Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Asaiczek!!! Ten Twój Jumaszek to niezły przystojniaczek!!! :loveu:

Śliczny z niego piesek! :loveu: Ale i tak Nim mi oczu nie zamydlisz, zawsze number one pozostanie Kenio!!! :eviltong:

Pozdrowionka w ten upalny dzień przesyłam! :razz:

ps. Pewnie Twoim Afrykańczykom nie przeszkadzają te upały, a wręcz odwrotnie....:multi:

Pozdrawiam, Agata&Alpa

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

toż to już 6 miesięcy! jak ten czas leci! :o
P.S. Blisko mojego miasta, w Rybniku jest zakłąd dla uśmiechniętych, więc może gdybyś sobie je zostawiła to bym Cię odwiedzała... :eviltong:

Posted

Juma - piękny młodzieniec z niego wyrósł :loveu: :loveu: :loveu:
A (duże) maluchy niech ćwiczą - muszą iść w ślady starszego rodzeństwa ;) :lol: :lol: :lol:

Posted

cavallo napisał(a):
Witaj Asaiczek!!! Ten Twój Jumaszek to niezły przystojniaczek!!! :loveu:

Śliczny z niego piesek! :loveu: Ale i tak Nim mi oczu nie zamydlisz, zawsze number one pozostanie Kenio!!! :eviltong:

Pozdrowionka w ten upalny dzień przesyłam! :razz:

ps. Pewnie Twoim Afrykańczykom nie przeszkadzają te upały, a wręcz odwrotnie....:multi:

Pozdrawiam, Agata&Alpa

Oj, chyba jednak przeszkadza... Może nie tak, jak nam, ludziom, ale jak wracają ze spacerów, to potrafią położyć się na klatce schodowej i tak schładzać brzuszki!:lol:

Madzik13 napisał(a):
Ale śliczny babasek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

donya napisał(a):
Juma - piękny młodzieniec z niego wyrósł :loveu: :loveu: :loveu:
A (duże) maluchy niech ćwiczą - muszą iść w ślady starszego rodzeństwa ;) :lol: :lol: :lol:

Dzięki na wizytę i miłe słowa! Jesteście Koffane!!!
Pzdr.

Posted

Samturia napisał(a):
toż to już 6 miesięcy! jak ten czas leci! :o
P.S. Blisko mojego miasta, w Rybniku jest zakłąd dla uśmiechniętych, więc może gdybyś sobie je zostawiła to bym Cię odwiedzała... :eviltong:

Hihihi, stanowiłabym chyba jakąś atrakcję miejscową! :evil_lol: Jedna dziwna baba i stado jeszcze dziwniejszych basków....:lol:
Pzdr.

Posted

Sylrwia - w przypadku Jumci, to tylko kawałeczek mojej zasługi. Zdecydowanie najwięcej pracy w tego "posążka" włożyła Goda (handlerka) i jego Właściciele...:lol:
Pzdr.

Posted

Nowości z ostatniej chwili!!!

2xCACIB-Minsk/By, 14/15.07.2007

I dzień: sędzia Augustinus de WILDE/BEL
JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, CACIB, BOB

II dzień: sędzia Ichiro ISIKAWA/JAP
JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, CACIB, BOB.

[SIZE=2]I fotki:

Cdn.
Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
Brawa dla Jumci !! :laola:
a dlazcego jego wlascicielka go sama nie prezentuje ? :roll:

Inga chyba ma za miękką rękę do Jumci. A Goda to handlerka z dużym doświadczeniem i Juma na ringu to właściwie tylko jej słucha...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Nowości z ostatniej chwili!!!

2xCACIB-Minsk/By, 14/15.07.2007

I dzień: sędzia Augustinus de WILDE/BEL
JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, CACIB, BOB

II dzień: sędzia Ichiro ISIKAWA/JAP
JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAC, CACIB, BOB.

[SIZE="6"]
Wieeelkie Gratulacje dla chłopaczka, właścicielki, handlerki i oczywiście Ciebie Asiu :lol: .
:laola:

Posted

justys95 napisał(a):
Bo weszłam na psy.pl sie rozejrzałam i na samej górze pisze...nie miałam nawet pojęcia... :niewiem:

Zaraz tam zajrzę to się sama przekonam.

despera napisał(a):
Gratuluję sukcesów synka:multi: Przepiękny piesek:loveu:

Tak, synus mi się udał.Jedynie Inga (właścicielka) jest trochę niezadowolona, że Jumcia nie staje na pudle na BOG... Widocznie trafia na sędziów, którzy nie lubią basków, ale na - po prostu - bardziej efektownych konkurentów...
Pzdr.

Posted

Witaj Asiaczek, piekne zdjęcia....Baski sa takie.... eleganckie, uwielbiam te psy! Wcześniej nie miałam pojecia, że istnieje taka rasa....:oops:

Asiaczek jeszcze raz ogromne dzięki! Jesteś kochana!!! Tą przesyłką sprawiłaś mi niezwykle miła niespodziankę!!! :multi::multi: No i miałaś rację....:eviltong: herbata wyśmienita!!!!
Pozdrawiam, Agata&Alpa