Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tutaj Zwycięzca Grupy Starszej.

A tutaj już II miejsce w finałach.

Alu, brawo! Barddo podobała mi się Twoja prezentacja Felki. Stanowiłyscie zgrany duecik!:lol:
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylrwia']
A do Alive lepiej nie dawać ciasta bo jeszcze jako gratis będzie dodawać do obróżek.:mad:

No wiesz co!? Bardzo się Moja Droga zawiodłam na Tobie... taki brak zaufania :shake:

Posted

Ciężko będzie, bo wszyscy znajomi już mają jednego lub dwa psiaki. Rozglądnę się i popytam. Tyle moge zrobić, ale nic nie obiecuję...
A psiaki szalenie sympatyczne.:loveu::lol:
Pzdr.

Posted

Witaj Asiaczku :)
Byłam pooglądać fotki
Twoje baski ślicznie stoją, pięknie biegają i na dodatek są grzeczne:loveu: co mogę dodać ?
a że zacytowała bym jakąś fotkę , ale nie wolno:p
( mam nadzieję że to nas wzmocni ;) )
Pozdrawiamy

Posted

Popatrzyłam sobie z zazdrością na foteczki z Krakowa :lol:, twoje baski jak zwykle stoją jak zaczarowane :loveu: ... kiedy my do takiej klasy dojdziemy :roll: . Tymczasem szykuję się do wyjazdu do Parnu, jedziesz :cool3: ?

Posted

Witaj Asiaczek!!!:loveu: Czy dostałaś moją wiadomość na PM? Śliczne te zdjęcia z Krakowa...:loveu:
JAk się miewa mój uroczy Chłopak? Powiedz mu do uszka, że go kocham i już za nim tęsknię!!!:-(
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

bonita napisał(a):
Witaj Asiaczku :)
Byłam pooglądać fotki
Twoje baski ślicznie stoją, pięknie biegają i na dodatek są grzeczne:loveu: co mogę dodać ?
a że zacytowała bym jakąś fotkę , ale nie wolno:p
( mam nadzieję że to nas wzmocni ;) )
Pozdrawiamy

Ależ wolno cytować, lecz zamiast fotek nalezy cytowac linki... Ja tego robić nie umiem i cytuję "po staremu"...

simbik napisał(a):
Popatrzyłam sobie z zazdrością na foteczki z Krakowa :lol:, twoje baski jak zwykle stoją jak zaczarowane :loveu: ... kiedy my do takiej klasy dojdziemy :roll: . Tymczasem szykuję się do wyjazdu do Parnu, jedziesz :cool3: ?

Jedziemy! Po perypetiach transportowych, mamy z Ofcą transport. Wyjeżdżamy już o 18.00 w piątek. Nasze godziny sędziowania są b.zbliżone do siebie (ja 12:30, Wy - 12:00). Ale myslę, że musimy się spotkac, prawda? W końcu terenwystawy nie jest aż taki duży...:lol:
Pzdr.

cavallo napisał(a):
Witaj Asiaczek!!!:loveu: Czy dostałaś moją wiadomość na PM? Śliczne te zdjęcia z Krakowa...:loveu:
JAk się miewa mój uroczy Chłopak? Powiedz mu do uszka, że go kocham i już za nim tęsknię!!!:-(
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Tak, dostałam. I we wtorek będe na poczcie to nadam dla Ciebie przesyłkę. Myslę, że sprawi Ci choć troszkę radości. A co to jest? Nie powiem! Przypomnij sobie temat naszej rozmowy przy AA...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Za godzinę wyjeżdżam do Parnu/Estonia. Wystawa - jak zwykle:lol:. Zgłoszonych jest 13 basków, w tym 4 moje. Sędzina z Norwegii...
Mocno trzymajcie zaciśnięte palce za nasz team.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Za godzinę wyjeżdżam do Parnu/Estonia. Wystawa - jak zwykle:lol:. Zgłoszonych jest 13 basków, w tym 4 moje. Sędzina z Norwegii...
Mocno trzymajcie zaciśnięte palce za nasz team.
Pzdr.

trzymamy !! :thumbs:

co prawda bedzie mi trudno bo o 12 pisze egzamin z zarzadzania ryzykiem finansowym :evil_lol: ale dam rade hihi