Agasia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Wszystko w mailu wlasnie napisalam... ;) Ja tak sie glowilam nad oryginalnym imieniem dla niej.. ale chyba pozostanie na zawsze Księżniczką :) Chociaz moj tata nazwał ją slodkim szczurkiem :) Quote
bety Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Asiaczek napisał(a):A co do busa, to jeszcze nic nie planowałam. A co, byłabyś chętna? Zajrzę na topik o B-stoku, rzucę temat i zobaczymy, czy wogóle ktoś się zgłosi... Pzdr. A nas byście przygarnęli :oops: do busika tak przy okazji - tylko że my to duże baby jesteśmy :evil_lol: ? Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Agasia napisał(a):Wszystko w mailu wlasnie napisalam... ;) Ja tak sie glowilam nad oryginalnym imieniem dla niej.. ale chyba pozostanie na zawsze Księżniczką :) Chociaz moj tata nazwał ją slodkim szczurkiem :) Hihihi, Szczurkowata Księżniczka... I co Księżniczka chce byc pokazana w B-stoku? No to macie to miejsce! :lol: bety napisał(a):A nas byście przygarnęli :oops: do busika tak przy okazji - tylko że my to duże baby jesteśmy :evil_lol: ? Pzdr bety, Kochanie, a ile Was będzie? 2 osoby + suka? czy tylko 2 osoby? Napisz coś bliżej, cobym wiedziała. Ale na razie miejsca a miejsca... I dla Was też możemy zarezerwować.:lol: Ale będzie wesoło... Pzdr. Pzdr. Quote
bety Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Asiaczek napisał(a): bety, Kochanie, a ile Was będzie? 2 osoby + suka? czy tylko 2 osoby? Napisz coś bliżej, cobym wiedziała. Ale na razie miejsca a miejsca... I dla Was też możemy zarezerwować.:lol: Ale będzie wesoło... Pzdr. Pzdr. My to tak tym razem 2 ludziów + kundelek (pewnie jej ostatni raz w życiu) - to jakby tak miejsce na nas trzy nawet w bagażniku było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - to my się piszemy DOBRA KOBIETKO :lol: :lol: :lol: :lol: Pzdr Quote
Agasia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Hihihi, Szczurkowata Księżniczka... I co Księżniczka chce byc pokazana w B-stoku? No to macie to miejsce! :lol: bety, Kochanie, a ile Was będzie? 2 osoby + suka? czy tylko 2 osoby? Napisz coś bliżej, cobym wiedziała. Ale na razie miejsca a miejsca... I dla Was też możemy zarezerwować.:lol: Ale będzie wesoło... Pzdr. Pzdr. Szczurowata będzie jeszcze za mala.. ale moze i bym ją zabrala zeby się oswoila - czemu nie.. ;) W Busiku mialaby zapewnione miesieczne dopieszczanie i to za darmo :razz: Quote
Asiaczek Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 bety napisał(a):My to tak tym razem 2 ludziów + kundelek (pewnie jej ostatni raz w życiu) - to jakby tak miejsce na nas trzy nawet w bagażniku było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - to my się piszemy DOBRA KOBIETKO :lol: :lol: :lol: :lol: Pzdr Zarezerwowano! Agasia napisał(a):Szczurowata będzie jeszcze za mala.. ale moze i bym ją zabrala zeby się oswoila - czemu nie.. ;) W Busiku mialaby zapewnione miesieczne dopieszczanie i to za darmo :razz: Zarezerwowano! Możźe uda mi się namówić jakąś siostrzyczkę Kenia na tę wystawę. I wtedy byłyby 4 osoby do busa i teoretycznie komplet. W tym tygodniu będę rozmawiała z Kierowcą i zarezerwuję termin. Dam znać. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Zobaczcie, jakie cuda kupiłam w Krakowie dla basiaczków... Ta obrózka będzie dla któregoś trikolora albo rudego. A ta - dla.... KENIA!!!:lol::loveu: W domu mam jeszcze jedną obróżkę tej firmy i sprawdza mi się bardzo dobrze. Dlategodocelowo chcę kupić dla każdego babaska taką obróżkę. A poza tym mają wieczną gwarancję!;):lol: Ta, już używana, pasuje praktycznie do kazdego kolorku, ale chyba najbardziej do Rudych, prawda? Dziękuję Sylrwia za "naprowadzenie" na właściwe obróżki.:buzi::hand: Pzdr. Quote
Nugatowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ta jest Boska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mdleje: My tez mamy lupine ;) Quote
sylrwia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Asiaczek'] ... A ta - dla.... KENIA!!!:lol::loveu: W domu mam jeszcze jedną obróżkę tej firmy i sprawdza mi się bardzo dobrze. Dlategodocelowo chcę kupić dla każdego babaska taką obróżkę. A poza tym mają wieczną gwarancję!;):lol: Ta, już używana, pasuje praktycznie do kazdego kolorku, ale chyba najbardziej do Rudych, prawda? Dziękuję Sylrwia za "naprowadzenie" na właściwe obróżki.:buzi::hand: Pzdr. Obroża dla Kenia rewelacja. Asiaczku czy Kenio zostaje na stałe u Ciebie czy dalej czeka na swojego Pana:razz: A ta brązowa z zielonymi motywami jak najbardziej dla rudych psów.:loveu: Dobrze, ze nikt nie kupuje takiej paskudnej w liście:eviltong: Quote
bety Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Zarezerwowano! .............. W tym tygodniu będę rozmawiała z Kierowcą i zarezerwuję termin. Dam znać. Pzdr. DZIĘKI - No to czekamy na wieści. :lol: :lol: :lol: Fotki krakowskich basków mam Ci wysłać na maila, wstawić tutaj czy w Warszawie podrzucić na płytce? Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Nugatowa'] Ta jest Boska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mdleje: My tez mamy lupine ;) Wiem! I bardzo sobie te obróżki chwalimy, co? :lol: [quote name='sylrwia']Obroża dla Kenia rewelacja. Asiaczku czy Kenio zostaje na stałe u Ciebie czy dalej czeka na swojego Pana:razz: A ta brązowa z zielonymi motywami jak najbardziej dla rudych psów.:loveu: Dobrze, ze nikt nie kupuje takiej paskudnej w liście:eviltong: Kenio - na razie jest u nas. Jak tak dalej pódzie, to chyba zostanie, bo... kilka "ofert" kupna zostało odrzuconych i przeze mnie i przez MKM... [quote name='bety']DZIĘKI - No to czekamy na wieści. :lol: :lol: :lol: Fotki krakowskich basków mam Ci wysłać na maila, wstawić tutaj czy w Warszawie podrzucić na płytce? Pzdr Jezeli nie bedzie to zbytnim obciążeniem, to wolałąbym odebrac płytę w W-wie.:razz: Pzdr. Quote
Magda Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dzień dobry baski!:multi: Asiu Ty też nie możesz spać?:lol: A może to uzależnienie?:evil_lol: Fajne te obróżki. Są może szeleczki z tej firmy? My raczej tylko szelki... Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Jak kupowała obróżki to widziałam tylko smycze. Ale może i szeleczki są? Nie mam pojęcia. Najlepiej skontaktuj się z przedstawicielem. Wszystkie potrzebne dane masz na stronie: www.lupine.pl Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 są również szelki:razz: właśnie znalazłam:razz: Dobry Asiaczku:cool3: Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Magda_Miki napisał(a):Dzień dobry baski!:multi: Asiu Ty też nie możesz spać?:lol: A może to uzależnienie?:evil_lol: Hehehe, ja w tym czasie po prostubyłam w pracy na 12-godzinnym dyzurze... i Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Witam ;) U nas w Galerii fotki ze spodkania z Ewelinką :D Zapraszam i pozdrawiam! ;) Quote
bety Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Asiaczek napisał(a): Jezeli nie bedzie to zbytnim obciążeniem, to wolałąbym odebrac płytę w W-wie.:razz: Pzdr. OK - to dorzucę jeszcze baski z Zagrzebia :lol: Pzdr Quote
sylrwia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Magda_Miki']Dzień dobry baski!:multi: Asiu Ty też nie możesz spać?:lol: A może to uzależnienie?:evil_lol: Fajne te obróżki. Są może szeleczki z tej firmy? My raczej tylko szelki... Sa szeleczki, pogadaj z właścicelka tej galeri http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24906&page=134 Alive podpowie, doradzi i jak trzeba to sprzeda odpowiedni sprzęt.;) Quote
alive Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Asiaczek']Zobaczcie, jakie cuda kupiłam w Krakowie dla basiaczków... http://img254.imageshack.us/img254/121/resizeofimg5689ac4.jpg oo Chili ma taką :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Kooikerka napisał(a):Witam ;) U nas w Galerii fotki ze spodkania z Ewelinką :D Zapraszam i pozdrawiam! ;) Powinnam dzisiaj zajrzeć. bety napisał(a):OK - to dorzucę jeszcze baski z Zagrzebia :lol: Pzdr Cudownie! Już teraz dziękuję!:multi: alive napisał(a):oo Chili ma taką :loveu: Pasuje do rudegokolorku, prawda? Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 boziu jak ja dawno u was nie bylam nadrabiam zalelosci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sliczne te nowe obrozki:loveu: Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 A na wystawie warszawskiej kupię jeszcze jedną lub dwie... Będe już po wypłacie.:lol: Mam nawet jedną upatrzoną dla Kenia a drugą - dla dorosłego baska.Jak będą obydwie to będę miała zgryz... Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 No te obróżki śliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Wybór kolorów i wzorów jest bardzo duży. I - uwierzcie mi - naprawdę ciężko jest dokonać wyboru. Chciałoby sie kupić jedną, dwie, amoże nawet trzy... A tu kaski brak... Pzdr. Quote
Recommended Posts