Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kILKA FOTEK Z ZALEGłEGO SPACERKU NA pm.

Jeden na smyczy, a tyle radości...

Żelka w niebezpieczeństwie...

Braterska miłość...?

Przyszła Para Hodowlana...

A to czy jeszcze para Hodowlana czy już Grupa Hodowlana? Jak myślicie...?

Kenio + Manio

Cdn.
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Asiaczku:lol:
Przegłądałam jakie wyżły sie zgłosiły na szczecińską wystawe i znalazłam 3 baski. Wszystkie 3 zagrabaniczne;) czyzby sędzia oceniający miał krzywe oko i nasze baski nie jadą do niego??:evil_lol:

[FONT=ArialMT][FONT=Times New Roman]Strietzel Anja, R., Norderstedt Basenji, suka, championów - Bulldobas TINY T'PAU[/FONT][/FONT]
[FONT=ArialMT][FONT=Times New Roman]Strietzel Anja, R., Norderstedt Basenji, suka, pośrednia - Kokojambo's DOGO DHARUBA[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=ArialMT]Karcz Daniela[/FONT][FONT=ArialMT], Berlin[/FONT][FONT=ArialMT] Basenji, pies, championów - NEGRO SPIRITUAL OUT OF AFRICA[/FONT][/FONT]

Posted

Witaj Asiaczku Kochany!:loveu:
Uwielbiam te Baskowe wygłupy spacerkowe! A Ty już masz chyba nie jedną, ale kilka grup hodowlanych!:eviltong:
Życzę miłego dnia!
A i proszę przekazać buziolki Keniutkowi! Już niedługo ciocia się nim zajmie!:loveu:

Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

[quote name='sylrwia']Witaj Asiaczku:lol:
Przegłądałam jakie wyżły sie zgłosiły na szczecińską wystawe i znalazłam 3 baski. Wszystkie 3 zagrabaniczne;) czyzby sędzia oceniający miał krzywe oko i nasze baski nie jadą do niego??:evil_lol:

[FONT=ArialMT][FONT=Times New Roman]Strietzel Anja, R., Norderstedt Basenji, suka, championów - Bulldobas TINY T'PAU[/FONT][/FONT]
[FONT=ArialMT][FONT=Times New Roman]Strietzel Anja, R., Norderstedt Basenji, suka, pośrednia - Kokojambo's DOGO DHARUBA[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=ArialMT]Karcz Daniela[/FONT][FONT=ArialMT], Berlin[/FONT][FONT=ArialMT] Basenji, pies, championów - NEGRO SPIRITUAL OUT OF AFRICA[/FONT][/FONT]
Jest równiez zgłoszonona NORA Ekado; nie wiem, dlaczego jej nie wypatrzyłaś w spisie... Mój Ty Znawco...

Mnie do Szczecina nie ciągnie. Poza tym musze teraz trochę odpocząć finansowo po maratonie wegierskim...:lol:

[quote name='cavallo']Witaj Asiaczku Kochany!:loveu:
Uwielbiam te Baskowe wygłupy spacerkowe! A Ty już masz chyba nie jedną, ale kilka grup hodowlanych!:eviltong:
Życzę miłego dnia!
A i proszę przekazać buziolki Keniutkowi! Już niedługo ciocia się nim zajmie!:loveu:

Pozdrawiam, Agata&Alpa
Keniutek wycałowany , po spacerku, najedzony, spi sobie teraz w otoczenu baskowej rodzinki.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jest równiez zgłoszonona NORA Ekado; nie wiem, dlaczego jej nie wypatrzyłaś w spisie... Mój Ty Znawco...

Możliwe ze jest ja te przelotem z listy wystawców wyciełam jak wyżły spisywałam:evil_lol:

Posted

Asiaczku sliczne masz Baski :multi:
W ogole pieski te mi sie bardzo podobaja :loveu: Ale chyba niestety jestem beznadziejnie zakochana w Akitach :evil_lol:

Posted

[quote name='Anecioreczek']
Tacy młodzi,a już im zapisują małżeństwo:shake:
a Jak oni niechcą?!:evil_lol:

Nie mają wyjścia:evil_lol: Jak za dawnych, dobrych czasów:diabloti:

Posted

[quote name='Nugatowa']Heloł :evil_lol: Oj Asik to wygadamy sie w Krakowie za wsze czasy :cool3: :lol: Powiedz zelince ze znow ja poprzytulam
Jesooo, następna sesja forograficzna Nugatowej z Żelilnką...:lol:

[quote name='lady_m']Asiaczku sliczne masz Baski :multi:
W ogole pieski te mi sie bardzo podobaja :loveu: Ale chyba niestety jestem beznadziejnie zakochana w Akitach :evil_lol:
Podobnie jak ja w..... baskach...:loveu:
[quote name='Anecioreczek']
Tacy młodzi,a już im zapisują małżeństwo:shake:
a Jak oni niechcą?!:evil_lol:
Ale to Para Hodowlana tylko na wystawy! Inaczej to kazirodztwo, choć w kynologii nazywa to się inaczej...

[quote name='Magda_Miki']Nie mają wyjścia:evil_lol: Jak za dawnych, dobrych czasów:diabloti:
No tak. Bo to Pani Matka decydują o połączeniu...

[quote name='anetta']
http://img183.imageshack.us/img183/9851/resizeofimg2436tv3.jpg
super :evil_lol:

Nawet whippet sie zalapal :multi:
To była whippetka z hodowli Whiteheads. Po domowemu Viki.
Pzdr.

Posted

W Twojej Galerii jestem prawie codziennie. Ale dlaczego tylko 3 fotki z wypadu nad jezioro, co? Tak się nie robi. Po tak długiej nieobecnosci wypadałoby dać zdecydowanie więcej fotek. Proszę o jeszcze.:lol:

Posted

[FONT=Century Gothic]Zobaczcie, jaki piękny numer tego postu!!!
Robimy balanżkę, ale nie za "mocną", bo na 21:00 do roboty na 12 godzin...
[SIZE=2]I Oni chcą nam zlikwidowac Fotoblogi...:mad:
Pzdr.
[/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']

No nie i ja tam nie dojechałam :placz:

[quote name='Asiaczek']Z tej wystawy przywiozłam 6 CAC'ów + Zwyc. Klubu (psy) + BOB + Para Hodowlana - 3 miejsce + Zwyc. Klubu Gusio załapał się do finału przy wyborze BIS i r.BIS wystawy. Uważam, że wystawę nalezy uznać za baaaardzo udaną. Bardzo ciekawe są nagrody, wykonane ręcznie przez jedną z organizatorek wystawy klubowej.

[quote name='Asiaczek']Ale 4 CACe i CABIB od p. Sylvie Desserne z Francji na pewno nam się przydadzą!
Pierwszego dnia wystawiałam tylo 4 psiaki i stąd "tylko" 4 CAC-e..
Cdn.
Pzdr.

Asiu Ogromne Gratulacje!! Bardzo żałuje że nie mogłam tam z Wami pojechać, ale mam nadzieje że jeszcze kiedyś uda nam się razem gdzieś wybrać :)

Posted

[quote name='Korenia']

"Robimy tzw. Kanapkę ? " kto jest dolną stroną pieczywa ;> ?
Oj, chyba Żelcia...

[quote name='jo-jo']No nie i ja tam nie dojechałam :placz:

Asiu Ogromne Gratulacje!! Bardzo żałuje że nie mogłam tam z Wami pojechać, ale mam nadzieje że jeszcze kiedyś uda nam się razem gdzieś wybrać :)
Ja nadal mam taką nadzieję!
Pzdr.