Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry!
Meldujemy sie po długiej nieobecności:p Jednak zdążyłam na historię miłosną (zawsze wiem kiedy wpaść:evil_lol:). Będzie mieszanka wybuchowa. Czy maluchy będą miały 2 ojców?

I też jestem ciekawa czy baski machają ogonkami:lol:

Posted

Chyba z 10 razy odswiezalam strone i czekalam godzinami az sie zaladuja wszystkie zdjecia ale warto bylo! :multi:
Rzecz dziala sie w jakims hoteliku czy tak mi sie tylko zdaje?

Aha... Czy to wypada pokazywac takie love story publicznie? :roll: :evil_lol:

Posted

lady_m napisał(a):
Chyba z 10 razy odswiezalam strone i czekalam godzinami az sie zaladuja wszystkie zdjecia ale warto bylo! :multi:

Iiii taam;) Wypada,jak najbardziej!:lol: Toż "konsumpcji":eviltong: Asia nie pokazała:shake: ;)

Posted

Elitesse napisał(a):
lii to beda male baseczki :loveu: :multi:

No, będą, będą...:loveu:

agaciaaa napisał(a):
http://img502.imageshack.us/img502/32/resizeofimg5324bqg5.jpg uwielbiam takie fotki z językiem :loveu: takie uśmiechnięte :)

http://img522.imageshack.us/img522/7121/resizeofimg5333afw9.jpg a tu jak pięknie razem wyglądają :)

Mam głupie pytanie - czy one merdają ogonkami? :evil_lol: no bo jak takimi zwiniętymi, hehe ;)

Nawet takie najbardziej zwinięte w"chińskie osiem" ogonki też potrafią się poruszać z radości.:lol:

matusz5 napisał(a):
będą małe baski :loveu::loveu::loveu:

Tak jest!

Anecioreczek napisał(a):
z dwóch róznych chopów:-o
Mieszanka kolorystyczna bedzie:evil_lol:

Nieeeee, tatuś tych maluszków to Wahzirek. :loveu:Dżezik jeszcze musi poczekać na swoją kolej...

Nugatowa napisał(a):
Ale romanse u tych Asiaczków :lol: :lol: :loveu:

Bo ja cała taka romansowo-Asiaczkowa...:multi:
Pzdr.

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Witaj Asiaczku!

Ja melduję, że zaglądam tutaj i zawsze miło mi oko zawiesić na baskach :loveu: są takie piękne... :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Marysiu, tak dawno Cię nie słyszałam, witaj! Myślałam, że już nas nie koffasz...

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Beda maluchy :multi::multi::multi::loveu::loveu:
Super historia :loveu::loveu::loveu:

Historia miłosna, jak się patrzy!

Magda_Miki napisał(a):
Dzień dobry!
Meldujemy sie po długiej nieobecności:p Jednak zdążyłam na historię miłosną (zawsze wiem kiedy wpaść:evil_lol:). Będzie mieszanka wybuchowa. Czy maluchy będą miały 2 ojców?

I też jestem ciekawa czy baski machają ogonkami:lol:

Witaj Magda! Ty rzeczywiście masz super nosa; to chyba po Mikim, co?;)
Tatuś - jak zwykle - będzie tylko jeden - Wahzirek. Dżezik tym razem musi troszkę poczekać...
A baski naprawdę potrafią z radości poruszać ogonkami, w prawo - w lewo - w prawo - w lewo...:lol:

lady_m napisał(a):

Tak. Romantyczne rendez-vous miało miejsce w hotelu.
A co to love story to ja tylko uwieczniłam spotkanie babasków...;)nic więcej...

Matagi napisał(a):
Iiii taam;) Wypada,jak najbardziej!:lol: Toż "konsumpcji":eviltong: Asia nie pokazała:shake: ;)

Nawet nie miałabym ręki, aby "konsumpcję" pokazywać!!! Mila trzymała Asję, ja Wahzirka... Innych świadków nie było.:cool3:
Pzdr.

Posted

agaciaaa napisał(a):
jakoś nie moge sobie wyobrazić takiego merdającego ogonka ;)

Ale naprawdę tak jest!

MOże gdzieś dołączysz do naszej gromadki na wystawie? Wtedy jest szansa, że taką sytuację zobaczysz na własne oczy...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale naprawdę tak jest!

