Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, wiem. Nie dotrzymuję słowa, jeżeli chodzi o wstawianie fotek...:oops:

Ale teraz...na rozbudzenie ciekawości...
Z wystawy w Płocku. Jak myślicie, co to za cudaczki-basiaczki?:lol:

Pzdr.

Posted

haska_12 napisał(a):
:crazyeye: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :crazyeye:

Haska - masz już 3 grosze! Brawo!!! A może Ci coś dorzucić? A jeżeli tak, to w jaki sposób?
Pzdr.

Posted

Nie mogę się zdecydować, które zdjęcie najbardziej mi się spodobało - wracałam kilka stron żeby odkryć Kto tak utytułowany nas kokietuje przekrzywionym łebkiem - Juma?

Asiu wczoraj z daleka widziałam na żywo Ciebie z dwoma trikolorkami! - nie mogłam się ujawnić bo na tym samym przejściu obok Twojego domu stałam w zatłoczonej 18.
Pozdrawiam Ewa

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Dablik, Gomez i Fiona
Zgadłam :cool3:
Co dostanę :roll: :roll: :roll:

Posted

Czoko napisał(a):
Nie mogę się zdecydować, które zdjęcie najbardziej mi się spodobało - wracałam kilka stron żeby odkryć Kto tak utytułowany nas kokietuje przekrzywionym łebkiem - Juma?
Nie, nie Juma...

Asiu wczoraj z daleka widziałam na żywo Ciebie z dwoma trikolorkami! - nie mogłam się ujawnić bo na tym samym przejściu obok Twojego domu stałam w zatłoczonej 18.
Pozdrawiam Ewa

cavallo napisał(a):
Witaj Asiaczek, ale te Baseczki mają piękne klaty...:loveu: Niestety nie mam pojęcia co to za pieski...

Miłego dnia!!!:cool1:

Pozdrawiam, Agata&Alpa

Jak to?! TY nie masz pojęcie, kto jest na fotce? Niemożliwe!!!

donya napisał(a):
Dablik, Gomez i Fiona
Zgadłam :cool3:
Co dostanę :roll: :roll: :roll:

BRAWO, Donya!!! Zgadłaś!
A co dostaniesz? W najbliższymc zasie spodziewaj się płyty CD z fotkami z Alytus. Może być?:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Haska - masz już 3 grosze! Brawo!!! A może Ci coś dorzucić? A jeżeli tak, to w jaki sposób?
Pzdr.

Narazie nie.. ale jak będzie brakowało, to zwrócę się o pomoc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Anecioreczek napisał(a):

Moze to głupio zabrzmi...ale,zakochałam sie w Fionie:loveu: Jest ślicznaa:loveu:

OK. No to zaczynam wklejać fotki z Płocka od Fionki.

Fionka z właścicielem podczas BIS Juniorów.

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='Anecioreczek']Ty chcesz chyba żebym oszalała z Miłości:shake:

cudownaaaa:loveu::loveu:

Mi też Baski coraz bardziej się podobają:loveu: wszystko prze te Asiaczki:evil_lol:

Pozdrawiamy:loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Wiem, wiem. Nie dotrzymuję słowa, jeżeli chodzi o wstawianie fotek...:oops:

Pzdr.
:placz: :placz: :placz: Powiesiły wstrętne baby baski:placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Anecioreczek']Ty chcesz chyba żebym oszalała z Miłości:shake:

cudownaaaa:loveu::loveu:
Szalej sobie, szalej! Ja już to zrobiłam daaaawno...:oops:

[quote name='sylrwia']:placz: :placz: :placz: Powiesiły wstrętne baby baski:placz: :placz: :placz:
O przepraszam! Był tam równiez co najmniej 1 mężczyzna! I jego też proszę w to włączyć...

[quote name='haska_12']
Smak zwycięstwa :cool3: :loveu: :cool3:
No właśnie. Też tak musze spróbować.Moje baski chyba nigdy nie próbowały medali, pucharków... Raczej resztki smakoszków z kieszonki:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='bonita']Mi też Baski coraz bardziej się podobają:loveu: wszystko prze te Asiaczki:evil_lol:

Pozdrawiamy:loveu:

Już ktoś mi to mówił, a raczej pisał na DGM. Ale nieco w innym kontekscie...:razz:
Pzdr.

Posted

Przed wyjsciem do pracy wkleję nieco fotek Dablika. Ponieważ cała trójka została rozszyfrowana przez Donya, to ne ma co ukrywać, że i Dablik też tam był...

Diablątko oczekujące na ocenę. Widzicie, jaki zainteresowany?:evil_lol:

Tutaj już powoli pokazuje, co potrafi...

...nic nas nie rozprasza...

...uszka nastroszone, ogonecek zakręcony...

...na wyraźne życzenie Agabasska - stójka...

...nawet linki między ringami nie przeszkadzają w pozowaniu...

(ile można stać! Już mi się łapki lekko uginają...)

Agabassek chyba chce mi ogonek poprawić... albo już poprawiła. Na fotce nie wiadomo, o co chodzi...

Chwilę wcześniej - ogonek, teraz - rączka... Eh, ta Agabass... Ale i tak ją kocham...

Sorki, sędzia jest z tamtej strony...

A oto "Ja-Dablik" pozuję do portretu...

Tu też jestem ładny, prawda?;)

Cdn.
Pzdr.

Posted

Eh, piękne te Baseczki:loveu: Asiaczek, ja mogę je ogladać i oglądać....A już nie mogę się doczekać, jak je zobaczę i pomiętoszę:eviltong: Już wiesz z kim przyjedziesz do Krakowa?

Życzę miłego dnia wszystkim Baskowo zakręconym! :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Hej Asiaczku:multi:
Juz nie moge sie doczekac zeby Twoje babaski zobaczyc na jakiejs wystawie bo w Bytomiu byl tylko jeden basek i to taki którego juz znałam:cool3:. Wpadaj do nas. Duzo nowych fot wstawiłam. Pozdrawiam:hand:

Posted

cavallo napisał(a):
Eh, piękne te Baseczki:loveu: Asiaczek, ja mogę je ogladać i oglądać....A już nie mogę się doczekać, jak je zobaczę i pomiętoszę:eviltong: Już wiesz z kim przyjedziesz do Krakowa?

Życzę miłego dnia wszystkim Baskowo zakręconym! :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiam, Agata&Alpa

Tak. W Krakowie będe z Żelką, Dżezikiem i... Keniem. A towarzysko wezmę może Felkę albo Wahzirka...? Zdecyduj...

Madzik13 napisał(a):
Hej Asiaczku:multi:
Juz nie moge sie doczekac zeby Twoje babaski zobaczyc na jakiejs wystawie bo w Bytomiu byl tylko jeden basek i to taki którego juz znałam:cool3:. Wpadaj do nas. Duzo nowych fot wstawiłam. Pozdrawiam:hand:

Jeżeli chodzi o wystawy na Śląsku, to prawdopodobnie będę w Chorzowie (jeżeli wszystko się ładnie zgra...). Poza tym - Kraków (to też płd. Polski:lol:), Wrocław.
Pzdr.

Posted

Hurra, co za piękny zestawik... :multi: A Kenio, :eviltong:chyba GO POŻRĘ NA MIEJSCU!!!:loveu: Co za niespodzianka, Kenio do osobistego miziania!!!
Asiaczek, strasznie trudne zadanie mi dałaś....Chyba jednak ja jako baba, żeby z babami trzymać, to poproszę o Felkę....:loveu: No i wtedy bedzie sprawiedliwie 2 na 2.:evil_lol:
Pozdrawiam, Agata&Alpa