cavallo Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Witaj Asaiczek!!! Ten Twój Jumaszek to niezły przystojniaczek!!! :loveu: Śliczny z niego piesek! :loveu: Ale i tak Nim mi oczu nie zamydlisz, zawsze number one pozostanie Kenio!!! :eviltong: Pozdrowionka w ten upalny dzień przesyłam! :razz: ps. Pewnie Twoim Afrykańczykom nie przeszkadzają te upały, a wręcz odwrotnie....:multi: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Madzik93 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Asiaczek napisał(a):http://img509.imageshack.us/img509/2702/resizeof078ff2.jpg Ale śliczny babasek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Samturia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 toż to już 6 miesięcy! jak ten czas leci! :o P.S. Blisko mojego miasta, w Rybniku jest zakłąd dla uśmiechniętych, więc może gdybyś sobie je zostawiła to bym Cię odwiedzała... :eviltong: Quote
alive Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ale śliczności!!! :loveu: http://img170.imageshack.us/img170/5443/resizeofcopyofp1010997yh3.jpg Quote
donya Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Juma - piękny młodzieniec z niego wyrósł :loveu: :loveu: :loveu: A (duże) maluchy niech ćwiczą - muszą iść w ślady starszego rodzeństwa ;) :lol: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 cavallo napisał(a):Witaj Asaiczek!!! Ten Twój Jumaszek to niezły przystojniaczek!!! :loveu: Śliczny z niego piesek! :loveu: Ale i tak Nim mi oczu nie zamydlisz, zawsze number one pozostanie Kenio!!! :eviltong: Pozdrowionka w ten upalny dzień przesyłam! :razz: ps. Pewnie Twoim Afrykańczykom nie przeszkadzają te upały, a wręcz odwrotnie....:multi: Pozdrawiam, Agata&Alpa Oj, chyba jednak przeszkadza... Może nie tak, jak nam, ludziom, ale jak wracają ze spacerów, to potrafią położyć się na klatce schodowej i tak schładzać brzuszki!:lol: Madzik13 napisał(a):Ale śliczny babasek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: donya napisał(a):Juma - piękny młodzieniec z niego wyrósł :loveu: :loveu: :loveu: A (duże) maluchy niech ćwiczą - muszą iść w ślady starszego rodzeństwa ;) :lol: :lol: :lol: Dzięki na wizytę i miłe słowa! Jesteście Koffane!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Samturia napisał(a):toż to już 6 miesięcy! jak ten czas leci! :o P.S. Blisko mojego miasta, w Rybniku jest zakłąd dla uśmiechniętych, więc może gdybyś sobie je zostawiła to bym Cię odwiedzała... :eviltong: Hihihi, stanowiłabym chyba jakąś atrakcję miejscową! :evil_lol: Jedna dziwna baba i stado jeszcze dziwniejszych basków....:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 I jeszcze kilka fotek Jumaszki, których nie zdążyłam wstawić rano... Pzdr. Quote
sylrwia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Asiaczku te Twoje baski to takie male posagi:lol: Quote
Asiaczek Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Sylrwia - w przypadku Jumci, to tylko kawałeczek mojej zasługi. Zdecydowanie najwięcej pracy w tego "posążka" włożyła Goda (handlerka) i jego Właściciele...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Nowości z ostatniej chwili!!! 2xCACIB-Minsk/By, 14/15.07.2007 I dzień: sędzia Augustinus de WILDE/BEL JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, CACIB, BOB II dzień: sędzia Ichiro ISIKAWA/JAP JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, CACIB, BOB. [SIZE=2]I fotki: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Cd. Nie ma to jak kolana Ukochanego Pana! Cdn. Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Brawa dla Jumci !! :laola: a dlazcego jego wlascicielka go sama nie prezentuje ? :roll: Quote
Asiaczek Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Elitesse napisał(a):Brawa dla Jumci !! :laola: a dlazcego jego wlascicielka go sama nie prezentuje ? :roll: Inga chyba ma za miękką rękę do Jumci. A Goda to handlerka z dużym doświadczeniem i Juma na ringu to właściwie tylko jej słucha... Pzdr. Quote
simbik Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Asiaczek']Nowości z ostatniej chwili!!! 2xCACIB-Minsk/By, 14/15.07.2007 I dzień: sędzia Augustinus de WILDE/BEL JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, CACIB, BOB II dzień: sędzia Ichiro ISIKAWA/JAP JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, CACIB, BOB. [SIZE="6"] Wieeelkie Gratulacje dla chłopaczka, właścicielki, handlerki i oczywiście Ciebie Asiu :lol: .:laola: Quote
WinterGirl Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ...ale prezencja, a moje to takie "pierdoły" patrząc moge tylko pomarzyć... gratulacje ogromne [FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Asiaczek Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Skąd wiesz? Ja nic nie wiem na ten temat...:oops: Pzdr. Quote
Bewarka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Bo weszłam na psy.pl sie rozejrzałam i na samej górze pisze...nie miałam nawet pojęcia... :niewiem: Quote
despera Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Gratuluję sukcesów synka:multi: Przepiękny piesek:loveu: Quote
Asiaczek Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 justys95 napisał(a):Bo weszłam na psy.pl sie rozejrzałam i na samej górze pisze...nie miałam nawet pojęcia... :niewiem: Zaraz tam zajrzę to się sama przekonam. despera napisał(a):Gratuluję sukcesów synka:multi: Przepiękny piesek:loveu: Tak, synus mi się udał.Jedynie Inga (właścicielka) jest trochę niezadowolona, że Jumcia nie staje na pudle na BOG... Widocznie trafia na sędziów, którzy nie lubią basków, ale na - po prostu - bardziej efektownych konkurentów... Pzdr. Quote
cavallo Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Witaj Asiaczek, piekne zdjęcia....Baski sa takie.... eleganckie, uwielbiam te psy! Wcześniej nie miałam pojecia, że istnieje taka rasa....:oops: Asiaczek jeszcze raz ogromne dzięki! Jesteś kochana!!! Tą przesyłką sprawiłaś mi niezwykle miła niespodziankę!!! :multi::multi: No i miałaś rację....:eviltong: herbata wyśmienita!!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Cieszę się. Ja tę herbatkę popijam tylko wtedy, gdy mam złe dni i humor mi nie dopisuje... A po wypiciu - od razu lepiej... Pzdr. Quote
Recommended Posts