sylrwia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Asiaczek napisał(a): Super zgranie. Nawet wykrok robia ta sama "nogą":evil_lol: Quote
cavallo Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 No, no, ale dumna postawa.... A co słychać u Keniolka? Może jakaś foteczka tego młodzieńca?:cool3: Pewnie urósł chłopak.... Asiaczek mam pytanie techniczne odnośnie Basków, czy one w zimie muszą nosić jakieś ubranka? Czy one nie lubią zimy? Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
cavallo Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ależ Asiaczek obfociłaś tego przystojniaka!!! Ale masz rację, piękny!!!:loveu: Asiaczek, a jak z Twoim zdrówkiem? Już wszystko ok? Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 sylrwia napisał(a):Super zgranie. Nawet wykrok robia ta sama "nogą":evil_lol: Taaaa, będzie jeszcze podobne zdjęcie... cavallo napisał(a):No, no, ale dumna postawa.... A co słychać u Keniolka? Może jakaś foteczka tego młodzieńca?:cool3: Pewnie urósł chłopak.... Asiaczek mam pytanie techniczne odnośnie Basków, czy one w zimie muszą nosić jakieś ubranka? Czy one nie lubią zimy? Pozdrawiam, Agata&Alpa Fotki Kenia są. Te ze spacerku... Moje baski nie noszą w zimie żadnych ubranek. Ale jak ktoś chce, to może kupić i psiak będzie nosił...:lol: Pzdr. Quote
cavallo Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 To myślę, że i na spacerkowe fotki przyjdzie pora.:loveu: To super, że nie trzeba ich pakować w ubranka! Ja po prostu nie znam się na Baskach:oops: Pytałam jeszcze o zdrówko Twoje?!:cool1: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 No i jeszcze kilka. Wiem, wiem. Prawie wszystkie fotki są podobne. Ale nie mogłam się opanować...:oops: Następne będę nieco inne.:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 cavallo napisał(a):To myślę, że i na spacerkowe fotki przyjdzie pora.:loveu: To super, że nie trzeba ich pakować w ubranka! Ja po prostu nie znam się na Baskach:oops: Pytałam jeszcze o zdrówko Twoje?!:cool1: Pozdrawiam, Agata&Alpa Jeżeli chodzi o zimę, to ja przy mrozach np. -10 i więcej po prostu skracam spacerki. Baski robią "swoje" i ... wracamy do domu. Moje zdrówko? Oprócz tego, że mam nadal za mało czasu - OK.:lol: Z poprzedniej niedyspozycji pozostała mi chrypa, no i lekkie osłabienie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 No i te trochę inne fotki Jumci. A teraz nasze ćwiczenia z Grupy Hodowlanej. Zawstydzony Jumcia... Ato zdjęcie, jak Wam się odoba? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Jeszcze Młody Prezenter. Tym razem Felka z Godą Jurgilaite - IV miejsce w swojej grupie wiekowej. Oczekiwanie... Bieg - wykrok! Bieg - juz bez wykroku...;) Zadowolona czy nie? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 No i jeszcze efekt naszych cwiczeń na Grupie Hodowlanej. Finalnie zajęłysmy 2 miejsce na 3 zgłoszone grupy. Od lewej: Goda Jurgilaite + JUMA MONGO Asiaczek Asiaczek (czyli ja) + FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek Jagoodka + JAZZY BOY Asiaczek Ania + FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek Rita + JELLY JOSHREEN Asiaczek Pięknie Wam, Kochane, dziękuje! Bez Was nie było II miejsca w tej konkurencji.:loveu::lol: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Asiaczek napisał(a): Ato zdjęcie, jak Wam się odoba? Pzdr. Mnie sie BAAAAAAAAAAARRRRRDZO PODOBA!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Agappe Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Asiaczek napisał(a): aż sie chce go dotknąć :evil_lol: :evil_lol: śliczne zdjęcia!!! i śliczne baski oczywiscie!!!!:loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 No, proszę, jakie wzięcie ma Jumcia! Cieszę się, że chłopak tak się podoba.:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
bonita Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Anecioreczek napisał(a): cudowneee:loveu::loveu: Wow ale gość z tego Jumcia:loveu: a jak łepek przekrzywia, słucha co mówisz:cool3: Świetny jest:loveu: cała ekipa - fajowe! qurcze jak ja bym chciała tak jeżdzić często na wystawy jak Wy:loveu:może kiedyś... Pozrowionka Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Jak tak bardzo chcesz, to na pewno to się spełni. Jeszcze się spotkamy na jakiejś wystawie. Zobaczysz. Ja w to wierzę! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Oto ostatnia część fotek z Alytusa. Tym razem - spacerek w towarzystwie Jumci, Dżezika i Żelci. My, ludzie - obecni w postaci robiących fotki.:lol: Zaczynamy. Hej! Witajcie, to my! (Od lewej: Jumcia, pośrodku - Dżezik i po prawej - Żelka). Krótkie namawianie się... ... i biegamy... W pewnym momencie coś się chłopakom nie spodobało... ...pokłocili się i gdzieś polecieli. Żelcia została sama. Biegnie za nimi... Ale po chwili już zapanowała zgoda.:lol: Wspólne wąchanie - zbliża! Łepki znowu coś kombinują... A Żelcia nadal goni chłopaków... Dogoniła i... przegoniła! Zuch dziewczyna!!! Cdn. Pzdr. Quote
Daisunia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 SuperGosia napisał(a):Mnie sie BAAAAAAAAAAARRRRRDZO PODOBA!!! :multi: :multi: :multi: mnie też :loveu: :loveu: :multi: Quote
haska_12 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Świetne fotki! :multi: Ooo i nawet malamucik się znalazł :eviltong: Ale to zdjęcie i tak najlepsze! Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 No, proszę, następna Fanka Jumaszki!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Następna część spacerkowych fotek. Dżezik i Jumcia "coś" znaleźli. Zobaczcie, jacy zaaferowani... Spójrzcie na ich miny...Lobuzki... A mina Żelki potwierdza teże, że tam leżało coś strrrasznie śmierdzącego.:evil_lol: Mijanka. Nasze dwa króliczki. Jumcia. Dżezik, stójka. Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts