Agasia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 To dobrze ze szkolenie sie udalo ;) Ja przez ostatnie gorace dni mam totalna laaabe, a zywie sie tylko brzoskwiniami i jogurtami ;) Moze schudne :D Asiaczku - czy interesuja Cie jednak jakies wieczorne wypady na lotnisko? Jesli tak to wysle newsa na PW :) Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 O, i jeszcze napiję się takiej herbatki. To ta moja "słynna" herbatka na zły dzień, nerwy i inne takie nieprzyjemności... Mnie pomaga...:lol: nawet wtedy, gdy nie mam złego dnia.;) Zdjęcia dzięki Cavallo. Jej też herbatka smakuje! Zapraszamy! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Agasia napisał(a):To dobrze ze szkolenie sie udalo ;) Ja przez ostatnie gorace dni mam totalna laaabe, a zywie sie tylko brzoskwiniami i jogurtami ;) Moze schudne :D Asiaczku - czy interesuja Cie jednak jakies wieczorne wypady na lotnisko? Jesli tak to wysle newsa na PW :) Tak, tak, i jeszcze raz tak!!! :lol::multi: Czekam na info. Pzdr. Quote
agaciaaa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Witam i gratuluje ślicznych basków! :) Piękne są te Twoje psy i takie mają fajne ogonki zakręcone :loveu: Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 No nie to wkleila zdjecie herbatki:loveu: zamiast psiakow:loveu::angryy::angryy::mad::mad:!! Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 agaciaaa napisał(a):Witam i gratuluje ślicznych basków! :) Piękne są te Twoje psy i takie mają fajne ogonki zakręcone :loveu: Witaj, Agaciaa! Cieszę się, że znalazłaś dróżkę do naszego FB. Jak to miło miec tyle Koffanych Cioteczek i Wujków! Ma, w wolnej chwili tez podrepczemu do Was. Może już nawet jutro! Pinczerek-Jacky napisał(a):No nie to wkleila zdjecie herbatki:loveu: zamiast psiakow:loveu::angryy::angryy::mad::mad:!! Hihihi, to było na uspokojenie atmosfery!:evil_lol: A fotki basków mam tzw. towarzyskie, z połowy czerwca. I mam już zgodę Hanacka na ich wstawienie tutaj. Może dzisiaj mi się uda. Ale nie obiecuję... Agasia napisał(a):PW poszlo :) Już lecę. Pzdr. Quote
agaciaaa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Asiaczek napisał(a):Witaj, Agaciaa! Cieszę się, że znalazłaś dróżkę do naszego FB. Jak to miło miec tyle Koffanych Cioteczek i Wujków! Ma, w wolnej chwili tez podrepczemu do Was. Może już nawet jutro! Pzdr. To zapraszamy w nasze skromne progi w wolnej chwili :) Pozdrowienia! Quote
sylrwia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Asiaczek napisał(a): Ależ próbuj, Koffana, próbuj! Ja z przyjemnością ugoszczę Cię razem z Cavallo u mnie w domu...:evil_lol: Pzdr. Ty mi dwa razy nie mów.:diabloti: Szkoda, że Twoja ciocia nie mieszka gdzieś po drodze moich stałych wędrówek:razz: Quote
Asiaczek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Kilka obiecanych fotek "towarzyskich"... Przedstawiam Wam, goszczącą po raz pierwszy w moim FB - ASJA Hanacek: ...i znany Wam już JAZZY BOY Asiaczek: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Cd. Frywolny Dżezik... Asja patrzy na to wszystko lekko zdziwiona... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Cd. Dumny Dżezik - jakby było z czego... Zmęczony - jakby było po czym... Głowa ciąży w dół - jak by było po czym... Ale, niestety, z tej mąki, chleba nie będzie. Za to ..... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 ...jak na prawdziwej prywatce przystało - może zmiana partnerów pomoże...? ASJA zaprasza... Wahzirek najpierw sprawdza... Asja - w pełnej krasie.... "Ja tu czekam i czekam..." "Jeszcze tylko sprawdzę uczesanie..." I spuszczamy zasłonę na to, co się działo dalej... Cdn. pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Cd. No i jak tam, zadowolona? Hm, a może powtórka?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 A tak wygląda efekt współpracy 2 basków...brzuszek rośnie... Dzięki Mila za fotkę! Quote
cavallo Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witaj Asiaczek!! :loveu: :loveu: :loveu: Super historyjka miłosna!!! A jaki efekt końcowy....:eviltong: Dzisiaj sobie daruję zgadywanie, bo i tak nie trafię....:shake: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
agaciaaa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 http://img502.imageshack.us/img502/32/resizeofimg5324bqg5.jpg uwielbiam takie fotki z językiem :loveu: takie uśmiechnięte :) http://img522.imageshack.us/img522/7121/resizeofimg5333afw9.jpg a tu jak pięknie razem wyglądają :) Mam głupie pytanie - czy one merdają ogonkami? :evil_lol: no bo jak takimi zwiniętymi, hehe ;) Quote
Anecioreczek Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 z dwóch róznych chopów:-o Mieszanka kolorystyczna bedzie:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ale romanse u tych Asiaczków :lol: :lol: :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witaj Asiaczku! Ja melduję, że zaglądam tutaj i zawsze miło mi oko zawiesić na baskach :loveu: są takie piękne... :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts