Savannah Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Asiaczku dostalam sms-a od Ewy, ze cos dla mnie ma od Ciebie :) DZIEKUJE !!:sweetCyb::calus: Jak sie spotkamy w sierpniu to Ci za to oddam :) Quote
dzasta Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Asiaczku bardzo bardzo bardzo miło było poznać Cię dzisiaj na wystawie :loveu: Ciesze sie że tak szybko sie przy pomocy Kasi Chargerkowej znalazłyśmy :multi: Szkoda że tak krótko rozmawiałyśmy ale na pewno jeszcze sobie odbijemy :multi: Jeszcze raz dziekuje za miłą pogawędkę i ciepłe przywitanie :multi: Naprawdę tak ciepłej i życzliwej osoby już dawno nie spotkałam :loveu: Pozdr a Dżezik przekazuje gorącego całuska w nos za pośrednictwem monitora :eviltong: Quote
Poświata Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Asiaczek']A co do grilla - od połowy sierpnia, a praktycznie chyba po wystawie w B-stoku zaczynam urlop. Tak więc, jeżeli Tobie termin odpowiada, to może wtedy? A, urlop mam chyba do końca września... Pzdr.:multi: :multi: :multi: mnie bardzo odpowiada, bo 1.XI na pożegnanie wakacji, planuję dogomaniacką parapetówkę, i nie wyobrażam sobie jej bez Ciebie. Sorki, że nie dotarłam na wystawę, ale wczoraj kupowaliśmy meble, a dziś zatyrałam sie na śmierć w ogódku, robiąc porządki po wichrach :angryy: . Quote
Asiaczek Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Savannah']Asiaczku dostalam sms-a od Ewy, ze cos dla mnie ma od Ciebie :) DZIEKUJE !!:sweetCyb::calus: Jak sie spotkamy w sierpniu to Ci za to oddam :) Nie ma sprawy! Tak sobie pomyślałam, że pewnie będziesz chciała jak najszybciej dostać "zakup kontrolowany"...;) Do zobaczenia! [quote name='dzasta']Asiaczku bardzo bardzo bardzo miło było poznać Cię dzisiaj na wystawie :loveu: Ciesze sie że tak szybko sie przy pomocy Kasi Chargerkowej znalazłyśmy :multi: Szkoda że tak krótko rozmawiałyśmy ale na pewno jeszcze sobie odbijemy :multi: Jeszcze raz dziekuje za miłą pogawędkę i ciepłe przywitanie :multi: Naprawdę tak ciepłej i życzliwej osoby już dawno nie spotkałam :loveu: Pozdr a Dżezik przekazuje gorącego całuska w nos za pośrednictwem monitora :eviltong: Dzasta - wypatrywałam Ciebie, jak kania dżdżu!:lol: Chyba ze 3 kobitki zaczepiłam (mające mniej więcej kolor Twoich włosów i ich długość) z pytaniem, czy to Dzasta!:oops: Wreszcie zobaczyłam Kasię i od Niej dostałam namiary na Justynę (gdzie Ona, tam i Ty!) a później to już nie miałam wątpliwości.. Też się cieszę, bo Czesiek zasługuje na taką ilość ciotek do głaskania! I również mam taką nadzieję, że przy najbliższej okazji będzie więcej czasu na gadułki...:lol: Do zobaczenia, do usłyszenia. Na razie musi nam wystarczyć DGM. Pzdr. [quote name='Poświata']:multi: :multi: :multi: mnie bardzo odpowiada, bo 1.XI na pożegnanie wakacji, planuję dogomaniacką parapetówkę, i nie wyobrażam sobie jej bez Ciebie. Sorki, że nie dotarłam na wystawę, ale wczoraj kupowaliśmy meble, a dziś zatyrałam sie na śmierć w ogódku, robiąc porządki po wichrach :angryy: . Poświata - będę na pewno!!! Dogomaniackie pożegnanie wakacji to okazja jedna na tysiąc!!! Nie mogę jej przepuścić... Już nastawiam się psychicznie i dziękuję za zaproszenie! Pzdr. Quote
cavallo Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witaj Asiaczku Kochany! Jak się miewaja Baseczki w tak paskudną pogode? Słyszałam, że padało na wytawie w Warszawie.... Przesyłam pozdrowionka i buziaczki dla Basków oraz tysiąc buziaczków dla Keniutka.... Jak się chłopczyk miewa, już spokojniejszy na spacerkach? :loveu::loveu::loveu: Asiaczek, nie zapomnij jutro na obidek podac brokuły....:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Elitesse Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 zeby nie bylo ze sie nigdy nie odzywam to sie odzywam :eviltong: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 cavallo napisał(a):Witaj Asiaczku Kochany! Jak się miewaja Baseczki w tak paskudną pogode? Słyszałam, że padało na wytawie w Warszawie.... Przesyłam pozdrowionka i buziaczki dla Basków oraz tysiąc buziaczków dla Keniutka.... Jak się chłopczyk miewa, już spokojniejszy na spacerkach? :loveu::loveu::loveu: Asiaczek, nie zapomnij jutro na obidek podac brokuły....:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Baski czują się dobrze. Na wystawie w sobotę lekko popadało, choć podczas BIS'ów lało nieziemsko, a w niedzielę było więcej słońca i zero deszczu. Ja w W-wie nic nie wystawiałam, tylko w sobotę pożyczyłam Wahziri na MP i w niedzielę też. A o co chodzi z tymi brokułami? Nie panimaju... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Agga']Piękne zdjęcia. Cudowna nagroda. [quote name='Elitesse']zeby nie bylo ze sie nigdy nie odzywam to sie odzywam :eviltong: Witam, obie Panie Moderatorki. Miło widzieć Was w moim FB.:lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Asiaczek']Nieeee, pucharek się nie mieni w środku. :lol: Pzdr. Myślałam, ze masz taki jak mój jeden zbieracz kurzu:evil_lol: Asiaczku bardzo dziekuje za chwile spędzone na wystawie, za możliwość potrzymania Kenia:loveu: oraz za fotki. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Sylrwia - cała przyjemność po mojej stronie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Kilka fotek z I dnia wystawy w W-wie. Agasia + Kenio: Podziękowanie za trudy ćwiczeń: Ciotka Sylrwia też troszkę ponosiła Kenia i to jak wysoko! I jeszcze super fotka. Taki jestem! Pzdr. Quote
Czoko Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Asiu dlaczego mówisz że nikogo nie wystawiałaś a Kenio? - już z Agasią ale to też Asiaczek!!! Quote
donya Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Poświata']:multi: :multi: :multi: mnie bardzo odpowiada, bo 1.XI na pożegnanie wakacji, planuję dogomaniacką parapetówkę, i nie wyobrażam sobie jej bez Ciebie. Asiaczek ale jestes rozchwytywana ;) Pracowicie spedzisz urlop :lol: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Czoko']Asiu dlaczego mówisz że nikogo nie wystawiałaś a Kenio? - już z Agasią ale to też Asiaczek!!! Nie, nie. Wahziri i Dżezik byli w ramach "wypożyczania psiaków ndo konkursu Młody Prezenter. A Kenio - towarzysko, aby się chłopak otrzaskał przyszłościowo... [quote name='donya']Asiaczek ale jestes rozchwytywana ;) Pracowicie spedzisz urlop :lol: :lol: :lol: Ale ja uwielbiam takie spotkanka, przy grillu, w cudownym towarzystwie... Już teraz zaczynam się cieszyć na nasze spotanie... Pzdr. Quote
Agasia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Asiaczek napisał(a):No i jeszcze troszkę Dżezika. http://img61.imageshack.us/img61/5203/resizeofimg6067uz4.jpg Pzdr. Tak mi sie zdawalo ze fotka wyjdzie super i mialam racje - co Asiaczku :)? Moim zdaniem Dzezik wyszedl przepieknie! :loveu: A ja z Keniem wyjatkowo pokracznie - ale chociaz Kenio nadrabia uroda :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 A co Ty tam opowiadasz. Ty i Kenio - dobrana, przystojna Para! Fotki z niedzieli jeszcze w aparacie, sorki.:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Przystojna, przystojna. Uwierz Starszej Pani... :lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Asiaczek napisał: Cytat: Napisał Poświata :multi: :multi: :multi: mnie bardzo odpowiada, bo 1.XI na pożegnanie wakacji, planuję dogomaniacką parapetówkę, i nie wyobrażam sobie jej bez Ciebie. Sorki, że nie dotarłam na wystawę, ale wczoraj kupowaliśmy meble, a dziś zatyrałam sie na śmierć w ogódku, robiąc porządki po wichrach :angryy: . Poświata - będę na pewno!!! Dogomaniackie pożegnanie wakacji to okazja jedna na tysiąc!!! Nie mogę jej przepuścić... Już nastawiam się psychicznie i dziękuję za zaproszenie! Pzdr. dłuuuugie te wakacje Poświaty:crazyeye: :evil_lol: a parapetówę to będziecie robić gdzie?:evil_lol: Bo 1 listopada to...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /wiem,wiem:eviltong: literowka,ale nie mogłam sie powstrzymać,nie zabijajcie mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: / Asia!:lol: Miło ,bardzo milo znowu sie spotkac z Toba i pogadać!:loveu: :lol: Jutro będe w ZK,pogadam z prezesuńciem o tym i owym,obejrze tez katalogi,wybiorę zbieracze kurzu i poznam ceny;) :eviltong: .Odezwe się!:lol: Quote
Asiaczek Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Matagi - jak sprawy są w Twoich rękach, to jestem pewna, że wszystko bedzie OK.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Zobaczcie, co dostałam ze Słowacji: Pzdr. Quote
Agasia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Zobaczcie, co dostałam ze Słowacji: http://img382.imageshack.us/img382/5913/resizeofimg5912ow9.jpg http://img441.imageshack.us/img441/8201/resizeofimg5913ri0.jpg Pzdr. Brawo dla Gusia i Fariczka!!!! :loveu: Quote
Czoko Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dołączam do wielkich braw dla Gusia i Fariczka! Quote
Recommended Posts