MOże gdzieś dołączysz do naszej gromadki na wystawie? Wtedy jest szansa, że taką sytuację zobaczysz na własne oczy...
Pzdr.

No niestety, ale do Warszawy mi daleko.. w ogóle mieszkam na obrzeżach Polski, że tak powiem, więc wszędzie daleko. A tak z ciekawości- czy na wystawe można sobie tak przyjść popatrzeć? Wiem, wiem- jestem całkiem zielona w takich sprawach ;)

Z ciekawości weszłam w Wystawy i co widze.. niedługo międzynarodowa wystawa w Białymstoku! Do Białego mam tylko 40 km. :)

Posted

Asiaczek napisał(a):

Nawet takie najbardziej zwinięte w"chińskie osiem" ogonki też potrafią się poruszać z radości.:lol:

No ba... Akitki tez merdaja zawinietymi ogonami!

Posted

agaciaaa napisał(a):
No niestety, ale do Warszawy mi daleko.. w ogóle mieszkam na obrzeżach Polski, że tak powiem, więc wszędzie daleko. A tak z ciekawości- czy na wystawe można sobie tak przyjść popatrzeć? Wiem, wiem- jestem całkiem zielona w takich sprawach ;)

Z ciekawości weszłam w Wystawy i co widze.. niedługo międzynarodowa wystawa w Białymstoku! Do Białego mam tylko 40 km. :)

O, widzisz. To może w B-stoku? Baski są w niedzielę.

lady_m napisał(a):
No ba... Akitki tez merdaja zawinietymi ogonami!

No, właśnie! Baski mają podobnie!:lol:
Pzdr.

Posted

A gdzie mieszkasz?

Może zaloguj się na temacie wystawo w B-stoku i tam rzuć hasło, że potrzebujesz transportu... Jeszcze jest sporo czasu i jest szansa, że znajdziesz miejsce...
Ale pamiętaj, że taka podwózka wiąże się z dołożeniem się do kosztów paliwa...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A gdzie mieszkasz?

Może zaloguj się na temacie wystawo w B-stoku i tam rzuć hasło, że potrzebujesz transportu... Jeszcze jest sporo czasu i jest szansa, że znajdziesz miejsce...
Ale pamiętaj, że taka podwózka wiąże się z dołożeniem się do kosztów paliwa...
Pzdr.

mieszkam w Sokółce. Z transportem raczej nie miałabym problemu, bardziej z towarzystwem. Ale spróbuje namówić koleżanke :) może sie uda. Ale ponawiam pytanie: czy można tak sobie pójść popatrzeć? I jeśli tak to za darmo, czy jakieś bilety wstępu są czy coś takiego? Bo ja to sie zupełnie na tym nie znam.

Posted

agaciaaa napisał(a):
mieszkam w Sokółce. Z transportem raczej nie miałabym problemu, bardziej z towarzystwem. Ale spróbuje namówić koleżanke :) może sie uda. Ale ponawiam pytanie: czy można tak sobie pójść popatrzeć? I jeśli tak to za darmo, czy jakieś bilety wstępu są czy coś takiego? Bo ja to sie zupełnie na tym nie znam.

na każdej wystawie sa bliety wstępu

Posted

agaciaaa napisał(a):

Oczywiście, że możesz przyjść na KAŻDĄ wystawę psią! Kupujesz bilet i wchodzisz... Jeżeli masz zniżkę, to weź ze sobą dokument uprawniający do takiej zniżki.:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Marysiu, tak dawno Cię nie słyszałam, witaj! Myślałam, że już nas nie koffasz...

No jakże bym miała nie koffać?? :crazyeye: No wiesz Ty co?!?! :mad:

Ja w szpitalu leżałam, ciachali mnie, a Ty, że nie koffam :obrazic:
Wróciłam, to się odzywam :loveu: Ot, co! :loveu:

Posted

matusz5 napisał(a):
a w Olsztynie np było 6 zł, a ja wszedłem za darmo ;)

:mad:....:lol:

Ale w Krakowie na pewno było za darmo, bo przechodziłam przez ciasną furtkę między sforą ochroniarzy :cool3:

Posted

justys95 napisał(a):
:mad:....:lol:

Ale w Krakowie na pewno było za darmo, bo przechodziłam przez ciasną furtkę między sforą ochroniarzy :cool3:

hehehe... a ja wszedłem na zgłoszenie kolegi ;)