Kincia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Beda maluchy :multi::multi::multi::loveu::loveu: Super historia :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dzień dobry! Meldujemy sie po długiej nieobecności:p Jednak zdążyłam na historię miłosną (zawsze wiem kiedy wpaść:evil_lol:). Będzie mieszanka wybuchowa. Czy maluchy będą miały 2 ojców? I też jestem ciekawa czy baski machają ogonkami:lol: Quote
lady_m Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Chyba z 10 razy odswiezalam strone i czekalam godzinami az sie zaladuja wszystkie zdjecia ale warto bylo! :multi: Rzecz dziala sie w jakims hoteliku czy tak mi sie tylko zdaje? Aha... Czy to wypada pokazywac takie love story publicznie? :roll: :evil_lol: Quote
Matagi Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 lady_m napisał(a):Chyba z 10 razy odswiezalam strone i czekalam godzinami az sie zaladuja wszystkie zdjecia ale warto bylo! :multi: Rzecz dziala sie w jakims hoteliku czy tak mi sie tylko zdaje? Aha... Czy to wypada pokazywac takie love story publicznie? :roll: :evil_lol: Iiii taam;) Wypada,jak najbardziej!:lol: Toż "konsumpcji":eviltong: Asia nie pokazała:shake: ;) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Elitesse napisał(a):lii to beda male baseczki :loveu: :multi: No, będą, będą...:loveu: agaciaaa napisał(a):http://img502.imageshack.us/img502/32/resizeofimg5324bqg5.jpg uwielbiam takie fotki z językiem :loveu: takie uśmiechnięte :) http://img522.imageshack.us/img522/7121/resizeofimg5333afw9.jpg a tu jak pięknie razem wyglądają :) Mam głupie pytanie - czy one merdają ogonkami? :evil_lol: no bo jak takimi zwiniętymi, hehe ;) Nawet takie najbardziej zwinięte w"chińskie osiem" ogonki też potrafią się poruszać z radości.:lol: matusz5 napisał(a):będą małe baski :loveu::loveu::loveu: Tak jest! Anecioreczek napisał(a):z dwóch róznych chopów:-o Mieszanka kolorystyczna bedzie:evil_lol: Nieeeee, tatuś tych maluszków to Wahzirek. :loveu:Dżezik jeszcze musi poczekać na swoją kolej... Nugatowa napisał(a):Ale romanse u tych Asiaczków :lol: :lol: :loveu: Bo ja cała taka romansowo-Asiaczkowa...:multi: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 jakoś nie moge sobie wyobrazić takiego merdającego ogonka ;) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Witaj Asiaczku! Ja melduję, że zaglądam tutaj i zawsze miło mi oko zawiesić na baskach :loveu: są takie piękne... :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Marysiu, tak dawno Cię nie słyszałam, witaj! Myślałam, że już nas nie koffasz... Pinczerek-Jacky napisał(a):Beda maluchy :multi::multi::multi::loveu::loveu: Super historia :loveu::loveu::loveu: Historia miłosna, jak się patrzy! Magda_Miki napisał(a):Dzień dobry! Meldujemy sie po długiej nieobecności:p Jednak zdążyłam na historię miłosną (zawsze wiem kiedy wpaść:evil_lol:). Będzie mieszanka wybuchowa. Czy maluchy będą miały 2 ojców? I też jestem ciekawa czy baski machają ogonkami:lol: Witaj Magda! Ty rzeczywiście masz super nosa; to chyba po Mikim, co?;) Tatuś - jak zwykle - będzie tylko jeden - Wahzirek. Dżezik tym razem musi troszkę poczekać... A baski naprawdę potrafią z radości poruszać ogonkami, w prawo - w lewo - w prawo - w lewo...:lol: lady_m napisał(a):Chyba z 10 razy odswiezalam strone i czekalam godzinami az sie zaladuja wszystkie zdjecia ale warto bylo! :multi: Rzecz dziala sie w jakims hoteliku czy tak mi sie tylko zdaje? Aha... Czy to wypada pokazywac takie love story publicznie? :roll: :evil_lol: Tak. Romantyczne rendez-vous miało miejsce w hotelu. A co to love story to ja tylko uwieczniłam spotkanie babasków...;)nic więcej... Matagi napisał(a):Iiii taam;) Wypada,jak najbardziej!:lol: Toż "konsumpcji":eviltong: Asia nie pokazała:shake: ;) Nawet nie miałabym ręki, aby "konsumpcję" pokazywać!!! Mila trzymała Asję, ja Wahzirka... Innych świadków nie było.:cool3: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 agaciaaa napisał(a):jakoś nie moge sobie wyobrazić takiego merdającego ogonka ;) Ale naprawdę tak jest! MOże gdzieś dołączysz do naszej gromadki na wystawie? Wtedy jest szansa, że taką sytuację zobaczysz na własne oczy... Pzdr. Quote
agaciaaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale naprawdę tak jest! MOże gdzieś dołączysz do naszej gromadki na wystawie? Wtedy jest szansa, że taką sytuację zobaczysz na własne oczy... Pzdr. No niestety, ale do Warszawy mi daleko.. w ogóle mieszkam na obrzeżach Polski, że tak powiem, więc wszędzie daleko. A tak z ciekawości- czy na wystawe można sobie tak przyjść popatrzeć? Wiem, wiem- jestem całkiem zielona w takich sprawach ;) Z ciekawości weszłam w Wystawy i co widze.. niedługo międzynarodowa wystawa w Białymstoku! Do Białego mam tylko 40 km. :) Quote
