Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matagi napisał(a):
Asiaczek napisał:
Cytat:
Napisał Poświata
:multi: :multi: :multi: mnie bardzo odpowiada, bo 1.XI na pożegnanie wakacji, planuję dogomaniacką parapetówkę, i nie wyobrażam sobie jej bez Ciebie.
Sorki, że nie dotarłam na wystawę, ale wczoraj kupowaliśmy meble, a dziś zatyrałam sie na śmierć w ogódku, robiąc porządki po wichrach :angryy: .

Poświata - będę na pewno!!! Dogomaniackie pożegnanie wakacji to okazja jedna na tysiąc!!! Nie mogę jej przepuścić... Już nastawiam się psychicznie i dziękuję za zaproszenie!
Pzdr.

dłuuuugie te wakacje Poświaty:crazyeye: :evil_lol: a parapetówę to będziecie robić gdzie?:evil_lol: Bo 1 listopada to...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /wiem,wiem:eviltong: literowka,ale nie mogłam sie powstrzymać,nie zabijajcie mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /
Asia!:lol: Miło ,bardzo milo znowu sie spotkac z Toba i pogadać!:loveu: :lol: Jutro będe w ZK,pogadam z prezesuńciem o tym i owym,obejrze tez katalogi,wybiorę zbieracze kurzu i poznam ceny;) :eviltong: .Odezwe się!:lol:
Oooooooooooo Matyldo :crazyeye: , że też nikt wcześniej na to uwagi nie zwrócił :oops: :roll: . Jasne że 1 IX, Asia Ty mam nadzieję zrozumiałaś...

p.s. a Poświata ma wiecznie wakacje :cool3: , noooo prawie .....:evil_lol:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Kilka fotek z II dnia wystawy w W-wie. Agasia + Wahziri na MP (grupa starsza):

Agasia z basenji.

Pierwsza trójka.

Jeszcze raz Gratulacje dla Agasi i Wazirka!:loveu:

Pzdr.

Posted

wiecie co ja patrzac na foty z konkursow MP to powoli odnosze wrazenie ze zaczyna sie z nich robic rewia mody wystawowej :roll:
szczegolnie jezeli chodzi o grupe mlodsza gdzie wystepuja dzieci - czesto wymalowane jak stare malenkie ....

Posted

Elitesse napisał(a):
wiecie co ja patrzac na foty z konkursow MP to powoli odnosze wrazenie ze zaczyna sie z nich robic rewia mody wystawowej :roll:
szczegolnie jezeli chodzi o grupe mlodsza gdzie wystepuja dzieci - czesto wymalowane jak stare malenkie ....

Elitesse ja od dawna jestem zdania ze MP w Polsce to konkurs mody, sprawnosci fiz., giętkości, nieraz inteligencji... ale nie handlingu :roll: Dobrze ze jest ta nasza polska nazwa - bo gdyby nazywano to u nas Junior Handling... ;) Ci ktorzy traktuja to jak zabawe, czesto zart wyniosa z konkursu pucharki i jakies tam nowe znajomosci... ci co traktuja to na powazie - traume :evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):

Ale z kolei gr. starsza MP to bardzo ładnie (nie krzykliwie) ubrane młode osoby...

justys95 napisał(a):
No i prosze bardzo :mad: obfocili mnie :roll:

Czuj się wyróżniona!:lol:
Pzdr.

Posted

hej Asiu!
Przyszłam sobie pooglądać zdjęcia z wystaw. Trochę tego było, ale jakie piękne i te lokaty:loveu: Gratulacje!

Mam ochotę na takie domowe fotki:p

Posted

Domowych, to - na razie - u nas nie zobaczysz! Mam sporo jeszcze nie wstawionych fotek spacerkowych, pozowanych, ze spotkań towarzyskich... A domowe - to nic ciekawego, słowo daję!
pzdr.

Posted

Asiaczku,niestety FB nie jest jeszcze aktywne i raczej długo nie bedzie.
Po wakacjach napewno już powórcimy.
Teraz zajmuje sie Vitą która bedzie przechodziła długie leczenie i Antkiem ktory bedzie przechodził PT we wrześniu a teraz równiez go szkole.Narazie musze ochłonąć po tym wszystkim.

Jestem cały czas dostepna na dgm;) tylko FB nie działa.;)

Posted

Zobaczcie, jakie piękne portrety potrafią niektórzy rysować... Ja tak nie potrafię.:oops: A kto to tak pięknie narysował? To Likaa z DGM.
Dziękuję!

Agabassku, co Ty na to?
Pzdr.

Posted

Czuj się wyróżniona!:lol:

:mdleje:
Anecioreczek napisał(a):
Justys ja Tam obok Ciebie łaziłam,i tak mi sie znajoma wydawałaś:shake::evil_lol:

To dlatego czułam się prześladowana!:mad: :diabloti:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Justyna-no ba jak cały czas na Ciebie sie lampiłam:evil_lol:

Dzięki Bogu, że na mnie...:mad: co by było gdybyś sobie znalazła jakąś inną ofiare, np. małą dziewczynke :cool3::diabloti: