Anecioreczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 nawet nawet;) Mi również Shrek 3 za bardzoi sie nie spdoobał...fakt były sceny które mnier rozbawiły... dla mnie 2 była taka sama jak 3 no ale wiadomo że 1 nic nie zastąpi ;) 'Umarł człwiek ktory był żabą':lol: 'Bede wujkiem,bede wujkiem!' ' za to Ty stary masz przej...':evil_lol: Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Hej :) Miłego weekendy zyczymy i czekamy na fotki:loveu::loveu: Quote
miroszki Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Witaj! :multi: powiem szczerze, nie wchodzi się trzy razy do tej samej rzeki... Niestety. Z tego właśNIE powodu zrezygnowaliśmy z mężem z pójścia na tę III część... Jeśli chodzi o analogię, bardzo lubię "Powrót do przyszłości", ale w tym przypadku trzecim razem się nie udało.:cool1: Odpoczywaj dobrze, lepiej nie wychodź z domu (ugotujesz się nie tylko na miękko), pozdrawiam, Alesja ;) Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):A zapraszam zapraszam :):) Miłego oglądania :D Byłam, oglądnęłam, pierwsze 30 stron i ostatnie 20 stron.... Więcej nie dałam rady; następna rata - chyba jutro... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='miroszki']Witaj! :multi: Z tego właśNIE powodu zrezygnowaliśmy z mężem z pójścia na tę III część... Jeśli chodzi o analogię, bardzo lubię "Powrót do przyszłości", ale w tym przypadku trzecim razem się nie udało.:cool1: Odpoczywaj dobrze, lepiej nie wychodź z domu (ugotujesz się nie tylko na miękko), pozdrawiam, Alesja ;) No, niestety, dzisiaj musiałam wyjść z domu...;) Rano - obowiązkowe spacerki z psiakami.... ugotowana... 8:30 - jazda klimatyzowanym Saabem do Piaseczna, strzyżenie sztucerka olbrzyma i powrót również w tych komfortowych warunkach... Ok. 13:00 - jazda po zakupy do MAKRO samochodem bez klimatyzacji... ugotowana... 16:00-17:00 - spacerki ppłd. z psiakami... ugotowana. Obecnie - po kąpieli i litrze zimnej Coli - powróciłam do świata żywych i myślę nawet logicznie...;) Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 anetta napisał(a):Jestem, widzialam, gratuluje :lol: Krótko i treściwie!:evil_lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Asiaczek']No, niestety, dzisiaj musiałam wyjść z domu...;) Rano - obowiązkowe spacerki z psiakami.... ugotowana... 8:30 - jazda klimatyzowanym Saabem do Piaseczna, strzyżenie sztucerka olbrzyma i powrót również w tych komfortowych warunkach... Ok. 13:00 - jazda po zakupy do MAKRO samochodem bez klimatyzacji... ugotowana... 16:00-17:00 - spacerki ppłd. z psiakami... ugotowana. Obecnie - po kąpieli i litrze zimnej Coli - powróciłam do świata żywych i myślę nawet logicznie...;) Podziwiam przy tych temperaturach:p a może to złudzenie:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Nie, Koffana, to nie złudzenie... W poniedziałek ma szkolenie dla 16-osobowej grupy i muszę się przygotować... Dlatego zaczynam już dzisiaj, bo przy tym tempie przygotowywania konspektu, jutro mogę nie dać rady... LOGICZNE, Nie?:evil_lol: Pzdr. Quote
cavallo Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Witaj Asiaczek myślący trzeźwo!!! Dzięki za streszczenie Shreka III, w takim razie rezygnuję....:cool1: Miłego dnia i pozdrawiam Agata&Alpa ps. foteczki herbatki w pon., mała awaria....:oops: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Cavallo - a jeszcze w Shreku III zostały wprowadzone nowe postacie, wśród których ja sie pogubiłam... za dużo ich, brak logicznego sensu ich wprowadzenia, chociaż WSZYSTKIE te postacie, to postacie z bajek... A wiecie, co dzisiaj słyszałam? Że ma być jeszcze Shrek IV i Shrek V... Masakra...:crazyeye: Pzdr. Quote
despera Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Mi też Shrek lll nie przypadł do gustu :shake: Po prostu co za dużo, to nie zdrowo... Pozdrawiamy i czekamy na fotki:) Quote