lady_m Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Asiaczek napisał(a): Nawet takie najbardziej zwinięte w"chińskie osiem" ogonki też potrafią się poruszać z radości.:lol: No ba... Akitki tez merdaja zawinietymi ogonami! Quote
Asiaczek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 agaciaaa napisał(a):No niestety, ale do Warszawy mi daleko.. w ogóle mieszkam na obrzeżach Polski, że tak powiem, więc wszędzie daleko. A tak z ciekawości- czy na wystawe można sobie tak przyjść popatrzeć? Wiem, wiem- jestem całkiem zielona w takich sprawach ;) Z ciekawości weszłam w Wystawy i co widze.. niedługo międzynarodowa wystawa w Białymstoku! Do Białego mam tylko 40 km. :) O, widzisz. To może w B-stoku? Baski są w niedzielę. lady_m napisał(a):No ba... Akitki tez merdaja zawinietymi ogonami! No, właśnie! Baski mają podobnie!:lol: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 tylko problem w tym, że wśród moich znajomych nie ma takich psiarzy jak ja. a samej nie będzie sie chciało jechać. ech, a taka okazja pod nosem. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 A gdzie mieszkasz? Może zaloguj się na temacie wystawo w B-stoku i tam rzuć hasło, że potrzebujesz transportu... Jeszcze jest sporo czasu i jest szansa, że znajdziesz miejsce... Ale pamiętaj, że taka podwózka wiąże się z dołożeniem się do kosztów paliwa... Pzdr. Quote
agaciaaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Asiaczek napisał(a):A gdzie mieszkasz? Może zaloguj się na temacie wystawo w B-stoku i tam rzuć hasło, że potrzebujesz transportu... Jeszcze jest sporo czasu i jest szansa, że znajdziesz miejsce... Ale pamiętaj, że taka podwózka wiąże się z dołożeniem się do kosztów paliwa... Pzdr. mieszkam w Sokółce. Z transportem raczej nie miałabym problemu, bardziej z towarzystwem. Ale spróbuje namówić koleżanke :) może sie uda. Ale ponawiam pytanie: czy można tak sobie pójść popatrzeć? I jeśli tak to za darmo, czy jakieś bilety wstępu są czy coś takiego? Bo ja to sie zupełnie na tym nie znam. Quote
Matusz Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 agaciaaa napisał(a):mieszkam w Sokółce. Z transportem raczej nie miałabym problemu, bardziej z towarzystwem. Ale spróbuje namówić koleżanke :) może sie uda. Ale ponawiam pytanie: czy można tak sobie pójść popatrzeć? I jeśli tak to za darmo, czy jakieś bilety wstępu są czy coś takiego? Bo ja to sie zupełnie na tym nie znam. na każdej wystawie sa bliety wstępu Quote
Asiaczek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 agaciaaa napisał(a):mieszkam w Sokółce. Z transportem raczej nie miałabym problemu, bardziej z towarzystwem. Ale spróbuje namówić koleżanke :) może sie uda. Ale ponawiam pytanie: czy można tak sobie pójść popatrzeć? I jeśli tak to za darmo, czy jakieś bilety wstępu są czy coś takiego? Bo ja to sie zupełnie na tym nie znam. Oczywiście, że możesz przyjść na KAŻDĄ wystawę psią! Kupujesz bilet i wchodzisz... Jeżeli masz zniżkę, to weź ze sobą dokument uprawniający do takiej zniżki.:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 agaciaaa napisał(a):a ile kosztują ktoś sie orientuje? a różnie, raz 8 zł, raz 6 , zależy jaka wystawa... Quote
Marysia_i_gończy Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Marysiu, tak dawno Cię nie słyszałam, witaj! Myślałam, że już nas nie koffasz... No jakże bym miała nie koffać?? :crazyeye: No wiesz Ty co?!?! :mad: Ja w szpitalu leżałam, ciachali mnie, a Ty, że nie koffam :obrazic: Wróciłam, to się odzywam :loveu: Ot, co! :loveu: Quote
Bewarka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 matusz5 napisał(a):na każdej wystawie sa bliety wstępu W Krk nie było...ja weszłam za darmo :cool3: Quote
Matusz Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 justys95 napisał(a):W Krk nie było...ja weszłam za darmo :cool3: a w Olsztynie np było 6 zł, a ja wszedłem za darmo ;) Quote
Bewarka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 matusz5 napisał(a):a w Olsztynie np było 6 zł, a ja wszedłem za darmo ;) :mad:....:lol: Ale w Krakowie na pewno było za darmo, bo przechodziłam przez ciasną furtkę między sforą ochroniarzy :cool3: Quote
Matusz Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 justys95 napisał(a)::mad:....:lol: Ale w Krakowie na pewno było za darmo, bo przechodziłam przez ciasną furtkę między sforą ochroniarzy :cool3: hehehe... a ja wszedłem na zgłoszenie kolegi ;) Quote
Bewarka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 matusz5 napisał(a):hehehe... a ja wszedłem na zgłoszenie kolegi ;) Świetny pomysł...:cool3: dzięki...:lol: Quote
Recommended Posts