Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']W Krakowie będzie Kenio (KENTARO WITH ME Asiaczek). Manio to KEY TO LOVE Asiaczek i on u Agabasska i u Marty.
Przepraszam, ja nie w temacie od dluzszego czasu i mi sie jeszcze myli:shake: poprawie sie!:modla:

[quote name='Asiaczek']Kilka fotek KISS FOR GOOD DAY Asiaczek Kilka fotek specjalnie dla Savannah (wystawowe):

KALIMERA Asiaczek

A dziekuje bardzo za piekne fotki wystawowe maluszkow :) Moje prywatne spostrzezenia - wszystkie szczeniaki z tego miotu maja bardzo dobre katowania - to mi sie podoba!!I jak na swoj wiek ladnie uksztaltowane linie grzbietu, i glowki. Podoba mi sie Kalimera - przy okazji dlatego ze ladne znaczenie imienia jest :) a pozatym suczka ma bardzo ladne cialko, te katowania, yammy :) palce lizac:lol: super front!! No no no nie kryje zadowolenia z ogladania tych maluchow. I jak kiedys zostane sedzia to TAKIE okazy bede nagradzac mowiac (dziekuje za pokazanie mi tak pieknych stworzen, to przyjemnosc dla oka) :) No ale to tyle moich przemyslen, rozmyslan.

Zaluje ze nie spotkamy sie w Krakowie, ja niestety nie znalazlam transportu (dostalas mojego smsa?). Ale dla przypomnienia fotke wstawie, by nikt o naszym team'ie nie zapomnial :)

(co prawda handler nie widoczny, ale to ja:lol:)
Asiaczku jedna dobra wiadomosc, suczysko na fotce bedzie sie wystawiac na wystawie w sierpniu, namowilam Gosie, jedziemy razem (ja znow tylko jako handler Buszki).

Pzdr

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ciąg dalszy fotek, tym razem juz z docelowego miejsca naszego spacerku.

Na I planie - Manio , a w tle - Gomez.

Te, Mały. Co tam wypatrujesz?

Maniek zajęty porzuconą butelką... To super zabawka, prawda?

Dablik i Kenio. Ale im łapki pokrzyżowało... to chyba jakiś taniec...

"Gramy w jednym zespole".

Maluchy

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='Savannah']
Zaluje ze nie spotkamy sie w Krakowie, ja niestety nie znalazlam transportu (dostalas mojego smsa?). Ale dla przypomnienia fotke wstawie, by nikt o naszym team'ie nie zapomnial :)

(co prawda handler nie widoczny, ale to ja:lol:)
Asiaczku jedna dobra wiadomosc, suczysko na fotce bedzie sie wystawiac na wystawie w sierpniu, namowilam Gosie, jedziemy razem (ja znow tylko jako handler Buszki).

Pzdr
SMS'a nie dostałam. Ale napisz mi na PW, gdzie konkretnie bedziecie, OK?
a, i z ostatniego spacerku mam ciekawe fotki Kenia i Mańka w pozycjach wystawowych. Postaram się je njak najszybciej wstawić, abys miała co oglądac...:lol:
Dzięki za odwiedziny.
Pzdr.

Posted

Oj wygodnickie te Twoje baski są, cały tapczan zajmują:evil_lol: Mańka skarpety są świetne, na prawej nóżce to już za-kolanówka jest:loveu:
Pozdrowionka

Posted

Asiaczek napisał(a):
SMS'a nie dostałam. Ale napisz mi na PW, gdzie konkretnie bedziecie, OK?
a, i z ostatniego spacerku mam ciekawe fotki Kenia i Mańka w pozycjach wystawowych. Postaram się je njak najszybciej wstawić, abys miała co oglądac...:lol:
Dzięki za odwiedziny.
Pzdr.

to bedzie przyjemnosc dla oka, teraz juz wiesz :) w smsie pisalam m.in.ze nie dojade na Krakow, dziwne ze nie doszedl:roll: czekam wiec na fotki. Napisalam PW.

Posted

Cd.
Dablik, niestety, musiał być od czasu do czasu wiązany na smyczy, bo... w stosób niestosowny zabawiał się z Keniem...

Kenio uwolniony od towarzystwa Dablika wygląda tak:

I nasi nowi kumple. No, może nie wszyscy...

Cdn.
Pzdr.

Posted

Savannah napisał(a):
to bedzie przyjemnosc dla oka, teraz juz wiesz :) w smsie pisalam m.in.ze nie dojade na Krakow, dziwne ze nie doszedl:roll: czekam wiec na fotki. Napisalam PW.

Już przechodzę na PW.
Pzdr.

Posted

lady_m napisał(a):
Ladnie to tak? :-(

Ładnie, ładnie...
Jak ktoś jest tak zakochany w AJ, to mogę sobie pozwolic na małą złośliwostkę...:evil_lol:

Anecioreczek napisał(a):
Ja tam marze o Basku rudym:roll: Takim jak Gomez:roll: Albo Pręgusku:roll:

Marzenia czasami się spełniają...
Pzdr.

Posted

Ponieważ liczę na to, że Agabass tutaj zagląda, to wstawiam piękne portrety Jej i naszych 2 Maluchów: Kenia i Mania.
Sami oceńcie, kto na tych fotkach jest ładniejszy...:lol:

Aga + Kenio

Aga + Manio

Miłego, słonecznego dnia!:lol:
Pzdr.

Posted

No tak! Zaglądam i zaglądam i nie wiem czy nadal obowiązuje trzymanie kciuków!

Wszystkie zdjęcia Agnieszki z Baskami i jej Basków bardzo mi się spodobały
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie Ewa