Miga Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Czekamy na fotencje :) Nie wiem, czy na 100% ja sie pojawię w Krakowie, choć bardzo bym chciała, bo co jak co, ale to rzut beretem ode mnie. Quote
cavallo Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Asiaczek, proszę nie trać serca, bo Twoja Galeria to rzecz dla mnie ważna okropnie! A Ty tu jesteś Szefem, więc proszę!!!!:modla::modla::modla: A zapowiedzią zdjęć z Waszego spacerku narobiłaś mi ogromnego smaka i będę Cię teraz o ich wstawienie wytrwale męczyć!!!:eviltong: To zaczynam: PROSZĘ O ZDJĘCIA ZE SPACERKU!!!!:painting: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
donya Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Nareszcie mogę Ci pogratulować kolejnych sukcesów wystawowych, oczywiście OGROMNE GRATULACJE!!! coś telefony szwankują - co odbieram to się rozłącza :mad: Quote
Asiaczek Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='Miga']Czekamy na fotencje :) Nie wiem, czy na 100% ja sie pojawię w Krakowie, choć bardzo bym chciała, bo co jak co, ale to rzut beretem ode mnie. Bądź, bądź!! Miło będzie poznać... [quote name='cavallo']Asiaczek, proszę nie trać serca, bo Twoja Galeria to rzecz dla mnie ważna okropnie! A Ty tu jesteś Szefem, więc proszę!!!!:modla::modla::modla: A zapowiedzią zdjęć z Waszego spacerku narobiłaś mi ogromnego smaka i będę Cię teraz o ich wstawienie wytrwale męczyć!!!:eviltong: To zaczynam: PROSZĘ O ZDJĘCIA ZE SPACERKU!!!!:painting: Pozdrawiam, Agata&Alpa Dzisiaj - nie dam rady. Na pewno... Ja i Szef Galerii. Nonono, aleś wymyśliła.:lol: [quote name='donya']Nareszcie mogę Ci pogratulować kolejnych sukcesów wystawowych, oczywiście OGROMNE GRATULACJE!!! coś telefony szwankują - co odbieram to się rozłącza :mad: Dzięki. Wczoraj usiłowałam dodzwonić się do Ciebie, ale nie odbierałaś... Coś ten nowy telefon mnie nie lubi... Pzdr. [quote name='Nugatowa']Asiaczku poznajesz ?? :lol: :loveu: Hihihi, Potffór o imieniu Żelosława? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Agabassku - dzięki. A za Was już teraz zaczynam trzymac kciuki. Cieszę się, że ze zdrowiem jest już trochę lepiej...:lol: Pzdr. Quote
donya Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Asiaczek napisał(a): Dzięki. Wczoraj usiłowałam dodzwonić się do Ciebie, ale nie odbierałaś... Coś ten nowy telefon mnie nie lubi... Pzdr. Pzdr. Dwa razy odbierałam raz po 15 potem wieczorkiem i zawsze się rozłączało :angryy: Quote
Asiaczek Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 No, właśnie! Pisałam, że mnie nie lubi...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Gosikf & dogs - mam wyrzuty na sumieniu, bo ostatnio karygodnie zaniedbałam prawie wszystkie zaprzyjaźnione Galerie... Ale choć troszkę czuję się usprawiedliwiona, bo DGm "wariowało" i pogubiłam się, u kogo byłam, co wpisałam itp. Nadrobię to w najbliższych dniach.:lol: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 oj ja tez ostatnio zaniedbalam wszystko na dogo wolalam przeczekac az znow pozjada mi posty nawet zdjec z Opola nie wstawilam:shake: Quote
Asiaczek Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Ewelina, no właśnie, ja też przeczekiwałam. Wchodziłam tylko do mojej Galerii a i tak miałam tam baaaardzo dziwne sytuacje. Nie ma co ich tutaj i teraz opisywac, bo podejrzewam, że kazdy z nas miał podobnie. No nic. Czekamy jeszcze 2-3 dni, prawda? Ponieważ już chyba nie zjada postów, stron, to może już Admini zaczęli działać... Pzdr. Quote
Madzik93 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Hej Asiaczku :D Pozdrawiamy twoje babaski i pytamy czy bedziesz na wystawie w Bytomiu 20 maja?:cool3: Quote
cavallo Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Witaj Asiaczku! To może dzisiaj jakieś foteczki, bo już jest spox z DGM :razz: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
ewelinabuck Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 podrozne Asiaczki podrozowaly wozem dwupietrowym uprzywilejowanym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Madzik13 napisał(a):Hej Asiaczku :D Pozdrawiamy twoje babaski i pytamy czy bedziesz na wystawie w Bytomiu 20 maja?:cool3: Nie, Asiaczków nie będzie w Bytomiu. Jeżeli chodzi o wystawy na Śląsku, to dopiero Chorzów w połowie września br. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='ewelinabuck'] podrozne Asiaczki podrozowaly wozem dwupietrowym uprzywilejowanym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahaha! Dobre!!! Ciekawe zdjęcie i jeszcze lepszy komentarz... Brawo Ewelina!!!:lol: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 hehheheheeh cieszem sie niezmiernie ale nalezy mi sie opieprz za to ze nie bylo mnie na waszej ocenie:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: boziu jaka ja samowystarczalna jestem:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Piszesz, oczywiście, o Opolu? Bo w Łodzi Ciebie nie było chyba...? Pzdr. Quote
cavallo Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 No zdjęcie super! BAseczki są super w tym piętrusku!!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
ewelinabuck Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 pewnie ze o Opolu;) ;) ;) ;) ;) ;) a na takiej dalszej wyprawie na wystawe bede jeszcze w Legnicy:cool3: :cool3: 5.08 Quote
Asiaczek Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 ewelinabuck napisał(a):pewnie ze o Opolu;) ;) ;) ;) ;) ;) a na takiej dalszej wyprawie na wystawe bede jeszcze w Legnicy:cool3: :cool3: 5.08 Mnie tam nie będzie...:shake: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 a moze bedziesz w Szczecinie,koszalinie ,gorzowie,zielona gora,poznan ? tam rowniez bede;) Quote
Recommended Posts