Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Parę słów usprawiedliwienia. Pożyczyłam aparat i nie sprawdziłam baterii. Okazało się, że trzeba nałądować. Jak zaczęłam ładować, to mnie zmogło...

A dzisiaj spotykam się z Agabasskiem i jej ferajną... Będą fotki!!!
Pzdr.

Posted

Super, że będą foteczki ze spaceru!!!
Asiaczek, napisz mi proszę w którym dniu i na którym ringu będziecie w Krakowie. To już za tydzień, superowo!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Asiaczek napisał(a):
Parę słów usprawiedliwienia. Pożyczyłam aparat i nie sprawdziłam baterii. Okazało się, że trzeba nałądować. Jak zaczęłam ładować, to mnie zmogło...

A dzisiaj spotykam się z Agabasskiem i jej ferajną... Będą fotki!!!
Pzdr.

no to czekamy na male zabki kangurki itp :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='cavallo']Super, że będą foteczki ze spaceru!!!
Asiaczek, napisz mi proszę w którym dniu i na którym ringu będziecie w Krakowie. To już za tydzień, superowo!
Pozdrawiam, Agata&Alpa
Cavallo - [FONT=Century Gothic]na pewno sobota, godz. 10:00, ring chyba 10, sędzia P. Szemraj.[/FONT]
Pzdr.

Posted

Juz jestem w domu, piesaki - po spacerkach wieczornych i mogę Wam powiedzieć, że fotki są zajefajne! Mimo, że sesja odbywała się na terenie psiego wychodka (tak, tak, w W-wie istnieje coś takiego!), sama jestem zdziwiona ich jakością i treścią...
Dzisiaj je obrobię i jutro postaram się wstawić.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Cavallo - [FONT=Century Gothic]na pewno sobota, godz. 10:00, ring chyba 10, sędzia P. Szemraj.[/FONT]
Pzdr.

No to widzę, że już w sobotę się zobaczymy :lol: , a nie dopiero w Parnu. My się prezentujemy o 11, to wcześniej pójdę podpatrzeć na wasz ring :cool3: .

Posted

Asiaczku ja przepraszam ze temat nie zwiazany z Twoimi baskami.
Czy moze wiesz kto pozjadał nam liczbe postów, a mi ukradł ognisko i dała na nowo łapki i do tego tylko 4??

Posted

[quote name='sylrwia']Asiaczku ja przepraszam ze temat nie zwiazany z Twoimi baskami.
Czy moze wiesz kto pozjadał nam liczbe postów, a mi ukradł ognisko i dała na nowo łapki i do tego tylko 4??[/quote]
ja Powiem Ja!:evil_lol:
Więc(nie zaczyna sie zdania od więc:roll:) Admini nam ustalili że na offtopicu i FB nie beda sie nabijały posty,i z racji tego zostały skasowane nam :roll:
Posty Można NABJAć( to do wsyztkich nabijaczy:diabloti:) na innych forach:diabloti:

edit:Ale za to mamy edita :D

Posted

[quote name='Anecioreczek']ja Powiem Ja!:evil_lol:
Więc(nie zaczyna sie zdania od więc:roll:) Admini nam ustalili że na offtopicu i FB nie beda sie nabijały posty,i z racji tego zostały skasowane nam :roll:
Posty Można NABJAć( to do wsyztkich nabijaczy:diabloti:) na innych forach:diabloti:

edit:Ale za to mamy edita :D[/quote]
no edita mamy :D
ale szkoda ze nam tyle postow zabrali :(

Posted

[quote name='butterfly15']no edita mamy :D
ale szkoda ze nam tyle postow zabrali :([/quote]
żadnych postów nie zabrali :cool3: jak został wyłączony licznik postów na off i blogaskach to zniknęły tylko cyferki pod avatarkiem.:p posty fizycznie są tylko nie są zliczane.

Posted

[quote name='cavallo']Sorki, miało być info, a nie infi
Cavallo - zwrócona nam została funkcja "Edit". Tak więc nie trzeba pisac po raz drugi tego samego postu, można go poprawić.
Pzdr.

Posted

[quote name='simbik']No to widzę, że już w sobotę się zobaczymy :lol: , a nie dopiero w Parnu. My się prezentujemy o 11, to wcześniej pójdę podpatrzeć na wasz ring :cool3: .[/quote]
Będzie super! Dla przypomnienia - ring 10! Co prawda basków zgłoszonych są tylko 3 sztuki, ale biorę jeszcze Wahzirka i chyba Felkę. Tak więc troszkę nas będzie...:lol:

[quote name='Anecioreczek']Asiaczku wszem i wobec Ci oglaszam.Iż w Sobote bedziemy z ZonkOne na wystawie!:razz:
Tylko jkaby mi ktoś powiedział gdzie dokłądnie sie odebedzie i ile wstep to byłoby bosko:roll:[/quote]
Cudownie! Strrrasznie się cieszę, że Was poznam.
Terenwystawy: Stadio i hale AWF w Krakowie, Al. jana Pawła II. Wystawa zaczyna się od 10:00. A cena za wejście - nie wiem, chyba 10-15 zł/osoby. Nie więcej...

[quote name='sylrwia']Asiaczku ja przepraszam ze temat nie zwiazany z Twoimi baskami.
Czy moze wiesz kto pozjadał nam liczbe postów, a mi ukradł ognisko i dała na nowo łapki i do tego tylko 4??[/quote]
No, ja też miałam takie piękne ognisko (5 ogników!) i co? I nie ma...:placz:
A licznik postów to nie tylko się zaciął, ale także chyba nie umie liczyć. Każdego dnia mam coraz mniej postów... :evil_lol::mad: I już sama niewiem, gdzie posty sa zliczane a gdzie nie...
Pzdr.