Kincia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Hej :) Pierwszy raz widze taki krzak :evil_lol::evil_lol: Śliczny kicius:loveu::loveu::loveu: Miłej niedzieli :) Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Czekam na następne wypowiedzi co do krzaczka... Pzdr. Quote
despera Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Asiaczku, to mi wygląda na ostrokrzew:) A przy okazji-śliczny kiciuś:loveu: Pozdrawiamy:) Quote
cavallo Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Tak, zgadza się to jest ostrokrzew!!! :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 despera napisał(a):Asiaczku, to mi wygląda na ostrokrzew:) A przy okazji-śliczny kiciuś:loveu: Pozdrawiamy:) cavallo napisał(a):Tak, zgadza się to jest ostrokrzew!!! :loveu: O, dzięki Wam, Dobre Kobitki!!!:calus: Mnie się ten krzew strrrraszliwie spodobał, jak byłam u tej znajomej jesienią. Piękny, zielony krzew z czerwonymi kuleczkami. No, po prostu coś pięknego!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Anecioreczek napisał(a):Ilex:roll: Co to jest "Ilex"...? Pzdr. Quote
cavallo Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Właśnie Asiaczek, mnie też się bardzo podoba ostrokrzew! Jest bardzo popularny w USA, wszystkie stroiki Bożonarodzeniowe są nim ozdobione. :loveu: A swoją drogą mijesce Twojej pracy też mnie intryguje...:eviltong: Pozdrawia, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 cavallo napisał(a):Właśnie Asiaczek, mnie też się bardzo podoba ostrokrzew! Jest bardzo popularny w USA, wszystkie stroiki Bożonarodzeniowe są nim ozdobione. :loveu: A swoją drogą mijesce Twojej pracy też mnie intryguje...:eviltong: Pozdrawia, Agata&Alpa Tak, tak. Niektórzy mówią na ten krzew "Boże Narodzenie", bo często występuje na różnego rodzaju kartkach świątecznych... No dobra. To Tobie też daję 20 strzałów... Jak nie zgadniecie z Sylrwią - to za karę musicie przyjechać do W-wy! Zgadzacie się na takie warunki? pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Anecioreczek napisał(a):To ten ostrokrzew inaczej:eviltong: Na serio czy żartem...? Pzdr. Quote
cavallo Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Asiaczek, Ilex to nazwa łacińska, Anecioreczek parwdę Ci mówi.... Ja się zgadzam na Twoje warunki! To jedziemy, szansa nr 1 - pracujesz w firmie informatycznej....:eviltong: Chyba i ze 100 strzalów byłoby za mało...:roll: Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 W takim razie - dzięki Anecioreczek! Ale wiedza... No to I strzał - pudło... Przybliża się Twój przyjazd do W-wy...:lol: Pzdr. Quote
hanacek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Asiaczek- po naszem jest ten krzew -cesmina;););) Quote
sylrwia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Co do Twojej pracy to wszystko jest takie nie trzymajace sie jak dla mnie kupy: :roll: 1) kiedyś czekałaś na 13-tke czyli sfera budżetowa 2) pracujesz w różne dni tygodnia 3) pracujesz o różnej porze 4) pracujesz w zróżnicowanym systemie godzinowym 5) prowadzisz szkolenia Nie jestem wstanie z tego sklecić odpowiedzi. :cool1: Co do zielska mam chyba takie u dziadków na ogródku. Tylko albo ten nasz ma fioletowe nasionka albo w tej chwili kwitnie (jeśli to kwitnieniem nazwać można). Jak podjade znowu to cykne zdjecie. Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='hanacek']Asiaczek- po naszem jest ten krzew -cesmina;););) Hanacek - dzięki! Widzę, że śledzisz mój topik. Na dniach wstawię fotki Asji i... [quote name='sylrwia']Co do Twojej pracy to wszystko jest takie nie trzymajace sie jak dla mnie kupy: :roll: 1) kiedyś czekałaś na 13-tke czyli sfera budżetowa 2) pracujesz w różne dni tygodnia 3) pracujesz o różnej porze 4) pracujesz w zróżnicowanym systemie godzinowym 5) prowadzisz szkolenia Nie jestem wstanie z tego sklecić odpowiedzi. :cool1: Ależ próbuj, Koffana, próbuj! Ja z przyjemnością ugoszczę Cię razem z Cavallo u mnie w domu...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 sylrwia napisał(a): Co do zielska mam chyba takie u dziadków na ogródku. Tylko albo ten nasz ma fioletowe nasionka albo w tej chwili kwitnie (jeśli to kwitnieniem nazwać można). Jak podjade znowu to cykne zdjecie. To, co ja widziałam, to bubeczki były czerwone, fioletowych nie widziałam, ale ja tez tego krzewu nie widzę codziennie... Ja go widuję 4-5 razy w roku... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 No to, miłego dnia. Ja odmeldowuję się na szkolenie. O 6;15 mam autobus... Pzdr. Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dziendobry :loveu::loveu: Miłego dnia zyczymy :loveu: Pzdr:* Quote
WinterGirl Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 HellO i znowu się pojawiamy... miluchnego dnia życzymy [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
cavallo Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Witaj Asiaczek, wysłałam Ci dzisiaj maila ze zdjęciami herbatki na specjalne okazje! :loveu: Tak, to zgadywanie Twojej pracy jest bardzo trudne! Strzał nr 2 - ubezpieczenia (chyba nie???) Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Nugatowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cześć Asia Nadrobiłam wszystko !!!! Jumcia jets boski :loveu: :loveu: :loveu: taka porcelanowa figurka Z NIEGO Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 cavallo napisał(a):Witaj Asiaczek, wysłałam Ci dzisiaj maila ze zdjęciami herbatki na specjalne okazje! :loveu: Tak, to zgadywanie Twojej pracy jest bardzo trudne! Strzał nr 2 - ubezpieczenia (chyba nie???) Pozdrawiam, Agata&Alpa Herbatkę zaraz wstawię na DGM. Strzał nr 2 - pudło!!! Hahaha! Wierzę, że przyjedziecie do W-wy!:lol: Nugatowa napisał(a):Cześć Asia Nadrobiłam wszystko !!!! Jumcia jets boski :loveu: :loveu: :loveu: taka porcelanowa figurka Z NIEGO A Żelci już nie kochasz?:placz: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 OK. Szkolenie zaliczone, słuchacze byli kontaktowi i nawet zadawali pytania... co - jak sami wiecie - nie zdarza się zbyt często... Nawet do domu wróciłam o prawie normalnej godzinie, bo wyrobiłam się na wcześniejszy autobus. A tam miałam talon na obiadek.... Eh... Za to w domku - lody czekoladowe, winogronka, śliweczki... a do lodów - Advokat... mniam, mniam, mniam... W taki upał, to nie mam ochoty na żadne kotlety i inne takie...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts