SuperGosia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Agappe napisał(a):Asią nie jestem ale moge powiedzieć BOS- best of sex, czyli najlepszy pies/suka w rasie Dzięki wielkie :) Quote
haska_12 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Agappe napisał(a):cudowny ;p to facet ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Wiem, wiem. Nie dotrzymuję słowa, jeżeli chodzi o wstawianie fotek...:oops: Ale teraz...na rozbudzenie ciekawości... Z wystawy w Płocku. Jak myślicie, co to za cudaczki-basiaczki?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 haska_12 napisał(a)::crazyeye: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :crazyeye: Haska - masz już 3 grosze! Brawo!!! A może Ci coś dorzucić? A jeżeli tak, to w jaki sposób? Pzdr. Quote
Czoko Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Nie mogę się zdecydować, które zdjęcie najbardziej mi się spodobało - wracałam kilka stron żeby odkryć Kto tak utytułowany nas kokietuje przekrzywionym łebkiem - Juma? Asiu wczoraj z daleka widziałam na żywo Ciebie z dwoma trikolorkami! - nie mogłam się ujawnić bo na tym samym przejściu obok Twojego domu stałam w zatłoczonej 18. Pozdrawiam Ewa Quote
cavallo Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witaj Asiaczek, ale te Baseczki mają piękne klaty...:loveu: Niestety nie mam pojęcia co to za pieski... Miłego dnia!!!:cool1: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
donya Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Asiaczek napisał(a): Ale teraz...na rozbudzenie ciekawości... Z wystawy w Płocku. Jak myślicie, co to za cudaczki-basiaczki?:lol: Pzdr. Dablik, Gomez i Fiona Zgadłam :cool3: Co dostanę :roll: :roll: :roll: Quote
Asiaczek Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Czoko napisał(a):Nie mogę się zdecydować, które zdjęcie najbardziej mi się spodobało - wracałam kilka stron żeby odkryć Kto tak utytułowany nas kokietuje przekrzywionym łebkiem - Juma? Nie, nie Juma... Asiu wczoraj z daleka widziałam na żywo Ciebie z dwoma trikolorkami! - nie mogłam się ujawnić bo na tym samym przejściu obok Twojego domu stałam w zatłoczonej 18. Pozdrawiam Ewa cavallo napisał(a):Witaj Asiaczek, ale te Baseczki mają piękne klaty...:loveu: Niestety nie mam pojęcia co to za pieski... Miłego dnia!!!:cool1: Pozdrawiam, Agata&Alpa Jak to?! TY nie masz pojęcie, kto jest na fotce? Niemożliwe!!! donya napisał(a):Dablik, Gomez i Fiona Zgadłam :cool3: Co dostanę :roll: :roll: :roll: BRAWO, Donya!!! Zgadłaś! A co dostaniesz? W najbliższymc zasie spodziewaj się płyty CD z fotkami z Alytus. Może być?:lol: Pzdr. Quote
haska_12 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Haska - masz już 3 grosze! Brawo!!! A może Ci coś dorzucić? A jeżeli tak, to w jaki sposób? Pzdr. Narazie nie.. ale jak będzie brakowało, to zwrócę się o pomoc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Moze to głupio zabrzmi...ale,zakochałam sie w Fionie:loveu: Jest ślicznaa:loveu: Quote
cavallo Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Asiaczek, wybacz!!! :modla:Poduczę się jeszcze i wystartuję w nowym konkursie Baskowym....:cool3: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Anecioreczek napisał(a): Moze to głupio zabrzmi...ale,zakochałam sie w Fionie:loveu: Jest ślicznaa:loveu: OK. No to zaczynam wklejać fotki z Płocka od Fionki. Fionka z właścicielem podczas BIS Juniorów. Cdn. Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ty chcesz chyba żebym oszalała z Miłości:shake: cudownaaaa:loveu::loveu: Quote
bonita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='Anecioreczek']Ty chcesz chyba żebym oszalała z Miłości:shake: cudownaaaa:loveu::loveu: Mi też Baski coraz bardziej się podobają:loveu: wszystko prze te Asiaczki:evil_lol: Pozdrawiamy:loveu: Quote
sylrwia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Wiem, wiem. Nie dotrzymuję słowa, jeżeli chodzi o wstawianie fotek...:oops: Ale teraz...na rozbudzenie ciekawości... Z wystawy w Płocku. Jak myślicie, co to za cudaczki-basiaczki?:lol: Pzdr. :placz: :placz: :placz: Powiesiły wstrętne baby baski:placz: :placz: :placz: Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Anecioreczek']Ty chcesz chyba żebym oszalała z Miłości:shake: cudownaaaa:loveu::loveu: Szalej sobie, szalej! Ja już to zrobiłam daaaawno...:oops: [quote name='sylrwia']:placz: :placz: :placz: Powiesiły wstrętne baby baski:placz: :placz: :placz: O przepraszam! Był tam równiez co najmniej 1 mężczyzna! I jego też proszę w to włączyć... [quote name='haska_12'] Smak zwycięstwa :cool3: :loveu: :cool3: No właśnie. Też tak musze spróbować.Moje baski chyba nigdy nie próbowały medali, pucharków... Raczej resztki smakoszków z kieszonki:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='bonita']Mi też Baski coraz bardziej się podobają:loveu: wszystko prze te Asiaczki:evil_lol: Pozdrawiamy:loveu: Już ktoś mi to mówił, a raczej pisał na DGM. Ale nieco w innym kontekscie...:razz: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Przed wyjsciem do pracy wkleję nieco fotek Dablika. Ponieważ cała trójka została rozszyfrowana przez Donya, to ne ma co ukrywać, że i Dablik też tam był... Diablątko oczekujące na ocenę. Widzicie, jaki zainteresowany?:evil_lol: Tutaj już powoli pokazuje, co potrafi... ...nic nas nie rozprasza... ...uszka nastroszone, ogonecek zakręcony... ...na wyraźne życzenie Agabasska - stójka... ...nawet linki między ringami nie przeszkadzają w pozowaniu... (ile można stać! Już mi się łapki lekko uginają...) Agabassek chyba chce mi ogonek poprawić... albo już poprawiła. Na fotce nie wiadomo, o co chodzi... Chwilę wcześniej - ogonek, teraz - rączka... Eh, ta Agabass... Ale i tak ją kocham... Sorki, sędzia jest z tamtej strony... A oto "Ja-Dablik" pozuję do portretu... Tu też jestem ładny, prawda?;) Cdn. Pzdr. Quote
cavallo Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Eh, piękne te Baseczki:loveu: Asiaczek, ja mogę je ogladać i oglądać....A już nie mogę się doczekać, jak je zobaczę i pomiętoszę:eviltong: Już wiesz z kim przyjedziesz do Krakowa? Życzę miłego dnia wszystkim Baskowo zakręconym! :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Madzik93 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Hej Asiaczku:multi: Juz nie moge sie doczekac zeby Twoje babaski zobaczyc na jakiejs wystawie bo w Bytomiu byl tylko jeden basek i to taki którego juz znałam:cool3:. Wpadaj do nas. Duzo nowych fot wstawiłam. Pozdrawiam:hand: Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 cavallo napisał(a):Eh, piękne te Baseczki:loveu: Asiaczek, ja mogę je ogladać i oglądać....A już nie mogę się doczekać, jak je zobaczę i pomiętoszę:eviltong: Już wiesz z kim przyjedziesz do Krakowa? Życzę miłego dnia wszystkim Baskowo zakręconym! :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Tak. W Krakowie będe z Żelką, Dżezikiem i... Keniem. A towarzysko wezmę może Felkę albo Wahzirka...? Zdecyduj... Madzik13 napisał(a):Hej Asiaczku:multi: Juz nie moge sie doczekac zeby Twoje babaski zobaczyc na jakiejs wystawie bo w Bytomiu byl tylko jeden basek i to taki którego juz znałam:cool3:. Wpadaj do nas. Duzo nowych fot wstawiłam. Pozdrawiam:hand: Jeżeli chodzi o wystawy na Śląsku, to prawdopodobnie będę w Chorzowie (jeżeli wszystko się ładnie zgra...). Poza tym - Kraków (to też płd. Polski:lol:), Wrocław. Pzdr. Quote
cavallo Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Hurra, co za piękny zestawik... :multi: A Kenio, :eviltong:chyba GO POŻRĘ NA MIEJSCU!!!:loveu: Co za niespodzianka, Kenio do osobistego miziania!!! Asiaczek, strasznie trudne zadanie mi dałaś....Chyba jednak ja jako baba, żeby z babami trzymać, to poproszę o Felkę....:loveu: No i wtedy bedzie sprawiedliwie 2 na 2.:evil_lol: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Hihihi... OK. Będzie Felka. A jak Agasia będzie chciała, to może i Wahzirek się zmieści? Zobaczymy. Pzdr. Quote
Elitesse Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 ty lepiej pomysl czy Kenia zabrac - skoro ma byc pozarty zywcem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts