Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystko w mailu wlasnie napisalam... ;) Ja tak sie glowilam nad oryginalnym imieniem dla niej.. ale chyba pozostanie na zawsze Księżniczką :) Chociaz moj tata nazwał ją slodkim szczurkiem :)

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A co do busa, to jeszcze nic nie planowałam. A co, byłabyś chętna? Zajrzę na topik o B-stoku, rzucę temat i zobaczymy, czy wogóle ktoś się zgłosi...
Pzdr.

A nas byście przygarnęli :oops: do busika tak przy okazji - tylko że my to duże baby jesteśmy :evil_lol: ?
Pzdr

Posted

Agasia napisał(a):
Wszystko w mailu wlasnie napisalam... ;) Ja tak sie glowilam nad oryginalnym imieniem dla niej.. ale chyba pozostanie na zawsze Księżniczką :) Chociaz moj tata nazwał ją slodkim szczurkiem :)

Hihihi, Szczurkowata Księżniczka... I co Księżniczka chce byc pokazana w B-stoku?

No to macie to miejsce! :lol:

bety napisał(a):
A nas byście przygarnęli :oops: do busika tak przy okazji - tylko że my to duże baby jesteśmy :evil_lol: ?
Pzdr

bety, Kochanie, a ile Was będzie? 2 osoby + suka? czy tylko 2 osoby? Napisz coś bliżej, cobym wiedziała. Ale na razie miejsca a miejsca... I dla Was też możemy zarezerwować.:lol:

Ale będzie wesoło...
Pzdr.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

bety, Kochanie, a ile Was będzie? 2 osoby + suka? czy tylko 2 osoby? Napisz coś bliżej, cobym wiedziała. Ale na razie miejsca a miejsca... I dla Was też możemy zarezerwować.:lol:

Ale będzie wesoło...
Pzdr.
Pzdr.

My to tak tym razem 2 ludziów + kundelek (pewnie jej ostatni raz w życiu) - to jakby tak miejsce na nas trzy nawet w bagażniku było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - to my się piszemy DOBRA KOBIETKO :lol: :lol: :lol: :lol:
Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hihihi, Szczurkowata Księżniczka... I co Księżniczka chce byc pokazana w B-stoku?

No to macie to miejsce! :lol:

Ale będzie wesoło...
Pzdr.
Pzdr.

Szczurowata będzie jeszcze za mala.. ale moze i bym ją zabrala zeby się oswoila - czemu nie.. ;) W Busiku mialaby zapewnione miesieczne dopieszczanie i to za darmo :razz:

Posted

bety napisał(a):
My to tak tym razem 2 ludziów + kundelek (pewnie jej ostatni raz w życiu) - to jakby tak miejsce na nas trzy nawet w bagażniku było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - to my się piszemy DOBRA KOBIETKO :lol: :lol: :lol: :lol:
Pzdr

Zarezerwowano!

Agasia napisał(a):
Szczurowata będzie jeszcze za mala.. ale moze i bym ją zabrala zeby się oswoila - czemu nie.. ;) W Busiku mialaby zapewnione miesieczne dopieszczanie i to za darmo :razz:

Zarezerwowano!

Możźe uda mi się namówić jakąś siostrzyczkę Kenia na tę wystawę. I wtedy byłyby 4 osoby do busa i teoretycznie komplet.
W tym tygodniu będę rozmawiała z Kierowcą i zarezerwuję termin. Dam znać.
Pzdr.

Posted

Zobaczcie, jakie cuda kupiłam w Krakowie dla basiaczków...

Ta obrózka będzie dla któregoś trikolora albo rudego.

A ta - dla.... KENIA!!!:lol::loveu:

W domu mam jeszcze jedną obróżkę tej firmy i sprawdza mi się bardzo dobrze. Dlategodocelowo chcę kupić dla każdego babaska taką obróżkę. A poza tym mają wieczną gwarancję!;):lol:

Ta, już używana, pasuje praktycznie do kazdego kolorku, ale chyba najbardziej do Rudych, prawda?

Dziękuję Sylrwia za "naprowadzenie" na właściwe obróżki.:buzi::hand:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
...
A ta - dla.... KENIA!!!:lol::loveu:

W domu mam jeszcze jedną obróżkę tej firmy i sprawdza mi się bardzo dobrze. Dlategodocelowo chcę kupić dla każdego babaska taką obróżkę. A poza tym mają wieczną gwarancję!;):lol:

Ta, już używana, pasuje praktycznie do kazdego kolorku, ale chyba najbardziej do Rudych, prawda?

Dziękuję Sylrwia za "naprowadzenie" na właściwe obróżki.:buzi::hand:
Pzdr.
Obroża dla Kenia rewelacja. Asiaczku czy Kenio zostaje na stałe u Ciebie czy dalej czeka na swojego Pana:razz:

A ta brązowa z zielonymi motywami jak najbardziej dla rudych psów.:loveu:

Dobrze, ze nikt nie kupuje takiej paskudnej w liście:eviltong:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zarezerwowano!

..............

W tym tygodniu będę rozmawiała z Kierowcą i zarezerwuję termin. Dam znać.
Pzdr.

DZIĘKI - No to czekamy na wieści. :lol: :lol: :lol:

Fotki krakowskich basków mam Ci wysłać na maila, wstawić tutaj czy w Warszawie podrzucić na płytce?

Pzdr

Posted

[quote name='Nugatowa']

Ta jest Boska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mdleje:
My tez mamy lupine ;)
Wiem! I bardzo sobie te obróżki chwalimy, co?
:lol:

[quote name='sylrwia']Obroża dla Kenia rewelacja. Asiaczku czy Kenio zostaje na stałe u Ciebie czy dalej czeka na swojego Pana:razz:

A ta brązowa z zielonymi motywami jak najbardziej dla rudych psów.:loveu:

Dobrze, ze nikt nie kupuje takiej paskudnej w liście:eviltong:
Kenio - na razie jest u nas. Jak tak dalej pódzie, to chyba zostanie, bo... kilka "ofert" kupna zostało odrzuconych i przeze mnie i przez MKM...
[quote name='bety']DZIĘKI - No to czekamy na wieści. :lol: :lol: :lol:

Fotki krakowskich basków mam Ci wysłać na maila, wstawić tutaj czy w Warszawie podrzucić na płytce?

Pzdr
Jezeli nie bedzie to zbytnim obciążeniem, to wolałąbym odebrac płytę w W-wie.:razz:
Pzdr.

Posted

Dzień dobry baski!:multi:
Asiu Ty też nie możesz spać?:lol: A może to uzależnienie?:evil_lol:

Fajne te obróżki. Są może szeleczki z tej firmy? My raczej tylko szelki...

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Dzień dobry baski!:multi:
Asiu Ty też nie możesz spać?:lol: A może to uzależnienie?:evil_lol:

Hehehe, ja w tym czasie po prostubyłam w pracy na 12-godzinnym dyzurze... i Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Jezeli nie bedzie to zbytnim obciążeniem, to wolałąbym odebrac płytę w W-wie.:razz:
Pzdr.

OK - to dorzucę jeszcze baski z Zagrzebia :lol:
Pzdr

Posted

Kooikerka napisał(a):
Witam ;)
U nas w Galerii fotki ze spodkania z Ewelinką :D Zapraszam i pozdrawiam! ;)

Powinnam dzisiaj zajrzeć.

bety napisał(a):
OK - to dorzucę jeszcze baski z Zagrzebia :lol:
Pzdr

Cudownie! Już teraz dziękuję!:multi:

alive napisał(a):
oo Chili ma taką :loveu:

Pasuje do rudegokolorku, prawda?
Pzdr.

Posted

A na wystawie warszawskiej kupię jeszcze jedną lub dwie... Będe już po wypłacie.:lol: Mam nawet jedną upatrzoną dla Kenia a drugą - dla dorosłego baska.Jak będą obydwie to będę miała zgryz...
Pzdr.

Posted

Wybór kolorów i wzorów jest bardzo duży. I - uwierzcie mi - naprawdę ciężko jest dokonać wyboru. Chciałoby sie kupić jedną, dwie, amoże nawet trzy... A tu kaski brak...
Pzdr.