Asiaczek Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Zanim wstawię fotki z Parnu + inne zaległe, to najpierw trzeba skończyc zdjęcia z Krakowa. Dżezik. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 A teraz jeszcze końcówka fotek Żelki. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 I kilka fotek, różnych... No i na koniec, tradycyjnie,pytanie; Czyj to ogonek? Pzdr. Quote
Ploter Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 hej hej, to my :) pewnie minie trochę czasu zanim się przez galerie przekopiemy :) Quote
haska_12 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Hmm który psiak taki zgrabny jest? :evil_lol: Nie mam pojecia do kogo należy ten ogonek :D Quote
sylrwia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Asiczaku a powiedz mi w przyszlym roku do jakiego sędziego byś chciała przyjechać do Gorzowa:p ;) Quote
Paula&Goofi Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witam ! :) Śliczne foty! U nas są nowe ;) Zapraszamy! Quote
Nugatowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Asiaczku gdzie są fotki moje i Żelci :eviltong: :-( Quote
Savannah Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Super fotki! Asiaczku a tak mi sie nasunelo pytanie patrzac na ilosc Twoich postow, czy Ty nie mialas wiecej postow napisanych ??? Nie bylo tego ponad 10 000 ?!:roll: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Anecioreczek napisał(a):Kurde.... Dżezika ogonek?:>:>:> haska_12 napisał(a):Hmm który psiak taki zgrabny jest? :evil_lol: Nie mam pojecia do kogo należy ten ogonek :D Hahaha, myśleć, myśleć...:evil_lol: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 a czy bedzie cie mozna spotkac w sopocie na wystawie?? Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Ploter napisał(a):hej hej, to my :) pewnie minie trochę czasu zanim się przez galerie przekopiemy :) Witajcie! Kopcie powolutku, coby wszystkie fotki zobaczyć. Teksty nie są tak ważne jak zdjęcia, prawda?:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Nugatowa napisał(a):Asiaczku gdzie są fotki moje i Żelci :eviltong: :-( A popatrz sobie, Kochaniutka, na post nr 6318.... Chyba baaaardzo nieuwaznie oglądasz mój FB!:mad: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 sylrwia napisał(a):Asiczaku a powiedz mi w przyszlym roku do jakiego sędziego byś chciała przyjechać do Gorzowa:p ;) Napiszę Ci na PW, OK? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Czyli Dżezik niet?:roll: jak nie Dżezik no to Może Zelka? Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Savannah napisał(a):Super fotki! Asiaczku a tak mi sie nasunelo pytanie patrzac na ilosc Twoich postow, czy Ty nie mialas wiecej postow napisanych ??? Nie bylo tego ponad 10 000 ?!:roll: Ha! Postów miała coś ok. 16.000!!! Ale, po zmianie Regulaminu DGM, posty "nabite" m.in. na FB zostały odliczone. I stąd u mnie zostało się ponad 9.000 postów... ewelinabuck napisał(a):a czy bedzie cie mozna spotkac w sopocie na wystawie?? Nie. Ja teraz robię sobie przerwę do ostatniego tygodnia sierpnia. Pod koniec sierpnia jest wystawa międzynarodowa w Białymstoku. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Anecioreczek napisał(a):Czyli Dżezik niet?:roll: jak nie Dżezik no to Może Zelka? Ja sama nie wiem!:evil_lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 aha:D No ja Mówie że to Dzezik,bo Dżezik ma więcej białej koncówki,a pozatym zdjecie było chyba robione na Finale gdzie Dżezik zajoł 2 miesjce...i tam mata była szara o prosze zobaczyć : http://img261.imageshack.us/img261/9857/resizeofimg5676tz7.jpg i Pupcia (według mnie) Dżezika http://img55.imageshack.us/img55/9364/resizeofimg5659nh3.jpg Ale kombinuje nie?:diabloti::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Anecioreczek - jesteś THE BEST! Kombinujesz całkiem prawidłowo i jesteś bardzo spostrzegawcza!!! Następnym razem będziesz miała zakaz udzielania odpowiedzi!!!!:evil_lol: Tak, to ogonek Dżezika!:loveu: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dlaczego mam mieć zakaaaz:placz: Yupi Zgadłam:multi: Quote
Nugatowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Buhahahahahha, cóz ja mam taki przygłupi uśmiech Przeca ja tu ją całowałam :loveu: :loveu: :loveu: To Madzia chciała mi ją odebrać :diabloti: Ciesz się, że je oddałam :eviltong: :eviltong: :evil_lol: Do twarzy (oby napewno?:oops: :evil_lol: ) mi z baskami prawda? Quote
Savannah Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Ha! Postów miała coś ok. 16.000!!! Ale, po zmianie Regulaminu DGM, posty "nabite" m.in. na FB zostały odliczone. I stąd u mnie zostało się ponad 9.000 postów... Dzieki za wyjasnienie... to sie porobilo:lol: Quote
Recommended Posts