cavallo Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witaj Asiaczku. Super, ze mogłam znowu foteczki pooglądać! A czy ja dostanę te z Keniulkiem, ja pięknie proszę...:placz: Szkoda, ze wystawa w Krakowie dopiero za rok....:-( Juz za Wami tęsknię.... Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 cavallo napisał(a):Witaj Asiaczku. Super, ze mogłam znowu foteczki pooglądać! A czy ja dostanę te z Keniulkiem, ja pięknie proszę...:placz: Szkoda, ze wystawa w Krakowie dopiero za rok....:-( Juz za Wami tęsknię.... Pozdrawiam, Agata&Alpa Mam przygotowaną dla Ciebie paczuszkę i w takim razie nagram jeszcze na CD fotki z krakowa, dobrze? I postaram się jeszcze w tym tygodniu wysłać przesyłkę. A może będziesz w W-wie na wystawie? Pzdr. Quote
Savannah Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 cavallo napisał(a):Witaj Asiaczku. Super, ze mogłam znowu foteczki pooglądać! A czy ja dostanę te z Keniulkiem, ja pięknie proszę...:placz: Szkoda, ze wystawa w Krakowie dopiero za rok....:-( Juz za Wami tęsknię.... Pozdrawiam, Agata&Alpa No cóż wszyscy którzy poznali Asiaczka i Asiaczkowe ogonki tęsknią, to nie dziwne :) Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Eeeee, chyba nie wszyscy...:razz: Pzdr. Quote
dzasta Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jeja tak oglądam te Twoje Basiorki i się normalnie zako****e one są takie urocze :loveu: Strasznie przymilne stworzonka i wyglądają na takie spokojne :eviltong: Sama słodycz :eviltong: [CENTER]A i ja tez nie będe orginalna Graty za całokształt Estońskich szaleństw bo nawet i do pudła dobrnęliście co jest niewatpliwie wielkim sukcesem ale jak się jest taką hendlerka jak Ty Asiaczki i ma takie basiorki jak Żelka i Dżezik to się ma udany team :multi: Naprawdę się bardzo ciesze z Waszego sukcesu :multi: Bardzo lubie jak Polscy hodowcy pokazują klase na ringach polskich i zagranicznych :thumbs: :terazpol: Ale wieczorno-nocny wywód mi się trafił ale to z radości Asiaczku!!!![/CENTER] Quote
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Asia , mam nadzieje że do zobaczenia na wystawie w niedziele :) Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 dzasta napisał(a):Jeja tak oglądam te Twoje Basiorki i się normalnie zako****e one są takie urocze :loveu: Strasznie przymilne stworzonka i wyglądają na takie spokojne :eviltong: Sama słodycz :eviltong: A i ja tez nie będe orginalna Graty za całokształt Estońskich szaleństw bo nawet i do pudła dobrnęliście co jest niewatpliwie wielkim sukcesem ale jak się jest taką hendlerka jak Ty Asiaczki i ma takie basiorki jak Żelka i Dżezik to się ma udany team :multi: Naprawdę się bardzo ciesze z Waszego sukcesu :multi: Bardzo lubie jak Polscy hodowcy pokazują klase na ringach polskich i zagranicznych :thumbs: :terazpol: Ale wieczorno-nocny wywód mi się trafił ale to z radości Asiaczku!!!! Takie spokojne, to one nie są. Mają temperament, czasami aż za duży... Właśnie w Parnu miałam taką sytuację, gdy prezentowałam Parę hodowlaną. Wbiegamy na ring - OK. Maluchy ładnie biegną i równiutko. Stójka - bez zastrzeżeń. Ale gdy sędzina wybrała nas do pierwszej czwórki, w Dżezika i Żelkę jakby diabełek wstąpił! Biegniemy, a tu Dzezik podgryza Żelkę z uszka, znalazły sobie cudowny czas na zabawę, prawda? Myślałam, że zabiję towarzystwo i oddam na skórki!!!:angryy: No, ale sędzina chyba za całokształt dała nam III miejsce.;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Vectra napisał(a):Asia , mam nadzieje że do zobaczenia na wystawie w niedziele :) Tak, też liczę na spotkanie.:lol: Będę i w sobotę i w niedzielę. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Kilka fotek z Parnu. Tak Dżezik przygotowuje się do oceny... ...Wahziri ...Żelcia No i taka ciekawostka: kTO ZGADNIE, CO TO ZA CUDACZEK?:lol: pZDR. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Cavallo - ESP. FOR YOU. Jak myślisz, kto to jest?:lol: Pzdr. Quote
Agasia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pieknie!! przegladalam galerie i nie moge znalezc - jak poszlo w Estoni Żelci, Dzezikowi i Wahzirkowi? A ten cudaczek to zapewne jakiś gończak ;) Widzalas Asiaczku gończego fińskiego - baardzo mi sie podobają te psiaki, a w Estoni maja ich duzo (jak bylam na zwyklej krajowce to zgloszonych ok. 15) Quote
Savannah Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Eeeee, chyba nie wszyscy...:razz: Pzdr. Ja miałam na mysli tych hm.. normalniejszych:lol: Quote
