sylrwia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Korenia napisał(a):Czemu jeszcze? :eviltong: Bo jej nie wprasowali w ziemie:evil_lol: Quote
Korenia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 sylrwia napisał(a):Bo jej nie wprasowali w ziemie:evil_lol: Mhm -wygląda na to, że mają taki zamiar :evil_lol: Quote
bazylowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 sylrwia napisał(a):Witaj Asiaczku dzis byliśmy w Lesznie, były dwa baski suczki: AFREYA HANACEK Bajunga (młodzież) ONLY Stellanova (otwarta) Jedna to i na baska wyglądała ale druga była hmm... przerośnieta? spasiona?? aż zastanawiałam się czy to na pewno basek, nie było w tym psie nic z gracji i wdzięki jaki mają te psiaki które do tej pory widziałam:roll: a ja widziałam tą suczkę z otwartej i nawet rozmawiałam z jej panią przez dosłownie chwiluńkę. Sunia maleńka i drobniutka. :p Quote
sylrwia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 mamabazyla napisał(a):a ja widziałam tą suczkę z otwartej i nawet rozmawiałam z jej panią przez dosłownie chwiluńkę. Sunia maleńka i drobniutka. :p Jedna i druga były własnościa tej samej osoby:eviltong: Quote
bonita Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Jakie świetne Trio kurdupelków :loveu: Witajcie Asiaczki! U Was też taka straszna burza dziś była? Quote
Asiaczek Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Hihihi, Kurdupelki... Pamiętaj, że fotki są z początków maja... U nas na wsi Mokotów burza była ok. 15-16.00 wczoraj. Potem to już było tylko pokapywanie... Pzdr. Quote
bonita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Asiaczek']Hihihi, Kurdupelki... Pamiętaj, że fotki są z początków maja... U nas na wsi Mokotów burza była ok. 15-16.00 wczoraj. Potem to już było tylko pokapywanie... Pzdr. Nie szkodzi że z maja, i że kurdupelkam takimi już nie są:loveu::evil_lol: A u nas wczoraj taka burza przeszła:crazyeye: z takimi grzmotami i pieronami że aż się przestraszyłam:cool3:, a mnie mało co przestraszyć może:evil_lol:. Pozdrowionka Quote
bonita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Zauważyłyście że znikła możliwość edycji postów:p, teraz trzeba uważać na błędy, bo poprawić się już nie da:oops::evil_lol: Quote
lady_m Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='bonita']Zauważyłyście że znikła możliwość edycji postów:p, teraz trzeba uważać na błędy, bo poprawić się już nie da:oops::evil_lol: :razz: Wg mnie to troche zacheca do spamu... Quote
Elitesse Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Asiaczek'][FONT=Century Gothic][SIZE=2]I Oni chcą nam zlikwidowac Fotoblogi...:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic].[/FONT] ze co ? :-o why why why ?? :placz: [quote name='bonita']Zauważyłyście że znikła możliwość edycji postów:p, teraz trzeba uważać na błędy, bo poprawić się już nie da:oops::evil_lol: kolejne ograniczenia wielkiego brata :diabloti: Quote
anetta Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ehhh, a ta Edycja byla taka dobra....:roll: Czasami mi sie wklejaly nie te emoty co potrzeba i moglam szybko je zmienic a teraz :roll::evil_lol: Quote
Imanca Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Georgia]A ja tylko wpadłam zameldować się, że żyję. Nie czytałam zaleglości, nie jestem na bieżąco :oops: Baaaardzo mi się nie podoba brak możliwości edycji postów:shake: W ogóle dogo podupada i nie chce mi się tu wchodzić. No i kiedy ten nasz spacerek w końcu? Obawiam się, że on nigdy nie dojdzie do skutku :roll: [/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 NO właśnie. Nie ma możliwości poprawienia literówek lub tekstu... Szkoda. Imanca - a spacerek na pewno bedzie. W przyszły weekend ja już mam plany, niekoniecznie spacerkowe. Potem Kraków, potem Estonia... Tak więc wolnyczas na spotkanie to mam dopiero w lipcu. I to na dodatek wszystkie weekendy!!! Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Asiaczek']NO właśnie. Nie ma możliwości poprawienia literówek lub tekstu... Szkoda. Imanca - a spacerek na pewno bedzie. W przyszły weekend ja już mam plany, niekoniecznie spacerkowe. Potem Kraków, potem Estonia... Tak więc wolnyczas na spotkanie to mam dopiero w lipcu. I to na dodatek wszystkie weekendy!!! Pzdr. O nie kłamczuszko :mad: W jedne spotykasz się ze mna i Forysiową wiercidupa:eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Jesooo! Nic nie pamiętam, abym się z Wami umawiała.... Przypomnij mi, gdzie i kiedy, please... Jednak starość i skleroza idą w parze... Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Asiaczek']Jesooo! Nic nie pamiętam, abym się z Wami umawiała.... Przypomnij mi, gdzie i kiedy, please... Jednak starość i skleroza idą w parze... Pzdr. Cholera:mad: jakie prochy na pamięc trzeba piorytetem wysłać, źle z Tobą.:crazyeye: A kto na międzynarodówke ma wpaść towarzysko? A kto ma przynieśc "krateczke":razz: ? Quote
Asiaczek Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Aaaaaaaa, mówisz o W-wie w lipcu? Tak, tak, to pamiętam. Ale znowu mam problem: jaką "krateczkę" mam przynieść? Że ciasto + paczuszkę dla Cioci - to wiem. Ale "Krateczkę"? Pomocy:placz:...... Jest tu jakiś lekarz? Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Aaaaaaaa, mówisz o W-wie w lipcu? Tak, tak, to pamiętam. Ale znowu mam problem: jaką "krateczkę" mam przynieść? Że ciasto + paczuszkę dla Cioci - to wiem. Ale "Krateczkę"? Pomocy:placz:...... Jest tu jakiś lekarz? Pzdr. :flaming: W odpowiednim czasie przypomne:diabloti: Quote
Elitesse Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dzis zrobilam sobie jedniodniowa przerwe od nauki i ponadrabialam zaleglosci :multi: :multi: a jutro znowu ksiazki, ksiazki, ksiazki .... :shake: Quote
Asiaczek Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 To może jakieś fotki dzisiaj wstawię, esp. fo Elitesse...? Trzeba przecież uczcić Twoje 1-dniowe lenistwo... Pzdr. Quote
cavallo Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Witaj Asiaczku Kochany!!! Ależ ja się cieszę, że już niedługo się spotkamy! Już sprzęt pożyczam i nie mogę się doczekać!!!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Elitesse Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Asiaczek napisał(a):To może jakieś fotki dzisiaj wstawię, esp. fo Elitesse...? Trzeba przecież uczcić Twoje 1-dniowe lenistwo... Pzdr. to czekam :lol: Quote
Asiaczek Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Rodzinka: Ile łepków jest na tym zdjęciu? Kto policzy...? Ten tyłem to Wahziri, a maleństwo? Ktoś tu chyba chce ukraść maluchy... (Kalimerka + Key to Love) Felka + Kenio I sprawcy tego całego zamieszania w maluchach: Felka +Wahziri.:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dzień dobry wieczór , melduję się i tu :) rewelacyjne tri colorki , bo ja kocham trzy kolorowe psy .... http://img507.imageshack.us/img507/88/resizeofimg2572rb6.jpg zadam naiwne pytanie ;) to prawda że baski nie szczekają ? Quote
Asiaczek Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Niemożliwe! Obiecała i rzeczywiście:poszperała, znalazła i weszła do mojego Fotobloga... Witajcie, witajcie! Możemy sobie łapki podac, bo ja tez uwielbiam TRI (cokolwiek by to miało znaczyć!:evil_lol:). Tak, tak. Baski nie "robią" tradycyjnego hau, hau. Wydają za to inne odgłosy przypominające: miauczenie kotów, śmiech chłopaczków w czasie mutacji, warczenie, wycie i in. Niektóre to nawet trudno określić w naszym ludzkim języku. Pzdr. Quote
Recommended Posts