Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anecioreczek']Asiu,Fotki Fotki Fotki prosimy!:razz:[/quote]
Będą dzisiaj. Mam je opisane, posegregowane.
Zaraz idę do wet'a i po powrocie - wstawiam fotki...
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za informacje!
Weźmieny napewno aparacik i bedziemy cykc foteczki,przeczytałam instrukcje wczoraj to już troche wiem jak gdzie czym robić:lol: (aparat kupiłam we wrześniu,wczas nie?:lol:)
Niemożemy sie z ZonkOne doczekać!:cool3:

Posted

Asiaczek, a nam kto bedzie robił fotki?? Ja poproszę tysiąc z Keniutkiem!!!:loveu:
Dzięki, nie zauważyłam, ze już jest edit, sorrrki!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Z tym aparatem, to żartowałam. Biorę i już! I Kenia też biorę, mimo, że O/Kraków go nie przyjął. Przyjął tylko Żelkę i Dżezika... Ale pieniążki to przyjął za 3 psy! A na potwierdzeniu to mam, że opłaciłam tylko 2 psy. Boszszszsz, kiedy wreszcie zapanuje jakiś porządek. Czy nikt nie zauważył, że opłata zamiast 170 zł wynosi 235 zł?!?!?!? To takie trudne?

I teraz będe musiała byc co najmniej pół godziny wcześniej, żeby to wszystko wyjaśniać! Eh...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Aż taka paskuda i zadziora to ja nie jestem... Ale dobry pomysł: mam psy obronne i nie zawaham się ich uzyc!:diabloti:
Pzdr.[/quote]

No jak je bedziesz na kogos napuszczac takimi licznymi stadami to jest czego sie bac :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Będą dzisiaj. Mam je opisane, posegregowane.
Zaraz idę do wet'a i po powrocie - wstawiam fotki...
Pzdr.[/quote]
Asiaczku z kim Ty znowu do weta lecisz? Kogo strzyżesz??:evil_lol:

Posted

Hehehe, tym razem do weta poleciałam z Keniem. Ma się chłopak oswajać, to niech się oswaja. Wracałam na piechotę.....
A do weta poleciałam po oficjalne zaświadczenie, że cukier u Dżezika jest w normie. Okazało się, że potrzebne jest to zaświadczenie na specjalnym formularzu i stąd moja tam wizyta.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hehehe, tym razem do weta poleciałam z Keniem. Ma się chłopak oswajać, to niech się oswaja. Wracałam na piechotę.....
A do weta poleciałam po oficjalne zaświadczenie, że cukier u Dżezika jest w normie. Okazało się, że potrzebne jest to zaświadczenie na specjalnym formularzu i stąd moja tam wizyta.
Pzdr.[/quote]
Jeszcze raz dzieki,ale nie bylo trzeba badanie na specialym formularzu-tylko co ja prislala sp.f.do cibie.Mogel weterinar napisat na papier,kde pisze,jaky lek co na chorobu,czy pozitiw. czy negatiw.cukier.Do zobaczenia w czwartek;););)

Posted

[quote name='Asiaczek']Hehehe, tym razem do weta poleciałam z Keniem. Ma się chłopak oswajać, to niech się oswaja. Wracałam na piechotę.....
Pzdr.[/quote]
A on co cukrzyce ma??:crazyeye:

Posted

Asiu tylko mnie nie strasz - weterynarz to pomyślałam że coś się dzieje!
Oczywiście dołączam do trzymania kciuków!
Pozdrawiam Ewa

Posted

Dziewczyny, spox. Po prostu u basków do "pewnych spraw" trzeba miec komplet badań. U nas co prawda takich wymogów nie ma, ale np. w Czechach są. Więcej Wam na ten temat nie napiszę. Dopiero w piątek ppłd.... :evil_lol:
Pzdr.

Posted

Kilka obiecanych fotek z niedzieli. Na początek zabawy w domu u Agabasska.

"Tapczan - dobra rzecz"

Od lewej: Manio, Kenio i Dablik.

Małe

"Fajne z nas chłoppaki, prawda?:lol:

Maniek

Kenio + Dablik

Dab + Agabass

No i ostatni aktor tej "imprezki" - Gomcio.

Tak zaczął się nasz spacerek do "psiego wychodka"...:lol: Cdn.
Pzdr.

Posted

piękne kanapowce :diabloti:

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

[quote name='lady_m']Super zdjecia :multi:
Nasuwa mi sie tylko pytanko- czy Baski miedzy soba sie nie konfliktuja?
Raczej nie. Ale np. u mnie tatuś (Sonik) i synek (Farik) nie lubią się i przy każdej nadarzającej się okazji próbują pokazać "kto tu rządzi". Dlatego staramy się, aby tych okazji nie było zbyt wiele...

[quote name='cavallo']Oj Asiaczek jak od razu zrobiło się miło tak jakoś Baskowo-kanapowo:loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa
... a może baskowo-kanapkowo...?
Pzdr.