Asiaczek Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 kILKA FOTEK Z ZALEGłEGO SPACERKU NA pm. Jeden na smyczy, a tyle radości... Żelka w niebezpieczeństwie... Braterska miłość...? Przyszła Para Hodowlana... A to czy jeszcze para Hodowlana czy już Grupa Hodowlana? Jak myślicie...? Kenio + Manio Cdn. Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Witaj Asiaczku:lol: Przegłądałam jakie wyżły sie zgłosiły na szczecińską wystawe i znalazłam 3 baski. Wszystkie 3 zagrabaniczne;) czyzby sędzia oceniający miał krzywe oko i nasze baski nie jadą do niego??:evil_lol: [FONT=ArialMT][FONT=Times New Roman]Strietzel Anja, R., Norderstedt Basenji, suka, championów - Bulldobas TINY T'PAU[/FONT][/FONT] [FONT=ArialMT][FONT=Times New Roman]Strietzel Anja, R., Norderstedt Basenji, suka, pośrednia - Kokojambo's DOGO DHARUBA[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=ArialMT]Karcz Daniela[/FONT][FONT=ArialMT], Berlin[/FONT][FONT=ArialMT] Basenji, pies, championów - NEGRO SPIRITUAL OUT OF AFRICA[/FONT][/FONT] Quote
cavallo Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Witaj Asiaczku Kochany!:loveu: Uwielbiam te Baskowe wygłupy spacerkowe! A Ty już masz chyba nie jedną, ale kilka grup hodowlanych!:eviltong: Życzę miłego dnia! A i proszę przekazać buziolki Keniutkowi! Już niedługo ciocia się nim zajmie!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='sylrwia']Witaj Asiaczku:lol: Przegłądałam jakie wyżły sie zgłosiły na szczecińską wystawe i znalazłam 3 baski. Wszystkie 3 zagrabaniczne;) czyzby sędzia oceniający miał krzywe oko i nasze baski nie jadą do niego??:evil_lol: [FONT=ArialMT][FONT=Times New Roman]Strietzel Anja, R., Norderstedt Basenji, suka, championów - Bulldobas TINY T'PAU[/FONT][/FONT] [FONT=ArialMT][FONT=Times New Roman]Strietzel Anja, R., Norderstedt Basenji, suka, pośrednia - Kokojambo's DOGO DHARUBA[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=ArialMT]Karcz Daniela[/FONT][FONT=ArialMT], Berlin[/FONT][FONT=ArialMT] Basenji, pies, championów - NEGRO SPIRITUAL OUT OF AFRICA[/FONT][/FONT] Jest równiez zgłoszonona NORA Ekado; nie wiem, dlaczego jej nie wypatrzyłaś w spisie... Mój Ty Znawco... Mnie do Szczecina nie ciągnie. Poza tym musze teraz trochę odpocząć finansowo po maratonie wegierskim...:lol: [quote name='cavallo']Witaj Asiaczku Kochany!:loveu: Uwielbiam te Baskowe wygłupy spacerkowe! A Ty już masz chyba nie jedną, ale kilka grup hodowlanych!:eviltong: Życzę miłego dnia! A i proszę przekazać buziolki Keniutkowi! Już niedługo ciocia się nim zajmie!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Keniutek wycałowany , po spacerku, najedzony, spi sobie teraz w otoczenu baskowej rodzinki. Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Jest równiez zgłoszonona NORA Ekado; nie wiem, dlaczego jej nie wypatrzyłaś w spisie... Mój Ty Znawco... Możliwe ze jest ja te przelotem z listy wystawców wyciełam jak wyżły spisywałam:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Ależ Sylrwia, i tak Ci dziękuję. :buzi:A i Ciocia Cię pozdrawia (dzisiaj z nią rozmawiałam). Pzdr. Quote
Czoko Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Czy zwróciłyście uwagę jak synchronicznie szla para z grupy hodowlanej? Quote
Asiaczek Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Taaa. Główki im się troche rozeszły, ale nóżki szły "noga w nogę". Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 sliczneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jakie one sa slodkie szystkieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu: :loveu: :loveu: u nas bardzo duzo fot:oops: Quote
Nugatowa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Heloł :evil_lol: Oj Asik to wygadamy sie w Krakowie za wsze czasy :cool3: :lol: Powiedz zelince ze znow ja poprzytulam Quote
lady_m Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Asiaczku sliczne masz Baski :multi: W ogole pieski te mi sie bardzo podobaja :loveu: Ale chyba niestety jestem beznadziejnie zakochana w Akitach :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Tacy młodzi,a już im zapisują małżeństwo:shake: a Jak oni niechcą?!:evil_lol: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Anecioreczek'] Tacy młodzi,a już im zapisują małżeństwo:shake: a Jak oni niechcą?!:evil_lol: Nie mają wyjścia:evil_lol: Jak za dawnych, dobrych czasów:diabloti: Quote
anetta Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Boszzzz, wszystko wbrew woli biednych psow:shake: Powiedz zelince ze znow ja poprzytulam A moze ona nie chce? :diabloti::evil_lol: http://img183.imageshack.us/img183/9851/resizeofimg2436tv3.jpg super :evil_lol: Nawet whippet sie zalapal :multi: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Nugatowa']Heloł :evil_lol: Oj Asik to wygadamy sie w Krakowie za wsze czasy :cool3: :lol: Powiedz zelince ze znow ja poprzytulam Jesooo, następna sesja forograficzna Nugatowej z Żelilnką...:lol: [quote name='lady_m']Asiaczku sliczne masz Baski :multi: W ogole pieski te mi sie bardzo podobaja :loveu: Ale chyba niestety jestem beznadziejnie zakochana w Akitach :evil_lol: Podobnie jak ja w..... baskach...:loveu: [quote name='Anecioreczek'] Tacy młodzi,a już im zapisują małżeństwo:shake: a Jak oni niechcą?!:evil_lol: Ale to Para Hodowlana tylko na wystawy! Inaczej to kazirodztwo, choć w kynologii nazywa to się inaczej... [quote name='Magda_Miki']Nie mają wyjścia:evil_lol: Jak za dawnych, dobrych czasów:diabloti: No tak. Bo to Pani Matka decydują o połączeniu... [quote name='anetta'] http://img183.imageshack.us/img183/9851/resizeofimg2436tv3.jpg super :evil_lol: Nawet whippet sie zalapal :multi: To była whippetka z hodowli Whiteheads. Po domowemu Viki. Pzdr. Quote
tusia. Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Witaj! Musze nadrobic zaleglosci, bo zepsul mi sie komp, teraz siedze u rodzicow. Zaraz w galerii Zuzy fotki z Wilczyna (wczoraj) Quote
Asiaczek Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 W Twojej Galerii jestem prawie codziennie. Ale dlaczego tylko 3 fotki z wypadu nad jezioro, co? Tak się nie robi. Po tak długiej nieobecnosci wypadałoby dać zdecydowanie więcej fotek. Proszę o jeszcze.:lol: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [FONT=Century Gothic]Zobaczcie, jaki piękny numer tego postu!!! Robimy balanżkę, ale nie za "mocną", bo na 21:00 do roboty na 12 godzin... [SIZE=2]I Oni chcą nam zlikwidowac Fotoblogi...:mad: Pzdr.[/FONT] Quote
Korenia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 "Robimy tzw. Kanapkę ? " kto jest dolną stroną pieczywa ;> ? Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Asiaczek'] No nie i ja tam nie dojechałam :placz: [quote name='Asiaczek']Z tej wystawy przywiozłam 6 CAC'ów + Zwyc. Klubu (psy) + BOB + Para Hodowlana - 3 miejsce + Zwyc. Klubu Gusio załapał się do finału przy wyborze BIS i r.BIS wystawy. Uważam, że wystawę nalezy uznać za baaaardzo udaną. Bardzo ciekawe są nagrody, wykonane ręcznie przez jedną z organizatorek wystawy klubowej. [quote name='Asiaczek']Ale 4 CACe i CABIB od p. Sylvie Desserne z Francji na pewno nam się przydadzą! Pierwszego dnia wystawiałam tylo 4 psiaki i stąd "tylko" 4 CAC-e.. Cdn. Pzdr. Asiu Ogromne Gratulacje!! Bardzo żałuje że nie mogłam tam z Wami pojechać, ale mam nadzieje że jeszcze kiedyś uda nam się razem gdzieś wybrać :) Quote
Asiaczek Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Korenia'] "Robimy tzw. Kanapkę ? " kto jest dolną stroną pieczywa ;> ? Oj, chyba Żelcia... [quote name='jo-jo']No nie i ja tam nie dojechałam :placz: Asiu Ogromne Gratulacje!! Bardzo żałuje że nie mogłam tam z Wami pojechać, ale mam nadzieje że jeszcze kiedyś uda nam się razem gdzieś wybrać :) Ja nadal mam taką nadzieję! Pzdr. Quote
Korenia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Oj, chyba Żelcia... Nie zazdroszczę :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Eeeee, spox. Żelcia jeszcze żyje... Pzdr. Quote
Korenia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Asiaczek']Eeeee, spox. Żelcia jeszcze żyje... Pzdr. Czemu jeszcze? :eviltong: Quote
Recommended Posts