sylrwia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Asiaczek napisał(a):Nie, Koffana, to nie złudzenie... W poniedziałek ma szkolenie dla 16-osobowej grupy i muszę się przygotować... Dlatego zaczynam już dzisiaj, bo przy tym tempie przygotowywania konspektu, jutro mogę nie dać rady... LOGICZNE, Nie?:evil_lol: Pzdr. Coraz bardziej mnie intrygujesz swoim miejscem pracy:p Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Sylrwia - jedyne w Polsce! Myśl dalej!!!:evil_lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Asiaczek']JUMA MONGO Asiaczek - podczas wystawy w Kownie/LT (03-06-2007 r.). http://img170.imageshack.us/img170/5443/resizeofcopyofp1010997yh3.jpg Fajne ujęcie, prawda? http://img507.imageshack.us/img507/9931/resizeofkaunas008fe7.jpg http://img256.imageshack.us/img256/5539/resizeofp1010994cr4.jpg Jumcia, Goda (jhandlerka) i Inga (właścicielka) Jumci. http://img159.imageshack.us/img159/2585/resizeofp1020004fo6.jpg Pzdr. śliczny chłopiec i śliczne zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agappe Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Asiaczek napisał(a):No więc tak. Byłysmy z Agabasskiem na Shreku Trzecim i.... powiem szczerze, nie wchodzi się trzy razy do tej samej rzeki... Niestety. Jestem fanką Shreka i I część oglądałam z ogromną ciekawością - super końcówka, zaskakująca..... II część - również bawiłam się świetnie. Natomiast III część - hmmm, lekkie rozczarowanie, porwane wątki, zbyt szybka akcja z masa niedopowiedzeń, brak logiki w postępowaniu bohaterów itp. NIE, NIE, Nie... Liczę na to, że IV części nie będzie...:evil_lol: Pzdr. mi trzecia część też średnio się podobała.. dubbing jak zawsze świetny (np te becikowe na końcu :evil_lol: :evil_lol: ), ale sama fabuła filmu do mnie nie przemawiała :/ teraz czekam na harrego :cool3: :cool3: jakies 2 tygodnie temu kupiłam bilety i to na 3D :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Krótko i treściwie! Pewnie :lol: co sie bede rozdrabniac :evil_lol: Że ma być jeszcze Shrek IV i Shrek V :stupid: Taaaa...a w Shreku X bedzie jego pochowek :lol::lol: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Agappe napisał(a):mi trzecia część też średnio się podobała.. dubbing jak zawsze świetny (np te becikowe na końcu :evil_lol: :evil_lol: ), ale sama fabuła filmu do mnie nie przemawiała :/ teraz czekam na harrego :cool3: :cool3: jakies 2 tygodnie temu kupiłam bilety i to na 3D :evil_lol: :evil_lol: A ja już chyba wyrosłam z Harrego... :cool3: Sama nie wiem, jakoś tak "odszedł" ode mnie... Już mnie nie korci do czytania i oglądania... Co to może być? anetta napisał(a):Pewnie :lol: co sie bede rozdrabniac :evil_lol: :stupid: Taaaa...a w Shreku X bedzie jego pochowek :lol::lol: To ja już chyba nie dożyję tej X części ...:razz: A może to i dobrze? Pzdr. Quote
sylrwia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Sylrwia - jedyne w Polsce! Myśl dalej!!!:evil_lol: Pzdr. Asiaczku zlituj się, mam wakacje, nie moge się wysilać. To jak szukanie małej igły w ogromnym stogu siana:roll: Napisz choc male pw;) [quote name='Asiaczek']A ja już chyba wyrosłam z Harrego... :cool3: Sama nie wiem, jakoś tak "odszedł" ode mnie... Już mnie nie korci do czytania i oglądania... Co to może być? To ja już chyba nie dożyję tej X części ...:razz: A może to i dobrze? Pzdr. Co do Harrego to się Tobie Asiaczku nie dziwie. Jak dla mnie to ostatnia częsć była nudna, kupe niepotrzebnych wspominek z poprzednich czesci Jakby książka była na wage sprzedawana i liczyla sie każda kartka.:roll: Co do Shreka to mnie juz nawet druga nei zachwyciła, no może tylko pare scen z koteczkiem. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Wybredne jesteśmy, co?;) A co do mojego miejsca pracy - masz 20 strzałów. Strzelaj... ewent. pytaj...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Ktoś się dopominał o fotki kotów. Ostatnio udało mi sią złapać tylko jednego(:evil_lol:) i tak oto wyglądał: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 A teraz pytanie do osób, które znają się na przyrodzie: co to za krzak? Po angielsku nazywa się HOLLY lub HOLY... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 I jeszcze kilka fotek tego krzaczka; jest po prostu piękny, wiecznie zielone liście (?), jesienia/zimą ma czerwone bubeczki... Pzdr. Quote
miroszki Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 ...Niestety z kwiatów i krzakopodobnych znam tylko rumianki, stokrotki i mlecze...:p Natomiast na tym zdjęciu mogę się domyślać, że jest to "waruj nietradycyjnie" albo "zdechły kot" ;) Pozdrawiam, Alesja Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 ...bardziej podoba mi się "waruj-nietradycyjnie"...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts