Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek wieeeeeeeeeeeelgachne Graty za Kraków no i mocno trzymam :kciuki: za Estonie i bez złomu prosze nie wracać :evil_lol: No i czekamy na kolejna fotorelacje z życia basków podróżników i ich Panci :)
Buziaki od wiecznie rozesmianego Czesława :loveu:

Posted

w Estonii GUSIO PREGUSIO Abotere's ADUNBI - Nowy Champion Estonii,
[SIZE=6]BOB,
BOG 4 !!!

GRATULACJE ASIACZKU !!!:loveu:
[SIZE=4]Ciesze sie, zwł. ze to mój ulubieniec pozgarniał wszystko:loveu:

Posted

Asiaczek ogromne gratulacje!!! Ty to wymiatasz!!!!!:multi::multi::multi:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Jeszcze tak cichutko przypomnę, że obiecałaś mi przepis i bardzo prosze o parę zdjęć z Krakowa na maila:oops: Oczywiście jak już odsapniesz....:cool3:

Anecioreczek a mogę prosić o zdjęcie z Keniem mailem? Podaj mi też swojego maila to wyślę Ci Twoje z Keniem, ok? Możemy się wymienić adresami na PW

Posted

[quote name='Savannah']w Estonii GUSIO PREGUSIO Abotere's ADUNBI - Nowy Champion Estonii,
[SIZE=6]BOB,
[SIZE=3]BOG 4 !!!

Brawioooo!!!!!!!!!!!:multi: :multi:

Ciesze sie, zwł. ze to mój ulubieniec pozgarniał wszystko:loveu:

Tak tak tak tak :loveu: :loveu: :loveu: Brawo Gusiek ;)

Posted

Asiaczku mam przyjemnosc kolejny raz Ci serdecznie gratulowac!!!!!! :multi:

Widac transakcja wiazana sie nam udala, bo mi i Oshi rowniez tak super poszlo w Olsztynie! :multi:

Posted

Najserdeczniej Asiu gratuluję tym serdeczniej że właśnie Gusia-Pręgusia miałam okazję jako pierwszego poznać osobiście wtedy we wrześniu i Jego rozpoznaję!!!
Pozdrawiam Wszystkich Ewa

Posted

Asiaczku - chciałam Ci ładnie i kolorowo pogratulować ale nie mogę coś mi się dogomania pokićkała i nie mogę sformatować tekstu ani wstawić emotikonków. No to zwyczajnie Ci GRATULUJĘ SUKCESÓW BASKOWYCH.
Pzdr

Posted

[quote name='Savannah']w Estonii GUSIO PREGUSIO Abotere's ADUNBI - Nowy Champion Estonii,
[SIZE=6]BOB,
BOG 4 !!!

[SIZE=4]Ciesze sie, zwł. ze to mój ulubieniec pozgarniał wszystko:loveu:

Savannah
Daisunia
Elitesse
Kooikerka
Cavallo
limoncia
Anecioreczek
Dzasta
Agasia
lady m
bonita
czoko
Sylrwia
Matagi
bety

pięknie dziękuję w imieniu Gusia-pręgusia!
[SIZE=2]Pzdr.

Posted

[quote name='lady_m']
Widac transakcja wiazana sie nam udala, bo mi i Oshi rowniez tak super poszlo w Olsztynie! :multi:
No to tez przesyłam ogromne gratulacje dla Oshi!!!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Zacieraj, zacieraj, Koffana! Fotki są dzięki uprzejmości Ofcy i Simbik. Chyba jutro je obrobię.
Pzdr.

Mam nadzieję, że coś z tych fotek wyszło :lol: . Ja też mam kilka na swojim aparacie, to prześlę na mail'a. No i jeszcze raz [SIZE="5"]Wielkie Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz:[SIZE="1"] ... i przepraszam za moje nieudolne wystawianie basków :oops: , następnym razem się poprawię :lol: .

Posted

Simbik, a ja Tobie gratuluje za Parnu i Ogre i dziękuję za pomoc! Nawet nie wiesz, jaka to radość, że Ktoś chce Ci pomóc i choćby foteczki porobi... :lol:
Fotki sa OK. Oglądałysmy je z Ofcą w busie...
Napisz w swoim FB o sukcesach Toffika!!! A ja tam jutro wstawię fotki, OK?
Pzdr.

Posted

Asiaczku ja przepraszam, ze tak sie wpierdzielam. Czy moglabyś z galeri Forysia skopiować ten tekst - tam sie wkleil cały. O ile moj komputer wstępnie udaje ze chodzi o tyle skrzynka mailowa na wp mi strasznie sie psuje