Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek ogromnie się cieszę, że byliście w Krakowie i mogłam Cię poznać! :loveu: Baseczki są słodkie, kochane, ślicznie, a Kenio to już mój Ukochany na zawsze....juz za Nim tęsknię....:placz: A może on troszeczke za mną też....:cool3:

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak, tak, tak - widzieliśmy się. Nawet były buziaki, w tym dla Ciebie też!:lol:
I jestem żądna najnowszych informacji z Waszej strony...
Pzdr.

buziaki przekazane :eviltong:

wlasnie odzyskalam dostep do netu :multi: ( wczesniej pisalam od rodzicow) i teraz nadrabiam netowe zaleglosci

Posted

[quote name='cavallo']Asiaczek ogromnie się cieszę, że byliście w Krakowie i mogłam Cię poznać! :loveu: Baseczki są słodkie, kochane, ślicznie, a Kenio to już mój Ukochany na zawsze....juz za Nim tęsknię....:placz: A może on troszeczke za mną też....:cool3:
Chyba tak... A wiesz, dlaczego? Bo jakby go trochę strach opuścił. To pewnie Twoje kolana i te czułe słówka szeptane do uszka pomogły. Dzięki!!!

[quote name='Elitesse']buziaki przekazane :eviltong:

wlasnie odzyskalam dostep do netu :multi: ( wczesniej pisalam od rodzicow) i teraz nadrabiam netowe zaleglosci
Bardzo się z tego powodu cieszę. Jak szanowne zdrówko?

[quote name='Savannah']No i dzisiaj przepiekny sh, ktory wczoraj wygral BOG przed Asiaczkiem, wygral rowniez BEST IN SHOW !!!!!!!!!:multi:
Uh, no to przegrałam z nie byle kim!!! A Daniela zadowolona?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Uh, no to przegrałam z nie byle kim!!! A Daniela zadowolona?
Pzdr.

Zadowolona, zadowolona:p szkoda tylko ze odrazu jak niechciana konkurencja wygrywa musza sie pojawiac osoby zlosliwe - ale mysle ze wynika to z czystej zazdrosci:roll:

Posted

cavallo napisał(a):
Eh Asiaczek ja bym jeszcze mogła Keniowi dużo powiedzieć....:loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Na pewno będzie jeszcze okazja...

Nugatowa napisał(a):
Asiaczku heloł !
Zapomniałam się pożegnać :shake: :-(
GRATULUJE BOG 2 !!! na pudło lecieliście jak na skrzydłach :cool3: :loveu:

Nugatowa, nie miej żadnych wyzrutów sumiania, bo ja wiem doskonale, jak to jest na wystawach... A skąd wiesz, że lecielismy jak na skrzydłach, co?

Savannah napisał(a):
Zadowolona, zadowolona:p szkoda tylko ze odrazu jak niechciana konkurencja wygrywa musza sie pojawiac osoby zlosliwe - ale mysle ze wynika to z czystej zazdrosci:roll:

Tak, wiem. Czytałam na Waszym forum. Przykre...

gosikf & dogs napisał(a):
Hello! Asiaczku wpadłam pozdrowić Cię u Ciebie:eviltong:
W końcu znalazłam chwilę na przelecenie po galeriach!!!

Pozdrawiam, i całuję Twoje psiaczule

Hejka, cieszę sie, że ten czas się znalazł... Ale nie gub to tak często...:lol:
Pzdr.

Posted

Trochę wyprzedzę czas i dam końcowe fotki z wystawy z Krakowa. A robię to dlatego, że baaaardzo się cieszę z wyników Dżezika... Sami zobaczcie!

Ścisła Trójka...

I... podium:

Reszta fotek - później.

Teraz lecę do pracy. Pa, pa. Miłego dnia!
Pzdr.

Posted

Asiu! Najserdeczniej gratuluję!
Czy moglibyście mi wytłumaczyć co to znaczy BOG (pierwszy raz zdobył ktoś spośród moich znajomych).
Zdjęcia oglądnę wieczorem - na tym monitorze są za ciemne i ich nie widzę.

Posted

No to pare na początek:eviltong:

Dżezik:loveu:

Zelunia:loveu: 'Ja lataaaammm':lol:

Spojrzenie:cool3:

Rudo tu nie?

'No weź mnie na ręce,chyba nie myślisz że bede przrchodziła wokół tej zgraji śliniących sie psów?!':evil_lol:

Ala i Felka

Posted

[quote name='Elitesse']to czekamy na reszte fotek :)

a moja zdrowko jak najbardziej !! gdyby jeszcze nie sesja to juz wogole byloby super :eviltong:
Cieszę się a propos zdrowia. Oby tak dalej...

[quote name='Daisunia']BOG best of group czyli najlepszy pies w grupie
Asiu gratulacje :)
Dziękuję, Koffana!

Anecioreczek - dziękuję za fotki. Są super. No i te komentarze... Ucałowania dla ZonkOne.:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek, no zobacz, czy to nie miłość.....Spojrzenie Kenia mówi samo za siebie :loveu::loveu::loveu:
Dzięki Anecioreczek za tą fotkę,ja tez mam Twoje, jak tylko będę miała chwilkę to wstawię! Miło było Cię poznać.
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie. Po ostatnich przygodach z transportem do Krakowa muszę teraz trochę przystopowac z wyjazdami. No i przede mną - Estonia. Też spory wydatek.:cool3:
Pzdr.

EHh, ja to Was chyba w tym roku nigdzie nie dopadne, wkońcu udaje mi się wyjechać a Wy w drugim kierunku pewnie pojedziecie znowu :lol:

Posted

Jojku Kochany, bedę towarzysko w W-wie i w sobotę i w niedzielę. Potem B-stok (niedziela), Warszawa (wrzesień, ?), Chorzów, Wrocław...
Cos dopasujemy?:lol:
Pzdr.

Posted

Mówisz Warszawa wrześniowa, hmm to może da się załatwić :lol: (chyba mi tam psa miał ktoś powierzyć nawet :hmmmm::lol:) bo jeżeli chodzi o obecną W-we to się nie da :lol:

A z zagramanicznych cuś?

Bratysława albo Debreczyn nie jedziecie może?