Agasia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 hanacek napisał(a):Agasia- to super szczeniaczek!!!!Gratulacje;););) Dzieki i dziekujemy wszystkm za mile komantarze - ja i Nadia (co ty Asiaczku na to imie? :diabloti: ), i tak dla mnie będzie dalej Księżniczką, a dla Ciebie Cukierasem :loveu: Zobaczymy co z niej wyrosnie A Kalmierka - prawdziwa dama! zmyliła mnie krótsza sierść w kłębie tuz to szczeniak!!! Quote
Matusz Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Agasia napisał(a):Dzieki i dziekujemy wszystkm za mile komantarze - ja i Nadia (co ty Asiaczku na to imie? :diabloti: ), i tak dla mnie będzie dalej Księżniczką, a dla Ciebie Cukierasem :loveu: Zobaczymy co z niej wyrosnie A Kalmierka - prawdziwa dama! tuz to szczeniak!!! śliczny szczeniak:loveu::loveu: i duży już:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Agasia napisał(a):Dzieki i dziekujemy wszystkm za mile komantarze - ja i Nadia (co ty Asiaczku na to imie? :diabloti: ), i tak dla mnie będzie dalej Księżniczką, a dla Ciebie Cukierasem :loveu: Zobaczymy co z niej wyrosnie A Kalmierka - prawdziwa dama! Może być "Nadia"; to imię kojarzy mi się z Księżniczką... hm... Księżniczka Nadia... Może by! A dla mnie to i tak Cukiereczek!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Pięęękny seterek :loveu: I basek też śliczny! A co do Twoich basków, masz może jakąś fotke całej 9? jak masz, to ja bym bardzo prosiła :) Quote
Asiaczek Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 agaciaaa napisał(a):Pięęękny seterek :loveu: I basek też śliczny! A co do Twoich basków, masz może jakąś fotke całej 9? jak masz, to ja bym bardzo prosiła :) Nie, takiej fotki nie dam rady zrobić... pzdr. Quote
sylrwia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Jak wypełnisz nimi jedną klateczke to dasz rade, a i zdjęce będzie niebanalne. Quote
BlackSheWolf Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Asiaczek napisał(a):A teraz fotki też Pięknotki, daaaawno tutaj nie widzianej... Wie już ktoś, co to za Piękna Trikolorka? No to Wam podpowiem: KALIMERA Asiaczek. Pzdr. naprawdę pięęęęękna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Dzien dobry :loveu::loveu: Toz to juz piatek ostatni dzien pracy :D:D Pzdr:* Quote
Jupi Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 http://img110.imageshack.us/img110/7889/22252439dl6.jpg ale piękna!:loveu: Quote
anetta Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Hello Asiaczki. Jaki wykrok http://img217.imageshack.us/img217/7710/resizeofimg6366rw6.jpg :razz: Amerykanka ma slodkie kropeczki na pysiu :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 sylrwia napisał(a):Jak wypełnisz nimi jedną klateczke to dasz rade, a i zdjęce będzie niebanalne. Taaaa, ja Ci dam niebanalne ujęcie!!!:mad: Jak przyjedziesz, to sama zobaczysz, jak baski można fotografować!:evil_lol: A może sama spróbujesz, co? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Jak dobrze pójdzie, to dzisiaj widzimy się w większej grupie na Polach Mokotowskich. Zgłoszone do spacerku są: Jaszka Kika Koiska Żelka Kenio Felka Hipka Wahziri ? Dżezik? Agabassek ze swoimi trzeba baskami chyba nie dojedzie... zobaczymy Ale i tak grupa wygląda zachęcająco, prawda? A, nie wszystkie psiaki to babaski...;) Pzdr. Quote
Kincia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Hej Asiaczku :multi: Grupa prezentuje sie fajnie :D Czekamy na fotki i relacje :cool3: Quote
sylrwia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Asiaczek napisał(a):Taaaa, ja Ci dam niebanalne ujęcie!!!:mad: Jak przyjedziesz, to sama zobaczysz, jak baski można fotografować!:evil_lol: A może sama spróbujesz, co? Pzdr. Jak będę miała swojego baska to pewnie, że będę go focić :eviltong: A w najbliższym roku nie planuje byc w stolicy. Asiaczku czy jak jest Was tak dużo basków na spacerku zdarza się, że baski sie spinają ze sobą?? Quote
Agasia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Asiaczku jak bedziecie planowac kolejnt spracerek, prosze mnie koniecznie powiadomic!! :) Quote
Asiaczek Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 sylrwia napisał(a):Jak będę miała swojego baska to pewnie, że będę go focić :eviltong: A w najbliższym roku nie planuje byc w stolicy. Asiaczku czy jak jest Was tak dużo basków na spacerku zdarza się, że baski sie spinają ze sobą??Ależ będziesz w W-wie, będziesz, i to jeszcze w tym roku!!! Przecież chcesz przegrać zakład, prawda?:evil_lol: Agasia napisał(a):Asiaczku jak bedziecie planowac kolejnt spracerek, prosze mnie koniecznie powiadomic!! :) Wstępnie mogę Ci powiedzieć, że za 2 tygodnie jesteśmy umówieni na spacerek na Fortach Bema. Nie wiadomo jeszcze, jak tam dotrzemy, ale takie były nasze dzisiejsze ustalenia... Zapraszam! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Anecioreczek napisał(a):Dobry witam:cool3: Jak mija sobota? Bo my byliśmy na spacerku na Polach Mokotowskich! Mamy fotki i masę wrażeń. Poznałam Miroszki z DGM i jej psiaka Jaszkę... Pzdr. Quote
agaciaaa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 no to gdzie te fotki z dzisiejszego spacerku?? Quote
Jupi Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Asiaczek napisał(a):Jak mija sobota? Bo my byliśmy na spacerku na Polach Mokotowskich! Mamy fotki i masę wrażeń. Poznałam Miroszki z DGM i jej psiaka Jaszkę... Pzdr. no to czekamy na fotki:p Quote
miroszki Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Poznałam Miroszki z DGM i jej psiaka Jaszkę... Tak, poznałyśmy się, i to duuużą grupką..! ;) Dziękujemy jeszcze raz za nasz wspólny, bardzo miły spacer ("i zapraszamy do korzystania z usług spółki pkp...") i czekamy na spotkanie na Fortach! :loveu: Być może uda się zachęcić jeszcze większą gromadkę! :razz: Pozdrawiamy, Alesja i Jaszka P/s i też na zdjęcia czekamy, tak się starałaś uchwycić biegających (i wyskakujących z wody niby piłeczki) baseczków & Co! ;) Quote
anetta Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ciesze sie ze nastepny bedzie na Fortach :multi: Jak nic mi nie wypadnie to bede :) CZekam na fotosy :razz: Quote
Recommended Posts