Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nawet nawet;)

Mi również Shrek 3 za bardzoi sie nie spdoobał...fakt były sceny które mnier rozbawiły...
dla mnie 2 była taka sama jak 3 no ale wiadomo że 1 nic nie zastąpi ;)

'Umarł człwiek ktory był żabą':lol:
'Bede wujkiem,bede wujkiem!' ' za to Ty stary masz przej...':evil_lol:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj! :multi:

powiem szczerze, nie wchodzi się trzy razy do tej samej rzeki... Niestety.

Z tego właśNIE powodu zrezygnowaliśmy z mężem z pójścia na tę III część... Jeśli chodzi o analogię, bardzo lubię "Powrót do przyszłości", ale w tym przypadku trzecim razem się nie udało.:cool1:
Odpoczywaj dobrze, lepiej nie wychodź z domu (ugotujesz się nie tylko na miękko),
pozdrawiam,
Alesja ;)

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
A zapraszam zapraszam :):)
Miłego oglądania :D

Byłam, oglądnęłam, pierwsze 30 stron i ostatnie 20 stron.... Więcej nie dałam rady; następna rata - chyba jutro...
Pzdr.

Posted

[quote name='miroszki']Witaj! :multi:

Z tego właśNIE powodu zrezygnowaliśmy z mężem z pójścia na tę III część... Jeśli chodzi o analogię, bardzo lubię "Powrót do przyszłości", ale w tym przypadku trzecim razem się nie udało.:cool1:
Odpoczywaj dobrze, lepiej nie wychodź z domu (ugotujesz się nie tylko na miękko),
pozdrawiam,
Alesja ;)
No, niestety, dzisiaj musiałam wyjść z domu...;)
Rano - obowiązkowe spacerki z psiakami.... ugotowana...

8:30 - jazda klimatyzowanym Saabem do Piaseczna, strzyżenie sztucerka olbrzyma i powrót również w tych komfortowych warunkach...

Ok. 13:00 - jazda po zakupy do MAKRO samochodem bez klimatyzacji... ugotowana...

16:00-17:00 - spacerki ppłd. z psiakami... ugotowana.

Obecnie - po kąpieli i litrze zimnej Coli - powróciłam do świata żywych i myślę nawet logicznie...;)

Posted

[quote name='Asiaczek']No, niestety, dzisiaj musiałam wyjść z domu...;)
Rano - obowiązkowe spacerki z psiakami.... ugotowana...

8:30 - jazda klimatyzowanym Saabem do Piaseczna, strzyżenie sztucerka olbrzyma i powrót również w tych komfortowych warunkach...

Ok. 13:00 - jazda po zakupy do MAKRO samochodem bez klimatyzacji... ugotowana...

16:00-17:00 - spacerki ppłd. z psiakami... ugotowana.

Obecnie - po kąpieli i litrze zimnej Coli - powróciłam do świata żywych i myślę nawet logicznie...;)

Podziwiam przy tych temperaturach:p a może to złudzenie:evil_lol:

Posted

Nie, Koffana, to nie złudzenie... W poniedziałek ma szkolenie dla 16-osobowej grupy i muszę się przygotować... Dlatego zaczynam już dzisiaj, bo przy tym tempie przygotowywania konspektu, jutro mogę nie dać rady...
LOGICZNE, Nie?:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Witaj Asiaczek myślący trzeźwo!!!

Dzięki za streszczenie Shreka III, w takim razie rezygnuję....:cool1:

Miłego dnia i pozdrawiam Agata&Alpa

ps. foteczki herbatki w pon., mała awaria....:oops:

Posted

Cavallo - a jeszcze w Shreku III zostały wprowadzone nowe postacie, wśród których ja sie pogubiłam... za dużo ich, brak logicznego sensu ich wprowadzenia, chociaż WSZYSTKIE te postacie, to postacie z bajek...

A wiecie, co dzisiaj słyszałam? Że ma być jeszcze Shrek IV i Shrek V... Masakra...:crazyeye:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie, Koffana, to nie złudzenie... W poniedziałek ma szkolenie dla 16-osobowej grupy i muszę się przygotować... Dlatego zaczynam już dzisiaj, bo przy tym tempie przygotowywania konspektu, jutro mogę nie dać rady...
LOGICZNE, Nie?:evil_lol:
Pzdr.

