Asiaczek Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Anecioreczek']Asiu,Fotki Fotki Fotki prosimy!:razz:[/quote] Będą dzisiaj. Mam je opisane, posegregowane. Zaraz idę do wet'a i po powrocie - wstawiam fotki... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Dziękujemy za informacje! Weźmieny napewno aparacik i bedziemy cykc foteczki,przeczytałam instrukcje wczoraj to już troche wiem jak gdzie czym robić:lol: (aparat kupiłam we wrześniu,wczas nie?:lol:) Niemożemy sie z ZonkOne doczekać!:cool3: Quote
Asiaczek Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Ja też!:lol: Z licznych deklaracji fotograficznych wynika, że praktycznie wogóle nie powinnam brać aparatu...:lol: Pzdr. Quote
cavallo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Asiaczek, a nam kto bedzie robił fotki?? Ja poproszę tysiąc z Keniutkiem!!!:loveu: Dzięki, nie zauważyłam, ze już jest edit, sorrrki! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Z tym aparatem, to żartowałam. Biorę i już! I Kenia też biorę, mimo, że O/Kraków go nie przyjął. Przyjął tylko Żelkę i Dżezika... Ale pieniążki to przyjął za 3 psy! A na potwierdzeniu to mam, że opłaciłam tylko 2 psy. Boszszszsz, kiedy wreszcie zapanuje jakiś porządek. Czy nikt nie zauważył, że opłata zamiast 170 zł wynosi 235 zł?!?!?!? To takie trudne? I teraz będe musiała byc co najmniej pół godziny wcześniej, żeby to wszystko wyjaśniać! Eh... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Asiaczek bedzie robić burdy w Krakowie i straszyć psami obronnymi:diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Aż taka paskuda i zadziora to ja nie jestem... Ale dobry pomysł: mam psy obronne i nie zawaham się ich uzyc!:diabloti: Pzdr. Quote
lady_m Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Asiaczek']Aż taka paskuda i zadziora to ja nie jestem... Ale dobry pomysł: mam psy obronne i nie zawaham się ich uzyc!:diabloti: Pzdr.[/quote] No jak je bedziesz na kogos napuszczac takimi licznymi stadami to jest czego sie bac :evil_lol: Quote
sylrwia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Asiaczek']Będą dzisiaj. Mam je opisane, posegregowane. Zaraz idę do wet'a i po powrocie - wstawiam fotki... Pzdr.[/quote] Asiaczku z kim Ty znowu do weta lecisz? Kogo strzyżesz??:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Hehehe, tym razem do weta poleciałam z Keniem. Ma się chłopak oswajać, to niech się oswaja. Wracałam na piechotę..... A do weta poleciałam po oficjalne zaświadczenie, że cukier u Dżezika jest w normie. Okazało się, że potrzebne jest to zaświadczenie na specjalnym formularzu i stąd moja tam wizyta. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Ale naplątałam... [FONT=Century Gothic]Basenji są sędziowane w sobotę, na ringu nr 13 (a nie 10!).[/FONT] Pzdr. Quote
hanacek Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Asiaczek']Hehehe, tym razem do weta poleciałam z Keniem. Ma się chłopak oswajać, to niech się oswaja. Wracałam na piechotę..... A do weta poleciałam po oficjalne zaświadczenie, że cukier u Dżezika jest w normie. Okazało się, że potrzebne jest to zaświadczenie na specjalnym formularzu i stąd moja tam wizyta. Pzdr.[/quote] Jeszcze raz dzieki,ale nie bylo trzeba badanie na specialym formularzu-tylko co ja prislala sp.f.do cibie.Mogel weterinar napisat na papier,kde pisze,jaky lek co na chorobu,czy pozitiw. czy negatiw.cukier.Do zobaczenia w czwartek;););) Quote
sylrwia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Asiaczek']Hehehe, tym razem do weta poleciałam z Keniem. Ma się chłopak oswajać, to niech się oswaja. Wracałam na piechotę..... A do weta poleciałam po oficjalne zaświadczenie, że cukier u Dżezika jest w normie. Okazało się, że potrzebne jest to zaświadczenie na specjalnym formularzu i stąd moja tam wizyta. Pzdr.[/quote] A on co cukrzyce ma??:crazyeye: Quote
Czoko Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Asiu tylko mnie nie strasz - weterynarz to pomyślałam że coś się dzieje! Oczywiście dołączam do trzymania kciuków! Pozdrawiam Ewa Quote
Asiaczek Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Dziewczyny, spox. Po prostu u basków do "pewnych spraw" trzeba miec komplet badań. U nas co prawda takich wymogów nie ma, ale np. w Czechach są. Więcej Wam na ten temat nie napiszę. Dopiero w piątek ppłd.... :evil_lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 no no ja chyba wiem :eviltong: trzymam kciukole :thumbs: !! Quote
Asiaczek Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Kilka obiecanych fotek z niedzieli. Na początek zabawy w domu u Agabasska. "Tapczan - dobra rzecz" Od lewej: Manio, Kenio i Dablik. Małe "Fajne z nas chłoppaki, prawda?:lol: Maniek Kenio + Dablik Dab + Agabass No i ostatni aktor tej "imprezki" - Gomcio. Tak zaczął się nasz spacerek do "psiego wychodka"...:lol: Cdn. Pzdr. Quote
lady_m Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Super zdjecia :multi: Nasuwa mi sie tylko pytanko- czy Baski miedzy soba sie nie konfliktuja? Quote
WinterGirl Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 piękne kanapowce :diabloti: [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
cavallo Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Oj Asiaczek jak od razu zrobiło się miło tak jakoś Baskowo-kanapowo:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='lady_m']Super zdjecia :multi: Nasuwa mi sie tylko pytanko- czy Baski miedzy soba sie nie konfliktuja? Raczej nie. Ale np. u mnie tatuś (Sonik) i synek (Farik) nie lubią się i przy każdej nadarzającej się okazji próbują pokazać "kto tu rządzi". Dlatego staramy się, aby tych okazji nie było zbyt wiele... [quote name='cavallo']Oj Asiaczek jak od razu zrobiło się miło tak jakoś Baskowo-kanapowo:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa ... a może baskowo-kanapkowo...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Anecioreczek'] Maniek psu głowe urwał!!!:crazyeye: Noooo, a sama głowa wyglądała tak...: ...reszty psa nie ma...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Aha. Jak to dobrze, że maniek poszedł 'do ludzi"...:evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts