Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hanacek napisał(a):
Agasia- to super szczeniaczek!!!!Gratulacje;););)

Dzieki i dziekujemy wszystkm za mile komantarze - ja i Nadia (co ty Asiaczku na to imie? :diabloti: ), i tak dla mnie będzie dalej Księżniczką, a dla Ciebie Cukierasem :loveu: Zobaczymy co z niej wyrosnie

A Kalmierka - prawdziwa dama!

zmyliła mnie krótsza sierść w kłębie

tuz to szczeniak!!!

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Agasia napisał(a):
Dzieki i dziekujemy wszystkm za mile komantarze - ja i Nadia (co ty Asiaczku na to imie? :diabloti: ), i tak dla mnie będzie dalej Księżniczką, a dla Ciebie Cukierasem :loveu: Zobaczymy co z niej wyrosnie

tuz to szczeniak!!!

śliczny szczeniak:loveu::loveu: i duży już:loveu::loveu:

Posted

Agasia napisał(a):

Może być "Nadia"; to imię kojarzy mi się z Księżniczką... hm... Księżniczka Nadia... Może by!

A dla mnie to i tak Cukiereczek!:loveu::loveu::loveu:
Pzdr.

Posted

agaciaaa napisał(a):
Pięęękny seterek :loveu: I basek też śliczny!

A co do Twoich basków, masz może jakąś fotke całej 9? jak masz, to ja bym bardzo prosiła :)

Nie, takiej fotki nie dam rady zrobić...
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A teraz fotki też Pięknotki, daaaawno tutaj nie widzianej...

Wie już ktoś, co to za Piękna Trikolorka?

No to Wam podpowiem: KALIMERA Asiaczek.
Pzdr.

naprawdę pięęęęękna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

sylrwia napisał(a):
Jak wypełnisz nimi jedną klateczke to dasz rade, a i zdjęce będzie niebanalne.

Taaaa, ja Ci dam niebanalne ujęcie!!!:mad:
Jak przyjedziesz, to sama zobaczysz, jak baski można fotografować!:evil_lol: A może sama spróbujesz, co?
Pzdr.

Posted

Jak dobrze pójdzie, to dzisiaj widzimy się w większej grupie na Polach Mokotowskich.
Zgłoszone do spacerku są:
Jaszka
Kika
Koiska
Żelka
Kenio
Felka
Hipka
Wahziri ?
Dżezik?

Agabassek ze swoimi trzeba baskami chyba nie dojedzie... zobaczymy
Ale i tak grupa wygląda zachęcająco, prawda? A, nie wszystkie psiaki to babaski...;)
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Taaaa, ja Ci dam niebanalne ujęcie!!!:mad:
Jak przyjedziesz, to sama zobaczysz, jak baski można fotografować!:evil_lol: A może sama spróbujesz, co?
Pzdr.

Jak będę miała swojego baska to pewnie, że będę go focić :eviltong: A w najbliższym roku nie planuje byc w stolicy.

Asiaczku czy jak jest Was tak dużo basków na spacerku zdarza się, że baski sie spinają ze sobą??

Posted

sylrwia napisał(a):
Jak będę miała swojego baska to pewnie, że będę go focić :eviltong: A w najbliższym roku nie planuje byc w stolicy.

Asiaczku czy jak jest Was tak dużo basków na spacerku zdarza się, że baski sie spinają ze sobą??
Ależ będziesz w W-wie, będziesz, i to jeszcze w tym roku!!! Przecież chcesz przegrać zakład, prawda?:evil_lol:

Agasia napisał(a):
Asiaczku jak bedziecie planowac kolejnt spracerek, prosze mnie koniecznie powiadomic!! :)

Wstępnie mogę Ci powiedzieć, że za 2 tygodnie jesteśmy umówieni na spacerek na Fortach Bema. Nie wiadomo jeszcze, jak tam dotrzemy, ale takie były nasze dzisiejsze ustalenia...
Zapraszam!
Pzdr.

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Dobry witam:cool3:

Jak mija sobota? Bo my byliśmy na spacerku na Polach Mokotowskich! Mamy fotki i masę wrażeń. Poznałam Miroszki z DGM i jej psiaka Jaszkę...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak mija sobota? Bo my byliśmy na spacerku na Polach Mokotowskich! Mamy fotki i masę wrażeń. Poznałam Miroszki z DGM i jej psiaka Jaszkę...
Pzdr.

no to czekamy na fotki:p

Posted

Poznałam Miroszki z DGM i jej psiaka Jaszkę...

Tak, poznałyśmy się, i to duuużą grupką..! ;)
Dziękujemy jeszcze raz za nasz wspólny, bardzo miły spacer ("i zapraszamy do korzystania z usług spółki pkp...") i czekamy na spotkanie na Fortach! :loveu: Być może uda się zachęcić jeszcze większą gromadkę! :razz:
Pozdrawiamy,
Alesja i Jaszka
P/s i też na zdjęcia czekamy, tak się starałaś uchwycić biegających (i wyskakujących z wody niby piłeczki) baseczków & Co! ;)