Asiaczek Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Nie. Maszynka naprawde bardzo głosno chodzi, a poza tym sama w sobie jest ogromna. A koty to delikatne stworzenia... hihihi.:evil_lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Jak na Moje 1 dniowe doświadczenie Vitani to wcielenie zła:evil_lol: Normlanie,żeby rzucać mi sie na Atosa z Pazurami i z Kłami:shake::lol: Wcale nie jest Delikatna:D Quote
Asiaczek Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 E, tam. To Maleństwo. A kły i pazury to oznaka delikatności...:evil_lol: Będzie dobrze. Ale oswajanie musi iść powoli, niema co przyspieszać. Pzdr. Quote
bonita Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Będą fotki kotkowe :) - no to ja też czekam :) Pozdrowionka Quote
Nugatowa Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Juz za tydzień Cracovie :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Asiaczek Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Parę słów usprawiedliwienia. Pożyczyłam aparat i nie sprawdziłam baterii. Okazało się, że trzeba nałądować. Jak zaczęłam ładować, to mnie zmogło... A dzisiaj spotykam się z Agabasskiem i jej ferajną... Będą fotki!!! Pzdr. Quote
cavallo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Super, że będą foteczki ze spaceru!!! Asiaczek, napisz mi proszę w którym dniu i na którym ringu będziecie w Krakowie. To już za tydzień, superowo! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Elitesse Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Asiaczek napisał(a):Parę słów usprawiedliwienia. Pożyczyłam aparat i nie sprawdziłam baterii. Okazało się, że trzeba nałądować. Jak zaczęłam ładować, to mnie zmogło... A dzisiaj spotykam się z Agabasskiem i jej ferajną... Będą fotki!!! Pzdr. no to czekamy na male zabki kangurki itp :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 no to ja czekam na fotki ze spacerku :D :D Quote
Asiaczek Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='cavallo']Super, że będą foteczki ze spaceru!!! Asiaczek, napisz mi proszę w którym dniu i na którym ringu będziecie w Krakowie. To już za tydzień, superowo! Pozdrawiam, Agata&Alpa Cavallo - [FONT=Century Gothic]na pewno sobota, godz. 10:00, ring chyba 10, sędzia P. Szemraj.[/FONT] Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Juz jestem w domu, piesaki - po spacerkach wieczornych i mogę Wam powiedzieć, że fotki są zajefajne! Mimo, że sesja odbywała się na terenie psiego wychodka (tak, tak, w W-wie istnieje coś takiego!), sama jestem zdziwiona ich jakością i treścią... Dzisiaj je obrobię i jutro postaram się wstawić. Pzdr. Quote
cavallo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dziękuje Asiaczek za infi i czekam na te superaśne foteczki!!!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
simbik Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Asiaczek']Cavallo - [FONT=Century Gothic]na pewno sobota, godz. 10:00, ring chyba 10, sędzia P. Szemraj.[/FONT] Pzdr. No to widzę, że już w sobotę się zobaczymy :lol: , a nie dopiero w Parnu. My się prezentujemy o 11, to wcześniej pójdę podpatrzeć na wasz ring :cool3: . Quote
Anecioreczek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Asiaczku wszem i wobec Ci oglaszam.Iż w Sobote bedziemy z ZonkOne na wystawie!:razz: Tylko jkaby mi ktoś powiedział gdzie dokłądnie sie odebedzie i ile wstep to byłoby bosko:roll: Quote
sylrwia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Asiaczku ja przepraszam ze temat nie zwiazany z Twoimi baskami. Czy moze wiesz kto pozjadał nam liczbe postów, a mi ukradł ognisko i dała na nowo łapki i do tego tylko 4?? Quote
Anecioreczek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='sylrwia']Asiaczku ja przepraszam ze temat nie zwiazany z Twoimi baskami. Czy moze wiesz kto pozjadał nam liczbe postów, a mi ukradł ognisko i dała na nowo łapki i do tego tylko 4??[/quote] ja Powiem Ja!:evil_lol: Więc(nie zaczyna sie zdania od więc:roll:) Admini nam ustalili że na offtopicu i FB nie beda sie nabijały posty,i z racji tego zostały skasowane nam :roll: Posty Można NABJAć( to do wsyztkich nabijaczy:diabloti:) na innych forach:diabloti: edit:Ale za to mamy edita :D Quote
BlackSheWolf Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Anecioreczek']ja Powiem Ja!:evil_lol: Więc(nie zaczyna sie zdania od więc:roll:) Admini nam ustalili że na offtopicu i FB nie beda sie nabijały posty,i z racji tego zostały skasowane nam :roll: Posty Można NABJAć( to do wsyztkich nabijaczy:diabloti:) na innych forach:diabloti: edit:Ale za to mamy edita :D[/quote] no edita mamy :D ale szkoda ze nam tyle postow zabrali :( Quote
Vectra Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='butterfly15']no edita mamy :D ale szkoda ze nam tyle postow zabrali :([/quote] żadnych postów nie zabrali :cool3: jak został wyłączony licznik postów na off i blogaskach to zniknęły tylko cyferki pod avatarkiem.:p posty fizycznie są tylko nie są zliczane. Quote
Asiaczek Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='cavallo']Sorki, miało być info, a nie infi Cavallo - zwrócona nam została funkcja "Edit". Tak więc nie trzeba pisac po raz drugi tego samego postu, można go poprawić. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='simbik']No to widzę, że już w sobotę się zobaczymy :lol: , a nie dopiero w Parnu. My się prezentujemy o 11, to wcześniej pójdę podpatrzeć na wasz ring :cool3: .[/quote] Będzie super! Dla przypomnienia - ring 10! Co prawda basków zgłoszonych są tylko 3 sztuki, ale biorę jeszcze Wahzirka i chyba Felkę. Tak więc troszkę nas będzie...:lol: [quote name='Anecioreczek']Asiaczku wszem i wobec Ci oglaszam.Iż w Sobote bedziemy z ZonkOne na wystawie!:razz: Tylko jkaby mi ktoś powiedział gdzie dokłądnie sie odebedzie i ile wstep to byłoby bosko:roll:[/quote] Cudownie! Strrrasznie się cieszę, że Was poznam. Terenwystawy: Stadio i hale AWF w Krakowie, Al. jana Pawła II. Wystawa zaczyna się od 10:00. A cena za wejście - nie wiem, chyba 10-15 zł/osoby. Nie więcej... [quote name='sylrwia']Asiaczku ja przepraszam ze temat nie zwiazany z Twoimi baskami. Czy moze wiesz kto pozjadał nam liczbe postów, a mi ukradł ognisko i dała na nowo łapki i do tego tylko 4??[/quote] No, ja też miałam takie piękne ognisko (5 ogników!) i co? I nie ma...:placz: A licznik postów to nie tylko się zaciął, ale także chyba nie umie liczyć. Każdego dnia mam coraz mniej postów... :evil_lol::mad: I już sama niewiem, gdzie posty sa zliczane a gdzie nie... Pzdr. Quote
Recommended Posts