Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Super! Ale teraz to ja już nie wstawię żadnych fotek (nawet specjalnie dla Ciebie), bo idę chociaż 2 godzinki snu złapać przed wyjazdem na wystawę do Krakowa...
Ale po powrocie będą oczywiście fotki z Krakowa, ale również jeszcze spacerkowe... Zapraszam.
Pzdr.

chciałam napisać, że zaciskam kciuki, a tu już
z gratulacjami śpieszyć możemy...
ale niemogo być inaczej

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

[quote name='hanacek']A ja trzymam kciuki za twoje baski za Krakow!!!
;););):lol::lol::lol:

Hanacek - dzięki! Twoje kciuki przydały się, zaraz wstawię wyniki.

[quote name='Magda_Miki']Hihi...zawsze gdy tu wchodzę to albo jedziecie na wystawę, albo jesteście, albo wracacie:lol:

Może kiedyś wybierzecie sie do Koszalina?:mad:
A wiesz, że masz rację z tymi wystawami? :lol:Ale cóż robić, wokół shows toczy się mojeżycie...

[quote name='lothia']Gratulacje
Dzięx.:lol:

[quote name='cavallo']Tak, tak gratulacje Asiaczek!!!:loveu:
Ogromnie Ci dziękuję za to spotkanie!! Było super!! A ciacho....hmm,....
W chwili wolnej podam Ci przepis!

[quote name='cotons rule!']Asiaczku - Ogrooomne gratulacje za Kraków:loveu: :loveu: :lol: :loveu: :loveu:

Jak odsapniesz liczymy, że podzielisz sie wrażeniami
Zaraz wstawię wyniki, a wrażenie - ciutkę później.

[quote name='bGirl']

chciałam napisać, że zaciskam kciuki, a tu już
z gratulacjami śpieszyć możemy...
ale niemogo być inaczej

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

bGirl - alez kciuki i takmożesz zaciskać; w przyszłym tygodniu mam wystawę w Estonii...:lol:
Pzdr.

Posted

CACIB- Kraków, 23.06.2007 r., sędzia: Paweł SZEMRAJ/PL

JAZZY BOY Asiaczek - kl. pośrednia - dosk.1, CWC, NDPwR, CACIB, BOB, BOG2

JELLY JOSHREEN Asiaczek
- kl.pośrednia - dosk.1, CWC, NDSwR, CACIB.

Jestem zadowolona...
Jestem bardzo zadowolona...
Jestem straszliwie zadowolona...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Pzdr.

Posted

Vectra napisał(a):
Wielkie GRATULACJE dla Ciebie i Twoich psiaków :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Dzięki. Gratulacje należą się przede wszystkim dla Dżezika, napracował się chłopaczyna i baaaardzo starał.:loveu:
Pzdr.

Posted

Asiu serdecznie gratuluje Ci sukcesow Twoich pieknych baskow! :multi:

W przyszlym tygodniu bede na wystawie w Olsztynie ale caly czas bede trzymac kciuki za Estonie!

Posted

[quote name='Asiaczek']
bGirl - alez kciuki i takmożesz zaciskać; w przyszłym tygodniu mam wystawę w Estonii...:lol:
Pzdr.

załatwione, możesz liczyć na nasze kciuki...
to będzie sama przyjemność dopingować z daleka
CIEBIE i TWOJE psiaki...

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

[quote name='miumiu']Asiaczek ale wymietliście w Krakowie:crazyeye:
gratulacje

będziecie w Wawie?
Może wrwszcie uda mi sie głasknąć baska :)
Miumiu - witaj w Asiaczkowych progach! W lipcuw W-wie będe tylko towarzysko (sobota i niedziela). Ale w sobotę będę miała przy sobie Wahzirka na MP. Co do niedzieli - nie mam jeszcze nic ustalonego. Tak więc wynika, że będziesz mogła wygłaskać tylko w sobotę i tylko Wahzirka...

Ale chyba we wrzesniu będziemy w większym składzie osobowym....

[quote name='bGirl']

załatwione, możesz liczyć na nasze kciuki...
to będzie sama przyjemność dopingować z daleka
CIEBIE i TWOJE psiaki...

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Trzymaj, Koffana, trzymaj. Bo zgłoszonych zostało1 3 basków (moje tylko 4)....
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Miumiu - witaj w Asiaczkowych progach! W lipcuw W-wie będe tylko towarzysko (sobota i niedziela). Ale w sobotę będę miała przy sobie Wahzirka na MP. Co do niedzieli - nie mam jeszcze nic ustalonego. Tak więc wynika, że będziesz mogła wygłaskać tylko w sobotę i tylko Wahzirka...

Ale chyba we wrzesniu będziemy w większym składzie osobowym....

Trzymaj, Koffana, trzymaj. Bo zgłoszonych zostało1 3 basków (moje tylko 4)....
Pzdr.

Asiaczku czemu nie mowisz ze bedziesz rowniez w niedziele w Warszawie!! To ja koniecznie bardzo poproszę (poprawna polszczyzna :cool3: ) jakiegoś baska na MP :)

I jeszcze raz gratulacje za Kraków - Dzezik zaczyna dorownywac siostrze w liczbe tytulow - i tak ma byc! :multi:

Posted

Magduś, tak, fotek jest ponad 300. Skąd tyle? Tak to jest, jak się daje aparat osobom lubiącym pstrykać... Fotki robiły Ala Nowak, Panienkabubu, ja, NigdyNigdy i pewnie jeszcze ktoś...:lol:;)
pzdr.

Posted

[SIZE=6]HIP HIP HURRRRRRRA!!!!
Dla Kogo???? No oczywiscie dla.....

[SIZE=7]Asiaczków !!!!
:laola:
[SIZE=2]

Pozostaje mi tylko żałowac ze mnie tam nie było. Załuje.... bardzo:-(