Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nieeee, zenitu to jeszcze nie ma, musimy na niego poczekać i dopiero wtedy się zacznie. Teraz to tak jakbyśmy zaczynali od zera...

A w czasie przerwy to byłam w kibleku a Kenio miźnięty w przelocie...:lol:
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wie, czy tragicznie. W sumie ostatniego seta przegraliśmy 2 czy 3 punktami (nie pamiętam z tych emocji...). Poprzednie też podobnie. A to przecież świadczy o wyrównanym meczu...

Poza tym, przyznajmy, Brazylia to potęga siatkarska...

Nic to. Przed nami mecz z USA o III miejsce. Musi być dobrze!

Jo-Jo- a gdzieś się podziewała, co? Jakoś dawno Cię nie widziałam...
Dobranocka!
Pzdr.

Posted

Sylrwia - jesteś jak najbardziej "halo" - Ciocia mi to powiedziała.:lol:

Ja aż tak bardzo tez nie pasjonuję się sportem, ale jak już Nasi doszli do finałów, to nie ma przebacz - trzeba kibicować i trzymać paluszki mocno zaciśnięte.

Dzisiaj gramy o III miejsce i - jak dla mnie - to jest niesamowite; tak wysoko zajść...:crazyeye:

No, zaraz odmeldowywuję się i idę do pracy na 6 godzin; jak będzie cisza i spokój, to zaloguję się na DGM...
Miłego dnia.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dlaczego nikt mi nie współczuje, że w taką piękną pogodę muszę siedzieć w pracy, co?
Pzdr.

u mnie tak goraco ze sie nie da nosa z domu wystawic :shake:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dlaczego nikt mi nie współczuje, że w taką piękną pogodę muszę siedzieć w pracy, co?
Pzdr.

Ja Ci wspolczuje... Ale ja dla odmiany smazylam sie z psem w Gdyni :evil_lol:

Posted

No, gorąco, gorąco... Ale w cieniu całkiem przyjemnie.

Ja juz jestem po spacerach z psiakami, krótkiej wizycie w Galerii i właśnie siadłam do kompa oraz, oczywiście, włączyłam TV. Na razie 2:0 dla USA....
Eh...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tym razem nam się nie udało, jesteśmy poza "pudłem"... :placz:A ja tak mocno trzymałam kciuki...
Pzdr.

Bardzo nad tym ubolewam. Jako ze ogladam wszystkie mecze siatkowki naszych chlopakow, wielka szkoda ze nie wyszlo, zwlaszcza po takiej pieknej serii gdzie byli nie do przejscia... z jednej strony dziwi mnie ich dzisiejsza postawa, biorac pod uwage to ze 2 dni temu bez najmniejszego problemu wygrali z USA, a dzisiaj nie byli wstanie czesto prawidlowo odebrac pilki.. z drugiej stony wiadomo ze po wczorajszym meczu mogli byc zmeczeni, nie ma sie co dziwic w sumie temu. Ale ten zal pozostaje.. Zaluje zwlaszcza tego ze w pierwszym meczu z USA wygralismy bo jak bysmy nie wygrali to moze bysmy grali dalej, bo bysmy trafili na Rosje. Ale taki jest sport...
A swoja droga komu kibicujecie w finale:cool3:? Ja jestem za jak dla mnie fenomenami siatkowki, czyli Canarhinos:loveu: Ale Rosjanie stawiaja zaciety opor jak widac..

Ale sie rozpisalam.... :)

Posted

Żeby nie zapeszyć (tfu, tfu, tfu...): szykuje mi się miły tydzień.
Do wtorku - względny luz.
A od środy, poprzez czwartek, piątek i do soboty - miluchne spotkania!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
Pzdr.