wszystko mi się tak pozapełniało:lol:

cholerka pracuje w tym czasie, ale spróbuje sie pozamieniać

Asiaczku ja mam lepsze argumenty;)
- do mnie jest bliżej:p
- ogromne przestrzenie do chasania dla psów:p
- as w rękawie- ja mam tor przeszkód na podwórku:p

ale zapraszam i Ciebie z baskami:lol:

Posted

Ups...:roll: Jupi ewentualnie może środa, czwartek, piątek przed tym weekendem. A może i wcześniej, bo ja na razie nie wiem jak wracam z Sopotu czy w poniedziałek, czy we wtorek. Masz wolne w tygodniu??

Asiaczku i niestety Jupi ma lepsze argumenty :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

Tak Asiaczek ! W tym raze ja tiezs pomyslalam na niedobre kolorky.