Coraz bardziej mnie intrygujesz swoim miejscem pracy:p

Posted

[quote name='Asiaczek']JUMA MONGO Asiaczek - podczas wystawy w Kownie/LT (03-06-2007 r.).

http://img170.imageshack.us/img170/5443/resizeofcopyofp1010997yh3.jpg

Fajne ujęcie, prawda?
http://img507.imageshack.us/img507/9931/resizeofkaunas008fe7.jpg

http://img256.imageshack.us/img256/5539/resizeofp1010994cr4.jpg

Jumcia, Goda (jhandlerka) i Inga (właścicielka) Jumci.
http://img159.imageshack.us/img159/2585/resizeofp1020004fo6.jpg
Pzdr.

śliczny chłopiec i śliczne zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
No więc tak. Byłysmy z Agabasskiem na Shreku Trzecim i.... powiem szczerze, nie wchodzi się trzy razy do tej samej rzeki... Niestety.

Jestem fanką Shreka i I część oglądałam z ogromną ciekawością - super końcówka, zaskakująca.....

II część - również bawiłam się świetnie.

Natomiast III część - hmmm, lekkie rozczarowanie, porwane wątki, zbyt szybka akcja z masa niedopowiedzeń, brak logiki w postępowaniu bohaterów itp. NIE, NIE, Nie...

Liczę na to, że IV części nie będzie...:evil_lol:
Pzdr.

mi trzecia część też średnio się podobała.. dubbing jak zawsze świetny (np te becikowe na końcu :evil_lol: :evil_lol: ), ale sama fabuła filmu do mnie nie przemawiała :/
teraz czekam na harrego :cool3: :cool3: jakies 2 tygodnie temu kupiłam bilety i to na 3D :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Krótko i treściwie!

Pewnie :lol: co sie bede rozdrabniac :evil_lol:

Że ma być jeszcze Shrek IV i Shrek V

:stupid: Taaaa...a w Shreku X bedzie jego pochowek :lol::lol:

Posted

Agappe napisał(a):
mi trzecia część też średnio się podobała.. dubbing jak zawsze świetny (np te becikowe na końcu :evil_lol: :evil_lol: ), ale sama fabuła filmu do mnie nie przemawiała :/
teraz czekam na harrego :cool3: :cool3: jakies 2 tygodnie temu kupiłam bilety i to na 3D :evil_lol: :evil_lol:

A ja już chyba wyrosłam z Harrego... :cool3: Sama nie wiem, jakoś tak "odszedł" ode mnie... Już mnie nie korci do czytania i oglądania...
Co to może być?

anetta napisał(a):
Pewnie :lol: co sie bede rozdrabniac :evil_lol:

:stupid: Taaaa...a w Shreku X bedzie jego pochowek :lol::lol:

To ja już chyba nie dożyję tej X części ...:razz: A może to i dobrze?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Sylrwia - jedyne w Polsce!
Myśl dalej!!!:evil_lol:
Pzdr.

Asiaczku zlituj się, mam wakacje, nie moge się wysilać. To jak szukanie małej igły w ogromnym stogu siana:roll: Napisz choc male pw;)

[quote name='Asiaczek']A ja już chyba wyrosłam z Harrego... :cool3: Sama nie wiem, jakoś tak "odszedł" ode mnie... Już mnie nie korci do czytania i oglądania...
Co to może być?

To ja już chyba nie dożyję tej X części ...:razz: A może to i dobrze?
Pzdr.

Co do Harrego to się Tobie Asiaczku nie dziwie. Jak dla mnie to ostatnia częsć była nudna, kupe niepotrzebnych wspominek z poprzednich czesci Jakby książka była na wage sprzedawana i liczyla sie każda kartka.:roll:
Co do Shreka to mnie juz nawet druga nei zachwyciła, no może tylko pare scen z koteczkiem.

Posted

...Niestety z kwiatów i krzakopodobnych znam tylko rumianki, stokrotki i mlecze...:p

Natomiast na tym zdjęciu mogę się domyślać, że jest to "waruj nietradycyjnie" albo "zdechły kot" ;)

Pozdrawiam,
Alesja