Elitesse Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 niesmialo zapytam czy dostalas mojego PM ? :oops: Quote
Asiaczek Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Dostałam i dzisiaj późnym wieczorkiem bedziesz "to" miała. Teraz muszę wychodzić na zajęcia. pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Tak jak pisałam: niedużo i tylko z pobytu w pensjonacie + troszkę roslinek. Z samej wystawy - nie mam NIC.:placz: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Impreza w Pencjonacie też może być:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Jaka tam impreza... Upał powyżej 30 stopni, w łazience - sauna, brak klimatyzacji... eh, nawet sił na imprezowanie nie było...:cool3: Pzdr. Quote
Martyna Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Century Gothic]No to leci stawka z Hässleholm (Szwecja) - serio polecam wyjazdy w tamte kierunki :-) fajna atmosfera, dobra organizacja, piekne widoki, w moim przydku jeszcze duze stawki - 60 flatow to minimum.. :-) Wyjazd super udany, to byl CACIB (Tio wygral posrednia z CK jako jedyny w tej klasie) i nastepnego dnia CAC (tym razem Tio drugi za slicznym psem, ale tez z CK) :D [/FONT] [FONT=Century Gothic]PSY - posrednia[/FONT] [FONT=Century Gothic]Faraoland Nluetooth Enigma[/FONT] [FONT=Century Gothic]M Wami's Merlin[/FONT] [FONT=Century Gothic]PSY - otwarta[/FONT] [FONT=Century Gothic]Chiya Sublime Lil'rock N Roll[/FONT] [FONT=Century Gothic]Faraoland Saga Zulu[/FONT] [FONT=Century Gothic]PSY - champ[/FONT] [FONT=Century Gothic]M Wami's American Fortune Hunter[/FONT] [FONT=Century Gothic]Mercury-Mwami[/FONT] [FONT=Century Gothic]SUKI - posrednia[/FONT] [FONT=Century Gothic]Zahleka Nella Fantasia[/FONT] [FONT=Century Gothic]SUKI - otwarta[/FONT] [FONT=Century Gothic]Faraoland Ztravaganza[/FONT] [FONT=Century Gothic]Kincha's Red Qetesh[/FONT] [FONT=Century Gothic]Suntribe's Mara Jade Skywalker[/FONT] [FONT=Century Gothic]SUKI - champ[/FONT] [FONT=Century Gothic]Kaya-Kayenna [/FONT] Quote
PANGEA Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Asiaczek napisał(a):No i III dzień w Budapeszcie - wystawa Klubowa. Na tej wystawie prezentowałam 6 basków. Nie byłoby to możliwe, gdyby nie pomoc ze strony Agnieszki od whippetów i Roberta od shih-tzu oraz - przy konkurencjach hodowlanych - ze strony naszej koleżanki z DGM - Pangea. Bardzo Wam serdecznie dziękuję za pomoc, uwagi i za cierpliwość (Pangea!):loveu: Bez Waszej pomocy, nie byłoby tych sukcesów. Nie ma za co Polecam sie na przyszlosc;) PS A nam na trasie udalo sie dogonic ta ulewe, ktora wczesniej przeszla przez Budapeszt. Potem klima nie byla juz potrzebna Quote
Asiaczek Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Martyna napisał(a):[FONT=Century Gothic]No to leci stawka z Hässleholm (Szwecja) - serio polecam wyjazdy w tamte kierunki :-) fajna atmosfera, dobra organizacja, piekne widoki, w moim przydku jeszcze duze stawki - 60 flatow to minimum.. :-) Wyjazd super udany, to byl CACIB (Tio wygral posrednia z CK jako jedyny w tej klasie) i nastepnego dnia CAC (tym razem Tio drugi za slicznym psem, ale tez z CK) :D [/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] Bardzo dziękuję za pamięć. Stawka z wystawy w Szwecji to dla mnie duża gratka; w chwili wolnej poszperam w Internecie i zobaczę, co to za psiaki były prezentowane.:calus: P.S. Co to jest "CK"? PANGEA napisał(a):Nie ma za co Polecam sie na przyszlosc;) PS A nam na trasie udalo sie dogonic ta ulewe, ktora wczesniej przeszla przez Budapeszt. Potem klima nie byla juz potrzebna Szkoda, że nie mogłyśmy w pełni zaprezentować naszego układu co do Grupy hodowlanej. Ale nic to. Przy najbliższej nadarzającej się okazji - za Twoim pozwoleństwem - wykorzystam go.:lol::calus: Pzdr. Quote
Iwona&Wiki Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Wiem, że :offtopic: ale to bardzo ważne! Szczegóły tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69576 POMOCY! Bo tak niewiele nam brakuje! Głosujcie na nas! Asiaczku:loveu:, jeszcze raz wielkie dzięki za zgodę na ten :offtopic:! Quote
Asiaczek Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Kochani, głosujcie na Schronisko w Białymstoku. To bardzo ważne dla przebywających tam biedulkowych psiaków i kociaków. Bardzo proszę. Ja zagłosuję jutro, bo dzisiaj padam już na noc... Pzdr. Quote
Nugatowa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW Asiaczki :razz: :lol: :lol: :laola: Asik czy grupa hodowlana bedzie w Krakowie ? Quote
Asiaczek Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Chyba organizatorzy nie przewidzieli tej konkurencji. Ale ja i tak bym się nie zgłosiła, bo w Krakowie będę miała za mało basków... Grupę hodowlaną to ja najwczesniej pokażę chyba na Klubówce... Pzdr. Quote
cavallo Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Witaj Asiaczek, miłego dnia!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Na miły początek dnia - moje "padlinki" w hotelu w Budapeszcie... A, Wahzirek był w tym czasie w transportówce, bo.... oni z Fariczkiem nie za bardzo się lubią... No i coś dla wielbicieli kotów... żeby było "po sprawiedliwości"... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Mam jeszcze kilka wolnych minut, to wstawię to, co mam (tzn. fotki) z pensjonatu... Ah, to spojrzenie... "Padlinka" o imieniu Gusio-pręgusio - poniedziałkowy BOB-kowiec...:loveu: Dżezik Fariczek Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ah, to spojrzenie... mowiace wszytko - gdzie ta mama nas znowu zatargala :evil_lol: :evil_lol: Quote
Czoko Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Elitesse napisał(a):mowiace wszytko - gdzie ta mama nas znowu zatargala :evil_lol: :evil_lol: Świetne zdjęcie z mówiącym sporzeniem, skrzyżowanymi łapkami a jeszcze lepszy komentarz! Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie Ewa Quote
cavallo Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Śliczne zdjęcia! A BOB-kowiec rozłożony na łóżeczku - eh miodzio! W końcu sobie chłopak zapracował na godne traktowanie!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Hejka, cieszę się, że fotki się spodobały (szczególnie dwie!). Wiem, wiem, jest ich zdecydowanie za mało. Ale mimo sugestii co poniektórych - jednak nie jestem robotem...:lol: Mam jeszcze trochę roślinek i zwierzątka z ogródka pensjonatowego... Ale to wieczorem. Zaraz wychodzę na zajęcia... Pzdr. Quote
cavallo Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Asiaczek, gdzie obiecane foteczki? Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Są, są... Ale teraz jestem w pracy (do 9:00 rano). Tak więc mogę je wstawić dopiero jutro ppłd. Wcześniej nie dam rady. Wiem, wiem, obiecywałam, ale... źle obliczyłam moje możliwości... Sorki. Pzdr. Quote
Patka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Asiaczek biedactwo to twoje prawo nie tłumacz sie każdemu sie zdarza :razz: miłej nocki :) Quote
Recommended Posts