Asiaczek Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 W wymienionych miastach raczej nas nie będzie. Nietety, nietety... W tym czasie mam inne wystawy.:cool3: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 szkoda:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: trudno jak bede miala juz swojego wymarzonego piesia z rodowodem to bedziemy sie czesto spotykaly:multi: Quote
cavallo Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Asiaczek, a jak będzie dzisiaj z foteczkami. Myślę, że Admin zasługuje na ogromną pochwałe, bo jest już extra funkcjonująca DGM:multi::multi::multi: Oj, smutno żyłoby się bez DGM! :-( Podrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Z Łodzi mam ok. 400 fotek. Tak więc raczej najpierw wstawię te z Opola, potem spacerek a w ostatniej kolejności - Łódź. Co do DGM. Faktycznie. Chodzi jak "nówka". Pzdr. Quote
Samturia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 no kurcze po prostu dogomania odmulona. Aż szok ;) właśnie ja też już teraz namawiam mamę na wystawę w Chorzowie bo niestety ze względów finansowych raczej nie bd mogła być w bytku :( Quote
sylrwia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Gratuluje występów w Łodzi:lol: czyż mogło byc inaczej:eviltong: Quote
Asiaczek Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Samturia napisał(a):no kurcze po prostu dogomania odmulona. Aż szok ;) właśnie ja też już teraz namawiam mamę na wystawę w Chorzowie bo niestety ze względów finansowych raczej nie bd mogła być w bytku :( DGM chodząca jak burza, to rzeczywiście szok!!! Wystawy w Chorzowie są po prostu super!!! Organizacja, pogoda (zazwyczaj!), Przewodniczący Oddziału, ludziska tam pracujący, no, jednym słowem - super! Namawiam!!! No i byłoby miło spotkać się na żywo i choć troszkę pogadać, prawda? Może wtedy łatwiej byś zrozumiała te wszystkie zawiłości ocen naszych psiaków?:lol: sylrwia napisał(a):Gratuluje występów w Łodzi:lol: czyż mogło byc inaczej:eviltong: Hahaha, mogło, mogło... Ale sędzina zrobiła wyjątek... Pani Vija Klucniece z Łotwy sędziowała dosyć ostro; były i oceny bdb i nawet db...w rasach przed nami... Pzdr. Quote
Madzik93 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Nie, Asiaczków nie będzie w Bytomiu. Jeżeli chodzi o wystawy na Śląsku, to dopiero Chorzów w połowie września br. Pzdr. Szkoda ze Asiaczków nie bedzie:placz: Ale w Chorzowie sie spotkamy bo ja bede:cool3: Quote
Agasia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 skoro dgm tak zasuwa, my tez na chwilke wpadlismy do Asiaczkow ;) Czekam czekam na zdjecia! Quote
Anecioreczek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 No szkoda że w Bytomiu was nie bedzie..:( Ale dobrze że w Chorzowie!:razz: Napewno sie spotkamy!:eviltong: Tylko czemu zawsze wystawy są na śląsku :mad: na Zagłebiu to ani razu nie było:angryy::mad: zgłosze zażalenie:shake::evil_lol: Quote
Madzik93 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Anecioreczek napisał(a):No szkoda że w Bytomiu was nie bedzie..:( Ale dobrze że w Chorzowie!:razz: Napewno sie spotkamy!:eviltong: Tylko czemu zawsze wystawy są na śląsku :mad: na Zagłebiu to ani razu nie było:angryy::mad: zgłosze zażalenie:shake::evil_lol: A ty bedziesz w Bytomiu? Quote
sylrwia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Halo, halo, gdzie właścicielka galeri? gdzie fotki?:lol: Quote
cavallo Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 No właśnie Asiaczek gdzie jesteś? A obiecane foteczki? Asiaczek, wszystko ok? Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
bonita Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dobry wieczorek Asiaczki :) Może my też przejedziemy się do Chorzowa Pozdrowionka :) Quote
Agappe Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 no to nadrabiam zaległości ;) [quote name='Asiaczek'] śliczne ziewnięcie!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agappe Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Widzisz jakies podobieństwo?? :roll: :roll: :lol: :lol: [quote name='Asiaczek'] To są słupki dla winorośli... Quote
Agappe Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Asiaczek']A oto Kenio vel Henio Rozrabiaka. Zaczyna się bardzo spokojnie... ale urósł!!!! :-o Quote
Agappe Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj na wystawie CACIB-Łódź, sędzia Vija KLUCNIECE/Łotwa, moje baski zdobyły nastepujące oceny: JAZZY BOY Asiaczek - kl. pośrednia - dosk.1, CWC, CACIB, BOS [SIZE=2](to jest pierwszy CACIB Dżezika) JELLY JOSHREEN Asiaczek - kl. pośrednia - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG4!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: (to jest już 3 CACIB Żelinki!) Abotere's WAHZIRI - razem z Agasią zajął III miejsce w konkurencji Młody Prezenter!!! Dla wszystkich - ogromne brawa!!!!!!!!!! Pzdr. ślicznie!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ogromnie gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!! bardzo współczuje z powodu Włoszki a ostatnie zdjecie trzypokoleniowe bardzo ładne.. Quote
Agappe Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Nugatowa']Asiaczku poznajesz ?? :lol: :loveu: kapitalne ujęcie!!!! :loveu: :loveu: Quote
Agappe Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 no to nadrabianie zaległosci zakończone :lol: :lol: czekam na zdjęcia z Opola i Łodzi (masz moze jakiest zdjecia japończyków z tych wystaw??;> ) Quote
Elitesse Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 witajcie w swiecie zywych :loveu: od 2 h mam znowu net i nadrabiam zaleglosci :multi: gratulacje za Lodz no i za Opole !! Quote
cavallo Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Asiaczek, bo zaczynam się martwić o Ciebie, gdzie jesteś????:shake: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Recommended Posts