Asiaczek Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Ja jeszcze w pracy (ale ok. 9:00 wychodzę do domku). Witam Was piątkowo-trzynastkowo!!!:lol: Liczę, że - mimo wszystko - będzie miły dzień. Pzdr. Quote
sylrwia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Ja jeszcze w pracy (ale ok. 9:00 wychodzę do domku). Witam Was piątkowo-trzynastkowo!!!:lol: Liczę, że - mimo wszystko - będzie miły dzień. Pzdr. Asiaczku Ty jeszcze? czy już w pracy? O tak wszesnej porze?? Quote
Asiaczek Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 "jeszcze", Koffana Sylrwio... Dzisiaj miałam nocny dyżur, 12-godzinny... Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ooo pięky portrecik :D :D 12 godzinny dyżur?? uf... to jak pójdziesz do domku to chyba odrazu spać :D :D a jak się wyśpisz to czekam na jakieś nowe fotki :D :D Quote
Asiaczek Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Nieeee, Kleksiowa, nie ma czasu na sen... Jestem już po spacerach z psiakami,po śniadaniu, obrobię szybciutko DGM i lecę na pocztę a potem do Galerii po zakupy. I dopiero potem mogę położyć się na krótką drzemkę, chyba że zbliży się godzina popołudniowych spacerów z 4-łapnymi... Już pisałam wcześniej, że mam sporo fotek, robionych przy różnych okazjach, ale... brakuje mi czasu na ich wstawienia na DGM i na moją www... Pzdr. Quote
cavallo Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Witaj Asiaczek!!! Tesknię za Baskowymi mordulcami....:loveu: :loveu: :loveu: Miłego dnia! Quote
Czoko Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Asiaczek napisał(a):"jeszcze", Koffana Sylrwio... Dzisiaj miałam nocny dyżur, 12-godzinny... Pzdr. No to wszystko się wyjaśniło - wlaśnie zastanawiałam się dlaczego o takiej porze jesteś w domku! Cavallo właśnie w Twoim avatarku odkryłam kotka! Gdzie są jakieś jego zdjęcia/ Quote
Asiaczek Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 cavallo napisał(a):Witaj Asiaczek!!! Tesknię za Baskowymi mordulcami....:loveu: :loveu: :loveu: Miłego dnia! A gdzieś Ty się podziewała, Kobieto? Jakoś długo była cisza z Twojej strony... Pzdr. Quote
BORA Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Asiaczek postaram się, aby Torka miała taką linię jaką mają Twoje Baski :multi: Pewnie nie wyjdzie, ale może chociaż się zbliżymy :evil_lol: Quote
anetta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Czesc zapracowana Asiaczkowa :lol: Rysuneczek przepiekny:loveu: Quote
sylrwia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Asiaczku paczka dostarczona:lol: Dopiero dziś bo jakoś nie miałam weny aby zajść w środę tak jak obiecywałam:roll: Quote
Asiaczek Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 BORA napisał(a):Asiaczek postaram się, aby Torka miała taką linię jaką mają Twoje Baski :multi: Pewnie nie wyjdzie, ale może chociaż się zbliżymy :evil_lol: Warto próbować!:lol: Pzdr. anetta napisał(a):Czesc zapracowana Asiaczkowa :lol: Rysuneczek przepiekny:loveu: To zasługa Likaa. Mnie też się bardzo podoba! sylrwia napisał(a):Asiaczku paczka dostarczona:lol: Dopiero dziś bo jakoś nie miałam weny aby zajść w środę tak jak obiecywałam:roll: Sylrwia - i tak bardzo Ci dziękuję za pomoc i sorki za ewent. problemy... Pzdr. Quote
gosikf & dogs Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Poczuwam się do obowiązku wklejenia tutaj tego linku www.bokserywpotrzebie.pl Ludzie trzeba im pomóc! Wciąż ratują boksery, które odchodzą w schroniskach, umieralniach...Teraz brakuje pieniędzy i nie mogą ratowac żadnego zanim nie wyleczą tych, którymi się opiekują! Niestety pieniądze znikają, a bokserów w potrzebie przybywa!!! Quote
Savannah Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Asiaczek napisał(a): Melduj mi tutaj natychmiast, gdzie widziałaś taką kostkę z baskiem!!!! Poszukam specjalnie dla Ciebie :) Asiaczek napisał(a):Nie ma sprawy! Tak sobie pomyślałam, że pewnie będziesz chciała jak najszybciej dostać "zakup kontrolowany"...;) Do zobaczenia! i bardzo dobrze pomyslalas!!! :p :grins: Jeszcze raz dzieki:calus: i na pw jak mozesz, to mi napisz ile jestem Ci winna, oddam w sierpniu. A ten zakup odbiore juz w poniedzialek:loveu: PS: odpisalam Ci na wynikach z ringu sh ;) Quote
Asiaczek Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Poczuwam się do obowiązku wklejenia tutaj tego linku www.bokserywpotrzebie.pl Ludzie trzeba im pomóc! Wciąż ratują boksery, które odchodzą w schroniskach, umieralniach...Teraz brakuje pieniędzy i nie mogą ratowac żadnego zanim nie wyleczą tych, którymi się opiekują! Niestety pieniądze znikają, a bokserów w potrzebie przybywa!!! Jak można pomóc? Bo żeby zabrać do domu takiego biedaczynę, to ja nie mam warunków... Może jakaś wpłata? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Agabassek mnie ciśnie, abym dokończyła wstawianie fotek ze spacerku, który miał miejsce 17.06.2007 r. :oops: Tak więc macie Waszego Mańka, a potem..... KEY TO LOVE Asiaczek Pzdr. Quote
donya Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Asiaczek napisał(a): http://img62.imageshack.us/img62/2982/blalbllablalblalvlalvlaus8.jpg Ale śliczny:loveu: :loveu: :loveu: :placz: :placz: :placz: Ja tez taki chcem :placz: :placz: :placz: Quote
Bewarka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 donya napisał(a):Ale śliczny:loveu: :loveu: :loveu: :placz: :placz: :placz: Ja tez taki chcem :placz: :placz: :placz: Zapraszam do podpisu ;) Quote
Asiaczek Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 justys95 napisał(a):Zapraszam do podpisu ;) Donya - ja zamówiłam rysuneczki wszystkich moich basków...# Koleżanki wzięły się do roboty i obecnie czekam na efekty. Działąj! Pzdr. Quote
Bewarka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 szczerze powiedziawszy wcześniej nie bardzo lubiłam basenji, ale gdy je troszke bardziej poznałam...no po prostu świetne psy! :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Cd. Mańka. I to są wszystkie fotki Mańka ze spacerku. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 justys95 napisał(a): http://img509.imageshack.us/img509/2015/resizeofimg5270km8.jpg szczerze powiedziawszy wcześniej nie bardzo lubiłam basenji, ale gdy je troszke bardziej poznałam...no po prostu świetne psy! :loveu: A dlaczego nie lubiłaś basków? Co w nich było takiego, co Ciebie odrzucało? Pzdr. Quote
Bewarka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Asiaczek napisał(a):A dlaczego nie lubiłaś basków? Co w nich było takiego, co Ciebie odrzucało? Pzdr. Prawdopodobnie to, że często mówiło się, że te psy są charakterem podobne do kotów, ale nie całkiem tak jest...:) Quote
Recommended Posts