Asiaczek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 haska_12 napisał(a):Ooo gratulacje :) Widać, ze wystawa udana :) O, tak!!! Wracaliśmy tak zadowoleni, że ... mnie aż głowa rozbolała!:lol: Madzika napisał(a):A jednak na tych wystawach da sie cos wygrac.... Szczere gratulacje :Rose: Jakos zwykle widuje Twoje Basenji Ciebie jakos nie na wystawach :PP No cóż może dlatego ze tylko mykamy do naszego ringu odbębnić conieco... a potem na zakupy dla psiaka ruszam:cool3: Ależ ja jestem, jestem... Tylko taka "drobna, niewielka kobitka ze mnie" i pewnie dlatego mnie nie widać! Poza tym, ja jestem jedna, a moich basków już troszke jest! ewelinabuck napisał(a):Gratulacje wielkie dla was!!!!!!!:multi: :multi: :multi: zapraszamy na te foteczki w koncu po drobnych awariach;) Ewelina - dzisiaj byłam i już sporo widziałam! Chcesz powiedzieć, że wrzuciłaś na DGM następne 100 fotek?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Asia... GRATULUJĘ!!! :smilecol: :terazpol: :laola: :multi: :multi: :multi: :BIG: ... I DZIĘKUJĘ ZA DOPING I PRZEMILE TOWRZYSTWO :lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Mijaliście nas po drodze busikiem :D Ale na pewno dużo wcześniej byliście w domu, bo my chcieliśmy jeszcze resztę litów wydać ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Cześć! Znowu trafiam na dobre wieści. Gratuluję kolejnych sukcesów. Zresztą co tu się dziwić. Z tego co widzę to Asiaczki są skazane na... SUKCES;) Pozdrawiam milusio:p Quote
ewelinabuck Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 tam podalam linka do tych wszystkich fot one mi cos dzisiaj wariuja:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='SuperGosia']Asia... GRATULUJĘ!!! :smilecol: :terazpol: :laola: :multi: :multi: :multi: :BIG: ... I DZIĘKUJĘ ZA DOPING I PRZEMILE TOWRZYSTWO :lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Mijaliście nas po drodze busikiem :D Ale na pewno dużo wcześniej byliście w domu, bo my chcieliśmy jeszcze resztę litów wydać ;) :evil_lol: :evil_lol: Gosiu, nie ma sprawy! A lity - udało się je wydać?;) [quote name='gosikf & dogs']Cześć! Znowu trafiam na dobre wieści. Gratuluję kolejnych sukcesów. Zresztą co tu się dziwić. Z tego co widzę to Asiaczki są skazane na... SUKCES;) Pozdrawiam milusio:p Lepiej nie zapeszać! Ja zawsze z duża pokorą podchodzę do konkurencji (jeżeli jest)i do ocen sedziowskich...serio! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 ewelinabuck napisał(a):tam podalam linka do tych wszystkich fot one mi cos dzisiaj wariuja:angryy: :angryy: :angryy: To ja poczekam do pojutrza, bo jutro raczej nie znajde czasu na tyle fotek...:cool3: Pzdr. Quote
gosikf & dogs Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Gosiu, nie ma sprawy! A lity - udało się je wydać?;) Lepiej nie zapeszać! Ja zawsze z duża pokorą podchodzę do konkurencji (jeżeli jest)i do ocen sedziowskich...serio! Pzdr. To dobrze, to zaleta. Lepiej się nie puszyć, ja też wychodzę z takiego założenia. Ja też zawsze wolę mieć dystans do wszystkiego i nigdy nie uważam, że coś zrobiłam idealnie zawsze jest coś co można poprawić:evil_lol: Ja to może trochę przesadzam. To życzę Ci tej skromności, bo to takie ładne jest w przeciwieństwie do napuszonych, a potem przykładowo oburzonych- jak tooo?! Ja nie wygrałem?! No ładne kwiatki!:evil_lol: Quote
SuperGosia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Gosiu, nie ma sprawy! A lity - udało się je wydać?;) Pzdr. A pewnie! Mają bardzo smaczną suszoną wolowinkę np. do piffka, piffko, starkę i takie tam różne wysokoprocentowe :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 No to nie dziwię się, że późno byliście w domu...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 gosikf & dogs napisał(a):To dobrze, to zaleta. Lepiej się nie puszyć, ja też wychodzę z takiego założenia. Ja też zawsze wolę mieć dystans do wszystkiego i nigdy nie uważam, że coś zrobiłam idealnie zawsze jest coś co można poprawić:evil_lol: Zgadzam się. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Cholera... specjalnie wstałam pół godziny wcześniej, aby wstawić zdjęcia i... wcięło! Pól godziny mojej pracy uleciało w eter! Idę do pracy! Pzdr. Quote
Czoko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A ja u innej koleżanki odpisałam na posta, którego też nie ma! Quote
cavallo Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Oj Asiaczek, to przykre.....taka strata.... Czyżby znowu problemy z DGM? :shake: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Dopiero teraz siadam do kompa. Zaraz wstawię te fotki, które rano wcięło... Na zdjęciach jest w przeważającej większości JUMA MONGO Asiaczek, dawno nie widziany tutaj gość... Wystawa w Kłajpedzie, 29-04-2007 r. Jumcia prezentowany przez młodą handlerkę z Litwy - Godę Jurgilaite. Po wystawie nerwy troszkę pouściły... ...oraz pokazaliśmy konkurencji, kto tu rządzi..... Ale na spacerze już się przytulamy... Za to na plaży to się dopiero działo!!! Cdn. Pzdr. Quote
sylrwia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dawaj zdjęcia plazowe basków strojach kapielowych:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Na plaży, najpierw kręciliśmy się dookoła, chyba trochę zgłupielismy od tej przestrzeni... ...potem biegaliśmy w prawo... ..biegaliśmy też w lewo... ...znowu się trochę pogubiliśmy... ...gapiliśmy się w "Zaczarowany patyczek"... ...zaprzyjaźniliśmy się z wyżłem niemieckim... ...biegaliśmy też w pojedynkę... ...pokazaliśmy również światu nasze nowe "ubranko"... ...tropiliśmy także nasze cienie... I po takim spacerku, tak oto wracaliśmy do Kowna. Pzdr. Quote
simbik Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Super zdjęcia plażowe :multi: . Chcem więcej :p . Quote
SuperGosia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Asiaczek napisał(a): Latający basek i uśmiechnięty basek :loveu: Któż widzial i uwiecznil takie cuda? Tylko Asiak :multi: Mój Kruszek lata znacznie niżej niestety :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 simbik napisał(a):Super zdjęcia plażowe :multi: . Chcem więcej :p . Plażowych ftek, niestety, więcej nie mam. Ale będą inne. Na przykład latające baski w Alytusie... Może nawet dzisiaj. Pzdr. Quote
Recommended Posts