Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczku bardzo bardzo bardzo miło było poznać Cię dzisiaj na wystawie :loveu:
Ciesze sie że tak szybko sie przy pomocy Kasi Chargerkowej znalazłyśmy :multi:
Szkoda że tak krótko rozmawiałyśmy ale na pewno jeszcze sobie odbijemy :multi:
Jeszcze raz dziekuje za miłą pogawędkę i ciepłe przywitanie :multi:
Naprawdę tak ciepłej i życzliwej osoby już dawno nie spotkałam :loveu:
Pozdr a Dżezik przekazuje gorącego całuska w nos za pośrednictwem monitora :eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']A co do grilla - od połowy sierpnia, a praktycznie chyba po wystawie w B-stoku zaczynam urlop. Tak więc, jeżeli Tobie termin odpowiada, to może wtedy? A, urlop mam chyba do końca września...
Pzdr.:multi: :multi: :multi: mnie bardzo odpowiada, bo 1.XI na pożegnanie wakacji, planuję dogomaniacką parapetówkę, i nie wyobrażam sobie jej bez Ciebie.
Sorki, że nie dotarłam na wystawę, ale wczoraj kupowaliśmy meble, a dziś zatyrałam sie na śmierć w ogódku, robiąc porządki po wichrach :angryy: .

Posted

[quote name='Savannah']Asiaczku dostalam sms-a od Ewy, ze cos dla mnie ma od Ciebie :) DZIEKUJE !!:sweetCyb::calus: Jak sie spotkamy w sierpniu to Ci za to oddam :)
Nie ma sprawy! Tak sobie pomyślałam, że pewnie będziesz chciała jak najszybciej dostać "zakup kontrolowany"...;)
Do zobaczenia!

[quote name='dzasta']Asiaczku bardzo bardzo bardzo miło było poznać Cię dzisiaj na wystawie :loveu:
Ciesze sie że tak szybko sie przy pomocy Kasi Chargerkowej znalazłyśmy :multi:
Szkoda że tak krótko rozmawiałyśmy ale na pewno jeszcze sobie odbijemy :multi:
Jeszcze raz dziekuje za miłą pogawędkę i ciepłe przywitanie :multi:
Naprawdę tak ciepłej i życzliwej osoby już dawno nie spotkałam :loveu:
Pozdr a Dżezik przekazuje gorącego całuska w nos za pośrednictwem monitora :eviltong:
Dzasta - wypatrywałam Ciebie, jak kania dżdżu!:lol: Chyba ze 3 kobitki zaczepiłam (mające mniej więcej kolor Twoich włosów i ich długość) z pytaniem, czy to Dzasta!:oops: Wreszcie zobaczyłam Kasię i od Niej dostałam namiary na Justynę (gdzie Ona, tam i Ty!) a później to już nie miałam wątpliwości..
Też się cieszę, bo Czesiek zasługuje na taką ilość ciotek do głaskania!
I również mam taką nadzieję, że przy najbliższej okazji będzie więcej czasu na gadułki...:lol:
Do zobaczenia, do usłyszenia. Na razie musi nam wystarczyć DGM.
Pzdr.
[quote name='Poświata']:multi: :multi: :multi: mnie bardzo odpowiada, bo 1.XI na pożegnanie wakacji, planuję dogomaniacką parapetówkę, i nie wyobrażam sobie jej bez Ciebie.
Sorki, że nie dotarłam na wystawę, ale wczoraj kupowaliśmy meble, a dziś zatyrałam sie na śmierć w ogódku, robiąc porządki po wichrach :angryy: .
Poświata - będę na pewno!!! Dogomaniackie pożegnanie wakacji to okazja jedna na tysiąc!!! Nie mogę jej przepuścić... Już nastawiam się psychicznie i dziękuję za zaproszenie!
Pzdr.

Posted

Witaj Asiaczku Kochany! Jak się miewaja Baseczki w tak paskudną pogode?
Słyszałam, że padało na wytawie w Warszawie....