cavallo Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Asiaczek']Cavallo - ESP. FOR YOU. Jak myślisz, kto to jest?:lol: http://img96.imageshack.us/img96/2375/resizeofimg5272ek7.jpg Pzdr. O rany!!!!! Niespodzianka prawidziwa!!! No myślę, że to moja miłość....:loveu: Tak szczerze mówiąc Asiaczek ja kocham wszystkie Twoje Baski!!!!:loveu: Dziękuję z góry za zdjęcia Keniulkowe, które mi wyślesz!:multi: A Dżezik jak zwykle dumny i piękny!!! W Wa-wie mówisz????:razz: No, może....A Kenio do miziania będzie?;) Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Elitesse napisał(a):baset artezyjsko normandzki ?? :roll: Pudło, choć faktycznie ta rasa jest w VI gr. FCI... Savannah napisał(a):Ja miałam na mysli tych hm.. normalniejszych:lol: Aaaaa, poniała! cavallo napisał(a):O rany!!!!! Niespodzianka prawidziwa!!! No myślę, że to moja miłość....:loveu: Tak szczerze mówiąc Asiaczek ja kocham wszystkie Twoje Baski!!!!:loveu: Dziękuję z góry za zdjęcia Keniulkowe, które mi wyślesz!:multi: A Dżezik jak zwykle dumny i piękny!!! W Wa-wie mówisz????:razz: No, może....A Kenio do miziania będzie?;) Pozdrawiam, Agata&Alpa Ja do W-wy nie zgłosiłam żadnego baska ze względu na sędzinę... Będą tylko na MP Wahziri i Dżezik. To jak? Będziesz? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Agasia']Pieknie!! przegladalam galerie i nie moge znalezc - jak poszlo w Estoni Żelci, Dzezikowi i Wahzirkowi? /quote] A tutaj podaję oficjalne wyniki z wystawy CACIB-Parnu/Est., 30-06-2007 r., sędzia Helge LIE/Nor: PSY kl. p BULLDOBAS NO REGRETS - dosk.1, JAZZY BOY Asiaczek - dosk.2. kl.o Abotere's WAHZIRI - dosk.1 kl. ch Abotere's ADUNBI - dosk.1, CAC, CACIB, BOB, BOG4. Nowy Champion Estonii! SUKI kl. p FARAOLAND VIKING IDUN - dosk.2 JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk.1 RIBESSITA MY PUZZLE OF DREAMS - dosk.3 kl.o CRYSTAL JEVELIN COUMACHY - dosk.1, SERT (chyba chodzi o wniosek na Ch.Est, ale nie jestem pewna) STERNHIMMELS GRATA PERSONA - chyba bdb kl. ch AFRIKENJI HOT SUMABREESE - dosk.1, CACIB STRONG STAEL DEA ANGELLA - dosk.2 Para Hodowlana: 1. AFRIKENJI HOT SUMABREESE + BULLDOBAS NO REGRETS - dosk2 2. JAZZY BOY Asiaczek + JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk1, III miejsce w finałach. Dla ciekawości podam, że zgłoszone 2 pary basenji wstępnie były oceniane na ringu, zaraz po ocenie. Z tych dwóch par została wybrana jedna i ta jedna brała udział w końcowej prezentacji na ringu honorowym. Przegapiłaś, Droga Agasiu ten post? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='anetta']Drever? :razz: BRAWO!!!!! Tak, to DREWER. Skąd wiedziałaś? Pzdr. Quote
anetta Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: poszukalam i znalazlam :razz: Swoja droga super psiaki, podobaja mi sie i z charakteru tez 8) Skad byl ten ze zdjecia? W PL zdaje sie ze nie ma hodowli. Gratuluje! Quote
Anecioreczek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Fajny ten psiak:roll: Ale Baski fajniejsze:evil_lol: Zmieniam Role,dzisiaj ja sie podlizuje nie ZonkOne:lol: Quote
Asiaczek Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 anetta napisał(a)::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: poszukalam i znalazlam :razz: Swoja droga super psiaki, podobaja mi sie i z charakteru tez 8) Skad byl ten ze zdjecia? W PL zdaje sie ze nie ma hodowli. Gratuluje! Zgłoszone były 3 sztuki i wszystkie z Estonii, z różnych hodowli. W PL rzeczywiście nie ma żadnej hodowli Drewera. Anecioreczek napisał(a):Fajny ten psiak:roll: Ale Baski fajniejsze:evil_lol: Zmieniam Role,dzisiaj ja sie podlizuje nie ZonkOne:lol: Mądra Kobitka! :lol: Ucałowania dla Was obojga!:calus::calus: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 I kilka fotek Tego, Który Najwięcej Wywalczył w Parnu, tzn. Gusia-Pręgusia: Porównanie o BOB'a. Gusia - bardzo zaciekawiony, co też ten pan daje, a za to suczka - tak jakby pogodziła się z losem, że dzisiaj to nie ona wygra.. Od lewej: Gusio (NDPwR) i Afrikenji Hot Sumabreeze (NDSwR) Jeszcze raz podobne ujęcie: Z panem sędzią: Helge LIE/NOR: BOG. [SIZE=2] http://img442.imageshack.us/img442/8926/resizeofimg5888td0.jpg http://img528.imageshack.us/img528/5982/resizeofimg5892ae1.jpg http://img507.imageshack.us/img507/3354/resizeofimg5893ls5.jpg A tak podziękowaliśmy sobie nawzajem za wystawę: http://img518.imageshack.us/img518/203/resizeofimg5907hb0.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 I dla Was Wszystkich, w ten pochmurny dzień - TROSZKę SłOńCA::lol::loveu: Zdjęcie trochę nieostre, ale Manio i Kenio prezentują się całkiem, całkiem... Moje Słodyczki! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 http://img399.imageshack.us/img399/122/resizeofimg5769io2.jpg Przeczytałam na początku z sędzią HELGą i sie troche zdziwiłam widząc mężczyzne:lol: Gusio:loveu: Manio i Kenio,cudownie:loveu: Quote
bonita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witaj Asiaczku Gratki jeszcze raz:multi: Oj takie słońce by się przydało :loveu: A podobno na jakiś czas się lato skończyło, teraz ma lać i lać:shake: , byle by im się to nie sprawdziło. Pozdrowionka Quote
Recommended Posts