Asiaczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 No właśnie! A potem łobuzki uciekły schodami w dół i przyczepiły się do obcego grilla... Mam jeszcze kilka fotek z III odcinka pt. "Spacerek w Alytus". Za chwilę będa. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Ostatnia częśc pt. "Spacerek w Alytus". Zgoda między psiakami...Pełny synchron, nawet ogonki mają w tę samą stronę...:evil_lol: Z górki... I pod górkę... Żelcia - tradycyjnie - na końcu... No i Bohater Wystawy - Jumcia, też pod górkę... Nie uciekajcie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 E, tam, tygrysy. Raczej tygryski...;) Pzdr. Quote
sylrwia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Asiaczku ależ szalejesz ze zdjeciami:evil_lol: oby tak dalej:p Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Sylrwia - nadrabiam zaległości. Ale i tak mam jeszcze Płock, Łódź, Opole, no i spacerek z początków maja.. Eh, kiedy ja to obrobię... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Łatwo powiedzieć... Tyle tego. Dobrze, że chociaż Alytus skończyłam. Jeszcze tylko na www wstawić. Pzdr. Quote
cavallo Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ja też się cieszę z takiej ilości zdjęć, a jeszcze tyle przed nami!!!:multi: Bardzo mi sie podobała Wasza grupa. Byliście poustawiani kolorkami na przemian, super!!! :loveu: Baseczki są śliczne! Uwielbiam te ich zmarszczki na czole. Cieszę się, że już się lepiej czujesz Asiaczek!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
sylrwia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Asiaczek napisał(a):Sylrwia - nadrabiam zaległości. Ale i tak mam jeszcze Płock, Łódź, Opole, no i spacerek z początków maja.. Eh, kiedy ja to obrobię... Pzdr. Asiaczku dobrze Ci idzie nie ustawaj tylko w pracy:diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Taaa, dawaj mi więcej takich słotych rad, a zobaczysz...:mad::mad::mad: Pzdr. Quote
anetta Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Barrdzo mi sie podoba A co z szelkami? :lol: wiesz juz cos? Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 anetta napisał(a):Barrdzo mi sie podoba A co z szelkami? :lol: wiesz juz cos? Nie, Inga jeszcze mi nie odpowiedziała. Zaraz do niej napiszę jeszcze raz. Pzdr. Quote
Agappe Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 haska_12 napisał(a): Jumaszka jest cudowna :loveu: cudowny ;p to facet ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak zeby nie było.. Asiu ja tu jestem, czytam, oglądam i podziwiam i też czekam na więcej!!!! :) Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Nienasyceni jesteście!!!:lol: Ale to dobrze, bo ten Wasz stan mobilizuje mnie... Na dzisiaj ppłd. mam już przygotowane fotki z wystawy w Płocku. Tam byli: Dablik i Fionka.:lol: Dablik skończył Championat Polski, a Fionka - Młodzieżowy Championat Polski. Jeszcze raz BRAWO!!! Pzdr. Quote
cavallo Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 No, to super będzie co oglądać!!!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Agappe Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Asiaczek napisał(a):Nienasyceni jesteście!!!:lol: Ale to dobrze, bo ten Wasz stan mobilizuje mnie... Na dzisiaj ppłd. mam już przygotowane fotki z wystawy w Płocku. Tam byli: Dablik i Fionka.:lol: Dablik skończył Championat Polski, a Fionka - Młodzieżowy Championat Polski. Jeszcze raz BRAWO!!! Pzdr. nie to, że sie narzucam, ale mam wrażenie że dzisiejsze popołudnie juz mineło:roll: :roll: :roll: Quote
WinterGirl Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 po prostu psiak na medal, co tu więcej pisać.. Cleo & WielkoLUD Quote
SuperGosia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Asiu, wytlumacz laikowi, co oznacza tytul BOS??? Quote
Agappe Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 SuperGosia napisał(a):Asiu, wytlumacz laikowi, co oznacza tytul BOS??? Asią nie jestem ale moge powiedzieć BOS- best of sex, czyli najlepszy pies/suka w rasie Quote
Recommended Posts