Asiaczek Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Tak, tak, tak - widzieliśmy się. Nawet były buziaki, w tym dla Ciebie też!:lol: I jestem żądna najnowszych informacji z Waszej strony... Pzdr. Quote
cavallo Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Asiaczek ogromnie się cieszę, że byliście w Krakowie i mogłam Cię poznać! :loveu: Baseczki są słodkie, kochane, ślicznie, a Kenio to już mój Ukochany na zawsze....juz za Nim tęsknię....:placz: A może on troszeczke za mną też....:cool3: Quote
Elitesse Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Asiaczek']Tak, tak, tak - widzieliśmy się. Nawet były buziaki, w tym dla Ciebie też!:lol: I jestem żądna najnowszych informacji z Waszej strony... Pzdr. buziaki przekazane :eviltong: wlasnie odzyskalam dostep do netu :multi: ( wczesniej pisalam od rodzicow) i teraz nadrabiam netowe zaleglosci Quote
Savannah Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No i dzisiaj przepiekny sh, ktory wczoraj wygral BOG przed Asiaczkiem, wygral rowniez BEST IN SHOW !!!!!!!!!:multi: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='cavallo']Asiaczek ogromnie się cieszę, że byliście w Krakowie i mogłam Cię poznać! :loveu: Baseczki są słodkie, kochane, ślicznie, a Kenio to już mój Ukochany na zawsze....juz za Nim tęsknię....:placz: A może on troszeczke za mną też....:cool3: Chyba tak... A wiesz, dlaczego? Bo jakby go trochę strach opuścił. To pewnie Twoje kolana i te czułe słówka szeptane do uszka pomogły. Dzięki!!! [quote name='Elitesse']buziaki przekazane :eviltong: wlasnie odzyskalam dostep do netu :multi: ( wczesniej pisalam od rodzicow) i teraz nadrabiam netowe zaleglosci Bardzo się z tego powodu cieszę. Jak szanowne zdrówko? [quote name='Savannah']No i dzisiaj przepiekny sh, ktory wczoraj wygral BOG przed Asiaczkiem, wygral rowniez BEST IN SHOW !!!!!!!!!:multi: Uh, no to przegrałam z nie byle kim!!! A Daniela zadowolona? Pzdr. Quote
cavallo Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Eh Asiaczek ja bym jeszcze mogła Keniowi dużo powiedzieć....:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Nugatowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Asiaczku heloł ! Zapomniałam się pożegnać :shake: :-( GRATULUJE BOG 2 !!! na pudło lecieliście jak na skrzydłach :cool3: :loveu: Quote
Savannah Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Asiaczek napisał(a): Uh, no to przegrałam z nie byle kim!!! A Daniela zadowolona? Pzdr. Zadowolona, zadowolona:p szkoda tylko ze odrazu jak niechciana konkurencja wygrywa musza sie pojawiac osoby zlosliwe - ale mysle ze wynika to z czystej zazdrosci:roll: Quote
gosikf & dogs Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Hello! Asiaczku wpadłam pozdrowić Cię u Ciebie:eviltong: W końcu znalazłam chwilę na przelecenie po galeriach!!! Pozdrawiam, i całuję Twoje psiaczule Quote
Asiaczek Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 cavallo napisał(a):Eh Asiaczek ja bym jeszcze mogła Keniowi dużo powiedzieć....:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Na pewno będzie jeszcze okazja... Nugatowa napisał(a):Asiaczku heloł ! Zapomniałam się pożegnać :shake: :-( GRATULUJE BOG 2 !!! na pudło lecieliście jak na skrzydłach :cool3: :loveu: Nugatowa, nie miej żadnych wyzrutów sumiania, bo ja wiem doskonale, jak to jest na wystawach... A skąd wiesz, że lecielismy jak na skrzydłach, co? Savannah napisał(a):Zadowolona, zadowolona:p szkoda tylko ze odrazu jak niechciana konkurencja wygrywa musza sie pojawiac osoby zlosliwe - ale mysle ze wynika to z czystej zazdrosci:roll: Tak, wiem. Czytałam na Waszym forum. Przykre... gosikf & dogs napisał(a):Hello! Asiaczku wpadłam pozdrowić Cię u Ciebie:eviltong: W końcu znalazłam chwilę na przelecenie po galeriach!!! Pozdrawiam, i całuję Twoje psiaczule Hejka, cieszę sie, że ten czas się znalazł... Ale nie gub to tak często...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Trochę wyprzedzę czas i dam końcowe fotki z wystawy z Krakowa. A robię to dlatego, że baaaardzo się cieszę z wyników Dżezika... Sami zobaczcie! Ścisła Trójka... I... podium: Reszta fotek - później. Teraz lecę do pracy. Pa, pa. Miłego dnia! Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 to czekamy na reszte fotek :) a moja zdrowko jak najbardziej !! gdyby jeszcze nie sesja to juz wogole byloby super :eviltong: Quote
Czoko Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Asiu! Najserdeczniej gratuluję! Czy moglibyście mi wytłumaczyć co to znaczy BOG (pierwszy raz zdobył ktoś spośród moich znajomych). Zdjęcia oglądnę wieczorem - na tym monitorze są za ciemne i ich nie widzę. Quote
bazylowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Witaj Asiaczku! Bardzo bardzo baaaaardzo gratulujemy wyników z Krakowa!!!!!!!! :multi: Quote
Anecioreczek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Asiaczku gratuluje!:multi: Ciesze sie bardzo ze Poznałam was:loveu: ZonkOne również przesyła pozdrowienia,i ja również wkleje dzisaj jakies fotki z soboty tu:roll: Quote
Daisunia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 BOG best of group czyli najlepszy pies w grupie Asiu gratulacje :) Quote
Anecioreczek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 No to pare na początek:eviltong: Dżezik:loveu: Zelunia:loveu: 'Ja lataaaammm':lol: Spojrzenie:cool3: Rudo tu nie? 'No weź mnie na ręce,chyba nie myślisz że bede przrchodziła wokół tej zgraji śliniących sie psów?!':evil_lol: Ala i Felka Quote
Asiaczek Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Elitesse']to czekamy na reszte fotek :) a moja zdrowko jak najbardziej !! gdyby jeszcze nie sesja to juz wogole byloby super :eviltong: Cieszę się a propos zdrowia. Oby tak dalej... [quote name='Daisunia']BOG best of group czyli najlepszy pies w grupie Asiu gratulacje :) Dziękuję, Koffana! Anecioreczek - dziękuję za fotki. Są super. No i te komentarze... Ucałowania dla ZonkOne.:lol: Pzdr. Quote
cavallo Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Asiaczek, no zobacz, czy to nie miłość.....Spojrzenie Kenia mówi samo za siebie :loveu::loveu::loveu: Dzięki Anecioreczek za tą fotkę,ja tez mam Twoje, jak tylko będę miała chwilkę to wstawię! Miło było Cię poznać. Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Miłość, miłośc... te szepty, te spojrzenia... ja znam oznaki miłości...:lol:;) Pzdr. Quote
jo-jo Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Asiu Wielkie Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wybieracie się może do Gdynii? :modla: Quote
Asiaczek Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Nie. Po ostatnich przygodach z transportem do Krakowa muszę teraz trochę przystopowac z wyjazdami. No i przede mną - Estonia. Też spory wydatek.:cool3: Pzdr. Quote
jo-jo Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Nie. Po ostatnich przygodach z transportem do Krakowa muszę teraz trochę przystopowac z wyjazdami. No i przede mną - Estonia. Też spory wydatek.:cool3: Pzdr. EHh, ja to Was chyba w tym roku nigdzie nie dopadne, wkońcu udaje mi się wyjechać a Wy w drugim kierunku pewnie pojedziecie znowu :lol: Quote
Asiaczek Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Jojku Kochany, bedę towarzysko w W-wie i w sobotę i w niedzielę. Potem B-stok (niedziela), Warszawa (wrzesień, ?), Chorzów, Wrocław... Cos dopasujemy?:lol: Pzdr. Quote
jo-jo Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Mówisz Warszawa wrześniowa, hmm to może da się załatwić :lol: (chyba mi tam psa miał ktoś powierzyć nawet :hmmmm::lol:) bo jeżeli chodzi o obecną W-we to się nie da :lol: A z zagramanicznych cuś? Bratysława albo Debreczyn nie jedziecie może? Quote
Recommended Posts