Przesyłam pozdrowionka i buziaczki dla Basków oraz tysiąc buziaczków dla Keniutka.... Jak się chłopczyk miewa, już spokojniejszy na spacerkach? :loveu::loveu::loveu:

Asiaczek, nie zapomnij jutro na obidek podac brokuły....:eviltong:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

cavallo napisał(a):
Witaj Asiaczku Kochany! Jak się miewaja Baseczki w tak paskudną pogode?
Słyszałam, że padało na wytawie w Warszawie....

Przesyłam pozdrowionka i buziaczki dla Basków oraz tysiąc buziaczków dla Keniutka.... Jak się chłopczyk miewa, już spokojniejszy na spacerkach? :loveu::loveu::loveu:

Asiaczek, nie zapomnij jutro na obidek podac brokuły....:eviltong:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Baski czują się dobrze.
Na wystawie w sobotę lekko popadało, choć podczas BIS'ów lało nieziemsko, a w niedzielę było więcej słońca i zero deszczu. Ja w W-wie nic nie wystawiałam, tylko w sobotę pożyczyłam Wahziri na MP i w niedzielę też.
A o co chodzi z tymi brokułami? Nie panimaju...
Pzdr.

Posted

[quote name='Agga']Piękne zdjęcia. Cudowna nagroda.

[quote name='Elitesse']zeby nie bylo ze sie nigdy nie odzywam to sie odzywam :eviltong:
Witam, obie Panie Moderatorki. Miło widzieć Was w moim FB.:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Nieeee, pucharek się nie mieni w środku. :lol:
Pzdr.

Myślałam, ze masz taki jak mój jeden zbieracz kurzu:evil_lol:

Asiaczku bardzo dziekuje za chwile spędzone na wystawie, za możliwość potrzymania Kenia:loveu: oraz za fotki.

Posted

Kilka fotek z I dnia wystawy w W-wie.

Agasia + Kenio:

Podziękowanie za trudy ćwiczeń:

Ciotka Sylrwia też troszkę ponosiła Kenia i to jak wysoko!

I jeszcze super fotka. Taki jestem!

Pzdr.

Posted

[quote name='Poświata']:multi: :multi: :multi: mnie bardzo odpowiada, bo 1.XI na pożegnanie wakacji, planuję dogomaniacką parapetówkę, i nie wyobrażam sobie jej bez Ciebie.

Asiaczek ale jestes rozchwytywana ;)
Pracowicie spedzisz urlop :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Czoko']Asiu dlaczego mówisz że nikogo nie wystawiałaś a Kenio? - już z Agasią ale to też Asiaczek!!!
Nie, nie. Wahziri i Dżezik byli w ramach "wypożyczania psiaków ndo konkursu Młody Prezenter. A Kenio - towarzysko, aby się chłopak otrzaskał przyszłościowo...

[quote name='donya']Asiaczek ale jestes rozchwytywana ;)
Pracowicie spedzisz urlop :lol: :lol: :lol:
Ale ja uwielbiam takie spotkanka, przy grillu, w cudownym towarzystwie... Już teraz zaczynam się cieszyć na nasze spotanie...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał:
Cytat:
Napisał Poświata
:multi: :multi: :multi: mnie bardzo odpowiada, bo 1.XI na pożegnanie wakacji, planuję dogomaniacką parapetówkę, i nie wyobrażam sobie jej bez Ciebie.

Poświata - będę na pewno!!! Dogomaniackie pożegnanie wakacji to okazja jedna na tysiąc!!! Nie mogę jej przepuścić... Już nastawiam się psychicznie i dziękuję za zaproszenie!
Pzdr.

dłuuuugie te wakacje Poświaty:crazyeye: :evil_lol: a parapetówę to będziecie robić gdzie?:evil_lol: Bo 1 listopada to...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /wiem,wiem:eviltong: literowka,ale nie mogłam sie powstrzymać,nie zabijajcie mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /
Asia!:lol: Miło ,bardzo milo znowu sie spotkac z Toba i pogadać!:loveu: :lol: Jutro będe w ZK,pogadam z prezesuńciem o tym i owym,obejrze tez katalogi,wybiorę zbieracze kurzu i poznam ceny;) :eviltong: .Odezwe się!:lol: