Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra, dobra. I tak Wam nie wierzę!!!
A bobaski są codziennie kilkakrotnie liczone: przy jedzeniu, przy wchodzeniu/ wychodzeniu z pokoju.

A dzisiaj były dodatkowo liczone, bo dzisiaj odbył się tajemny rytuał pt. "Tatuowanie". Najdzielniejsza była JELLY JOSHREEEN!!!
Wiadomo - dziewucha!:lilangel: :lilangel: :lilangel:
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałam napisać, że tatuowanie nie było wcale takie straszne i baski zniosły go w spokoju. Zaraz po tatuowaniu, pohasały, polatały i ... poszły spać!
Jeszcze dzisiaj wstawię kilka zdjęć.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dobra, dobra. I tak Wam nie wierzę!!!
A bobaski są codziennie kilkakrotnie liczone: przy jedzeniu, przy wchodzeniu/ wychodzeniu z pokoju.

A dzisiaj były dodatkowo liczone, bo dzisiaj odbył się tajemny rytuał pt. "Tatuowanie". Najdzielniejsza była JELLY JOSHREEEN!!!
Wiadomo - dziewucha!:lilangel: :lilangel: :lilangel:
Pzdr.
:lol: :lol: :lol: chłopy to miętkie poczki są :lol: :lol: :lol:

Posted

Tak wariowały bobaski po tatuowaniu. Jak sami widzicie, tatuowanie (w dobrym wykonaniu!) to nic strasznego.

Chciały nawet zjeść kota. Albo przynajmniej zakąsić...

Chyba musze zrobić przerwę, bo coś długo otwiera mi się Imageshack.us.
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chyba wyjdę z psami na wieczorny spacerek i potem powstawiam.
Pzdr.

no to uciekaj miłego spaceru - dziś u mnie wieczór należy do TZ i to on teraz gania :painting:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Poproszę o fotkę tatoo ;) . Jak miały robiony , jestem ciekawa , bo Ozzy już ma swój kropkowany w zaniku a ma dopiero półtora roku :angryy:

OK. Nie ma sprawy, ale po spacerku, dobrze?
pzdr.

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Poproszę o fotkę tatoo ;) . Jak miały robiony , jestem ciekawa , bo Ozzy już ma swój kropkowany w zaniku a ma dopiero półtora roku :angryy:

no to Ozzulec młodrzy od mojego Gomzaleska jest no no a nie wygląda, potężny byczek ;) jak będę pamiętać to wklęję dziary moich synków to zobaczysz jaki wypas u jednego po dwóch latach, a u drugiego po roku

Posted

agabass napisał(a):
no to uciekaj miłego spaceru - dziś u mnie wieczór należy do TZ i to on teraz gania :painting:

A Ty się lenisz. Znaczy, chorujesz.
No i prawidłowo!:lol:
Pzdr.

Posted

Patka napisał(a):
Joanno tak sobie to tłumacz i radzę licz maluchy pilnie :diabloti: ;) i często :)
Asia gościom przed wyjściem robi przegląd kieszeni, torebek i siatek:diabloti: . Nic nie da się wynieść ;) :).

Posted

Najpierw dokończę wstawianie dzisiejszych fotek. A potem zajmę sie tatuażami. Sorki.

Ciąg dalszy "naparzanek"

Chyba nic z tego nie będzie; znowu jakieś problemy z otwieraniem imageshack. Odczekam.
Pzdr.

Posted

Aga, wiem. Ale cóż ja biedna mogę, jak ciągle brak czasu?!
"Jutro" rano byłam na spacerze z psami, w supermarkecie na zakupach, potem pieczenie ciasta (nie wymawiając - również na Twoją wizytę), potem szykowanie obiadu, potem spacerek z psami, potem Twoja wizyta, przegląd hodowlany maluchów, znowu spacer pieskowy i... padłam na nos.
Nici z mojej obietnicy.
Ale może dzisiaj wstawię kilka ciekawostek + zdjęcia z tatuażami.
Pzdr.

Posted

A tu jest zguba!!!
To JUMA MONGO Asiaczek wybrał wieksze przestrzenie na sen...

Jest miejsce na rzut bokiem...

A tutaj na I planie - JELLY JOSHREEN Asiaczek. Ładne ma plecki, co? Ale chyba nie obraziła się na nas?

Pzdr.

Posted

I jeszcze trchę rudości, ale już w nieco innym wykonaniu.
Anula vel Lisek. Zwróćcie uwagę na piekną końcówkę ogonka!:lol:

Zaczynający toaletę Rudy:

Warto było poczekać na te fotki?
Pzdr.