Asiaczek Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Rzeka Niemen... Tutaj chyba jakaś ruinka twierdzy albo czegoś podobnego. I jeszcze trochę roślinek. No i po tym wstępie możemy przystąpić do wstawiania fotek basków na ringu w Alytus. Pzdr. Quote
cavallo Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 No to Asiaczek pomału wprowadza nas na wystawę. :loveu:Uwielbiam te Twoje relacje. A rzeczywiście miejsce piękne. Tylko pomnik taki nijaki - neutralny, może żeby się nikt nie czepiał... Czekam na dalsze foteczki, aż pojawią się na nich Baseczki!:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 No to macie "więcej"... Gusio-pręgusio na ringu: Trochę Dżezika... I w kolejce czeka, dawno tutaj nie widziany, Fariczek... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 I Wielki Wygrany wystawy w Alytus - Jumcia: Jumcia ma jeszcze sporo zdjęć, ale wstawię je później. Teraz jeszcze Żelka: No i Mamuśka tych Rudych Łobuzków - Felka: Wybór Zwycięzcy Rasy: Jumcia i Żelcia Na dzisiaj starczy. Jutro dalszy ciąg. Pzdr. Quote
hanacek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Asiaczek - SUPER FOTA- jeszcze raz gratuluje!!!:multi::multi::multi: Quote
sylrwia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Asiaczek napisał(a):Wybór Zwycięzcy Rasy: Jumcia i Żelcia Ale między nimi jest różnica wielkościowa:crazyeye: Quote
Asiaczek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 I prawidłowo - suka i pies! Różnice muszą być, coby się nikt nie pomylił i nie powiedział na psa - suka, a na sukę - pies. Pzdr. Quote
cavallo Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Cudnaiste Baseczki!!!! :loveu: Śliczne foteczki! Szkoda tylko, że nie przyświeciło Wam słoneczko!!! Ale co tam, uroku Basków nic nie może zepsuć!!!!:loveu: Miłego dnia!:cool1: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
anetta Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Nie wiem, gdzie Inga je kupiła, ale napiszę do Niej z prośbą o jakieś namiary. gracias, gracias :p Ojej, ale okropna pogode milas :( Quote
Anecioreczek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Asiaczku!:loveu: Zdjkęcia z Wystawy fantastyczne! z Plaży również:loveu: za Ten pomnik to na Moje Oko Apaczy:lol: ale chyba gdzies wyczytałam to bodajże pomnik wolności..z czego pewna nie jestem:eviltong: Quote
sylrwia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Asiaczek napisał(a):I prawidłowo - suka i pies! Różnice muszą być, coby się nikt nie pomylił i nie powiedział na psa - suka, a na sukę - pies. Pzdr. Ale gdzie taki kolos do takiej kruszyny:roll: Quote
Asiaczek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Witaj basenjifiona, nareszcie trafiłeś do mnie!:lol: Pzdr. Quote
Czoko Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Asiu zawsze podziwiam ich elegancję! Błąd już poprawiony! Najmocniej przepraszam! Pozdrawiam Ewa Quote
Agasia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Jak ja kooocham fotki z wystaw :loveu: :loveu: I wiem ze to mlodzi powinni brac gore... ale z prezentowanej w Alytusie grupki i tak dla mnie najsliczniej prezentowala sie Felka i Farik! Są straszne eleganccy i maja takie ladne duze klaty :cool3: Ale ja sie nie znam :razz: Krzysiu - wreszcie ujawniles sie na dogomani. Witam :multi: Quote
sylrwia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Asiaczku czy to paskudztwo na ziemi na wystawowych fotkach to wykładzina wystawowa? Nie ślizgaliście sie na tym? Quote
Cerber Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 witam... co do was nie wejdę to fotki z wystawy widzę :D te fotki 3 strony dlaej są świetne... pogoda tylko cosik wam nie dopasowała widzę... ale generalnie nie było źle co? Quote
bonita Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Byłam i fotencje wystawowe oglądałam :) Ale się prezentowały te Twoje Baski-śliczniaski :loveu: Quote
ewelinabuck Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 sliczne fotki wystawowe :razz: zapraszamy do nas na wysyp fotek znowu:lol: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Czoko napisał(a):Asiu zawsze podziwiam ich elegancję! Błąd już poprawiony! Najmocniej przepraszam! Pozdrawiam Ewa Nie ma sprawy.:lol: Agasia napisał(a):Jak ja kooocham fotki z wystaw :loveu: :loveu: I wiem ze to mlodzi powinni brac gore... ale z prezentowanej w Alytusie grupki i tak dla mnie najsliczniej prezentowala sie Felka i Farik! Są straszne eleganccy i maja takie ladne duze klaty :cool3: Ale ja sie nie znam :razz: Krzysiu - wreszcie ujawniles sie na dogomani. Witam :multi: Młodzież, jak będzie w wieku Felki i Fariczka, tez będzie miała "klaty"!:lol: sylrwia napisał(a):Asiaczku czy to paskudztwo na ziemi na wystawowych fotkach to wykładzina wystawowa? Nie ślizgaliście sie na tym? A wiesz, że nie, nie ślizgaliśmy się...:lol::evil_lol: Cerber napisał(a):witam... co do was nie wejdę to fotki z wystawy widzę :D te fotki 3 strony dlaej są świetne... pogoda tylko cosik wam nie dopasowała widzę... ale generalnie nie było źle co? Jedynym mankamentem tej wystawy była pogoda. A tak poza tym - było naprawdę OK!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 A teraz cała seria fotek Jumci z wystawy w Alytus. Zasługuje chłopak na to! Tutaj fotka z BOG razem z naszą polską akitą japońską, której właścicielką jest Donya. dn. Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 slicznie:loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts