Miga Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 No proszę jaki gwiazdor, jak nie noszony to obfocany :cool3: Ja tez żałuje, że nie byłam na wystawie, a tak się wybierałam. Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Nie martw się. Na pewno jeszcze gdzieś uda nam się spotkać.:lol: Pzdr. Quote
Savannah Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Asiaczku obrozki sliczne! A w jakiej cenie? sa tez na sh:razz:? Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Z tego, co mi wiadomo, to na pewno są 3 rozmiary. I dla SH na pewno też dopasujesz. Ceny napiszę Ci na PW, bo nie wiem, czy wypada pisać tak na forum publicum..? W W-wie będzie na pewno stoisko LUPINE. Tę info. mam z pierwszej ręki, od Alive. Pzdr. Quote
alive Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Asiaczek napisał(a): Pasuje do rudegokolorku, prawda? Pzdr. Chili co prawda jest czarna ale jak położy się koło Czuszki to pasuje :lol: Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 To dlaczego mnie się tak bardzomylą Czuszka i Chili?!?!?! Cały czas byłam przekonana, że to są 2 węgry... Ale plama! :oops: Gosiu, proszę o wybaczenie, ale mi głupio... Pzdr. Quote
alive Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Asiaczek napisał(a):To dlaczego mnie się tak bardzomylą Czuszka i Chili?!?!?! Cały czas byłam przekonana, że to są 2 węgry... Ale plama! :oops: Gosiu, proszę o wybaczenie, ale mi głupio... Pzdr. może dlatego, że to dwie papryczki :lol: Co do wybaczenia to jeszcze się zastanowię... może gdybym jakiś bukiet dostała... :eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Tak, pewnie dlatego! Ah, te 2 papryczki... A co do bukieciku, to... voila! :Rose: Starczy jeden? pzdr. Quote
alive Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Tak, pewnie dlatego! Ah, te 2 papryczki... A co do bukieciku, to... voila! :Rose: Starczy jeden? pzdr. :hmmmm: hmmm no niech będzie.... ;) Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Cholibka, jak tu Ją przebłagać?!?!?! Na W-wę ciasta nie upiekę, bo nie będe miała go jak zabrać... chyba kupię 2 obróżki... jedna łądniejsza od drugiej... a niech tam! Co Ty na to? Pzdr. Quote
alive Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Cholibka, jak tu Ją przebłagać?!?!?! Na W-wę ciasta nie upiekę, bo nie będe miała go jak zabrać... chyba kupię 2 obróżki... jedna łądniejsza od drugiej... a niech tam! Co Ty na to? Pzdr. pomyślimy :lol: Quote
Agasia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Asiaczku to ja koniecznie atakuje z Tobą w Warszawie stoisku Lupine ;) Bo moje kocmoluchy chodzą już w takich ściuchranych rogzach ze az wstyd Quote
sylrwia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Cholibka, jak tu Ją przebłagać?!?!?! Na W-wę ciasta nie upiekę, bo nie będe miała go jak zabrać... chyba kupię 2 obróżki... jedna łądniejsza od drugiej... a niech tam! Co Ty na to? Pzdr. Nie bedzie ciasta:roll: Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Agasia napisał(a):Asiaczku to ja koniecznie atakuje z Tobą w Warszawie stoisku Lupine ;) Bo moje kocmoluchy chodzą już w takich ściuchranych rogzach ze az wstyd Super! Pomożesz mi wybrać obróżki dla basków i przy okazji obejrzysz sobie wzory LUPINE. sylrwia napisał(a):Nie bedzie ciasta:roll: Sylrwia - chciałabym upiec, ale jak ja będę przemieszczała się po wystawie z blaszką ciasta w rękach...? A fotki, a buziaczki, a mizianko...? Nie dam rady. No, chyba, że dla Ciebie jakiś kawałek, co? Żeby lżej było Ci "dygać" paczuszkę dla cioci...:razz: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Miga'] No proszę jaki gwiazdor, jak nie noszony to obfocany :cool3: Hihhi, to jeszcze nie wszystkie fotki Kenia. Proszę, oto Kenio podczas oceny "na niby": Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Super! Pomożesz mi wybrać obróżki dla basków i przy okazji obejrzysz sobie wzory LUPINE. Sylrwia - chciałabym upiec, ale jak ja będę przemieszczała się po wystawie z blaszką ciasta w rękach...? A fotki, a buziaczki, a mizianko...? Nie dam rady. No, chyba, że dla Ciebie jakiś kawałek, co? Żeby lżej było Ci "dygać" paczuszkę dla cioci...:razz: Pzdr. Asiaczku dasz rade jakis stoliczek jako plecak na plecy załozyc i śmigać po stadionie:eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Ja wiem, że wg Ciebie to ja jestem "robot", ale to nie jest tak do końca...:cool3: Pzdr. Quote
Daisunia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Kenio jest the best :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gosikf & dogs Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 HEY!!! Jakie śliczne zdjęcia, pięknie stoi:) PZDR.;) Quote
alive Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 sylrwia napisał(a):Asiaczku dasz rade jakis stoliczek jako plecak na plecy załozyc i śmigać po stadionie:eviltong: ja mogę przechować ciasto u siebie na straganiku!!! :sabber: Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 No, nie! Podstępne i fałszywe babiszony! Jak Wam dam ciasto, stoliczek i straganik...:diabloti: Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Asiaczek']Ja wiem, że wg Ciebie to ja jestem "robot", ale to nie jest tak do końca...:cool3: Pzdr. [quote name='alive']ja mogę przechować ciasto u siebie na straganiku!!! :sabber: [quote name='Asiaczek']No, nie! Podstępne i fałszywe babiszony! Jak Wam ciastom, stoliczek i straganik...:diabloti: Pzdr. Asiaczku to nie wizja Asiaczka - Robota ale raczej Twoich cudownych możliwości. A do Alive lepiej nie dawać ciasta bo jeszcze jako gratis będzie dodawać do obróżek.:mad: Quote
Asiaczek Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Trochę fotek z MP w Krakowie (sobota). Felka jest prezentowana przez Alę Nowak - młodą handlerkę. Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts