Poświata Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Matagi napisał(a):Asiaczek napisał: Cytat: Napisał Poświata :multi: :multi: :multi: mnie bardzo odpowiada, bo 1.XI na pożegnanie wakacji, planuję dogomaniacką parapetówkę, i nie wyobrażam sobie jej bez Ciebie. Sorki, że nie dotarłam na wystawę, ale wczoraj kupowaliśmy meble, a dziś zatyrałam sie na śmierć w ogódku, robiąc porządki po wichrach :angryy: . Poświata - będę na pewno!!! Dogomaniackie pożegnanie wakacji to okazja jedna na tysiąc!!! Nie mogę jej przepuścić... Już nastawiam się psychicznie i dziękuję za zaproszenie! Pzdr. dłuuuugie te wakacje Poświaty:crazyeye: :evil_lol: a parapetówę to będziecie robić gdzie?:evil_lol: Bo 1 listopada to...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /wiem,wiem:eviltong: literowka,ale nie mogłam sie powstrzymać,nie zabijajcie mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: / Asia!:lol: Miło ,bardzo milo znowu sie spotkac z Toba i pogadać!:loveu: :lol: Jutro będe w ZK,pogadam z prezesuńciem o tym i owym,obejrze tez katalogi,wybiorę zbieracze kurzu i poznam ceny;) :eviltong: .Odezwe się!:lol:Oooooooooooo Matyldo :crazyeye: , że też nikt wcześniej na to uwagi nie zwrócił :oops: :roll: . Jasne że 1 IX, Asia Ty mam nadzieję zrozumiałaś... p.s. a Poświata ma wiecznie wakacje :cool3: , noooo prawie .....:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Hihihi, nawet nie zwróciłam na tę omyłke uwagi...:oops: Od razu przyjęłam, że to chodzi o 1 września br., jakoś tak...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Kilka fotek z II dnia wystawy w W-wie. Agasia + Wahziri na MP (grupa starsza): Agasia z basenji. Pierwsza trójka. Jeszcze raz Gratulacje dla Agasi i Wazirka!:loveu: Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 wiecie co ja patrzac na foty z konkursow MP to powoli odnosze wrazenie ze zaczyna sie z nich robic rewia mody wystawowej :roll: szczegolnie jezeli chodzi o grupe mlodsza gdzie wystepuja dzieci - czesto wymalowane jak stare malenkie .... Quote
Bewarka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 No i prosze bardzo :mad: obfocili mnie :roll: z lewej Tuż za handlerką :evilbat: zasłoniła mnie po części...:razz: z prawej... Quote
Agasia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Elitesse napisał(a):wiecie co ja patrzac na foty z konkursow MP to powoli odnosze wrazenie ze zaczyna sie z nich robic rewia mody wystawowej :roll: szczegolnie jezeli chodzi o grupe mlodsza gdzie wystepuja dzieci - czesto wymalowane jak stare malenkie .... Elitesse ja od dawna jestem zdania ze MP w Polsce to konkurs mody, sprawnosci fiz., giętkości, nieraz inteligencji... ale nie handlingu :roll: Dobrze ze jest ta nasza polska nazwa - bo gdyby nazywano to u nas Junior Handling... ;) Ci ktorzy traktuja to jak zabawe, czesto zart wyniosa z konkursu pucharki i jakies tam nowe znajomosci... ci co traktuja to na powazie - traume :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Elitesse napisał(a):wiecie co ja patrzac na foty z konkursow MP to powoli odnosze wrazenie ze zaczyna sie z nich robic rewia mody wystawowej :roll: szczegolnie jezeli chodzi o grupe mlodsza gdzie wystepuja dzieci - czesto wymalowane jak stare malenkie .... Ale z kolei gr. starsza MP to bardzo ładnie (nie krzykliwie) ubrane młode osoby... justys95 napisał(a):No i prosze bardzo :mad: obfocili mnie :roll: Czuj się wyróżniona!:lol: Pzdr. Quote
Magda Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 hej Asiu! Przyszłam sobie pooglądać zdjęcia z wystaw. Trochę tego było, ale jakie piękne i te lokaty:loveu: Gratulacje! Mam ochotę na takie domowe fotki:p Quote
Asiaczek Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Domowych, to - na razie - u nas nie zobaczysz! Mam sporo jeszcze nie wstawionych fotek spacerkowych, pozowanych, ze spotkań towarzyskich... A domowe - to nic ciekawego, słowo daję! pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 O, cholibka, ale się władowałam... No nic. Dzisiaj postaram się uporać z fotkami z wystawy w W-wie i zabiorę się za "towarzyskie"... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Aleś się utajniła, Sylrwia! Ledwo Ciebie odczytałam... Czy nadal masz kiepskawy jumorek? No to coś na szybko ustrzelę i wstawię, esp. for you, OK? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Justys ja Tam obok Ciebie łaziłam,i tak mi sie znajoma wydawałaś:shake::evil_lol: Dzieńdobry Asiaczkowa ferajno;) Quote
Asiaczek Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Aneczioreczek - witaj po długim milczeniu... Czy już jesteś obecna na swoim FB? Brakuje mi Ciebie i ZonkOne, Waszych psiaków.... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Asiaczku,niestety FB nie jest jeszcze aktywne i raczej długo nie bedzie. Po wakacjach napewno już powórcimy. Teraz zajmuje sie Vitą która bedzie przechodziła długie leczenie i Antkiem ktory bedzie przechodził PT we wrześniu a teraz równiez go szkole.Narazie musze ochłonąć po tym wszystkim. Jestem cały czas dostepna na dgm;) tylko FB nie działa.;) Quote
Asiaczek Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 OK. Czyli PW też do Ciebie dochodzą? pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Zobaczcie, jakie piękne portrety potrafią niektórzy rysować... Ja tak nie potrafię.:oops: A kto to tak pięknie narysował? To Likaa z DGM. Dziękuję! Agabassku, co Ty na to? Pzdr. Quote
Bewarka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Czuj się wyróżniona!:lol: :mdleje: Anecioreczek napisał(a):Justys ja Tam obok Ciebie łaziłam,i tak mi sie znajoma wydawałaś:shake::evil_lol: To dlatego czułam się prześladowana!:mad: :diabloti: Quote
Anecioreczek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Justyna-no ba jak cały czas na Ciebie sie lampiłam:evil_lol: Asiaczek-tak dochodzą:) Quote
Bewarka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Anecioreczek napisał(a):Justyna-no ba jak cały czas na Ciebie sie lampiłam:evil_lol: Dzięki Bogu, że na mnie...:mad: co by było gdybyś sobie znalazła jakąś inną ofiare, np. małą dziewczynke :cool3::diabloti: Quote
bonita Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witanko :) Portrecik naprawdę śliczny :loveu: Pozdrawiamy ( u nas przestało padać :multi:) Quote
Asiaczek Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Prawda? Już się nie mogę doczekać następnych... Pzdr. Quote
agabass Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Asiaczek napisał(a):Zobaczcie, jakie piękne portrety potrafią niektórzy rysować... Ja tak nie potrafię.:oops: A kto to tak pięknie narysował? To Likaa z DGM. Dziękuję! http://img62.imageshack.us/img62/2982/blalbllablalblalvlalvlaus8.jpg Agabassku, co Ty na to? Pzdr. jestem pod wrażeniem piekne naprawde dzieło a na tym dziele moje psicho dzudniaste rewelka Quote
Asiaczek Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Będą i następne rysunki. Palma, Likaa i Justys zbierają siły a my czekamy na efekty! Pzdr. Quote
Recommended Posts