Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekamy na fotencje :)
Nie wiem, czy na 100% ja sie pojawię w Krakowie, choć bardzo bym chciała, bo co jak co, ale to rzut beretem ode mnie.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek, proszę nie trać serca, bo Twoja Galeria to rzecz dla mnie ważna okropnie! A Ty tu jesteś Szefem, więc proszę!!!!:modla::modla::modla:
A zapowiedzią zdjęć z Waszego spacerku narobiłaś mi ogromnego smaka i będę Cię teraz o ich wstawienie wytrwale męczyć!!!:eviltong:
To zaczynam: PROSZĘ O ZDJĘCIA ZE SPACERKU!!!!:painting:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Nareszcie mogę Ci pogratulować kolejnych sukcesów wystawowych, oczywiście
OGROMNE GRATULACJE!!!

coś telefony szwankują - co odbieram to się rozłącza :mad:

Posted

[quote name='Miga']Czekamy na fotencje :)
Nie wiem, czy na 100% ja sie pojawię w Krakowie, choć bardzo bym chciała, bo co jak co, ale to rzut beretem ode mnie.
Bądź, bądź!! Miło będzie poznać...

[quote name='cavallo']Asiaczek, proszę nie trać serca, bo Twoja Galeria to rzecz dla mnie ważna okropnie! A Ty tu jesteś Szefem, więc proszę!!!!:modla::modla::modla:
A zapowiedzią zdjęć z Waszego spacerku narobiłaś mi ogromnego smaka i będę Cię teraz o ich wstawienie wytrwale męczyć!!!:eviltong:
To zaczynam: PROSZĘ O ZDJĘCIA ZE SPACERKU!!!!:painting:
Pozdrawiam, Agata&Alpa
Dzisiaj - nie dam rady. Na pewno...
Ja i Szef Galerii. Nonono, aleś wymyśliła.:lol:

[quote name='donya']Nareszcie mogę Ci pogratulować kolejnych sukcesów wystawowych, oczywiście
OGROMNE GRATULACJE!!!

coś telefony szwankują - co odbieram to się rozłącza :mad:
Dzięki. Wczoraj usiłowałam dodzwonić się do Ciebie, ale nie odbierałaś... Coś ten nowy telefon mnie nie lubi...
Pzdr.

[quote name='Nugatowa']Asiaczku poznajesz ?? :lol: :loveu:

Hihihi, Potffór o imieniu Żelosława?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Dzięki. Wczoraj usiłowałam dodzwonić się do Ciebie, ale nie odbierałaś... Coś ten nowy telefon mnie nie lubi...
Pzdr.

Pzdr.

Dwa razy odbierałam raz po 15 potem wieczorkiem i zawsze się rozłączało :angryy:

Posted

Gosikf & dogs - mam wyrzuty na sumieniu, bo ostatnio karygodnie zaniedbałam prawie wszystkie zaprzyjaźnione Galerie... Ale choć troszkę czuję się usprawiedliwiona, bo DGm "wariowało" i pogubiłam się, u kogo byłam, co wpisałam itp.
Nadrobię to w najbliższych dniach.:lol:
Pzdr.

Posted

Ewelina, no właśnie, ja też przeczekiwałam. Wchodziłam tylko do mojej Galerii a i tak miałam tam baaaardzo dziwne sytuacje. Nie ma co ich tutaj i teraz opisywac, bo podejrzewam, że kazdy z nas miał podobnie.

No nic. Czekamy jeszcze 2-3 dni, prawda? Ponieważ już chyba nie zjada postów, stron, to może już Admini zaczęli działać...
Pzdr.

Posted

Madzik13 napisał(a):
Hej Asiaczku :D Pozdrawiamy twoje babaski i pytamy czy bedziesz na wystawie w Bytomiu 20 maja?:cool3:

Nie, Asiaczków nie będzie w Bytomiu. Jeżeli chodzi o wystawy na Śląsku, to dopiero Chorzów w połowie września br.
Pzdr.

Posted

[quote name='ewelinabuck']

podrozne Asiaczki podrozowaly wozem dwupietrowym uprzywilejowanym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Hahaha! Dobre!!!
Ciekawe zdjęcie i jeszcze lepszy komentarz... Brawo Ewelina!!!:lol:
Pzdr.

Posted

ewelinabuck napisał(a):
pewnie ze o Opolu;) ;) ;) ;) ;) ;) a na takiej dalszej wyprawie na wystawe bede jeszcze w Legnicy:cool3: :cool3: 5.08

Mnie tam nie będzie...:shake:
Pzdr.