Samturia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 To Asiackom życzymy miłej pracy! :) a to co to macie za robote tak na noc? :) Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Eeee, nie będę pisać... Praca, jak każda inna. Polega na "czuwaniu", ale nie przy łóżku chorego:lol: Pzdr. Quote
Samturia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Asiaczek jest nocnym stróżem... i pracuje z pieskami... bo są psami typowo obronnymi - wiec jak tu ne zrobic z nich użyku :)(trzeba je bronić przed kotami) :lol: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Hahaha, trafiłaś!!! No, może nie do końca, ale jakieś ziarnko prawdy w tym jest. BRAWO!!! Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witaj Asiaczku dzis byliśmy w Lesznie, były dwa baski suczki: AFREYA HANACEK Bajunga (młodzież) ONLY Stellanova (otwarta) Jedna to i na baska wyglądała ale druga była hmm... przerośnieta? spasiona?? aż zastanawiałam się czy to na pewno basek, nie było w tym psie nic z gracji i wdzięki jaki mają te psiaki które do tej pory widziałam:roll: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Ta grubiutka to pewnie ONLY S. A masz może jakieś fotki tej AFREYA? Nigdy nie widziałam tej suczki; ona jest z Czech (chyba). Ale summa summarum to w Lesznie był "urodzaj" na baski, prawda? :evil_lol: Nie ukrywam, że przyczyniła się do tego sędzina... Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nie mam fotek:roll: Chuda była pomarańczowa/ruda z kryzą. A gruba miale pregi. W katalogu pregowany kolor ma ta młodsza Afrey. Ale katalogi to jedna wielka niespodzianka wiec wszystko jest możliwe.:evil_lol: Co do obsady sędziowskiej właścicelka tych psów tez nie wyglądał na zachwyconą. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 ONLY S. to na pewno sunia rudo-biała. Czyli ta z Czech była pręgowana. Chyba napiszę do zaprzyjaźnionej Czeszki z prośbą o fotki tej suni. Jestem jej baaaardzo ciekawa. Sylrwia - dziękuję za pamięć.:multi: Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ech fotek nie zrobiłam wiec co to za pamięć:roll: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Ale napisałaś tutaj kilka słów o tych 2 suczka. I ja teraz wiem, co mam robić. I to się liczy. Dzienks. Pzdr. Quote
sylrwia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Asiaczek napisał(a):ONLY S. to na pewno sunia rudo-biała. Czyli ta z Czech była pręgowana. Chyba napiszę do zaprzyjaźnionej Czeszki z prośbą o fotki tej suni. Jestem jej baaaardzo ciekawa. Sylrwia - dziękuję za pamięć.:multi: Pzdr. Na moje oko to taki "czolg" wśród basków:diabloti: Mam nadzieje, ze ak jutro wyjde z domu to nikt mnie nie ustrzeli:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Nie bojkaj się, w baskach jest sporo "czołgów". Lecz nie zawsze są pokazywane na wystawach... Bo i niby czym się chwalić, prawda? pzdr. Quote
SuperGosia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Wpadlam i się zdziwilam, że zabraklo Was w Lesznie. Jakbym wiedziala, to dziś bym do Ciebie dzwonila, a tak to dopiero w poniedzialek popróbuję, bom siem muszem o cuś zapytać ;) Quote
cavallo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witaj Asiaczek! To po tej nocy pewnie jesteś wykończona...:roll: Życzę miłej niedzieli! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 SuperGosia napisał(a):Wpadlam i się zdziwilam, że zabraklo Was w Lesznie. Jakbym wiedziala, to dziś bym do Ciebie dzwonila, a tak to dopiero w poniedzialek popróbuję, bom siem muszem o cuś zapytać ;) Nie zgłaszałam do Leszna basków, bo... sędzina mi nie odpowiadała... cavallo napisał(a):Witaj Asiaczek! To po tej nocy pewnie jesteś wykończona...:roll: Życzę miłej niedzieli! Pozdrawiam, Agata&Alpa Początek dyżuru był OK. Ale ok. 4 nad ranem - sodoma... Zaraz zastosuję cudowny środek na zmęczenie, tzn. drzemka i odezwę się ppłd. Zdjęcia z Budapesztu już mam posegregowane, tak więc dzisiaj będą. Pzdr. Quote
Samturia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asiaczku, będziecie może na wystawie w Ustroniu lub Chorzowie? chciałabym te twoje paskudy kiedyś zobaczyć bo... mi się spodobałyy :D Quote
gosikf & dogs Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pozdrowionka dla Asiaczkowej ciotki plotki:loveu: Dziękuję za słowa pocieszenia. Dzisiaj Zeus zjadł koc...Ych, szkoda gadac. Tylko, że on sobie sam szkodzi, a ja nie mam żeby z nim zaraz po weterynarzach biegac... Tymczasem pozdrawiam twoje przytulanki!!!:loveu: Quote
Asiaczek Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Samturia napisał(a):Asiaczku, będziecie może na wystawie w Ustroniu lub Chorzowie? chciałabym te twoje paskudy kiedyś zobaczyć bo... mi się spodobałyy :D W Ustroniu - nie, ale w Chorzowie - wszystko wskazuje, że TAK!:lol: gosikf & dogs napisał(a):Pozdrowionka dla Asiaczkowej ciotki plotki:loveu: Dziękuję za słowa pocieszenia. Dzisiaj Zeus zjadł koc...Ych, szkoda gadac. Tylko, że on sobie sam szkodzi, a ja nie mam żeby z nim zaraz po weterynarzach biegac... Tymczasem pozdrawiam twoje przytulanki!!!:loveu: A moje namiętnie, jak ja nie widzę, wygryzają dziurki w kocach... A potem wymiotują (nie zawsze!).....Eh... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 A może po prostu z nudów one to robią? Może z nerwów? pzdr. Quote
haska_12 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Asiaczek napisał(a): A moje namiętnie, jak ja nie widzę, wygryzają dziurki w kocach... A potem wymiotują (nie zawsze!).....Eh... Pzdr. A moje próbują doły w dywanie wykopać :roll: Quote
Asiaczek Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Co rasa, to inne zwyczaje...:evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts